hanna1
|
stephany,tvoja rožica je najlepša Jes sem šele sedaj-smo prišli domov,smo bili pri mami,sem ji pospravila,pa ostrigla,lase navila,se je tako nobel počutla-kako malo eni rabijo,da so zadovoljni,pa eno milko bombonjero sem ji nesla,ker nam je zabičala,da ji ne smemo nost rož Dodi,izkazala si se,vas je v živo čist drugače videt in mali dve sta tako živahni,me je pa tista zgodba o poplavah lani kar malo stisnila-kako hitro se ti lahko življenje spremeni v moro--hvala bogu,da se je za vse srečno končalo--si imela pa dons psihično naporen dan žena,upam,da se nam kaj uspeš oglasit in malo poročat o vtisih na televiziji,če druge niso,jaz sem zelo...saj veste kaj IZVIRNO SPOROČILO: Laubica moj sin je samo gledal in se čudil-to je vse ena mamica rodila sem rekla ,ja samo ne naenkrat-je rekel -pa saj to vem -halo kak sem tupa ...ja,ja mami,otroc vse vejo IZVIRNO SPOROČILO: natasaom ..hana je res obupna.ampak zato,ker ji je dolgčas.pa še bolna je bla cel teden..zdej pa še jest,,razvajena je pa tud tolk,da glava peče..vsak dan neki hoče.in naš ati(ki ima vojaško vzgojo) ji kupi glih kar se spomni..napr.danes barbi revijo z uro,v uri pa šminka ...po moje Hana rabi enega pravega dojenčka,da ga bo pedenala,atiji so pa pri punčkah itak pogrnili na celi črti