|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
8.3.2008 20:08:30   
majrim
ja,sej zato rečem vsaka ji čast...sej meni moj pravi,kaj si želim še enega,ko pa že 8 mesecev nisem prespala ene nočiuser posted image ...ampak vedno sem si želela najmanj dva..

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
8.3.2008 20:11:27   
Laubica
Moj sin je samo gledal in se čudil-to je vse ena mamica rodilauser posted image sem rekla ,ja samo ne naenkrat-je rekel -pa saj to vemuser posted image user posted image -halo kak sem tupauser posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
8.3.2008 20:20:42   
natasaom
sej si jest tud želim še enega pa moj pravi,da nima živcev..hana je res obupna.ampak zato,ker ji je dolgčas.pa še bolna je bla cel teden..zdej pa še jest,,razvajena je pa tud tolk,da glava peče..vsak dan neki hoče.in naš ati(ki ima vojaško vzgojo) ji kupi glih kar se spomni..napr.danes barbi revijo z uro,v uri pa šminkauser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
8.3.2008 20:29:40   
stephany
Jaz tudi vsem čestitam ob 8. marcu - Dnevu žena in vam pošiljam kar sliko moje orhideje.

user posted image

Dodi - super si bila, mene bi trema čisto povozila. Zelo mi je pa bil všeč posnetek od doma. Res ste krasna družina!

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
8.3.2008 20:35:45   
Laubica
Dodi-ku ku

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
8.3.2008 20:41:57   
dodi
Ojlaaaaaaaaaa-sem že na raportuuser posted image user posted image user posted image

Hvala punce,samo trema je pa bla user posted image user posted image  to te čist povoz,pa tolk bi rad še povedal,oni pa kar da predolgo ne sme bituser posted image user posted image  midve z Manico bi pa kar po svoje klepetaliuser posted image user posted image user posted image  samo je pa fejst puncauser posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
8.3.2008 20:42:56   
julci
Čer punce

Dodi zdaj me boš pa čez rit.Saj bom sama sebe prejuser posted image Sem pozablana TV,ker sva z atom cel dan delala,pol je pa soseda prišla in sem pozabla.user posted image user posted image user posted image Zdaj sem pa gledala,če bi meli ponovitev na netu,pa ne najdem.Če ma kera link naj gaprilepi,proooooosim.

Drugač pa moje net frendice lep dan žena vam želim,pa da se vaši dragi nebi sam ob tem prazniku spomnali na vas in vam prinesli rožico ampak večkrat v letu in vam čez celo leto iskazovali ljubezen,pomoč pri opravilih.To več velja kot ena rožica za celo leto.
Jaz pa vsaki posebej pošiljam en velik objemček in eno rožico.
user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
8.3.2008 20:43:16   
dodi
A sem pozabla rečtuser posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
8.3.2008 20:45:01   
hanna1
stephany,tvoja rožica je najlepša user posted image user posted image user posted image

Jes sem šele sedaj-smo prišli domov,smo bili pri mami,sem ji pospravila,pa ostrigla,lase navila,se je tako nobel počutla-kako malo eni rabijo,da so zadovoljni,pa eno milko bombonjero sem ji nesla,ker nam je zabičala,da ji ne smemo nost rož user posted image user posted image user posted image

Dodi,izkazala si se,vas je v živo čist drugače videt in mali dve sta tako živahni,me je pa tista  zgodba o poplavah lani kar malo stisnila-kako hitro se ti lahko življenje spremeni v moro--hvala bogu,da se je za vse srečno končalo--si imela pa dons psihično naporen dan žena,upam,da se nam kaj uspeš oglasit in malo poročat o vtisih na televiziji,če druge niso,jaz sem zelo...saj veste kaj user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica
moj sin je samo gledal in se čudil-to je vse ena mamica rodila sem rekla ,ja samo ne naenkrat-je rekel -pa saj to vem -halo kak sem tupauser posted image user posted image ...ja,ja mami,otroc vse vejo user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: natasaom
..hana je res obupna.ampak zato,ker ji je dolgčas.pa še bolna je bla cel teden..zdej pa še jest,,razvajena je pa tud tolk,da glava peče..vsak dan neki hoče.in naš ati(ki ima vojaško vzgojo) ji kupi glih kar se spomni..napr.danes barbi revijo z uro,v uri pa šminka ...po moje Hana rabi enega pravega dojenčka,da ga bo pedenala,atiji so pa pri punčkah itak pogrnili na celi črti user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
8.3.2008 20:47:37   
hanna1
julci---hvala in vračam enako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pišem pa tako dolgo,da je moj post že zastarel user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
8.3.2008 21:11:48   
dodi
Ja kaj bi rade vedeleuser posted image ?

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
8.3.2008 21:16:13   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Ja kaj bi rade vedeleuser posted image ?
vse,jaz še posebno,ker sem zamudla.user posted image user posted image
A misliš da bo kaj na netu

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
8.3.2008 21:24:47   
dodi
Nimam pojma user posted image  a bo na netu in kje se to da videti user posted image

No malo čez 15 uro so me prišli iskat,posneli par kadrov (Žana ni bilo na posnetku,ker je šel na sošolcev RD) in potem so me odpeljali  v Lj.,najprej so me peljali v masko,nato pa v redakcijo...in nato smo šli na snemanje...in nato so me spet dostavili domovuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Manica je zelo fajn punca in sva se tako pogovarjale(prej) kot da se poznava že sto let user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  kaj češ dve babi

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
8.3.2008 21:30:06   
smotka lonib
DODI!"
Super si bila.user posted image user posted image ja glede poplav pa tud jest nimam prav lepega spomina. Moj je bil v službi in nama je avto odneslo. Sva sicer imela srečo, da sva imela zavarovanega ampak vseeno ti je žal . Me je bilo pa tisti dan ful strah, ker sem vse tri otroke pustila doma in šla po mojega. Sem najprej mislila, da sploh ne bom mogla po njega, ker je že v Bukovščici bilo toliko vode, da sem komaj upala peljati čez most. Sem se že bala, da me bo odneslo, ker je pred mostom voda drla čez cesto in sem komaj prišla čez.user posted image Pol sem ga pa v Selcih pobrala, ker naprej v Železnike niso več spuščali ljudi. Moj ej imel asrečo in se je z enim pripeljal. je pa res, da človek ne more verjeti, če ne vidi tega v živo.user posted image

Moram nehat, ker naša Zala še ne spi in mi tuki nekaj nagaja.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
8.3.2008 21:39:25   
dodi
Kakšen spomin imam jaz na poplave?
Bolje,da ne začnem spet v detajle razmišljat,ker če nam ne bi bila naklonjena taka milost in sreča,bi lahko v teh poplavah izgubila moža in dve hčerki....v takem primeru je avto postranskega pomena,kajti ko je mojega na poti val zalil je bilo v mašini in vsepovsod v podvozju polno blata,kamenčkov,listja...stalo nas je samo 2000 evrov,da so to ščistili in presušili...kasko pa takrat nisva imela,ker sva Kangooja kupila avgusta in sva ga na novo zavarovala oktobra in sva rekla,da ga za dva meseca kasko ne bova potem pa...in tako sva popušilauser posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
8.3.2008 21:56:10   
dodi
To pa je za našo jutrišnjo slavljenko!
user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
8.3.2008 22:18:48   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

To pa je za našo jutrišnjo slavljenko!
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sline se mi cedijo.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
8.3.2008 23:29:38   
trixi
DODI, bravouser posted image , bravouser posted image bravouser posted image
mal te je pa res trema dajala, ampak to vemo mi, ki si nam tle povedala, aneuser posted image . Joj, še moj je gledal in vmes je blo"dej bodi tiho no, k ne slišim". Je namreč tamal neki ružu po dnevni.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
8.3.2008 23:31:46   
trixi
Julci,
kako so se pa vaši danes odrezali? Boš kaj poročalauser posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
8.3.2008 23:52:56   
julci
Trixi bom poročala,ko dobijo rezultate,te jim bodo poslali v klub.Ta njihova tekmovanja potekajo celo leto,razen med počitnicami,na koncu pa majo pol razglasitve.Kolkor je Miha povedal,da jim je kr šlo.
12.aprilapa majo tekmo v Škofji loki.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
9.3.2008 7:47:38   
dodi
user posted image

user posted image   Kje ste vse?

Nedelja je in naša slavljenka že veselo skaka okrog z vsemi kužki,ki jih je dobila za rojstni danuser posted image user posted image  in se veseli,da je starejša za eno letouser posted image  zdaj se še veseli,čez nekaj let bi bila pa rada ,da bi leta šla nazajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
9.3.2008 8:09:39   
viator
Dobro jutro vse,
pišuka en dan me ni, pa se toliko zgodi. Dodi, včeraj zamudila, sem pa našla včerajšnji dnevik in že gledamuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Lepo praznujte danes.

julci, pejd na RTVslo
http://www.rtvslo.si/
potem klikni avdio video, zadnje oddaje - tam je tudi dnevnik.

Neli, nisem dobila zs, poslji sms.user posted image

Hana, mene tudi zanima testo za pizo, da tako tanko rata.

Natasa - ti si res multipraktikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
9.3.2008 8:11:59   
viator
Neža ima pa res prekrasne učke!!!!!user posted image user posted image user posted image

Timon je pa res pravi junak - dobra sta Laubica!

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
9.3.2008 8:22:17   
viator
Dodi, zdej sem pa videla...bravo super si se odrezala!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
9.3.2008 8:37:39   
dodi
Jaz poa slišim samo glas-slike pa ni-kako naj dobim sliko?

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?