|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
8.3.2008 22:07:40   
tintin
http://www.qlandia.si/default.asp?id=15
Qlandia - Kranj
Lahko tudi 11h. Jaz grem tako samo čez britof (dobesedno) in sem tam (cele 5 min hoje)user posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
8.3.2008 22:10:03   
naraščaj
Čer čveke. Mi smo se dans potepali. je šla taja obiskat dedija in babi, kere se nismo vidl neki časa saj so bli na dopustu v kanadi. See tok nažulila in ful je bla pridna sploh pri dediju.

Sem ga pa neki usrala s hrano (al sirni burek al pa pršut) jo j tak zvijal pri zadnjem obroku pred spanjem, da se je tako drla. user posted image user posted image user posted image user posted image
Boga, mi je kr na jok šlo. Zdaj mi pa spi na bušiju, jaz pa vsake parminut skačem tj ain čekiram, kljub ACju user posted image user posted image  Sem si šla zdele kr iz ta druge še črpat, da ne bo pol ponoč isto pa še kakal ani danes, da jo še to dodatno matra.  a mislte, da bi mogla tut iz tiste črpat, ko je nazadnje jedla. user posted image Sam a bom pol mela za ponoč??
šibam jo čekirat. nočko in ne prevč naklofat. no saj še probam prit kaj nazaj

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
8.3.2008 22:12:27   
tintin
Hm, naraščaj, pomoje je ne zvija od tvoje hrane....user posted image Mogoče jo samo matra, ker ni kakala danes...

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
8.3.2008 22:18:54   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Hm, naraščaj, pomoje je ne zvija od tvoje hrane....user posted image Mogoče jo samo matra, ker ni kakala danes...
a misliš? tok se je jokala in zvijala, čeprav skuto sem ful doskrat jedla in pršut sem že tut probala. ma kaj jaz vem kaj je blo narobe. res je bla boga. še vedno črpam.ž

aja, TKT moj je tut na občni zbor šeluser posted image , da nista, ki skupuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
8.3.2008 22:22:04   
tintin
Od pršuta zagotovo ne, od bureka mogoče, mogoče, če bi bil res ZELO masten (če praviš, da si skuto že dostikrat jedla). Jaz sem ta teden probala grah in je tamal preživel bp. Od liste prepovedanih nisem jedla samo še kislega zelja, fižola v zrnju (stročjega pa že), kisle repe. Upam, da jo mine, bogico....

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
8.3.2008 22:40:41   
gruška
A sem povedala, da smo bli dons na bowlingu? Od prjatlov sine je praznoval rojstni dan, pa so kar tam naredili zabavo ... prav luštno je blo... moj Tevž je prvič igral, pa jih je tko premagal, da je blo joj... ga bomo mogl še kdaj pelat, res je mulo dobr podiral kegle....
Zdaj pa za spremembo "zgodaj" ugašam comp. ... dons je 8.marec, tle tko ni vidit žura na vidiku, ste najbrž vse pri slončkih, pa grem jaz tud .....

Nočko!!!!!

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
8.3.2008 22:59:38   
barika
ja sma s slončkom skupi, poslušama musko (g. thorogod) pa programirama na vsak svojem računalnikuuser posted image user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
8.3.2008 23:25:09   
DEBELUŠKA30
Timon in Vasja! Vse najboljše za mini RD!!!!

user posted image

Čestitke ob dnevu žena!!!!

user posted image
Dajica, ti si res faca, sem se tko smejala glede vozička in izvidnice user posted image user posted image user posted image ! Ne sekiraj se moj tud ni po zadnji modi, sam men je všeč user posted image user posted image user posted image !
Kaj pa ti temule svojmu user posted image  daješ za jest, ko je tko romantičen user posted image user posted image user posted image user posted image !

Manca v spalnem studiju v Britofu sva midva pred dvema letoma kupila fullll hudo posteljo Gracia-Meblo, res je bla draga (350.000 SIT) sam je pa "zakon" in mi res ni žal. Mislim, da se za ležišče splača mal več odšteti, ti odvrne user posted image !

Čveke, dve uri sem rabila, da sem prišla na zeleno vejo (prebrala)!

Za 8. marec sem:
otroke peljala v gledališče user posted image ,
mamo na kosilouser posted image ,
moža pa v posteljo user posted image  user posted image !

Fulll mi dela počas računalnik, se vidi, da je moj "programiral" user posted image !

< Sporočilo je popravil DEBELUŠKA30 -- 8.3.2008 23:27:45 >

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
8.3.2008 23:53:09   
Dajica
No, pa je konec Gejse, moj je tud ze doma, tko da gremo pocasi spat.

Sem pa dobila od necaka (6let star) nageljcke in pa slikico, ki jo je sam narisal, hisa, sonce, travnik, jaz z vozickom in Kaja notri. Full posreceno, res se je lepo spomnil. Pa se eno vrtnico sem dobila in to od "najboljsega soseda". user posted image Sem sla sama v soping za 2 urci, je full pasalo se mal odklpit od doma. Tacas je pa mami pazila na malo.

Jutri gremo od mojga user posted image -bratranca-sincka pogledat. Je pa skor 3 tedne star. Me full zanima, kako izgleda, kolk je manjsi od Kaje. Sam kolk cas bezi, se mi zdi, da sem ravnokar rodila, pa je ze 3 mesece od tega.

debeluska-js nc kriva pr njegovi romantiki, ocitno se je tak ze rodil heheheuser posted image user posted image user posted image

Lahko nocko zelim

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
9.3.2008 0:08:58   
barika
Dajica, to ga je mama tak naučilauser posted image

ps: (nočem bit žleht al pa nesramna), sam kaj pomeni tvoj nick, mal je tak "bitchy"user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
9.3.2008 7:06:06   
scubadiver
Dobro jutro,
Lana se je že ob šestih zbudila popolnoma naspana in je nisem mogla prepričat da zaspi nazaj. No mal pred sedmo jo je še lakota zvila, tko da je sita, previta z mano na kavču. Sem prepričana da bo čez 10 minut spet spala. Upam, da bo meni tud še mal ratal.

Zdej pa pijem kavo in jo častim še vam:

user posted image

Danes gremo spet v Celje. Moj stric praznuje rojstni dan. Po mojem bo prav luštno...

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
9.3.2008 7:46:36   
Ilije
Dobro jutro!

No mi smo pa danes na vrsti za torto, saj praznujemo 4 mesece. Se pravi za vsak mesec ena:
user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
9.3.2008 8:05:06   
scubadiver
Mnjamsk Ilije tele tortice so pa res slastne. Sem si takoj vzela en kos čokoladne user posted image

Iskrene čestitke za 4 mesece mamici in Ajdi user posted image

< Sporočilo je popravil scubadiver -- 9.3.2008 8:06:10 >

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
9.3.2008 10:29:37   
zirafa76
dobro jutro se od nasuser posted image iz soncne Bratislave...user posted image user posted image

Sam na hitro..kot vedno, pol pa napisem pol straniuser posted image

Narascaj...jaz sem imela reakcijo od bureka pri Izabeli in ko sem enkrat delala krompir z skuto, jo je skor kap....opazla sem, ce je vecja kolicina skute, da ji ne gre najboljse no,pa se komb.z mastnostjo bureka....jaz sem imela isto..user posted image

je pa Izabela fasala neke lisaje okrok vrata in spodnjem delu obraza..ne vem, kaj ji naj dam oz.namazem ????user posted image Sem pa vceraj ji dala mini zlicko banane..Kak jo je pojedla.user posted image user posted image ...ful lepo je na zlicko, no je navajena zaradi vseh tablet in kapljic....user posted image Ampak se vseeno bom pocakala do 6meseca, ker se imam mleko....

Si pridno pisem tele stolcke, pa grem pogledat kaj in kako...Midva ponavadi naredima seznam in pol vse skupaj kupima v Avstriji..rabim se posteljo prenosno, tale stolcek,pa ze oblacila 74..ker ji je majhno ze 68 pocas....user posted image Je dolga po mamici,no moj ati je pa itak prek 2 metra...user posted image

user posted image se za dobro jutro...

lep pozdravcek zaenkrat...

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

Neposredna povezava do sporočila: 4289
9.3.2008 10:32:29   
zirafa76
uf, porka dus..sem vidla ceno od Brevijauser posted image user posted image user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
9.3.2008 11:43:21   
Oranža
user posted image user posted image
Dobro jutro čveke,

hvala vsem za kavice pa Ajdi za take dobre totriceuser posted image user posted image . Pa vse naj naj za 4 mesece Ajdauser posted image user posted image user posted image
Timon se vsem zahvaljuje za čestitke.
Naraščaj jst mislim da ne burek ne pršut nista najboljš dobr nardila Taji, ampak zdej je že mimouser posted image user posted image .
....no tolk o tem kolk berete....ane Gruška....tle maš pa navodila pa ne morš zgrešit, sicer maš pa mojo številko tud aneuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v

Q landia -  se pelješ po avtocesti - izvoz Kranj vzhod, Jezersko greš dol, pol pa smer Kranj in v naslednjem krožne4m proti Šk. Loki in po kakšnem slabem km vidiš na desni strani Qlandio. Ne morš sfalituser posted image user posted image user posted image . Imao pa tud gsm je pa se lohk slišmo. A sem kej zakomplicirala?

no zdej pa grem....se še kaj beremo....
čau

Aja, kje je pa Tanayya??

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
9.3.2008 17:59:15   
Oranža
user posted image

Ku kuc

Ja kje pa ste čvekice? A je tak lenobni dan dons al se pa zuni potepate al pa kekca gledateuser posted image  No mi smo tud prejle domov prišli smo se kar nahodili, je blo super. Zdej bom pa eno sadno kupo nardila, pa mal pred tv, k enej že kekca gleda. Se pol še kej tipkamo...
čau

aja pa še ena sadna kupa za vas

user posted image

< Sporočilo je popravil vanja.v -- 9.3.2008 18:02:00 >

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
9.3.2008 18:34:40   
gruška

....no tolk o tem kolk berete....ane Gruška....tle maš pa navodila pa ne morš zgrešit, sicer maš pa mojo številko tud aneuser posted image

Q landia -  se pelješ po avtocesti - izvoz Kranj vzhod, Jezersko greš dol, pol pa smer Kranj in v naslednjem krožne4m proti Šk. Loki in po kakšnem slabem km vidiš na desni strani Qlandio. Ne morš sfalituser posted image user posted image user posted image . Imao pa tud gsm je pa se lohk slišmo. A sem kej zakomplicirala?

Joj, Vanja user posted image user posted image user posted image , šele zdaj, ko si tole citirala, sem se spomnila, da sem res že brala navodila .... mam spomin k Tannaya user posted image user posted image ..........

Mi smo bli cel dan zunaj, pa na kosilu v Asu z enimi prijatelji (ona ima v torek rok), pa Čupo smo šli pogledat, zdaj smo pa prišli s sprehoda, je že kar začelo pihat, pa smo se pobrali not... sem tudi jaz ravno naredila sadno kupo (tud kivi sem dala not, upam, da ne bo Taje kaj zvijal, čeprav sem jaz pojedla samo en košček), moj pa gleda hokej s Tajo v naročju ....

Ob sedmih bom šla otroke kopat, pa pravljico prebrat in počas jih spravt v mižule, jutri je spet šola in vrtec....

Se še kaj oglasim kasnej ....

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
9.3.2008 18:50:10   
scubadiver
Ojla,
sem se že pripravila da bom imela ne vem kolk strani za prebrat, pa vidim da so moje čveke bolj lenarile danes.
Mi smo bli v Celju na praznovanju RD-ja od mojega strica. Je blo prav luštno. Sta bratranca prvič videla Lano, pa izvedela sem, da je punca od enega bratranca tud noseča. Ima avgusta rok user posted image user posted image . Lana je bila pa pravi vzor za dojenčke. Tko je bla pridna, da sploh niso mogli verjet. Res je en sonček tale naša princeska.

Tanayya je v Idriji pa ji nekaj nagaja računalnik. Upam, da se nam kmalu spet pridruži. Te pogrešamo Tanayya.

Zdej pa vsi skupaj gledamo hokej in navijamo. Dajmo Olimpija user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
9.3.2008 20:01:58   
ajtak
Dober vecer, zurka vceri je uspela!! Dons smo bli v LJ in je bil zacuda celo soncek... Ker sem ga vceri okol srala sem dons ko cota in grem ob 8h s Tjasem vret v horizontalo tako da danes cvekajte brez mene user posted image .

Narascaj, zal tvojga ni blo pr nas... skoda, bi se loh mal zavrtela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4295
9.3.2008 20:42:41   
mama11
Hmm, tole se pa ni zgodilo od prvega meseca - dvakrat v eni uri smo zelo konkretno kidali. Najbrž je zdajle pol kile lažja. Sicer ima ritem enkrat vsaka dva dneva. Hmm... ali to pomeni, da bomo celo noč jedli user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
9.3.2008 21:03:20   
naraščaj
čer

ajda vsenajboljše in mamici hvala za tortice.

NOČ: katastrofa. ob pol enih - jedli ob 3h se zbudi in tako joka, da je nisva skor 5min potolažla, jo previjeva in pol le nekak jo prklopim (leže kar pri nas ni v navadi - prej zarad polivanja, in se je lepo najedla in je kr ostala pri nama in pol spet ob mal čez šest, ko je spet hotla jest. Skratka, nora noč, sem ko en zombi.

čez dan spet ni hotl spat, je tečkala in jokala a zaspat ne, pa sta z atijem šla ven pa je oddremala 30min in pol sta prišla nazaj in je med kosilom začela ful tečkat in set tist jok, ko je ne morm utolažit user posted image user posted image . <pol mi jo je nekak ratal prklopit in sva se leže nahrali in je vmes zaspala za 20min. pol smo šli spet na sprehod do mojih in na kofi in se je tam spet jokala in pol nazaj in še cca 1h sprehoda in je vmes spet oddremala slabe pol urce in smo pol šli še k sosedom k majo 3tedne starejšga fantka in tam je bla pa ful pridnauser posted image .Doma je pa bla pol že ful sitna, saj je bla zlo utrujena tak, da zaj že spi, čeprav sem že mela en alarm vmes, ko tole pišem - je blo treba ji dat dudo.

<stolček za hranjenje: sem odkupla od sestre, saj je ful še ohranjen, se ne spomnem ka za ene firme je, je podobn pegperegu in tut cenovno je tam nek, vem, ada so jih prodajal vBC.

Mate kako idejo kak jo naj prpravim, da bi čez dan več spala. Tut od ceplenja naprej se ji je vse podrlo. Prej mi je vedno sama zaspala zaj pa sploh ne more zaspat, tut na rokah zlo težko.

TKT, moj je bil zlo hitr nazaj, dvomim, da je kaj plesal, ni nek plesalec.

nč grem pod tuš in spat, ker ne vem kaj me dans spet čaka.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
9.3.2008 21:04:54   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Hmm, tole se pa ni zgodilo od prvega meseca - dvakrat v eni uri smo zelo konkretno kidali. Najbrž je zdajle pol kile lažja. Sicer ima ritem enkrat vsaka dva dneva. Hmm... ali to pomeni, da bomo celo noč jedli user posted image
Naša ma isti vozni red in je tut danes 2x. Upam, da bo vendarle danes bolša noč. saj včer ni kakala, se je vsaj dans spucalauser posted image user posted image

grem pod tuš

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
9.3.2008 21:10:52   
Dajica
ojla!
Sem tko zmatrana, smo bili cel dan od doma, da grem sam se pod tus pa vodoravno pod kovter.
jutri kaj vec napisem, pa vidim, da tud ostale niste kaj prevec aktivne danes na tej strani.

nocko

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
9.3.2008 21:17:55   
jooly
Oj, očitno nas je sončna nedelja vse kar precej izčrpala. Moja principessa spi že od pol osmih (je bla taka koma, da je jedla skor eno uro - se nič ne pritožujem, ker zraven luštn ležim v temi in sem mal "sama s sabo" user posted image ). Najprej sem skopala punčko (btw - Mustela je res ZAKON), pol sta se načofotala še mojadva fanta, jst pa itak pridem ta zadna na vrsto (z mrzlo vodo user posted image ).

Nočko!

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?