|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
9.3.2008 19:06:43   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

dodi,pa sej ni čudno,da rata taka zmešnjava,jes sem tvojo Irmo postarala user posted image user posted image user posted image --upam,da mi ne bosta zamerili,EMŠO pač,to je to user posted image user posted image user posted image
ej Hana jaz pa pri tebi pogledala  kolko je Breda stara,sem ji jaz tud eno več dalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
9.3.2008 19:08:51   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

user posted image

te mislšuser posted image    res so coti

jaaaaaaaaaauser posted image   anede so fletni,,sam jih ne bomo šli niti gledat,ker bomo imeli pesote ko bomo imeli svojo hiško user posted image user posted image user posted image

zdej si bom pa enga zajčka prnesla v bajto user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
9.3.2008 19:09:43   
julci
julči tebi sem pa včeraj sms poslala,da bo te spomnila,pa da bi ti men povedala kje bo dodi
Nataša komu si pa ti poslala SMSuser posted image sem preverla,pa ga nisem dobilauser posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
9.3.2008 19:12:18   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: julci

julči tebi sem pa včeraj sms poslala,da bo te spomnila,pa da bi ti men povedala kje bo dodi
Nataša komu si pa ti poslala SMSuser posted image sem preverla,pa ga nisem dobilauser posted image

kaaaaaj??????? teb sem ga poslala

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
9.3.2008 19:14:50   
natasaom
ja,hana in ti praviš emšo!!!!
julči,nisem ti poslala smsa-je ostal v tel..in to se je zgodl meni,ki sem res stručko za mobitele..user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
9.3.2008 19:28:08   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom
ja,hana in ti praviš emšo!!!!
julči,nisem ti poslala smsa-je ostal v tel..in to se je zgodl meni,ki sem res stručko za mobitele..user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
julci,greva malo prečekirat,kera dons praznuje ,Irma ali Breda,pa kolk sta stari user posted image user posted image --sva tud eni beriberiki .

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
9.3.2008 19:36:50   
hanna1

user posted image

KONZERVICE, PARTIZANKE IN ROŽICE,          

user posted image

stephany (21.12.1970)Klemen 13.5.2007

majrim
(  3.4.1971) -      Neža 28.6.2007

mateyka
(4.4.1971) -      Inara 29.7.2007

zvezda 71
(16.5.1971) - Nace 14.9.2007          

KT
(11.7.1971) -              Alina 23.6.2007

natasaom
(4.7.1972)-     Hana 17.9.2004

Kindlady                         odrasla hči

ursikazala (30.4.1970) - Nika 21.9.2007

user posted image user posted image

neli99
(31.12.1972) -   Peter 13.8.2006 ,

Nataša 28.11.2007

hanna1
  (23.12.1969) - Blaž   5.10.1995,  

Hana 5.6.2007

Laubica (20.1.1972) -  Tinej 14.9.1999,

Timon 24.10.2007

julči (1.5.1975) -   Miha  2.12.1996

Zala  5.6.2007

trixi (40) -                Gaja  30.1.1989

4 leta

marogica
(41)-              6,5l  Bor
3l Brin

tjaga                             8 let

3 leta

misska (35)              Dunja   10 let

Leonid  21.8.2007

jana73
(5.1.1973)   Gal   13.12.1996

Ela    7.12.2005

ARIANNA L.05 (32 let)   (2005)

Mark Eduard   14.2.2008

pikica 36 (26.2.1971) - Ana 18 let
                                     Jure  12let ..

user posted image user posted image user posted image

viator (27.9.1965) -    Urška 25.8.1994

Lea    19.9.1997

Lara   11.7.2007 

duskamb (5.7.1972) - Žana   13.1.1999,

Jure    19.8.2000

Matija 20.9.2007

makala (21.7.1968)   Matevž  1990

Kaja      1994

Lana  23.8.2007

TANTRA  (42 let)       17 let

14 let

Luka  1 mesec

lonib  (2.4.1973)     Nejc  15.9.1995

Vanja  24.11.2000

Zala  29.3.2007

DIANA 5 (22.12.1970) -   Alex dec. 2004

Nina junij 06  ,

Neja  23.2.2008 (PDP marec 2008)

user posted image user posted image user posted image user posted image

jacklyn          
Miša    20 let

Matic   16 let

Miha  10 let

Martin  (22.9.2007)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lumpa6         
Aleksandra Tamara  12.11.1990

Klaudija   2.7.1996

Kristjan  14.1.1998

Jure Gal  16.6.2003

Žiga  31.8.2007

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image        

dodi ( 25.8.1974 )          
Janja-19.6.1997

Žan-19.7.1998

Irma-09.03.2000  

Breda in Mirjam-20.09.2001

Vanja in Nadja-03.06.2003

Nace-15.07.2005

Vida in Vilma-24.05.2007 

(srečke) nosečke ... user posted image

.muki.  (8.10.1971) -   Nejc 21.9.2003   
                                      (PDP 9.5.2008?)

Vilma (21.6.1972) -     Dominik 5.12.2006,
                                    (PDP 27.3.2008)

Takole,da malo osvežimo,pa da se z julci ne bova preveč napenjali možganov zdaj na stara leta user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
9.3.2008 19:38:16   
julci
Jaz pa nisem ljubitelj psov,mam strah še pred žepnimuser posted image .Sem 2x mela smolo s psi,pol se jim pa rajš ognem.Drugač so mi pa luškani samo mladički.Bote rekle da sem čuden tipuser posted image Me je 1x star ovčar z dvema zoboma v roko ugriznil,en ovčar pa dobesedno naskočo in mi krempelj zasadil pod pazduho kr globoko.Tako da je zginla ljubezen do teh štirinožcev.

Naša frajlica je pa prej ,ko smo meli obiske lepo stala pri svojem stolčku,pa se ji je malo speljal in mala začne delat korake zraven stola,tako da se je držala.Sem kr debelo pogledala.No medtem ko pa sem pisala ta stavek sem se okol obrnala,pa se je lubčkala v ogledaluuser posted image je bolj hitra ko mama.
Evo vam slikce od malo prej.
user posted image

mama jaz pa stojim.

user posted image

jaz mam pa sestrco,jo morem polubčkatuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
9.3.2008 19:39:32   
majrim
Irmauser posted image ...upam,da ste uživali na toplem ob vodiuser posted image user posted image user posted image
viator...še dobro,da nisem zaspanka..user posted image ...ampak enkrat pa bi pasala cela noč prespanauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
9.3.2008 19:41:01   
majrim
iiiiiiiiiiiiiiiiiii,kako je zlatauser posted image user posted image user posted image ...a niso za pojest??
punce,kako pa je z vilmo??

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
9.3.2008 19:43:26   
julci
 Hana naja bo Dodi nekam poslala.user posted image user posted image nama koroški luft škodiuser posted image user posted image

IRMA sprejmi moje opravičilo in vse naj naj od srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
9.3.2008 20:01:04   
hanna1
julci,tole lubčkanje mi je pa poznano,je naš špegu tak,da jes ga glancam,Hana pa slini user posted image .Drgač vstaja pa zaenkrat samo še v postelji in veselo šprancira sem in tja,ko pa se je treba plazit,gre še vedno rikverc,pol se pa takoooo razjezi user posted image user posted image user posted image -se najraje igra in se ji ne da ne vem kaj razgibavat,razen kolker se drugi ob njej razgibavamo user posted image .

Za Vilmo se bomo morali pa malo okoli neli štulit,mislim,da je napisala,da jo gredo dons obiskat,mogoče se bo pa kaj oglasila user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
9.3.2008 20:16:12   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

iiiiiiiiiiiiiiiiiii,kako je zlatauser posted image user posted image user posted image ...a niso za pojest??
punce,kako pa je z vilmo??

Res, cuker mali. Joj, kako je fletna...in stoji kot tavelkauser posted image user posted image user posted image .

Majrim, še dobro, res da nisi zaspanka, jaz pa rabim veliko spanjauser posted image user posted image user posted image kot dojenček, pišukauser posted image user posted image , drugače sem naslednji dan kot marsovec. Tako sem bila pri prvih dveh puncah kake tri leta kot v počasnem posnetku - ker sta ga tud precej biksale ponoči.

VSE NAJBOLJŠE IRMA!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Hana, naša Lara sploh noče bit na trebuhu....ni hotela past kravic, zdej pa tud ne kaže kake volje za plazenje. Se pa premika hrbtno..dvigne rito..in hopa že gremo..no zaenkrat še ne pride daleč...user posted image user posted image user posted image user posted image . Bomo videli, če se bo sploh plazila, Urška, najstarejša, se je plazila šele kasneje, ko je že shodilauser posted image .

Joj puce EMŠO, na to temo imam tud jaz cel kup prigod..tako da nič se sekirat.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
9.3.2008 20:47:57   
dodi
Irma se vam zahvaljuje,čeprav ste jo postarale in spremenile ste ji imeuser posted image user posted image user posted image

Mi smo se načofotali in naužili vode...

dokumentacija:user posted image user posted image
vida:
user posted image
vilma
user posted image
janja pozira
user posted image
nace vasuje
user posted image                                                                                                                             

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
9.3.2008 20:49:26   
natasaom
PA VSE NABOLJŠE VSEM KI PRAZNUJEJO user posted image   imen pa iz preventivnih razlogov raje ne bom pisala...
kužiji so moja ljubezen-rada jih imam..vse puhke velike in male...tako,da zihr pes pri naši hiši...........bo!!!!!!mucke mi pa niso glih pri srcu-ampak nimam pa nič proti njih če se lepo skrbi za njih...
moj hoče enga malinva-neki takega-jest pa maltežančka-neki tacka..moj peso bo iz zavetišča..kadar bouser posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
9.3.2008 20:53:22   
neli99
čer čvekice user posted image

mi smo preživeli potovanje do postojne in nazaj ... zdej vem da lahko mojega začnem intenzivno sekirat za kake toplice user posted image

vilma je še 2v1 z velikim trebuščkom in še vsa poskočna. je še žurala za 8. marec user posted image  pa nam vsem kuhala kosilo.

pa mene je čist navdušilo to, da majo stanovanje v barvah. jst mojega nisem mogla prepričati ko sva delala stanovanje, da bi pobarvala stene ne z belo ampak v barvah ... mislim da ga bom spet začela sekirat user posted image

dominik je za 8. marec shodil in vilma je vsa navdušena in ganjena ... je pa veliko boln ... še danes je bil nekaj smrkav in vmes je mel kar malo vročine.

bom javila ko pride na svet njihova princeska user posted image .

dodi user posted image  ... te sploh nimam čas poklicat ... se pa večkrat spomnim nate. sem gledala dnevnik. super za pogum!

dobrodošla nova ...user posted image  ... pozabla nik ...ursikazala user posted image  ... hmm ... a si urša a si zala ...

julči ... kam se to tvoji punci mudi ... že hodi ... bravo punca user posted image ... všeč si je pa moj sine tut, mamo mi tut znucano ogledalo user posted image  ... beri: dnevno potacano od malih prstkov user posted image

... zdej grem pa v boj z mašino ... se moram priklopit na internet in ostat gor tako dolgo da pošljem tole sporočilo ... če me nov ... pol ni ratalo user posted image  ...

viator jst sem tut hotla paparico ... bom po tel poslala mejl ...

a ja ... sem naredila skutin biskvit ... ful dober in ratal ... sam moj dragi je čist neuporabna stranka, ni hotel niti probat, še dobr da mam taščo user posted image

zdej pa midva, računalnik  ...user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
9.3.2008 21:08:10   
julci
Dodi lepe slikce,se vidi da ste uživali.

Nataša saj je prav da maš rada peseke,sam jaz se jih res bojim.je kolegica rekla da bi meli pri hiši dogo,sam me nenevjo pr bajti več vidliuser posted image user posted image razen če jo dajo ta cajt pod kluč.

Hana  a praviš da pri vas se tud lubčkateuser posted image user posted image Jaz se sploh ne sekiram več,ko je špegu oslinjen,pa vrata na pečici.
Kar se pa plazenja tiče bo že pogruntala,če ne bo pa prej hodila.Miha pri nas tud ni nikol plazil,je pa hodil pri 10 mesecih.Pa če jiva po spominu primerjam,jeZala bolj hitra ko Miha.So pa otroci res zelo različni.Eni majo prej zobke(mi mamo sam 2)user posted image Jaz pravim da majo otroci do 3 let cajt.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
9.3.2008 21:12:37   
julci
julči ... kam se to tvoji punci mudi ... že hodi ... bravo punca

Neli pojma nimam.user posted image

Hvala za info o Vilmi in user posted image user posted image user posted image Dominik za prve samostojne korake.Upam da BO vILMA ČIMPREJ STISKALA V NAROČJU SVOJO PRINCESKO.
Lepo jo pozdravi,panajse kaj oglasi še 2v1user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
9.3.2008 21:34:16   
hanna1
Takole,sem vse prebrala,slikce občudovala,pa je s bi se tud šla kopat-mormo enkrat jo mahnit čez hrib v Topolšico,je še najbliže.Vilma se pa ne dauser posted image user posted image in bravo za Dominika.On je shodu za osmi marec,jes sem se pa režala,ko se je včeraj Hana prvič v kahlo posrala user posted image ,lulala je že prej,kadar nama je uspelo,je pač tak primeren datum,ko ga ne pozabiš--ana tako ni vedela,zakaj se gre,samo ko sem ji rekla bravo,bravo,je sama sebi ploskala,pa malo je čudno ogledovala tisti kakec v kahli user posted image user posted image ...

...kužki...je ravno prej klicala mama od mojga,da je treba Mišo pelat k veterinarju na uspavanje--je stara 13 let,tak simpatičen in priden kužek za stanovanje,jo je imela sedaj,ko je njen bivši mož umrl in je pač niso meli kam dat...je pa bla že čist gluha,pa napol slepa,pa tumor je že mela,ampak se je vsakokrat zlizala,prej je pa rekla babi,da ne more več stat ,ne je več in da se vsem smili,ker trpi--najbrž jo že pošteno starost daje--je bolje tako narest,ko pa ko so včasih peljali takega psa k lovcu,pa ga je streljal in pokopal,čez par dni se je pa boga žval privlekla domov--tako je bilo pri našem sosedu,ko sem bila še doma na kmetiji--v živlenu ne bom pozabla pogleda uboge živali user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
9.3.2008 21:36:52   
stephany
Irma - vse najboljše za tvoj rojstni dan še od mene!

user posted image

Julči - user posted image user posted image  za tvojo princesko! Pa ful luštne slike ti je uspelo narest.

Dodi - vi ste pa kar redni gostje Bohinja. Lepo. Midva sva bila predlani tam na dopustu, do vodnega parka pa nisva prišla (moj ni ravno ljubitelj bazenov).

Mi smo bili pa popoldan v Celju pri moji sestri, ima jutri rojstni dan, pa smo ji šli čestitat (pa se je zavleklo kar v celo popoldne). Še dobro, da smo šli že dopoldan malo vozičkat, je bilo malo sončka, pa še pihalo ni preveč.

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
9.3.2008 21:46:33   
stephany
Natašaom - kako so cartkani tile kužki! Jaz jih imam tudi rada. Midva sva morala najinega Runota pustit pri mami user posted image . Še dobro, da lahko grem velikokrat domov, da ga vidim in pocartam, ker ga res pogrešam.

To je pa najin Runo:
user posted image

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
9.3.2008 21:47:50   
dodi
Ker smo redni gostje vodnega parka,smo danes dobili kartico in ko bomo imeli 5 štampiljk,zdaj imamo tri,bomo šli 6 zastonj,kar je pa tudi fino user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
9.3.2008 21:50:32   
julci
Hana user posted image user posted image user posted image user posted image za prvo kakanjeuser posted image .Mi mormo pa še kahlo kupituser posted image .
Smo pri Mihanu meli nilskega konja s pokrovom.Ampak je falot vedno hotel oblečen gr sedet,da bi on lulo na konja ni šans,smo se mu tolko prerežali,nikol mi pa ni uspelo da bil ulo na kahlo.
Še sreča da mu je pri 2 letih in pol v toplicah blo vroče v plenici,pa druge otroke je videl da so brez plenice,od takrat je pa šel lepo lulat-na školjko-in  kakat brez problema tud ponoči.Plenice pa ni smel več videt.Jatile naši lumpiin lumpike so brihtno nagajivi.

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
9.3.2008 21:53:39   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Ker smo redni gostje vodnega parka,smo danes dobili kartico in ko bomo imeli 5 štampiljk,zdaj imamo tri,bomo šli 6 zastonj,kar je pa tudi fino user posted image user posted image
to je pa super.sploh če vsi uživate v vodi.Upam da bomo mi tud dobili kakšne toplice kam blizu.mamo pa namenv kratkem malo v olimje jit pogledat,sam da ati dobi kaj fraj.Mater sem ko slamnata vdova.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
9.3.2008 21:58:38   
julci
evo najnovejša novost v kozmetiki proti celulituuser posted image user posted image dobro preberi naslov
user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?