ninocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza Kaj pa je to AB Rocket oz Leg magic? A moreš velik delat? Jst sem slisala, da je dost, da kupis, pa si ze izklesana kot iz reklame IZVIRNO SPOROČILO: jooly Evo, do zdele sm joškala Ko sem vstala iz postle, sem si pa bradavice v štunfe zataknila, da ne bi hodila po njih... mene tud tolk vlece za te bradavice, kt da bi mel cigumi, mamumu.. . manca, sam da je z Majo vse OK. debeluska, upam, da bo z Emmo vse vredu. Jst pa se zmeri nisem dobila RA (razvojne ambulante), pa jih ze cel teden vztrajno klicem... Aja, pa vse najboljse Taju in Potepinki Sem pojedla kremsnito na vajin racun Eh, sem se narezala temlje narecjem...men je blo ful smesno, ko je moj prvic prisel k meni na obisk v Crno in gremo z eno kolegico na kavo in ona neki razlaga in razlaga (pa se ful hitro govori), medve se reziva, moj pa neki casa gleda, pol mi pa pravi Prevod, prosim K ze ugotavjate, pa ugante se tele rida, koči, grta, melšpajz, dowta, svija, bari korosice, pssst ja, no, sej kot da je pa lublanscina kaj boljsa - ene par let nazaj k mi je kolega prjavu da je ne v depro padu, tud men ni blo nc jasno...pa pr mulariji so vsi Ej, stari....a so moski al pa zenske Jst sem sla pa vceraj brat, kaj je Evan pocel v tej starosti, sem se tolk narezala, jst sem ze vse pozabila Pol a berem, kako je pod gymom, jst kuham in kr naenkrat slisim eno kricanja. Prlaufam v dnevno, se je pa na buysija obrnu in se je pol ful razburjal, ker se ni mogu obrnt. Pol pa popoldan razlagam mojmu, kaj sem brala o Evanu in kr naenkrat jok in pogledava, se je pa Ruben obrnu na trebuscka in se je zacel isto razburjat Ah, ja...vidim da so ene stvari kr iste... nc, zdej si grem pa en kufe skuhat, pol grem pa mal likat mojmu, da bo sel popeglan vk Bushu Joj, mene taka panika grabi, kako bom jst cel teden sama s tamalima