hanna1
|
Takole,sem vse prebrala,slikce občudovala,pa je s bi se tud šla kopat-mormo enkrat jo mahnit čez hrib v Topolšico,je še najbliže.Vilma se pa ne da in bravo za Dominika.On je shodu za osmi marec,jes sem se pa režala,ko se je včeraj Hana prvič v kahlo posrala ,lulala je že prej,kadar nama je uspelo,je pač tak primeren datum,ko ga ne pozabiš--ana tako ni vedela,zakaj se gre,samo ko sem ji rekla bravo,bravo,je sama sebi ploskala,pa malo je čudno ogledovala tisti kakec v kahli ... ...kužki...je ravno prej klicala mama od mojga,da je treba Mišo pelat k veterinarju na uspavanje--je stara 13 let,tak simpatičen in priden kužek za stanovanje,jo je imela sedaj,ko je njen bivši mož umrl in je pač niso meli kam dat...je pa bla že čist gluha,pa napol slepa,pa tumor je že mela,ampak se je vsakokrat zlizala,prej je pa rekla babi,da ne more več stat ,ne je več in da se vsem smili,ker trpi--najbrž jo že pošteno starost daje--je bolje tako narest,ko pa ko so včasih peljali takega psa k lovcu,pa ga je streljal in pokopal,čez par dni se je pa boga žval privlekla domov--tako je bilo pri našem sosedu,ko sem bila še doma na kmetiji--v živlenu ne bom pozabla pogleda uboge živali