mamuška
|
Pa jebela, a ve cel dan na mšini viite ??? Cize, vozički in tašara: dokler služi namenu in se še vidi osnovna barva, je OK. Mislm res, jest sem tak kmet za te stvari, za firme, barve, modele, jaz še zdej ne vem, kwa je quiny, kwa je mutsy al kaj je že zdej full in Jaz mam na novo Peg Perego Centro Completo (sem mogla prebrat, kva piše gor) int o - pazi!- na 4 bicikle, zanimala me je pa samo funkcionalnost, ker sem pri prvi cizi kilo fasala ta je pol lažji in gre v moj avto, ima torbo za nosit otroka in to je vse, kar me zanima. Marelo imam pa šenkano od sosede, staro 10 let, ampak zadeva služi svojemu namenu in ne vidim potrebe dajat nadaljnih x eur za nekaj, kar že imam. STolček imam od prvega sina, tudi PP, prima papa al kaj že je, se nagne in ga že uporablajm za hranjenje. Itak pa smrkelj mali samo še pokonci sili , po novem se proba dat na kolena in se prevalit s hrbta na trebuh. Misli, že zadnjič je dohtarca v A rekla, da je čisti simulant in da on samo "glumi" nedonošenčka No, naš frajer je bil včeraj po krompirju - flekast ej, samo še alergijo na krompir nucam, pa sem čist v riti Zdej bo 2 dni pavze, pol bom še 1 x probala, mogoče je bilo naključje (upamupamupam!!!!), ker če ne se mi bo lajf še dodatno zakomplicral Se je pa ponoči celo noč dojil , itak je dan not prinašal. Mož in sn sta spisala pesmico, rožce pa to - moj je za te stvari bukov ko hrastova drva, mije pa oče prinesl vrtnic v lončku. Veliki sin je delal vizitke in nekaj sva pacala in gipsa in barv za na steklo. Vsake toliko me užge kak ustvarjalni preblisk - nč bat, hitr mine Laubica: kašca bo kar OK, maš pa od alnature daj kar pestro izbiro. So malo dopolnili, odkar pri nastega nismo več rabili Mam tud jaz riževe kosmiče od njih, pa pkorizo-riž od linota in s tem kombiniram. Mam še prosena kašo, pa je ne prenaša. A še kej? Aja, ful me mika tale Qlandia, ampak jaz si z D, ne upam v zaprte prostore . Njegov deficit je še vedno hudo hud in bi se požrla, če bi mizaradi mojega čvekca zbolel. Se vam bo pa vsem kolcalo, ker vam bom tolk fovš