|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
9.3.2008 9:13:09   
Laubica
user posted image Sem vam poslala sonček -če ga že zunaj niuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
9.3.2008 9:23:33   
majrim
user posted image dobro jutroooooooooo....je že daleč tega,kar je bloa zdej imam malo mirauser posted image ...noč je bila katastrofa...sem pa gledala...spodnje trojke na obeh straenh hodijo ven...in pol ni čudno,da ima vročino in tečnari ponočiuser posted image ...nič,se grem zrihtat,da grem malo ven...danes smo same,ker je šel user posted image  na seminar v ljuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
9.3.2008 10:25:08   
natasaom
jutro!!!!mi imamo pa sonček user posted image user posted image  vročine nimam več,me pa boli grlo in glava-za znort..kuham juho pa kračo (kraljevo) bom spekla.pecivo sem pa že vćeraj sem od matejke makov biskvit naredila..pa orehove rogljičke-sam mi niso rataliuser posted image

dodi imaš zs..
julči tebi sem pa včeraj sms poslala,da bo te spomnila,pa da bi ti men povedala kje bo dodiuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
9.3.2008 11:11:43   
dodi
No mi pa po kosilu odrinemo proti Bohinjuuser posted image user posted image user posted image  se gremo malo namakat v vodni parkuser posted image user posted image user posted image  na željo gospodične,ki praznujeuser posted image user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
9.3.2008 11:20:30   
natasaom
zaljubila sem se user posted image user posted image user posted image user posted image  poglejte na horjulov forum tri male grehke

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
9.3.2008 11:21:46   
dodi
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

zaljubila sem se user posted image user posted image user posted image user posted image  poglejte na horjulov forum tri male grehke

Kaj je to?Kam pogledat?

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
9.3.2008 11:28:49   
natasaom
moj pes.net  zavetišče horjul..naslov je trije mali grehki...linka itak ne znam prlimat

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
9.3.2008 11:33:00   
ursikazala
Pozdravljene tamlade!!
No, upam, da me sprejmete medse, aprila bom 38, septembra sem rodila Niko (moj prvi otrok - in verjetno edini, ker ima moj mož že dva od prej... in je full house občasnouser posted image ).

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
9.3.2008 11:35:14   
natasaom
ursikazala itak da te sprejemo user posted image user posted image user posted image  dobrodošla!!!!

(odgovor članu ursikazala)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
9.3.2008 12:33:59   
makala
ursikazala dobrodošla med konzervicami.user posted image user posted image user posted image

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
9.3.2008 12:54:14   
ursikazala
V čem je fora, da mi spodaj ne da ničesar v podpis, čeprav sem obkljukala tam, da se objavlja...

Drugače pa... naša tamala je fuuuul pridna, tako da lahko mal klepetam tkole. Sem jo dala pod most z igračkami in se pogovarja z njimi, hehe.
Prehitro sem jo pohvalila, nekaj stokauser posted image  

NIKA 21.9.2007
http://www.moj-album.com/uredi/ayatutaya/9506966/

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
9.3.2008 13:54:42   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: ursikazala
Pozdravljene tamlade!! ...tako se govori..user posted image user posted image user posted image user posted image ...
No, upam, da me sprejmete medse, aprila bom 38, septembra sem rodila Niko (moj prvi otrok - in verjetno edini, ker ima moj mož že dva od prej... in je full house občasnouser posted image )......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........

ursikazala,seveeeeda te sprejmemo,je naša duskamb drgač tud septemberka,pa nam ne zmanjka tem in če nimaš kaj proti,te damo na seznam,pa če nam hočeš še svoj RD zaupat (ni pa nujno user posted image user posted image ),da te lahko prek neta gnjavimo za pijačo,pa te hkrati tud spomnemo,da ne pozabiš na svoj RD user posted image --sej veš EMŠOuser posted image user posted image user posted image -se hecam.Sem pogledala slikce--jej kako je luštna in kak dobrovoljček,pa mami je tud tak sonček in valjda po kom je  Nika user posted image .

Irma,vsenajboljše za tvoj 9 user posted image user posted image user posted image rojstni dan !!!!!
Naj sonček sreče miru in medsebojnega razumevanja vedno sije na tebe,tvoje sestrice in bratce--uživaj in lepo praznuj

user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

Neposredna povezava do sporočila: 3062
9.3.2008 14:47:39   
ursikazala
Oh, hvala za vse pohvaleuser posted image  teh ni nikoli dovolj, aneane..user posted image
Moj r.d. je 30.4.70.

Bila pa sem v bistvu 'oktoberka', pa je naša punči malo pohitela in se rodila 14 dni prej. Ati je bil tako na službeni poti, midve sva pa kar sami poštimali zadevo čist profi (ne glede na prvi poroduser posted image user posted image ). Zjutraj je odtekla voda, rodila v 2,5 urah od pričetka svojih popadkov.. vglavnem vse fajn. Edino šivi... nekaj mora bit, da pokvari super vtisuser posted image user posted image  in da sem sprobala sedenje na šlauhu...
No ja, naju je pa potem takoj popoldan prišel objet.

NIKA 21.9.2007
http://www.moj-album.com/uredi/ayatutaya/9506966/

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
9.3.2008 15:03:41   
smotka lonib
ursikazala!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dobrodošla. Je pa Nika taka lepa punčka-cortkana.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

Neposredna povezava do sporočila: 3064
9.3.2008 15:22:40   
lumpa6
user posted image

te mislšuser posted image    res so coti

< Sporočilo je popravil lumpa6 -- 9.3.2008 15:23:50 >

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
9.3.2008 15:27:53   
lumpa6
user posted image

user posted image ta mi je tut tok coti

< Sporočilo je popravil lumpa6 -- 9.3.2008 15:28:42 >

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
9.3.2008 15:40:39   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Jaz poa slišim samo glas-slike pa ni-kako naj dobim sliko?

Ne vem, zakaj ti slika štekauser posted image . Hmmm...mogoče je kej z nastavitvami? A so ti kak posnetek na TV obljubili?

Kolk luštni kužki, Natasa...user posted image .
Nič, gremo ven, potem pa naprejuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
9.3.2008 15:43:57   
viator
Majrim, user posted image user posted image user posted image šit tole ponoči, no. Ampak sej bo boljše, še tele trojke date skozi, potem bo pa ja kaj miru. Zdej pa rs grem....dokler je še danuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Živjo ursikazala!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
9.3.2008 16:11:51   
julci
Breda vse najlepše za tvoj 9 rojstni dan
user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
9.3.2008 16:13:21   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Breda vse najlepše za tvoj 9 rojstni dan
user posted image

se pridružujemo čestitkamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
9.3.2008 16:14:49   
julci
ulči tebi sem pa včeraj sms poslala,da bo te spomnila,pa da bi ti men povedala kje bo dodi

A veš Nataša je user posted image če nimaš telefona s sabo.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: viator

IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Jaz poa slišim samo glas-slike pa ni-kako naj dobim sliko?
Dodi jaz tud mam zvok brez slike,pa nimam fleš plyerja inštaliranga

Ne vem, zakaj ti slika štekauser posted image . Hmmm...mogoče je kej z nastavitvami? A so ti kak posnetek na TV obljubili?

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
9.3.2008 16:16:58   
julci
UršikaZala dobrodošla med večno mladimi cvetkamiuser posted image user posted image Mala je pa tak cukrček,cela mamauser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
9.3.2008 17:37:15   
hanna1
dodi,pa sej ni čudno,da rata taka zmešnjava,jes sem tvojo Irmo postarala user posted image user posted image user posted image --upam,da mi ne bosta zamerili,EMŠO pač,to je to user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
9.3.2008 17:40:44   
hanna1
...kužeki so pa res lušni--sam v bajti ne user posted image ,kr ošpice dobim,ko jih pr bratu gledam--zadnjič so jima trije ponoč driskali,pol je treba pa rite umit,pa vse spucat,pa še v spalnici jih mata-ejej,bolj stari,bolj.....user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
9.3.2008 18:56:43   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: julci

A veš Nataša je user posted image če nimaš telefona s sabo.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem ista...nikoli telefona sabo, potem jih pa poslušam - zakaj hudiča ga sploh imam.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?