Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 8.3.2008 13:47:57
|
|
|
|
zirafa76
|
se strinjam z zgoraj napisanim mi smo kupili prvo vozicek za dvojcke in pol sem sicer dobila denar nazaj, ker je se bil zavit,pa sva kupila za enega pa je moj rekel, da po vsem tem,kar se je zgodilo,si zasluzim jaz in Izabela nekaj lepega,tudi ce je 1000 eur..naj bo, pa ga je on kar izbral, ni bil toliko, ampak manj...Je bil bolj kot za duso kupljen no,ceprav dalec od tega da vozicek lahko zamenja Sofijo....Me je moj samo hotel kaj jaz vem, razvedrit..takrat mi je res bilo vseeno, kaj pripelje domov...na zalost se mi se danes vedno solze pojavijo, ko zagledam dvojcke.. Zal pa tudi midva nimava nikogar z tako malimi..in bo tudi za naslednjega clana vec kot dober....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 8.3.2008 13:50:30
|
|
|
|
zirafa76
|
opazam, da je tale forum tako zanimiv, da se tihotapijo tudi neznanci gor ..pridruzijo pa ne....hja, dober glas seze v ...vse forume...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 8.3.2008 13:52:05
|
|
|
|
zirafa76
|
se vprasanje.. A MI LAHKO POVESTE, KAKSNE STOLCKE ZA HRANJENJE IMATE..ce ze in kdaj zacet uporabljat???
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 8.3.2008 13:58:22
|
|
|
|
scubadiver
|
Draga Dajica tile izgovori so pa kr neki . Tudi jaz imam lupinico zadaj in z Lano skos vandrava sami okoli pa je bilo vedno vse ok. Če slučajno začne jokat se pa ustavim in pogledam kaj je. Voziček imam pa tud jaz sposojen. Itak pa namen srečanja nikakor ni ocenjevanje vozičkov. Srečna bodi da ti ga ni bilo treba kupit. Zdej se pa nehaj zgovarjat in pridi na srečanje
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 8.3.2008 14:03:02
|
|
|
|
scubadiver
|
Hehe včeraj nas je obiskala neprespana, danes pa zaspanka Punce, oglaste se, sej ne grizemo (še) Uporabniki na tej temi: scubadiver, ptički, zirafa76, anit28, _zaspanka_
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 8.3.2008 14:10:22
|
|
|
|
Oranža
|
Ojla Ja Dajica tole pa res ne bo šlo skoz.....če nimaš vozička po zadnji modi ....ne se hecat no....bod vesela da si prišparala min. 400€. Jst sem pač mogla novega kupit kert mi je Enejev dobesedno razpadel, ker smo ga tolk znucal. Smo bli skoz na terenu. Lupinco imam pa tud jst zadej glih zarad air bagov, pa tko kot je Scuba rekla, se pa ustaviš pa pogledaš...tko da ti kar prid pa pripelji Kajo ženina še v živo pogledat
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 8.3.2008 14:12:03
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Hehe včeraj nas je obiskala neprespana, danes pa zaspanka Punce, oglaste se, sej ne grizemo (še) Uporabniki na tej temi: scubadiver, ptički, zirafa76, anit28, _zaspanka_ čiv čiv oglaste se....................
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 8.3.2008 14:16:08
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76 se vprasanje.. A MI LAHKO POVESTE, KAKSNE STOLCKE ZA HRANJENJE IMATE..ce ze in kdaj zacet uporabljat??? Jst imam peg peregotovga, k se mu naklon spreminja ampak prej kot pri 6 mesecih ga itak ne mislim dajat notri, k bova takrat začela z gosto hrano. Tko je blo tud pri prvem in je blo ok.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 8.3.2008 14:33:58
|
|
|
|
Dajica
|
Hoj! To sem vam skusala vceraj povedat, pa ker niste razumele al pa jaz nisem znala razlozit, sem pofotkala, da vam razlozim na slikici. Na prvi slikici je z besedami napisano, a hoces krepko napisano al posevno... A vidte?? To je blo na mozili. Na tej drugi fotki pa so znakci, ni z besedami napisano. Za krepko pisano je znakec B. To pa je blo na explorerju. A zdej je kej bolj jasno? Pa sej v bistvu nima veze, sam sem hotla do konca razlozit. No, ste me potolazle glede vozicka in avtosedeza zadaj. Tko da mogoce se vam pridruzim. Sam vem, da ce pridem, boste pa vse samo vozicek gledale, kaksen je, ker tko pisem o njemu. Na, zdej sem si pa sama kriva, ce to ne bi napisala mogce sploh ne bi opazle, da ni po zadnji modi
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 8.3.2008 20:08:33 >
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 8.3.2008 14:47:35
|
|
|
|
potepinka
|
VASJA ČESTITKE ZA MINI rd timon-tudi tebi vse naj naj mamuška-mark spije 160ml vode+5meric mleka tak da je to 180ml na 3 ure če pa je cela noč prespana pa 220ml.zdaj bom šla na 2 pa mislim da bo jedel na 4 ure ne vem zirafa-jaz bom kupila stolček trip tram ker manj prostora zasede nimam tako velike kuhinje,noter ga bom pa dala ko bo že fajn sam sedel ČESTITKE OB DNEVU ŽENA VSEM NOVEMBERKAM
Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi. -------------------------------------------------------------------------------- Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 8.3.2008 15:46:15
|
|
|
|
barika
|
Čestitke ob dnevu žena!!!! Dajica, halooooo, če maš pa firefox-ov brskalnik
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 8.3.2008 15:48:03
|
|
|
|
barika
|
Ups, sem mal prehitro enter pritisnala drugače pa tud jaz nimam najboljšega vozička, hauck galxy 6 (vse ok, samo malo težek je, prevelik je ko se zloži, pa mal velio risov sem naredla z njim ) Žirafa, kter voziček pa maš za 1000€??
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 8.3.2008 16:05:14
|
|
|
|
ajtak
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Draga Dajica tile izgovori so pa kr neki . Tudi jaz imam lupinico zadaj in z Lano skos vandrava sami okoli pa je bilo vedno vse ok. Če slučajno začne jokat se pa ustavim in pogledam kaj je. Voziček imam pa tud jaz sposojen. Itak pa namen srečanja nikakor ni ocenjevanje vozičkov. Srečna bodi da ti ga ni bilo treba kupit. Zdej se pa nehaj zgovarjat in pridi na srečanje a da ni ah ku pol pa ne bom vec hodila
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 8.3.2008 16:05:20
|
|
|
|
zirafa76
|
joj, ni bil 1000 eur, moj je rekel, da je lahko do 1000 eur..imam Quinny/buzz..sam imamo slabo navado...damo vcasih shooping notr, ker smo v 4 nadstr.Izabelo pa na roke, pa je ze mal zj...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 8.3.2008 16:12:32
|
|
|
|
ajtak
|
tud jaz mam lupinco na zadnjem sedezu in sem bla tud v Lj ze sama s tamalim pa ni blo panike!! aja, se to... a veste, da sem edino pozornost ob 8. marcu dobila od tascice, ki mi je prnesla ferero rosche - lepo od nje, ne? (pa grdo od mojga ). Barika a si dala Martinu sokec? Ga je pil al mu ni bil vsec?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 8.3.2008 16:14:36
|
|
|
|
Nana Liza
|
Dajica, jest imam tut mozillo, pa imam take nastavitve kot ti v explorerju, po mojem imaš kakšne nastavitve za uredit.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 8.3.2008 16:58:35
|
|
|
|
Nana Liza
|
Timon in Vasja! Vse najboljše za mini RD!!!!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 8.3.2008 18:04:48
|
|
|
|
barika
|
TKT, se javiš, da ga boš napisala Ja sem mu dala, 20 ml soka, pa mal vode zraven, pa je popil v šusu (ju3 dobi pa mal več kot danes), zvečer sem mu dala pa v mleko tisto kašico, pa je kr zeval zraven, tak je jedel
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 8.3.2008 18:14:41
|
|
|
|
ajtak
|
Bravo Martin! A pa je kej bols spal? Ker Tjas dejansko ni, ko da bi bil prevec sit in je bil full nemiren... tko da zvecer samo mlekeca pijeva, brez dodatkov.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 8.3.2008 18:15:30
|
|
|
|
ajtak
|
Aja, seznam , sem bol leva za te sezname delat...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 8.3.2008 19:43:33
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Ženske, vi ste čist "nore" , do kdaj ste pa ble sinoči tle gor ? ALARM.........
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 8.3.2008 20:09:38
|
|
|
|
barika
|
Debeluška, do danes jah, Martin ni nič kej boljš spal, nejgova ura je od osmih zvečer pa do šestih zjutraj zdele se mi bo pa rač resetiru, inštaliram en program...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 8.3.2008 20:14:47
|
|
|
|
ajtak
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika jah, Martin ni nič kej boljš spal, nejgova ura je od osmih zvečer pa do šestih zjutraj draga moja, kaj bi pa ti se rada??? A ves, da ce spi v kosu 6ur se temu ze rece da prespi celo noc! Nikar ne pricakuj, da ga bos dala ob 8h spat pa ti bo spal do 11h Tjas spi od 8h do 4h (vcasih 5h)- potem je in potegne do 8h, pa sem full happy! Predstavljaj si boge mamice k njihovi soncki jejo vsake 3 ure...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 8.3.2008 20:22:50
|
|
|
|
Ilije
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica Vse full o vozickih govorite, kaksne imate, vse po zadnji modi,jaz pa kar modro molcim Še dober, da nisem edina s tem predpotopnim vozičkom. Je že Iris dobila rabljenega, pa ga imamo seveda še naprej pri Ajdi. Ta drug voziček - letna verzija (kao marela, sam da ni marela, ker je še vedno velik ko se zloži v avto) je pa tud že od prej rabljen... sam pri nas moj lubi sploh noče nič slišat o mutsyu No sam na sprehode pa vseen hodmo tud v civilizacijo čeprav men tud mal rata ko kakšno mamico s fenci vozičkom srečamo. TKT seznamček je super. Katera bo pa pri nas srečnica, da ga bo urejala? stolček - naš je seveda rabljen. Takšen k se namesti na jedilno mizo. V uporabi bo pa čez kakšna dva meseca, ko bomo začeli z GH in ko bo tamala sedela sama. Jaz grem počas pred TV, potem pa spat saj imava danes z lubijem po dolgem času posteljo spet čist zase
< Sporočilo je popravil Ilije -- 8.3.2008 20:28:36 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?