Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 23:05:26
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: jooly IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj Oj, sam zaj mi pa ni nčveč jasn. Luna ma ornk vpliv, saj nam ful dogaja. Al bi rade že zaj naklofale tok strani da nas zaklenejo. Ne brini, sej mam jst ključ Ja, joolika je deklica za vse... odklepa in zaklepa
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 23:06:35
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica A sem že rekla da grem spat? ne, nisi se rekla. a ze gres al kaj????? pa zakva so te besede krepko pa posevno pa podcrtano pa vodoravna crta..itd... vse z besedami napisano se kr mi ni jasno.. Mislm da si ti absolutno potrebna počitka Sej ni treba spat, sam mal se ulež
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 23:08:29
|
|
|
|
nicolina
|
Dajica, da nisi ti kakšen pir spila, pa vidiš vse podčrtano, poševno.... pr men je čist ok.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 23:08:48
|
|
|
|
gruška
|
Ooooooo, Davana je tud na tej temi - že dolgo se ni nič javila .... Kako se kaj, Davana?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 23:09:54
|
|
|
|
Dajica
|
Mislm da si ti absolutno potrebna počitka Sej ni treba spat, sam mal se ulež me glih moj klice, da prihaja domov, js se pa rezim k pri norcih...nc mu ni jasn kva dogaja bom jutr probala se 1x razlozit kva me muci pr teh besedah, dons ne morm vec dej poglejte si tole se 1x: http://www.youtube.com/watch?v=fOfs2AIRR5s pa si predstavlite joooooli kako laufa
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 23:10:29
|
|
|
|
nicolina
|
Kja pa malina, kdo je to?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 23:11:20
|
|
|
|
barika
|
a tko k v porodnisnci --- ja, đe hitrej Joj, Barika, sem ti pozabla slikce poslat ... sorry, dobiđ jutri, ne, najbrţ v nedeljo, jutr nas ne bo skor nič doma ... a si ţe sliđala tisto...pamti i vrati (no, če đe nisi, đe bođ ) moj fqc sprađuje, če je z nami vse ok??? al rabimo kakđno posebno terapijo, sam je pa (samo) moj
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 23:11:53
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Kja pa malina, kdo je to? Nimam pojma
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 23:13:21
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica me glih moj klice, da prihaja domov, ... Ja pol pa hit u kombinežo pa pod koutr
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 23:13:22
|
|
|
|
nicolina
|
moj fqc sprađuje, če je z nami vse ok??? al rabimo kakđno posebno terapijo, sam je pa (samo) moj
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 23:13:25
|
|
|
|
jooly
|
Evo. Ta jetra od Gorenja so končno oprala žehto. Morm dat ta starmu trenirko sušit - gre zjutri h maš aja, punce, pa brez zamere, če je bla kšna kisla umes lepo spite
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 23:14:55
|
|
|
|
scubadiver
|
Ok zdej se pa res odjavljam. Sej vem da me boste pogrešale, ampak mam komi odprte očke. Grem smrčat k mojemu in malčici zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
< Sporočilo je popravil scubadiver -- 7.3.2008 23:15:19 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 23:14:56
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Dajica me glih moj klice, da prihaja domov, ... Ja pol pa hit u kombinežo pa pod koutr Pa ne mu razlagat kaj je postran, pa odebeljeno, pa ....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 23:15:54
|
|
|
|
barika
|
ej đoli, če si kupiš novo gorenjsko drobovino, ne bo problemov... sej tu se samo hecamo, itaq 80% stvari (besed) ne mislimo resno, je tak kokotke???
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 23:16:26
|
|
|
|
Dajica
|
sem poslikala tist k me dons ze cel vecer matra, pa vam jutr pokazem, zdej se mi ne da na comp dajat pa limat slikce bom js tud pocas nehala, drugac me bo se moj cudn gledu, pride domov, js pa namest k njemu v objem tle pred compom sedim, tipkam pa se rezim
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 23:17:43
|
|
|
|
Dajica
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Dajica me glih moj klice, da prihaja domov, ... Ja pol pa hit u kombinežo pa pod koutr Pa ne mu razlagat kaj je postran, pa odebeljeno, pa .... _____________________________ bols da mu res ne razlagam, bom sam rekla, kje mas zame kej odebeljenega
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 23:24:07
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Dajica me glih moj klice, da prihaja domov, ... Ja pol pa hit u kombinežo pa pod koutr Pa ne mu razlagat kaj je postran, pa odebeljeno, pa .... _____________________________ bols da mu res ne razlagam, bom sam rekla, kje mas zame kej odebeljenega Samo pazi, da boš jutri loh na stolu sedela
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 23:28:07
|
|
|
|
barika
|
Gruška, ti packa no....
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 23:28:41
|
|
|
|
barika
|
Nekam ste se umirile babnce, a ste šle vse pod kovter, al pa vas mal EMŠO daje, pa ne morte več
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 23:31:46
|
|
|
|
Dajica
|
moj je ze doma, zdej telovadi, mogoce se pripravlja .....na odebelitev ja gruska upam, da ne bo tezav s sedenjem, bom pa stala jutr tle pred compom, sam da bo akcija dons hihihihihi.... nc, grem js pocas pod tuska pa v posteljo see you all tomorrow sladke sanje
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 23:32:40
|
|
|
|
gruška
|
SPAT JE TREBA ........ NOČKO .......... LEP VIKEND ..........
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 23:33:12
|
|
|
|
barika
|
jaz sem se tudi skrila
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 23:34:08
|
|
|
|
barika
|
Enako vsem, lahko noč, jaz bom še malo tu, ker čakam mojga, da se kej spomne...btw, zraven mene sedi, za svojim računalnikom
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 8.3.2008 1:40:23
|
|
|
|
mamuška
|
Ve ste čist nore, jaz pa z vami vred, ko tule čepim sred noči in se režim ko blesava BTW - moj otrok je že 3 x po 120 pojedel od 8 do zdaj Zdej se pa jest vprašam WTF???? ga matra????? V glavnem - brez konkurence ste ! Grem nazaj spat
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......