|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
8.3.2008 13:47:57   
zirafa76
se strinjam z zgoraj napisanim
mi smo kupili prvo vozicek za dvojckeuser posted image user posted image user posted image in pol sem sicer dobila denar nazaj, ker je se bil zavit,pa sva kupila za enegauser posted image pa je moj rekel, da po vsem tem,kar se je zgodilo,si zasluzim jaz in Izabela nekaj lepega,tudi ce je 1000 eur..naj bo, pa ga je on kar izbral, ni bil toliko, ampak manj...Je bil bolj kot za duso kupljen no,ceprav dalec od tega da vozicek lahko zamenja Sofijo....Me je moj samo hotel kaj jaz vem, razvedrit..takrat mi je res bilo vseeno, kaj pripelje domov...na zalost se mi se danes vedno solze pojavijo, ko zagledam dvojcke..user posted image user posted image
Zal pa tudi midva nimava nikogar z tako malimi..in bo tudi za naslednjega clana vec kot dober....

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
8.3.2008 13:50:30   
zirafa76
opazam, da je tale forum tako zanimiv, da se tihotapijo tudi neznanci goruser posted image ..pridruzijo pa ne....hja, dober glas seze v ...vse forume...user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
8.3.2008 13:52:05   
zirafa76
se vprasanje..

A MI LAHKO POVESTE, KAKSNE STOLCKE ZA HRANJENJE IMATE..ce ze in kdaj zacet uporabljat???

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
8.3.2008 13:58:22   
scubadiver
Draga Dajica tile izgovori so pa kr neki user posted image . Tudi jaz imam lupinico zadaj in z Lano skos vandrava sami okoli pa je bilo vedno vse ok. Če slučajno začne jokat se pa ustavim in pogledam kaj je. Voziček imam pa tud jaz sposojen. Itak pa namen srečanja nikakor ni ocenjevanje vozičkov. Srečna bodi da ti ga ni bilo treba kupit.
Zdej se pa nehaj zgovarjat in pridi na srečanje user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
8.3.2008 14:03:02   
scubadiver
Hehe včeraj nas je obiskala neprespana, danes pa zaspanka user posted image  Punce, oglaste se, sej ne grizemo (še) user posted image
Uporabniki na tej temi: scubadiver, ptički, zirafa76, anit28, _zaspanka_

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
8.3.2008 14:10:22   
Oranža
Ojla

Ja Dajica tole pa res ne bo šlo skoz.....če nimaš vozička po zadnji modiuser posted image user posted image user posted image user posted image ....ne se hecat no....bod vesela da si prišparala min. 400€. Jst sem pač mogla novega kupit kert mi je Enejev dobesedno razpadel, ker smo ga tolk znucal. Smo bli skoz na terenu. Lupinco imam pa tud jst zadej glih zarad air bagov, pa tko kot je Scuba rekla, se pa ustaviš pa pogledaš...tko da ti kar prid pa pripelji Kajo ženina še v živo pogledatuser posted image user posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

Neposredna povezava do sporočila: 4231
8.3.2008 14:12:03   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Hehe včeraj nas je obiskala neprespana, danes pa zaspanka user posted image  Punce, oglaste se, sej ne grizemo (še) user posted image
Uporabniki na tej temi: scubadiver, ptički, zirafa76, anit28, _zaspanka_

čiv čiv oglaste se....................

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

Neposredna povezava do sporočila: 4232
8.3.2008 14:16:08   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76

se vprasanje..

A MI LAHKO POVESTE, KAKSNE STOLCKE ZA HRANJENJE IMATE..ce ze in kdaj zacet uporabljat???

Jst imam peg peregotovga, k se mu naklon spreminja ampak prej kot pri 6 mesecih ga itak ne mislim dajat notri, k bova takrat začela z gosto hrano. Tko je blo tud pri prvem in je blo ok.

(Pablo Casals)

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
8.3.2008 14:33:58   
Dajica
Hoj!
To sem vam skusala vceraj povedat, pa ker niste razumele al pa jaz nisem znala razlozit, sem pofotkala, da vam razlozim na slikici.
Na prvi slikici je z besedami napisano, a hoces krepko napisano al posevno... A vidte?? To je blo na mozili.

user posted image

Na tej drugi fotki pa so znakci, ni z besedami napisano. Za krepko pisano je znakec B. To pa je blo na explorerju.
user posted image

A zdej je kej bolj jasno?user posted image  Pa sej v bistvu nima veze, sam sem hotla do konca razlozit. user posted image

No, ste me potolazle glede vozicka in avtosedeza zadaj. Tko da mogoce se vam pridruzim. Sam vem, da ce pridem, boste pa vse samo vozicek gledale, kaksen je, ker tko pisem o njemu.user posted image  Na, zdej sem si pa sama kriva, ce to ne bi napisala mogce sploh ne bi opazle, da ni po zadnji modi user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 8.3.2008 20:08:33 >

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
8.3.2008 14:47:35   
potepinka
VASJA ČESTITKE ZA MINI rd
timon-tudi tebi vse naj naj
mamuška-mark spije 160ml vode+5meric mleka tak da je to 180ml na 3 ure  če pa je cela noč prespana pa 220ml.zdaj bom šla na 2 pa mislim da bo jedel na 4 ure ne vemuser posted image
zirafa-jaz bom kupila stolček trip tram ker manj prostora zasede nimam tako velike kuhinje,noter ga bom pa dala ko bo že fajn sam sedel

ČESTITKE OB DNEVU ŽENA VSEM NOVEMBERKAM

user posted image

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
8.3.2008 15:46:15   
barika
Čestitke ob dnevu žena!!!!

Dajica, halooooo, če maš pa  firefox-ov brskalnik

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
8.3.2008 15:48:03   
barika
Ups, sem mal prehitro enter pritisnalauser posted image
drugače pa tud jaz nimam najboljšega vozička, hauck galxy 6 (vse ok, samo malo težek je, prevelik je ko se zloži, pa mal velio risov sem naredla z njimuser posted image user posted image )

Žirafa, kter voziček pa maš za 1000€??

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
8.3.2008 16:05:14   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Draga Dajica tile izgovori so pa kr neki user posted image . Tudi jaz imam lupinico zadaj in z Lano skos vandrava sami okoli pa je bilo vedno vse ok. Če slučajno začne jokat se pa ustavim in pogledam kaj je. Voziček imam pa tud jaz sposojen. Itak pa namen srečanja nikakor ni ocenjevanje vozičkov. Srečna bodi da ti ga ni bilo treba kupit.
Zdej se pa nehaj zgovarjat in pridi na srečanje user posted image

a da ni user posted image  ah kuuser posted image  pol pa ne bom vec hodila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4238
8.3.2008 16:05:20   
zirafa76
joj, ni bil 1000 eur,user posted image moj je rekel, da je lahko do 1000 eur..imam Quinny/buzz..sam imamo slabo navado...damo vcasih shooping notr, ker smo v 4 nadstr.Izabelo pa na roke, pa je ze mal zj...user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
8.3.2008 16:12:32   
ajtak
tud jaz mam lupinco na zadnjem sedezu in sem bla tud v Lj ze sama s tamalim pa ni blo panike!!

aja, se to... a veste, da sem edino pozornost ob 8. marcu dobila od tascice, ki mi je prnesla ferero rosche user posted image - lepo od nje, ne? (pa grdo od mojga user posted image ).

Barika a si dala Martinu sokec? Ga je pil al mu ni bil vsec?

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
8.3.2008 16:14:36   
Nana Liza
Dajica, jest imam tut mozillo, pa imam take nastavitve kot ti v explorerju, po mojem imaš kakšne nastavitve za uredit.user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
8.3.2008 16:58:35   
Nana Liza
Timon in Vasja! Vse najboljše za mini RD!!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
8.3.2008 17:12:29   
ajtak
Punce, poglejte tule kak tretji post http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2045834&mpage=167&key=, kaj ce bi me tud kak tak seznam nardile?
Bo pomoje pol cez kako leto full zanimivo za nazaj pogledat...

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
8.3.2008 18:04:48   
barika
TKT, se javiš, da ga boš napisalauser posted image user posted image user posted image

Ja sem mu dala, 20 ml  soka, pa mal vode zraven, pa je popil v šusuuser posted image  (ju3 dobi pa mal več kot danes), zvečer sem mu dala pa v mleko tisto kašico, pa je kr zeval zraven, tak je jedeluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
8.3.2008 18:14:41   
ajtak
Bravo Martin! A pa je kej bols spal? Ker Tjas dejansko ni, ko da bi bil prevec sit in je bil full nemiren... tko da zvecer samo mlekeca pijeva, brez dodatkov.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
8.3.2008 18:15:30   
ajtak
Aja, seznam user posted image , sem bol leva za te sezname delat...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
8.3.2008 19:43:33   
DEBELUŠKA30
Ženske, vi ste čist "nore" user posted image user posted image user posted image , do kdaj ste pa ble sinoči tle gor user posted image user posted image user posted image ?

user posted image user posted image user posted image ALARM.........

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
8.3.2008 20:09:38   
barika
Debeluška, do danesuser posted image user posted image user posted image

jah, Martin ni nič kej boljš spal, nejgova ura je od osmih zvečer pa do šestih zjutraj

zdele se mi bo pa rač resetiru, inštaliram en program...

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
8.3.2008 20:14:47   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: barika

jah, Martin ni nič kej boljš spal, nejgova ura je od osmih zvečer pa do šestih zjutraj

draga moja, kaj bi pa ti se rada??? A ves, da ce user posted image  spi v kosu 6ur se temu ze rece da prespi celo noc! Nikar ne pricakuj, da ga bos dala ob 8h spat pa ti bo spal do 11h user posted image

Tjas spi od 8h do 4h (vcasih 5h)- potem je in potegne do 8h,  pa sem full happy! Predstavljaj si boge mamice k njihovi soncki jejo vsake 3 ure...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
8.3.2008 20:22:50   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica
Vse full o vozickih govorite, kaksne imate, vse po zadnji modi,jaz pa kar modro molcim user posted image user posted image user posted image

Še dober, da nisem edina s tem predpotopnim vozičkom. Je že Iris dobila rabljenega, pa ga imamo seveda še naprej pri Ajdi. Ta drug voziček - letna verzija (kao marela, sam da ni marela, ker je še vedno velik ko se zloži v avto) je pa tud že od prej rabljen... sam pri nas moj lubi sploh noče nič slišat o mutsyuuser posted image user posted image user posted image
No sam na sprehode pa vseen hodmo tud v civilizacijouser posted image  čeprav men tud mal user posted image  rata ko kakšno mamico s fenci vozičkom srečamo.

TKT seznamček je super. Katera bo pa pri nas srečnica, da ga bo urejala?

stolček - naš je seveda rabljen. Takšen k se namesti na jedilno mizo. V uporabi bo pa čez kakšna dva meseca, ko bomo začeli z GH in ko  bo tamala sedela sama.

Jaz grem počas pred TV, potem pa spat saj imava danes z lubijem po dolgem času posteljo spet čist zaseuser posted image

< Sporočilo je popravil Ilije -- 8.3.2008 20:28:36 >

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?