|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
7.3.2008 12:44:01   
tina50
ne vem kaj sem tako smotana. za ime Lan sploh ne najdem razlage user posted image  user posted image

sedaj grem pa kar kosilo pripravljat, sem tako lačna, da bom najbrž mogla še prej nekaj pojest

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
7.3.2008 13:13:39   
Katy13
Alina975 - dobrodošla in pridruži se našemu čvekanju.

Pa sem pripravila torbi za v porodnišnico. Za sebe imam zelo malo stvari. user posted image  Imam občutek, da sem nekaj pozabila. A nastavke za dojenje boste nesle vse zraven, ali vam jih bo prinesel partner po potrebi?

Vem, da smo se že enkrat pogovarjale, vendar še v prejšnejm delu. Sama sem mislila user posted image  obleči v naslednje: body narejen kot haljička, žabice, nogavičke, tetra kapica in kompletek (hlačke, jopica, kapica in copatki), na vrh pa pajacek iz flisa. Sedaj pa ko sem pakirala po seznamu, ki so nam ga dali v MŠ, piše, da potrebujemo dve majčki + kompletek. Sedaj pa ne vem user posted image  Koliko majčk boste oblekle vi? 

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
7.3.2008 13:17:43   
max81
Lan

je zelo redko ime, ki se je pojavilo v zadnjem desetletju...precej bolj pogosta je njegova možna ženska oblika Lana

Ime je možno povezati z imenom znane kulturne rastline lan, druga možnost razlage imena pa je skrajšana oblika iz imen: Alan,Alanus,Aladin

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
7.3.2008 13:29:59   
*medica*
zj sem nabrzino mal prečekirala kaj ste kej pisale...a čakajoča pa je šla v rim..

držim pestke zate čakajoča in upam da boš mela čim bolj lahek poroduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
7.3.2008 13:34:31   
gaya24
Pozdrav!

Evo js sem tud iz pregleda. CTG ni pokazal nič popadkov, user posted image je bil pa ful aktiven in je skoz nagajal, sma mogle 3x nastavit na novo user posted image

tina50: Men je tud Lan ful lepo ime in je blo pri nama v ožjem izboru.

čakajoča: Vso srečo!

medica: Tebi tudi, če se bo slučajn začelo kaj dogajat.

Js pa grem zdaj kuhat. Sem že ful lačna!

Papa

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
7.3.2008 13:39:49   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

ne vem kaj sem tako smotana. za ime Lan sploh ne najdem razlage user posted image  user posted image

sedaj grem pa kar kosilo pripravljat, sem tako lačna, da bom najbrž mogla še prej nekaj pojest

Sem šla gledat v leksikon imen in ime Lan res ni not. Je pa notri Lana in piše, da je nastalo po skrajšanju imen, ki imajo sestavino -lan(a), npr. Alana, Jolanda, Svetlana. In da se je ime najbrž razširilo po zaslugi igrelke Lane Turner. Goduje pa laho takrat kot osebe z imeni, iz katerih ime Lana domnevno izhaja.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
7.3.2008 13:58:37   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: san

dinki, HEEELP, a mogoče veš kako se da streha od športnega dela dol, pa tist lok na katermu stoji?

San, trenutno športnega dela nimam namontiranega (imam pripravljeno košaro), tko da ne morem poskusiti, sem pa šla vseeno preverit v navodila kako se odstrani streho. Piše tako:

Nastavitev strehe:
- na obeh straneh odprite zadrgo
- odprite in snamite trak ki je nameščen okorog ogrodja
- z drsenjem odstranite vodilo z ogrodja iz strehe po vodilih ogrodja krmila

sem se matrala do zdej, da sem skenirala slike od navodil, je potem veliko bolj jasno kaj govorim, ampak jih sploh ne morem copy-paste dat sem user posted image . Upam, San, da sem ti kej pomagala....
sem se pa ponoči spomnila glede tistega pregrinjala, ki ga imaš ti. Ti imaš verjetno tisti voziček, ki ima lupinico in košaro v enem, torej gre tvoja lupinica v pol sedeč ali ležeč položaj in v tem primeru gre pregrinjalo na oboje. A imaš tako zadevo?

ja, dinki, tisto lupico imam, ki spreminja naklon. jo bom imela pa samo za na voziček, ker sem od ene mamice iz vrtca dobila maxi cosi za v avto in je bolj praktično, ker zavzame manj prostora. no, sej pol sm za strehco pogruntala, da je treba bolj notr potisnit dva gumbka in sem si pomagala s ključem, ker nimam tako ozkih prstov, pa je šla potem dol. joj, kolk te matram, sej mi je prov nerodno. sem pa našla navodila na spletni strani od jane - k si včeri slikce gor dala in sicer pod manuals v desnem kotu zgoraj, tko da se ti ni treba matratuser posted image . no, zdej sem se tud že mal naučila rokovat z njim, ker sem ga čist razstavla, da sem vse oprala. zdej je pa kot novuser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
7.3.2008 14:01:01   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

San, sem videla, da si potem našla navodila....jaz sem bolj počasna s tem prebiranjem, pa če je kej zame, potem kar sproti odgovarjam.

user posted image

no, evo jst se zdej od tebe učim in vsak post posebej komentiram. pol pa dvakrat isto pišem, ker pozabim, kaj sem že napislauser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
7.3.2008 14:02:18   
san
hrana.....jaz se ne spomnim, da bi kdaj v  sploh bila brez apetita , tko da meni kar skoz laufa prehranjevanje....

user posted image user posted image user posted image sva že dve

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
7.3.2008 14:03:35   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Čakajoča

Drage moje marčevke!

To vam pišem, pa mi voda odteka! Ne morem brez vas!
Držite pesti!
Gremo v Rim!

Vam bo možek javil, ko pride domov!

Čao

[b]joj, čakajoča stiskam pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image .
no, upam, da sedaj že pestuješ svojega nikauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
7.3.2008 14:09:45   
san
Včeraj zgleda da je kar dostim zapasala pica. Mi2 sva jo tudi jedla za kosilo . Mmmm je bla tak dobra

user posted image user posted image user posted image
jaz sem jo tudi jedla včeraj.

katiandi, čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image

arabela, kar nekaj jih je že rodilo jauser posted image . lepo da se javiš, ker verjamem, da je časa zdele še bolj malo. krči... upam, da vam hitro minejouser posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
7.3.2008 14:13:49   
san
San, a tebi so v materinsko vpisali, da je srbenje kože hormonsko (če sem prav razumela)?

ne, samo napisala mi je srbeča koža, po stegnih na zun. strani pekoča. pol mi je pa rekla, da je to verjetno zaradi hormonov, ker se je pričelo takoj, ko sem zanosila po enem mesecu.

tejka jaz porodnega načrta nisem delala. iz svojih izkušenj vem, da mi nič, kar si želim, ne paše med rojevanjem

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
7.3.2008 14:16:14   
san

IZVIRNO SPOROČILO: *medica*

punce help...
zjutraj sem prišla s pregleda so mi rekli vse ok.. in me poslali domov..odprta za en prst..ko sem prišla domov sem  se mal ulegla in zakinkala in zj sem bla na wc in mam hlačke krvave pa še tak rjav izcedek...user posted image user posted image user posted image kva nej nardim

joj, medicauser posted image . sverjetno se je začelo, nič hudega ni to. sedaj pa še počakaj popadke in akcija. jaz grem takoj za tabo, če me le primeuser posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
7.3.2008 14:20:55   
san
gaya, čestitke za pregleduser posted image user posted image

tina, kremce pa na žalost res ne pomagajo veliko, je res bolj odvisno od same elastičnosti naše kože - tako pri strijah kot pri celulituuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
7.3.2008 14:24:19   
san
no, pa sem prebrala vseuser posted image .
jaz sem pa danes avto peljala na globinsko čiščenje, je bil revež tako usran, da me je bilo kar sram. ampak sama ga pa res nisem bila več zmožna očistit.
pol sem pa tri ure okol šetkala, ker sem čakala nanj. sem komaj zdržala. to špikanje oz. raztezanje se je ša nadaljevalo, no apak zdel se je pa umirilo, odkar sem doma. me pa ful hemeroid matrauser posted image , sploh ne vem več kaj naj naredim. mi zgleda mali na črevo pritiska.
zdej grem pa po otroke v šolo in vrtecuser posted image .

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
7.3.2008 14:25:52   
san
aja, katy, jaz mu bom dala body, pa čez majčko, pa spodi žabice in pol še ez plišast kompletek. pa kapico na glavo. pol ga bom pa v dekco zavila do avta.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
7.3.2008 14:26:48   
san
aja, kompletek je pa sestavljen iz hlačk, jopice s kapuco in copatk

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
7.3.2008 14:34:06   
Alina975
Katy hvala za dobrodošlico na klepetu.
Eno vprašanje bi postavla, ki je mogoče mal neumno: a vi ste tudi prevleko pri novem vozičku oprale pred prvo uporabo? Jz mam namreč še original voziče zapakiran user posted image

Alina
Življenje je lepo.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
7.3.2008 15:28:49   
san
alina dobrodošlauser posted image

jaz pri novem vozičku nisem. tokrat pa sem voziček dobila od brata in ker je bil umazan zaradi selitve, sem ga bila primorana oprat.

(odgovor članu Alina975)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
7.3.2008 15:37:20   
Dinki
Koš za plenice...Zofy, tudi jaz ga še nimam user posted image ...sploh ne vem kakšnega naj kupim, kr neki čakam in kao razmišljam, u bistvu pa sploh ne razmišljam in bi bilo res pametno, da si grem kupit kakšen košek. Bi pa tudi jaz za začetek kupila čisto navadnega, takega ki se odpre z nogo, če se pa ne bo obnesel, bomo pa razmišljali o palčku zavijalčku, al kaj je že user posted image

Katiandi, čestitke za pregled user posted image ....tudi jaz sem ga imela danes. rok imava skoraj skupaj, ti ga imaš dva dni pred mano, pa je mojemu user posted image  danes namerila 3075 g. Bravo moj korenjaček user posted image ...obseg glavice pa ima trenutno 32 cm. G je rekla, da so mere zelo lepe za ta čas in da bo user posted image  v treh tednih kolikor imam še do PDP-ja, pridobil kakšne pol kilce. imela sem tudi CTG, ki je kazel vse normalno, maj popadkov kot prejšnji teden...je bil pa mali ves čas tko aktiven, da se je G kar zasmejala ko je videla izpis od CTG-ja. No, pa še to....kg so ostali na točno enaki številki kot prejšnji teden user posted image user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
7.3.2008 15:37:55   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Alina975

Katy hvala za dobrodošlico na klepetu.
Eno vprašanje bi postavla, ki je mogoče mal neumno: a vi ste tudi prevleko pri novem vozičku oprale pred prvo uporabo? Jz mam namreč še original voziče zapakiran user posted image

Jaz nisem prala, sva pa zadnjič ga razpakirala in sestavila. Ti priporočam, ker ima vonj po novem in je dobro, da se malo prezrači. 

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Alina975)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
7.3.2008 15:39:48   
Katy13
San - hvala za odgovoro, glede odhoda iz porodnišnice.

Dinki - user posted image  za pregled in korenjaka, predvsem za kilograme, da si jih uspela obdržati.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
7.3.2008 15:40:31   
san
o dinki, čestitke za pregled in kguser posted image user posted image
glavo ima pa moj 33.6 cm obsega - a to se prav da bo moj spet glavačuser posted image . men pa teže ni izmerila, ampak ponavadi je bil tvoj precej težji od mojga. a ti je zmerila stegnenico - fl?

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
7.3.2008 15:41:31   
Zofy
Punce, jaz danes 1. dan štejem gibe user posted image , pa mi ni čisto jasno kaj oz. kako moram štetiuser posted image

Npr. ponoči, ko sem šla na wc, je vsakič user posted image malo nežno brcnil oz. se premaknil. Premiki so bili nežnejši kot so čez dan. A se to šteje za kib? Potem npr. zdaj se mi premika po trebuhu in včasih stegne rokico, včasih nogico, vmes pa je seveda manj kot 5 min razmaka. A to štejem vsak gib posebej ali more biti 5 min pavza vmes? V MŠ so nam samo povedali, da če je sekvenca gibov (npr. da 5x zapovrstjo brcne) se to beleži kot 1 gib, ampak mi vseeno ni čisto jasno.

Sploh se mi pa to zdi še ena nepotrebna stvar s katero se morem obremenjevati zdaj na koncu. Kaj bojo iz tega razbrali?? Enkrat bom zabeležila 10. gib ob 8h, drugič ob 12h, ker bom spala do 11h... in kakšen sklep bojo na podlagi tega naredili? Raje bi me večkrat na pregled naročila - sploh ne vem koliko je user posted image težek, koliko ima obseg glavice, ker mi je zadnji UZ delala v 32. tednu in po moje mi ne bo več. Ufa...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
7.3.2008 15:48:17   
tina50
max81, Zofy hvala za razlago imena. pa saj ,če ja nama všeč je tako vseeno. user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.