|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
8.3.2008 6:37:37   
Kimi6
Dobro jutro,

sem spet prvauser posted image . Eno dobro kavico, ker vidim da ste bile včeraj dolgo pokonci (jaz pa z vami), mislim nepobolšljive ste.

user posted image

mama11- jaz mu nikoli nisem dajala kapice po kopanju, res je pa da nima skoraj nič las
za dnevno spanje si pa zelo lepo napisala, tako sem jaz delala, ko sem ga navajala na načno spanje, na začetku se tudi do 30* šla nazaj v spalnico, sadaj pa mogoče samo 1* in že lepo sam zaspi. Tudi čez dan se je navadil, da mi lepo sam zaspi, mogoče mu dam še malo flašo in dudo, potem pa že drnjohauser posted image . Upam, da bo tako tudi ostalo.

Barika - Tjaš in Martin sta pa prava cukra, ampak meni so itak vsi tako majhni.

Lep dan, upam da bo sončen

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
8.3.2008 8:43:28   
scubadiver
Dobro jutro punce,

ste vse razen Kimi6 še v posteljah? Hvala za kafe Kimi user posted image user posted image user posted image  Mi ga je blo kr zoprno spit, tko lepo zgleda.

Me je pa včeri Jolly določila da pristavim za kavo, tko da posebi zate še ena kava:

user posted image

Kam boste spravle vse rože in darila od vaših descev? Jaz sploh nimam kam stopit tok je tega user posted image

Lep osmi marec vsem user posted image  

Aja Barika un labirint je pa res luštna fora. Bi blo lepo dobit zaročni prstan v njem user posted image . ah ja skuba, kr sanjej user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Kimi6)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
8.3.2008 8:53:51   
gruška
Jutro, sm se komej prebila do računalnika mimo vseh rož in bombonier user posted image ......

LEPO PRAZNUJTE BEJBIKE ...

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
8.3.2008 9:37:43   
Oranža
Dobro jutro

Kimi6 hvala za kofi.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo za vse novembrslke levinje, za 8. marecuser posted image
Lep dan vam želim, čeprav je pr nas bolj kislo.
Šibam dobim obiske.
Dajica a lohk sediš????user posted image user posted image user posted image user posted image
Čau

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
8.3.2008 9:39:56   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Me je pa včeri Jolly določila da pristavim za kavo, tko da posebi zate še ena kava:

user posted image  

ja kej tazgaaaaa...... to je pa res za dobro jutro

Sicer sem pa kot že rečeno dons nastavla poštarju dodaten kaselc user posted image

jutrooooooooooooooo, pa lep daaaaaaaaaaaaaaaaan

a kero kej šraufa? user posted image

< Sporočilo je popravil jooly -- 8.3.2008 9:40:45 >

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

Neposredna povezava do sporočila: 4205
8.3.2008 9:41:26   
sonchek
jutroooooooooo...
Hvala za kavico..mi smo imeli fantastično noč..je miška spala od 20-ih pa do pol sedmih..jupi!!!!

zdej sem pa že zlikala pa perem en stroj cunj..mah pa tak dan žena..
no ja...dons po moj skuhal kosilo za vso družino...bravo lubi..pa orado bomo jedliuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Kam boste spravle vse rože in darila od vaših descev? Jaz sploh nimam kam stopit tok je tega user posted image

hahahahaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz vam želim en lep Dan žena!!!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 4206
8.3.2008 9:44:02   
nicolina
Dobro jutro, hvala za kavico kimi. user posted image

Drage moje novembrke, čestitke ob dnevu žena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem bla že v trgovini, zdej pa šibam, Tin je lačen...

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
8.3.2008 9:45:23   
sonchek
jaz sem pa že dobila eno rožico..user posted image user posted image user posted image  od svaka...user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
8.3.2008 9:51:32   
Ilije
Mislim babe, ve pa znate nasmejatuser posted image user posted image user posted image

Lepo praznujte danesuser posted image . Jaz rožice še čakam, da vidim če se bo moj kej spomnuuser posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
8.3.2008 10:24:24   
Mamathea
Pozdravljene "levinje"

Vsem želim krasen osmi marec, veliko dobre volje, lepega cvetja in družinske sreče ter razumevanja. Midva s Tijanom sva se vrnila od mojih staršev, pa ati se je tud že vrnil domov tak da smo spet cela družina na kupu in se imamo radi.
Vanja V. vse najboljše vašemu štrukeljčku, lepo praznujte trimesečnico, mi je tokrat nismo zelo praznovali, saj ni blo možeka, ponavad mu za vsak mesec spečeva tortico, ki jo seveda midav zmaževa tokrat je pa i blo, bo pa za 4. mesec tolk večja in boljšauser posted image user posted image user posted image .
Upam, da mi bo upselo prebrat vse za nazaj, čeprav je mali piškolinček tolk na rokah, da skoraj ne uspem kaj nardit, zdaj nam je dla pediatrinja navodila, da mora biti eno uro po hranjenju pokonci in zato ga skoz držim v položau za podiranje kupčka, pa mam rame že čist ogulene, komaj čakam, da bomo imeli še pregled pri gastroeneterologu in da povejo, če je to pomodrevanje okoli ustnic res od refluksa. Sem zaskrbljena in upam, da bo vse ok. Srečna sem pa, ker je mali skoz dobre volje, vsakemu se nasmeji...
Lep dan želim vsem.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
8.3.2008 10:35:12   
tintin
Evo, midva z Vasjo častiva TORTICO  - danes imamo 4.mesece!!!user posted image
Da se pohvalim, mene je možek že navsezgodaj obdaril s šopkom in tortico v obliki srčkauser posted image user posted image
Spali smo danes malo bolje, mogoče bomo kmal back on track....
Torej glede srečanja v Kranju - zanekrat glede lokacije Qlandia, kaj pa dan? Četrtek, petek??
Lep dan vsem in vse naj naj vsem praznujočim (obmesečnice, dan žena....)user posted image

(odgovor članu Kimi6)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
8.3.2008 10:37:24   
Dajica
Jutro!

Cestitke ob dnevu zena vsem zenam! user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem vrtnico dobila ze 2 dni nazaj, zdej pa ne vem, al bo dons se kksna, al je blo to misljeno za dan zena?user posted image

Dajica a lohk sediš????

jp, lahko sedim.user posted image Ne vem kaj je bilo, ampak sem iz tiste zainteresiranosti postala full utrujena pa zaspana, tko da ni blo nc. Sm ga mogla razocarat.user posted image Pa drugic.user posted image

sonchek-ti si pa full pridna, ze likas pa peres.... user posted image

Uzivajte zenskice!

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
8.3.2008 10:42:30   
Dajica
Mamathea-upam, da bo s Tijanom vse vredu in da bo to pomodrevanje minilo! user posted image user posted image user posted image

Timon-vse najboljse za 3 mesece! Poljubcek in objemcek od Kaje! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vasja-tudi tebi vse najboljse za mini rojstni dan-za 4 mesece! Ampak od Kaje samo objemcek, nic poljubcka, da ne bo njen Timon prevec ljubosumen! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
8.3.2008 10:50:42   
Dajica
user posted image

Prebudite se v svežih vrtnicah.
Bodite srečne in zadovoljne, ker ste ženske.
Ohranite nežnost, srce, ljubezen.
Lep praznik, poln presenečenj vam zelim...

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
8.3.2008 10:54:22   
ajtak
Dobro jutro drage cveke!!!

Vsem zelim en lep dan zena (tistim k smo zene, pa tistim kokam na koruzi tud)user posted image .

Ja jooly bo kr panika kam dat vse te sopke, bonbonjere in nakit... tko da k se naslednjic srecamo bo tist trebuh od bonbonjer ne od user posted image .

Sam zdej pa resno, danes je 1 leto od kar sem zanosila user posted image user posted image

Vasja vse najboljse!

Btw, a smo ze pogruntale kdo so tiste vsiljivke od uceri?

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
8.3.2008 11:16:25   
zirafa76

HJA, VSE NAJLEPSE OD DNEVU ZENA tudi iz Bratislave.....user posted image user posted image

Moj je samo komentiral....Pomil bom posodo, kot ponavadi, user posted image pripravil zajtrk,kot ponavadi, user posted image drugace pa tega ne praznuje...user posted image user posted image user posted image user posted image In se najboljsi del izjave..To je mednarodni dan zena, ne slovaski....user posted image user posted image user posted image
No, pa gre vsa romanca po vodi....user posted image user posted image user posted image

Imajo pa eno drugo foro....Ko otrok dobi prvi zob, morajo zeni kupiti nov kos oblacilauser posted image user posted image user posted image ,pa ful praznujejo god,ceprav je tukaj moje ime drug mesec kot pa ga imam v slo.,tako da sem letos dobila 2 darila....user posted image

Nic, grem pojest te jace in jogurt..zajtrkuser posted image ...

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
8.3.2008 11:35:40   
Oranža
user posted image
Evo od Timona, ki praznuje 3 meseceuser posted image user posted image user posted image .
Vasja vse naj naj za 4. mesece, pa hvala za tortico.
Mamathea hvala za čestitkeuser posted image user posted image
Kaji tud najlepša hvala za čestitkeuser posted image user posted image Pošiljamo koš poljubčkov nazajuser posted image

Srečanje Kranj - Qlandia  - Četrtek? A bo u redu, jst v petek ne morem, žal. Scuba Tanayya, Debeluška, Manca Pridete????Še katera, razen mene Gruške in Jooly k smo itak zauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil vanja.v -- 8.3.2008 11:38:00 >

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
8.3.2008 11:37:51   
mama11
Ja, punce, pa kaj se vam zvečer dogaja - a je to preveč kave, seksa ali kadite kakšno čudno travo??? Sploh se ne smete več pritoževati glede user posted image , ker očitno veliko preveč spijo, če mamice niso zvečer nič zaspane. Danes vse lepo praznujteuser posted image ; ne vem o kakšnih bonbonjerah govorite... a mi moj s tem hoče kaj povedat... pa ravno sem mislila, kako lepo izgubljam pridobljeno kilažo... je pa prinesel karte za koncert... očitno ne razmišlja povsem jasno, če pa user posted image  zahteva priklop na 3 ure.

Mamuška - nimam pojma, koliko ml na obrok poje, ampak 2 tedna nazaj sem morala podoje vagati, pa je bilo 80-160 g na podoj (bi morala alpsko mleko vagati, da vidim, kaj to pomeni v ml). Torej vidiš, da je lahko razlika tudi 2x. To, da ful zateži, ko neha teči, sem pa že povedala, zato pa na podoj kakšnih 2x zamenjam strani.

KR - bova videli, če se vam lahko pridruživa (v sredo bo cepljenje, pa ste večinoma pravile, da je potem na vrsti tečkanje). Kje pa je Qlandia ali kakorkoli se to že napiše?

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
8.3.2008 11:41:37   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

KR - bova videli, če se vam lahko pridruživa (v sredo bo cepljenje, pa ste večinoma pravile, da je potem na vrsti tečkanje). Kje pa je Qlandia ali kakorkoli se to že napiše?

Tud mi2 imava v sredo cepljenje tko da bosta pa pač 2 tečnauser posted image user posted image user posted image user posted image
Q landia -  se pelješ po avtocesti - izvoz Kranj vzhod, Jezersko greš dol, pol pa smer Kranj in v naslednjem krožne4m proti Šk. Loki in po kakšnem slabem km vidiš na desni strani Qlandio. Ne morš sfalituser posted image user posted image user posted image . Imao pa tud gsm je pa se lohk slišmo. A sem kej zakomplicirala?

(Pablo Casals)

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
8.3.2008 12:14:25   
scubadiver
Srečanje KR: men je vseeno kater dan, bi mi blo pa super da se dobimo v Qlandiji zaradi parkinga. No sej takrat za Brione sem hitr našla, ampak vseeno bi mi blo lažje.

Jaz sem svojga zdele po ovinkih spomnila da imava z Lano praznik. Pa je naredu samo začuden obraz: kakšen praznik?? In sem mu povedala, da je 8. marec. Potem si je pa lepo zamislil in me začel masirat in potem proti .. no sej veste čemu.. tm sem ga pa ustavila, da puščam in da ne bo šlo. Pa sem ob en dober user posted image . GRRRRRRR user posted image  

Gre pa zdele k frizerju. Me zanima če pride nazaj s kakšno rožico user posted image .

Mamuška Lana (ki je mal izven kategorije) poje zdej 4x180 ml. Mi je svetovala pediatrinja naj raje dvignem iz 150 ml, da bo manj obrokov. Prej smo imeli pa 5-6x 150 ml.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
8.3.2008 12:23:17   
Dajica
Joj, kolk me je pa moj lepo presenetil. Mi rece, da dela danes ob 10ih. Pa se en se je prisel nekaj menit glede stanovanja (za streho itd...), pa je bila ura ze skoraj 10, pa recem, ja a nimas sluzbe, pa zacne jamrat, joj, sej mam tolk enih stvari v glavi, pa to pa uno pa tretje in rece, da bo poklical, da bo malo zamudil. Tko da je sel malce z zamudo v sluzbo. Pa pride cez kksne pol urce nazaj (jaz sem ravno cunje dajala prat), si mislim, a je kej pozabil?? Pa prinese rozico-zametno vrtnico zame in eno za mojo mami. Joj, kolk lepo. Pa to se ni vse. Gre do avta in ven prinese eno skatlo...in notri torta, z napisom: moji ljubezni D...... Ja kr solzice srece in presenecenja so se mi spustile. Jaz sem mislila, da gre v sluzbo in da je pozabil na danasnji dan, on je imel pa ze vse prestudirano, kako me bo presenetil. Hvala ti!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4221
8.3.2008 12:27:00   
naraščaj
Jutro dobr dan (kakor za koga) in vsem lep Dan žena.
Noč spet katsatrofa, prva budnica mal pred polnočjo user posted image  in pol vsako urco neki. Jaz sploh nevem kaj ji je. Sem spet ko zombi.user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TKT
Vsem zelim en lep dan zena (tistim k smo zene, pa tistim kokam na koruzi tud)user posted image .

Ha,ha,ha. Koruza je čist OK tak pravi moj jaz se pa morm strinjat.user posted image user posted image user posted image

Jp, moj mi je tut že zjutri dal rožco, je glede tega pa ful pozoren.

Vsem ki praznujejo obmesečnice pa vsenajboljše.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
8.3.2008 12:33:03   
Oranža
Ojla

Jst pa moj emšo, Srečanje Qlandia četrtek - tintin, Vanja, Scuba, Gruška, Jooly, Debeluška, Tanayya, Manca?, Mama11?, ....Še katera.....Dajica morda, sej nimaš tolk daleč al kak?Pa še katera????

Ej Dajica tale tvoj bodoči možek je pa strašansko romantična dušica user posted image user posted image

(Pablo Casals)

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
8.3.2008 13:17:09   
Dajica
Ej Dajica tale tvoj bodoči možek je pa strašansko romantična dušica

Ja, res je in se nic ne branim! user posted image Da povem, kaj je enkrat rezerviral(ze kksno lepo in pol nazaj). Sva sla v Zrece v terme, najprej bazen-plavanje in cofotanje, potem sva sla v savno za nekaj casa, sledil je jakuzzi za eno urco (sva bila sama notri, vrtnice po stropu, na polickah, svecke, sampanjec, disave), na koncu pa se vsak po eno uro in pol masaze. Ej, vam recem, da je bilo NORO!

Še katera.....Dajica morda, sej nimaš tolk daleč al kak?Pa še katera????

Ne, nimam dalec. Sem ze razmisljala, da bi se vam pridruzila, pa da vas spoznam, cveke novembrske.user posted image Sam nisem se sla z avtom sama s Kajo kam. Pa sedez imava zadaj, tko da je med voznjo ne bi vidla, ce pa bi ga prestavili spredaj, bi blo treba airbag izkljucit. Pa se neki je.user posted image Vse full o vozickih govorite, kaksne imate, vse po zadnji modi,jaz pa kar modro molcim user posted image user posted image user posted image ....imam namrec enga se od sestre, ki mi ga je posodila, je pa ze 6 let star, cist nic moderen, pa v modri barvi (jaz pa puncko notr, haloo). Se je moj enkrat hecal pa rekel, da midva se samo po gmajni sprehajava, on je spredaj v izvidnici in ce slucajno kdo gre nasproti, mi da signal in se hitro z vozickom skrijem za drevo. user posted image user posted image user posted image Tko da bi prisla, sam ce ne boste komentirale vozicka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
8.3.2008 13:34:21   
mama11
Uh, mi imamo sicer nov voziček, ampak zato, ker ga nama nihče ni hotel posoditi user posted image . Se hecam, razen bratranca, ki je dobil sinčka 7 mesecev pred nami (in seveda potrebuje svoj voziček), ni nihče že precej časa imel otrok. Ampak, da bi bila pa nora na kolesa, pa nisem. Ta voziček bo gotovo v uporabi tudi pri naslednjem user posted image . Prav gotovo torej ne bom komentirala v slabem smislu, če je kdo imel takšno srečo, da je lahko prišparal ta velik strošek.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?