hanna1
|
Timon za mere-sila si,še malo pa boš Hano prehitel Sem mislila laiubica,da smo te kaj ujezile,ko se nisi nič oglasila-duskamb pa uživa,upam da si bodo kaj časa tud za bližnjo okolico vzeli,ker so take fajn stvari tam blizu-Jelenov vrh,Čokoladnica,samostan,pa še ena privat pivovarna v bližini nekje,pa dobro se je,nas je tam enkrat pelu šef na izlet in kdo je bil na koncu največja koma-vse je povedu,kar ga je težilo,naslednji dan v službi je pa sprašval,če je bil tečen,kolk smo se mu režali majrim,pa tvoja Neža je na vsaki slikci tak dobrovoljček,očke ji kar sijejo,ma pridno mamico,katera jo uboga .Je pa fajn,da ni izbirčna,se ti tolk lažje godi,naš Blaž je bil tud tako priden za jest,vse po vrsti jedel,zdaj pa --bi včasih ročno nekaj nekam zatlačila,pa njegovo nerganje mateykatole je pa bil kar podvig,sem mela kr mravljince poleg,ko sem brala,kako so te mesarili --mam pa izkušnje z puljenjem zob,men je rekla zobozdravnica,da imam korenine prav prilepljene na čeljustno kost in pol mi mora pri strani ob zobu dol čist do kosti,...pa tri injekcije mi je nazadnje dala,...sem mislila,da bom podlegla,popoldne pa v službo..takrat sem se pa sama sebi smilila,.....pa drugim tud --brrr zobje dodi-malo nas boš informirala,kdaj se moramo prestavit od rač. pred TV Kaj pa natasaom in neli ...pa smotka