Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 9.3.2008 22:01:23
|
|
|
|
dodi
|
Zdaj vas pa zapuščam...grem spat
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 9.3.2008 22:12:13
|
|
|
|
stephany
|
Ursikazala - dobrodošla! Končno še ena, ki je rojena 1970. leta...
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 9.3.2008 22:41:15
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom PA VSE NABOLJŠE VSEM KI PRAZNUJEJO imen pa iz preventivnih razlogov raje ne bom pisala... k Tole je pa dober pristop .
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 9.3.2008 22:48:33
|
|
|
|
viator
|
une tablete proti celulitu!!!! Neli kar pošlji mi mail, dobiš paparico. Dodi, luštno ste se imeli. Vilma je pa tud taglavna . Kužki, jaz jih imam tud zelo rada, čeprav zdejle ga ne bi imela, ker imam bajto raztureno brez kake domače živali. Kakšno bi šele bilo, če bi bil kuža pri hiši . Hana - glede testa za pizzo - res me zanima, kako rata tako tanko. Meni uspe boljše (beri bolj tanko), ko ga delam s suhim kvasom. Mogoče je pa fora tudi v temperaturi pečenja...domače pečice imajo nižjo...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 9.3.2008 23:00:03
|
|
|
|
julci
|
Hana - glede testa za pizzo - res me zanima, kako rata tako tanko. Meni uspe boljše (beri bolj tanko), ko ga delam s suhim kvasom. Mogoče je pa fora tudi v temperaturi pečenja...domače pečice imajo nižjo.. Viator a ti povem kaj sem jazzadnjič slučajno ugotovila.V testo sem dala malo piva in testo ni kipnilo tako kot prej.Sta pa oba rekla da je ful dobro testo. Zdaj pa naj še Hananapiše recept.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 9.3.2008 23:04:02
|
|
|
|
julci
|
Jaz pa gledam Krog za ogrevanje.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 9.3.2008 23:07:56
|
|
|
|
julci
|
Hana kam si pa zdaj ušla,saj jaz sem kr zravn računalnika da mi ja ne ugre kaj
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 9.3.2008 23:25:48
|
|
|
|
hanna1
|
Malo si preračunajte-mislim pa da je to način solne kvasne emulzije, ki se zdaj po novem uveljavlja-Mojster Goljat-sem zasledila na Kulinariki: 1 l mleka +2 kocki kvasa Fala+25 dag soli=se malo meša +mrzla voda-po možnosti dodate kocke ledu(te pa ne vem koliko,ker mam v mešalcu od oka,koliko mora segat )+2 dcl olja +cca.10 kg moke-----mešaj 20 min. (najmanj)--testo naj bo fajn mrzlo in ga dajte v hladilnik (jaz oblikujem hlebčke in mamo take posebne "lodne",ki se samo nalagajo eden na drugega)v neprodušno posodo,pomazano z oljem,da ga lahko kar vzamete ven-ker takoj,ko se nekje pretrga,se ne bo tako enakomerno kipnilo.....ker je testo zelo mrzlo,pa tud sol prej dodana in ne potem v moko, nardi svoje-testo bi naj se malo dvignilo šele med peko,kar pa tud poskušamo doseč z čim višjo temperaturo--ena klasična pica je 30 dag testa,tako da zaen pekač mislim,da bi bilo dovolj pol kg moke-kar znese potem dobre 4-5 gr kvasa samo!!!!!--pol pa res ne more kam dvignit testa--je pa tud res,da mi pečemo na 360 °C 3-4 min.in se testo sam zapeče in nič ne osuši.Kot sem že zadnjič omenla,je najboljša pica iz testa,ki je en dan počivalo v hladilniku na 2 °-- 4 °C. cela študija
< Sporočilo je popravil hanna1 -- 9.3.2008 23:27:37 >
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 9.3.2008 23:26:47
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Hana kam si pa zdaj ušla,saj jaz sem kr zravn računalnika da mi ja ne ugre kaj Računam in pišem
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 9.3.2008 23:29:01
|
|
|
|
hanna1
|
julci,kje pa se dobijo te tablete
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 9.3.2008 23:32:15
|
|
|
|
julci
|
A tk da vi date v testo tud mleko,pa nč jajc.Pa led.O ti to je pa komplicirano-bom rajš priška k tebi v Črno na pico. Da se nempreveč ****.Do taj bom pa kr malo piva dala not. Hana zdaj pa mi povej o moji sošolki,sem zadnjič pozabla vprašat.Pravš da je menjala šiht.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 9.3.2008 23:34:40
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 julci,kje pa se dobijo te tablete pojma nimampa že vlekarni ,sem dobvaprej pomailoreklamo,sem pri meni bi mogli naredit EXTRA STRONG MODEL Saj če me bikdo zdaj vido,gledam namreč MOTO GP innavijam za STONERJA
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 9.3.2008 23:39:42
|
|
|
|
hanna1
|
julci trenutno mam samo informacijo,da ne dela več gor,si jo pa kr ne upam poklicat,ker ona ne zna nehat govort,jaz samo ja in pa ne,pa še kakšen mhm je vmes,dokler ne zmanka kartice na mobiju .Bom jo pa enkrat poklicala..že zato,ker sva bili skupaj na smeni--se z nobenim drugim ni mogla ravno ujet,z mano se je pa morala,meni pa tud ni preostalo drugega,ker nisem mela druge izbire,sem rekla sodelavcu,da bi kdaj menjala smene,je reku,da rajši šiht pusti ,sej pol,ko sem jes šla na porodniško,ga je res .Bom ti pa povedala,ko bom kaj novega vedela .
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 9.3.2008 23:40:41
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 julci,kje pa se dobijo te tablete pojma nimampa že vlekarni ,sem dobvaprej pomailoreklamo,sem pri meni bi mogli naredit EXTRA STRONG MODEL Saj če me bikdo zdaj vido,gledam namreč MOTO GP innavijam za STONERJA
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 9.3.2008 23:42:54
|
|
|
|
hanna1
|
Bom mogla iti počasi pančat,sem mojmu rekla,da grem samo adijo napisat vam,zdej sem pa že cele litanije,je vmes enkrat prišel pogledat sem in rekel,da sesliši samo..pakpakpak-po tipkovnici
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 9.3.2008 23:44:30
|
|
|
|
julci
|
Pa saj je bla že v šoli posebnež,sam midve sva se pa zastople.Sem bla zgleda jaz tud bolj odbita. Bom mogva zgleda v vodoravno počasi mrknt,vidim da se mi vse skop drži.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 9.3.2008 23:46:06
|
|
|
|
hanna1
|
...pa-pa ...
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 9.3.2008 23:46:20
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 Bom mogla iti počasi pančat,sem mojmu rekla,da grem samo adijo napisat vam,zdej sem pa že cele litanije,je vmes enkrat prišel pogledat sem in rekel,da sesliši samo..pakpakpak-po tipkovnici mama pa res telepatijo,moj pa že veselo druve žaga je vmes,pol pa nima kaj mrdat.Še 9 krogov pajo jaz tud mrknem.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 10.3.2008 7:52:38
|
|
|
|
viator
|
Dobro jutro punce, kako ste kaj? Hanna, hvala za recept, zdaj moram pa tole preštudirat...sej se mi je zdelo, da stvari niso tolk simpl. To da daš testo v hladilnik, sem pa že zasledila v eni knjigi - mislim, da je Velika knjiga o peki... Julci...bom tud tvoj trik sprobala. Jaz sem drugače ful pizza fan...lahko jo jem kadarkoli, tud ob treh ponoči .
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 10.3.2008 8:04:52
|
|
|
|
viator
|
Uhh, šele zdejle sem mal za nazaj prebrala - bolj ornk - jaz pa poznam ursikozalo in niko .
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 10.3.2008 8:08:58
|
|
|
|
Laubica
|
Irma - vse najboljše za tvoj rojstni dan še od mene! Julči - za tvojo princesko! Pa ful luštne slike ti je uspelo narest. Ja še od mene vse isto Hana za prvo kakanje Ursikazala - dobrodošla une tablete proti celulitu!!!! Dodi, luštno ste se imeli. Hvala za info o Vilmi in Dominik za prve samostojne korake.Upam da BO vILMA ČIMPREJ STISKALA V NAROČJU SVOJO PRINCESKO. Lepo jo pozdravi,panajse kaj oglasi še 2v1 IZVIRNO SPOROČILO: majrim dobro jutroooooooooo....je že daleč tega,kar je bloa zdej imam malo mira ...noč je bila katastrofa...sem pa gledala...spodnje trojke na obeh straenh hodijo ven...in pol ni čudno,da ima vročino in tečnari ponoči ...nič,se grem zrihtat,da grem malo ven...danes smo same,ker je šel na seminar v lj Majrim-upam da se kmalu naspiš-pa jaz tudiiiiiiiiiiii nam pa nič zobki še ne nagajajo -pa se mi zdaj nekaj na 1 zbuja Natašom-jaz sem tudi čisto nora na pse,mačke-doma imam -Mopsa-psičko Dafno-http://dafna.moj-album.com/tuaj so tudi že pokojne muce(povozil avto)in pokojni skakači(poginli)tisti japonski čin -je pa pes ki si ga jaz fullll želim samo je cena huda -1000€(se je mož moral odločit ali še en pes ali pa se je na srečo omehčal za malčka http://dafna.moj-album.com/
< Sporočilo je popravil Laubica -- 10.3.2008 8:10:56 >
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 10.3.2008 8:40:57
|
|
|
|
makala
|
Dobro jutro tudi z dolenjskega konca. Mi mamo sonček, upam, da bo še malo vztrajal, da bomo šle lahko ven. Čvekice jst bi predlagala, da se dogovorimo za nov datum srečanja. Sej 8.marec smo tud tolk prej določile.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 10.3.2008 9:04:31
|
|
|
|
viator
|
Laubica, a mi prosim pošlješ mail.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 10.3.2008 9:20:54
|
|
|
|
ursikazala
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator Uhh, šele zdejle sem mal za nazaj prebrala - bolj ornk - jaz pa poznam ursikozalo in niko . no evo, pa smo se našle Sej drugače sem bolj na Mami čvekala... vidim, da je pa tudi tukaj fajn Potem je kuhna vaša že bereit, kdaj pridemo na pizzo
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 10.3.2008 9:28:05
|
|
|
|
ursikazala
|
Neli99, sem pa Urša drugače Zala je pa od mojega hčera iz prejšnjega zakona Ta nick mi je prišel na misel, ker so me v šoli vedno zafrkavali... Uršika zala, zdaj tebi gorje!! Stephany... dober letnik, nimaš kej... Dodi, tebe sem pa že na Mami občudovala, kaka lepa familija... dobri ste, ni kej! Mi imamo srečo, da je tamala super pridna, pa še to včasih zvečer v posteljo padem čist adijo. Ko pa imamo pri nas še moževa tamaledva (iz prejšnjega zakona), pa so sploh še bolj polni dnevi.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?