hanna1
|
Dober dan Takole,sine mi je za tri dni ušel iz nadzora in mi je že zdaj dolgčas ,mala mi je pa itek skor z žlico v ustih spala,čeprav je bila prej takoooo lačna. mateyka,prav nič ti ne zavidam-eni moji znanki,ki je sedaj tud učiteljica,so jih ji morali prav izsekat ven-brrrrr,me kr zmrazi.Jes mam tud grozno slabe zobe in hodim privat,ker bi glede na pogostost mojih obiskov,bila prek socialne že najbrž čist škrbasta.Sem pa znosla zobozdravnici dnarja .mam že tud mostičke spodaj,sem na vsaki strani zgubla že dva zoba,to pa je zaradi mojga strahu,ker ko mi pulijo,sem tud kr koma in pol me je naslednjič groza iti...in pol kr odlašam,dokler....ni prepozno dodi,ma jih moraš skor preštet zvečer,če so vsi na broju -hecam se.Breda je faca,kot v kakšnem filmu,ko koga ful pretepejo in obleži na tleh,čisto razsut .Vilma se tud suče po postelji,zato pa jes pravim,meni je ta spalna vreča zakon-ne more se razbrcat.Ko sem jo enkrat prala in še ni bila suha,sem ene 5× vstala ponoč in jo pokrivala,pa uspavala .Res jih je veselje pogledat. Pikica,pečenje je še kr smotano,dela ti vzame,na mizi mora bit nekaj,pol pa še jejo ne bogvekaj Jaz se za bolj brzinsko poslužujem babičine dobrote http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=2785 in pa skutino pecivo za požrešne sosede http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=8100 To so hitra in meni zelo dooodobra peciva Če pa kdo ne mara skute pa spečeš navaden biskvit,s tem da zamenjaš malo moke z mletimi orehi,malo čokoladne kreme,kocke pomočiš noter in povaljaš v kokos,pa so čupavci malo drugače Lahk pa sama malo pregledaš na Kulinarični Sloveniji,tam ni da ni--jaz sem za krst vse ideje potegnila tam dol in vse mi je uspelo,ker sama nimam pametnih receptov julci,malo prehitro sem jo potegnila spat-sam sem bla tako medla,bi me tvoji vici spravili k sebi -palačink ne bom pekla danes ,ker pa tako dolgo pišem,si me itak prehitela s postom,ampak ti pa moram priznati,da si res zakladnica nasvetov,fajn,da te imamo med sabo ,res marsikaj izvem,ko se mi prej še sanjalo ni viator,kako ste kaj spali,a mišice še dihajo makala,a ti slučajno meni pošiljaš glavobol ,meni že tud od jutra nekaj kljuva v glavi--nekaj je torej notri,da ni čist prazna Kako pa kaj Obala --so rogljički uspeli,mmm,kdo pa jih je svaljkal pozdravček vsem,kih jih nisem uspela zaslišat,morat it !!!