|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
7.3.2008 19:02:45   
Laubica
Ja Tinej pa pri 7m. 7920g pri 4.m. pa 6600guser posted image user posted image user posted image Moj mali mucek je pravi knedlček za popapat mmmmmmmnnnnnuser posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
7.3.2008 20:08:40   
majrim
timon,da ne boš ujel nežeuser posted image user posted image
user posted image
evo našo manjonkouser posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
7.3.2008 20:21:54   
julci
Majrim vau kake lepe očke ma Neža,bo mel ati ful dela okol bajteuser posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
7.3.2008 20:41:06   
mateyka
julci, mam ene tablete (tle je vse drugač - narobe svet user posted image  user posted image ) za jemat na 4 ure - lahko tud po 2 naenkrat. glava me ful boli, ker ti mora zob prej grdo razmajat in to ti glavo fajn natrese (ljudje, ki jim niso tega delal, si nikol ne bi misli, da te lahko tok namaje). in še rano mam kr velko, ker se je meso kr zoba držalo (sem ga valjda pošpegala, ko ga je ven zvlekla, firbec babji user posted image ). in ust ne morem odpirat kej preveč, me čeljust in kost bolita k user posted image (kljub tabletam vse čutim). no sej bo boljš čez neki časa..

o majrim, kok tvoja menzi, pa samo en mesec je starej od moje user posted image . pismu, naša je pa tak zbirčnež. zelenjave povoha ne - ji gre kr na bruhanje al pa sam 3 žličke poje. in mesek je bil huda polomija. upam, da se to čez kak mesec izboljša in bo bolj raznolika prehrana bolj popularna..

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
7.3.2008 20:54:12   
majrim
julci...je že reku dragi,da do 20 leta nič fantovuser posted image
mateyka...ona je vse....ni da ni...samo za meso je bolj izbirčna...hvala bogu s tem nimam problemovuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
7.3.2008 20:59:55   
julci
ulci...je že reku dragi,da do 20 leta nič fantov
Majrim reci ti svojmu dragemu,da to bo pa težka.bo mogu bodygarde dobit.user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
7.3.2008 21:40:06   
julci
kaj user posted image dans vse štrajkateuser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
7.3.2008 21:49:05   
hanna1
user posted image user posted image user posted image user posted image Timon za mere-sila si,še malo pa boš Hano prehitel user posted image user posted image user posted image Sem mislila laiubica,da smo te kaj ujezile,ko se nisi nič oglasila-duskamb pa uživa,upam da si bodo kaj časa tud za bližnjo okolico vzeli,ker so take fajn stvari tam blizu-Jelenov vrh,Čokoladnica,samostan,pa še ena privat pivovarna v bližini nekje,pa dobro se je,nas je tam enkrat pelu šef na izlet in kdo je bil na koncu največja koma-vse je povedu,kar ga je težilo,naslednji dan v službi je pa sprašval,če je bil tečen,kolk smo se mu režali user posted image user posted image user posted image

majrim,pa tvoja Neža je na vsaki slikci tak dobrovoljček,očke ji kar sijejo,ma pridno mamico,katera jo uboga user posted image user posted image .Je pa fajn,da ni izbirčna,se ti tolk lažje godi,naš Blaž je bil tud tako priden za jest,vse po vrsti jedel,zdaj pa user posted image user posted image user posted image --bi včasih ročno nekaj nekam zatlačila,pa njegovo nerganje user posted image

mateykatole je pa bil kar podvig,sem mela kr mravljince poleg,ko sem brala,kako so te mesarili user posted image --mam pa izkušnje z puljenjem zob,men je rekla zobozdravnica,da imam korenine prav prilepljene na čeljustno kost in pol mi mora pri strani ob zobu dol čist do kosti,...pa tri injekcije mi je nazadnje dala,...sem mislila,da bom podlegla,popoldne pa v službo..takrat sem se pa sama sebi smilila,.....pa drugim tud user posted image user posted image user posted image --brrr zobje

dodi-malo nas boš informirala,kdaj se moramo prestavit od rač. pred TV user posted image user posted image

Kaj pa  natasaom in neli user posted image user posted image user posted image ...pa smotka user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
7.3.2008 21:50:21   
neli99
evo me user posted image

... samo za ilustracijo: tuki visim že eno uro in sem uspela prebrati 3 strani, skopirati vaših par receptov, če je uspelo poslati viator ZS nimam pojma ... zdej pa se že 10 min borim s tem računalnikom, da vas vsaj pozdravim ... tok meče ven linijo in tako počasi odpira strani, da  ....

ne bomo jamrali user posted image

... jst sem pa zobarja zamenjala ko je omenil, da bi blo treba ven dati osmice ...user posted image  ... od takrat še nisem bla pri zobarju razen ko je blo kaj urgentno ... do generalnega pregleda še nismo prišli ... raje nosim gužvo v ustih, tako me je strah da bi blo treba dat osmice ven ... sem enkrat videla enega ... je bil po eni strani ves zabuhel, tako je bil otečen ... od takrat me je tega strah ko ...

drugače pa laubica moja ma že zdej pri 3m 7 kil pa 64 cm... centiji po atiju, kile po mamici user posted image  ...

zdej gre pa moj dragi v najine sobane ... bitko z računalnikom sem dobila user posted image  bom šla kmalu za njim user posted image

ostanite v cvetju ... jutri je naš bivši praznik user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
7.3.2008 21:52:34   
dodi
Jutri ob 19:00 mrk na računalnikih in pred TV in gledat Dnevnik - men je pa že danes slabo od tremeuser posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
7.3.2008 21:57:15   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

pismu, naša je pa tak zbirčnež. zelenjave povoha ne - ji gre kr na bruhanje al pa sam 3 žličke poje. in mesek je bil huda polomija. upam, da se to čez kak mesec izboljša in bo bolj raznolika prehrana bolj popularna..

Naša Zala tud na začetku ni jedla ne zelenjave ne mesa. Samo sadje in skutke. Šele pri 8 meseceih je začela počasi ugotavljati, da je zelenjava tud okusna, meso pa tud.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
7.3.2008 21:59:34   
hanna1
...kolk je tebe fajn brat neli,pa tvoje bitke z računalnikom--jutri bi se pa naj dobile user posted image user posted image ,mene to bol grize,ker je tako vreme,pa ravno zdaj,pa bomo že...enkrat user posted image .,,tud tvoja nataša je že babnca in pol,pa kaj mam sam je s takega drobižeka,...no sej jes bla baje še hujši brincelj..še pol skoz celo šolo,tako ,da jes nisem suha,ker se pazim,ampak smo že vsi v familiji bolj po naturi taki.Ko zdaj pogledam slike,kakšna sem bila,pol pa še ponošene in prekratke cote,ker za otroke pri nas oče ravno ni odpiral denarnice,zato pa še zdaj jes kr neki šparam,pa pazim na denar,sam še vseeno ga nimam--po moje mamo miši pri hiši--sam ni panike,glavn,da smo zdravi..meni zdaj samo to šteje,sej pol kr preživiš--praktično mi čisto nič ne fali,sploh ne vem,zakaj nergam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
7.3.2008 22:00:15   
smotka lonib
DODI!
Samo eno vprašanje. Zadnjič, ko si bila na fizioterapiji, a si mogoče kej vidla Iztoka? Pred 3 tedni so me obvestili, da nimam fizioterapije (nič niso rekli zakaj) in da me bojo poklicali za nov datum, pa še vedno nič. Sem dons dopoldne parkrat poklicala, pa ni nobeden klical.

Čao!

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
7.3.2008 22:02:52   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

Kaj pa  natasaom in neli user posted image user posted image user posted image ...pa smotka user posted image user posted image user posted image

Smotka je še živauser posted image user posted image user posted image . Zadnjič me cel teden ni bilo, ker je moj računalnik dobil virususer posted image user posted image , sam ne vem od koga.

So se mi pa sline cedile, ko sem gledala tiste slikce od sladic.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
7.3.2008 22:07:10   
smotka lonib

...Ko zdaj pogledam slike,kakšna sem bila,pol pa še ponošene in prekratke cote,ker za otroke pri nas oče ravno ni odpiral denarnice,zato pa še zdaj jes kr neki šparam,pa pazim na denar,sam še vseeno ga nimam--po moje mamo miši pri hiši--sam ni panike,glavn,da smo zdravi..meni zdaj samo to šteje,sej pol kr preživiš--praktično mi čisto nič ne fali,sploh ne vem,zakaj nergam user posted image user posted image user posted image

Sej vsi po malem nergamo in skoz gledamo, da kej pršparamo. Jest sem se že tako navadila, da otrok kupim, ko rabijo, sebi privoščim bolj malo. Kadar si pa kej privoščim (kakšno cunjo mislim), si pa rajši na razprodajah. Ta prvo so otroci, pol je moj, pol pa jestuser posted image .

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
7.3.2008 22:08:21   
dodi
Iztoka ni-je menda na bolniškiuser posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

Neposredna povezava do sporočila: 2966
7.3.2008 22:11:48   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Iztoka ni-je menda na bolniškiuser posted image

Hvala ti. Sem mislila, da je mogoče pozabil poklicati. Očitno je ornk zbolel, ker res že dolgo traja.user posted image Upam, da se čimprej pozdravi.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
7.3.2008 22:40:44   
hanna1
Takole,jes sem se fajn najedla,tla pobrisala,stuširala,zdaj sem pa parajt za en čvek user posted image user posted image --a smo al nismo .....
..drgač je pa mene malo dons migrena lovila,mi je že kr slabo ratvalo,ampak je še pravi čas prijela tableta,pa malo svežga zraka je tud pomagalo,me pa po grlu nekaj praska,moram it malo mojih arcnij šluknt user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2968
7.3.2008 22:49:30   
trixi

user posted image user posted image --a smo al nismo .....

smo user posted image , govori, ups, tipkajuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
7.3.2008 22:54:05   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: trixi
user posted image user posted image --a smo al nismo .....

smo user posted image , govori, ups, tipkajuser posted image

o trixi,ti se pojaviš ko meteor,pa zgineš tud tak,me je že skrbelo,če je bilo tisto pihljanje od zadnjič slučajno usodno user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
7.3.2008 22:56:59   
hanna1
...po moje imate vse predpriprave na jutrišnji praznik user posted image --men pa letos sploh ne potegne,pa ne vem zakaj,sem že mojmu rekla,da ne rabi nič kupovat kakšnih rožic,mam rajši,da gremo malo skupaj ven,pa se magari malo posladkamo ...brez,da se nam kam mudi,...to je zame filing user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
7.3.2008 23:01:18   
trixi
ma dej hanna, kje jih pobirašuser posted image  sam če bi bla ti danes z mano v Ajdovščini bi pa vidla in čutla kaj je to taprava burja. Sem mislila, da me bo skupaj z avtom obrnilo.
O kakšnem prazniku ti touser posted image  jutri? Jaz samo vem, da je naše srečanje odpadlo in mi je zelo žal, no, edino to je fajn, da če prestavimo bo pa še julci lahko prišla, njo bi tudi res rada spoznala v živo.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
7.3.2008 23:14:29   
julci
O kakšnem prazniku ti to jutri? Jaz samo vem, da je naše srečanje odpadlo in mi je zelo žal, no, edino to je fajn, da če prestavimo bo pa še julci lahko prišla, njo bi tudi res rada spoznala v živo.
Trixi no fajn da se veseliš srečanja z mano-sam da ti nev pol žaluser posted image user posted image user posted image saj ne hecam se tud jaz vas bi srčno rada spoznala.user posted image

Men ta praznik tud nepotegne letos,pa še 8 je,boleči spomini,pol sem pa še sodelavko srečala pa me vpraša kako je mama.Sem rajtam v trenutku bleda ratala.Ona pa tud.Pa še tečko rdečko sem dobla,pa me kr fajn  zvija.Pa mojmu se je dulc pobesu,ko sem mu povedla za tečko,je mel zgleda kake načrte.user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
7.3.2008 23:16:28   
julci
Ja nč,grem pančat,ker more sine zgodaj vstat,mi pa tud da ga spakiramo.Vi pa stiskite jutr pesti da bojo čimboljši ,pa da še kaj domov prinesejouser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
7.3.2008 23:18:30   
hanna1
...zna pihat v vaših koncih,sva z mojim,ko sva bla še bolj zelena,vse obletala..ko sem bila jaz še v Ljubljani,je on prišel na obisk in pol sva šla kr tak za dva dni...sva včasih prišla domov čist zelena,ker nama je šlo za nohte,...ankrat nama je pa v nedeljo proti večeru avto crknu sred klanca na Bledu-sem jes frišno pečen šofer vozla user posted image --ampak po vseh peripetijah so naju do desetih drugi spravili nazaj v Ljubljano,zdaj se režim,takrat se pa nisem user posted image --sva pa imela vedno več sreče kot pameti--tista naju je doma počakala,sam da se je vedno vse srečno končalo....ma trixi,jutr je  8 marec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?