|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
7.3.2008 14:56:48   
tintin
Hojla čveke,
no moj Vasja se je v zadnjih dveh dneh iz nočnega angelčka prelevil v sitnobico, ki noče NIČ spat. Čez dan zaspat je itak umetnost...zdaj še zvečer ne pali več naša rutina, ampak se joka, ko ga dam v posteljico, kokr ga vzamem v naročje spet tiho...Noro, noro...Zaspi mi samo na joški in da ga potem spečega dam v posteljico...tudi ponoči se mi po novem začne jokat, tega prej nikoli ni počel...skratka pali samo naročje. Lačen ni, zebe ga ne, vroče mu ni...smo probal brez spalne vreče in s kovtrom pokrit - isti šmorn...Ma nevem, skratka tudi jaz sem kot cunja. Upam, da je samo faza...user posted image Kakšna ideja kaj naredit? Ma nisem lih tip, da bi ga pustila, da se joka 2 uri, pa še v bloku smo...user posted image user posted image
Mamuška - MOČNO držim pesti! user posted image user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
7.3.2008 14:58:07   
Ilije
user posted image držim pesti za dobre izvide mamuškauser posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
7.3.2008 15:04:59   
tintin
aja, moj Vasja skoraj nikoli ne je več kot 5 min skupaj....pol se začne okol obračat in firbcat na polno...nevem, meni je patronažka rekla, da otrok itak dojko sprazni v 5 min.user posted image aja, je pa user posted image čez dan na cca 3 ure, čez noč mi je zdržal že tudi po 8 ur, no zdaj ko ga mal svira pa tudi jemo na 3 ureuser posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
7.3.2008 15:05:22   
anit28
Pozdravčki!

Smo nazaj s pregleda pri urologu.
Bulica, ki nam je delal probleme je včeraj čudežno izginila. Bila naj bi le vodela kila, ki pa ni nevarna, lahko se tudi še ponovi. Moramo ga pa opazovati, da ne bi prišlo do vkleščene kile, ki pa je lahko nevarna in se jo da operirati po 6mesecu, ko so dojenčki že bolj dovzetni za nerkozo.
Tintin naj te potolažim, da nisi edina. Tudi naš ga je sračkau celo noč. Zbujal se je skoraj vsako uro. Sem kot cunja, v čakalnici pri zdravniku sem skoraj zaspala. Me tolažijo on sedaj jaz tebe, da je mlaj. Upam da res.
Čav čav za enkrat.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
7.3.2008 15:10:17   
Nana Liza
vanja v - Tudi naš se dere zadnje čase med hranjenjem. Se mi zdi, da mu gre na živce, če nima miru  med hranjenjem. Včasih ga najprej potolažim z dudo v mojem naročju, nato pa mu hitro ponudim zizo. To se tudi nam dogaja zadnje 14 dni. Včeraj sem celo mislila, da ga spet boli grlo. Ampak po mojem ni to. No, v torek imava P, pa bomo videl, bom jo vprašala.

Mamuška - user posted image za tvoje ljubčke. Upam, da se čimprej pozdravite! user posted image

Ninočka - sva že skupaj v klubu samskih z otroci naslednji teden.  Jest bom drug teden tudi sama z obema, ampak samo 2 dni,  pa že stokam. Bo pa pol tolk bolj lušten, ko spet pridejo možeki mnazaj. user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
7.3.2008 16:04:54   
TANTRA
Pozdravček še od mene....Vidim, da imate ogromno cajta mamice....Jaz pa nič...
No, Luka lepo napreduje, zdaj ima okrog 6 kg, dolg je 68 cm... Se še polno dojiva, zdaj sva zečela malo probavat sadje...Pa tako čisto po malo kaj proba...Čajčka ne mara kaj dost, najbolj je joška. Drugač je pa priden. Zvečer greva okoli 8 h spat, se podojiva....ponavad še malo pojoka okoli 10 h pa ga še malo na joški pocrkljam in spi do 1, včasih 2 ali 3...Ampak potem pa okoli 4-6 spet...vendar se za lakoto ne zbudi, samo prstke liže in cmoka...Zjutraj pa potem potegneva do 9 skupaj... Če pa je katero noč naporen pa ga dava med naju in pridno spi...
Drugače pa non stop rokice v usta.... Kakor da bi ga že zobki dajal, samo ni nič videt.Mu moram kar dudico porivat, saj je prav slinast.
Je pa zelo radoveden, vse opazi...
Čez dan pa spi takole: na cca 1,5 do 2 uri je zelo zaspan. Če zunaj ni sončka, imava navado, da ga malo pocrkljam v naročju ali pa  ne in dam spat na mojo posteljo. Žaluzijo malo zastrem in ponavadi spi kako urco. Če gre pa ven, pa tudi 2-3 ure v vozičku.
Na nakupih, na kosilih v gostilni, pri frizerki ali kjerkoli zunaj je pa itak priden za vzor...
Bi pa kar sedel, se hoče veliko igrat in pogovarjat...
Tako, da ponavadi zjutraj kaj postorim...potem letiva ven, potem kuham ko je v ležalniku....tako da mi časa za internet kar zmanjka...
Mi ga sicer punci tudi crkljata, pa oči, ampak včasih nikjer nobenega....

Sem pa kar dosti utrujena....To nočno vstajanje, pa leta...komaj čakam na pravo pomlad...
Sem pa že zadnjič regrat nabirala...mali pa je bil lepo v vozičku....

pOzdravček vsem pridnim mamicam in malim sončkom...

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
7.3.2008 16:21:20   
nicolina
Mamuška, držim pestke za dobre izvide, najbrž je res Dominik občutil tvojo zaskrbljenost user posted image user posted image user posted image

Tantra, pozdravljena, lepo te je brat. user posted image user posted image  za tvojega sončka, da tako lepo napreduje. Ti se kar oglasi, ko boš imela pač čas.

Vanja, pr nas je že kak teden podobno kot pr vam. V vozičku je blo v pon. katasrofa, sva s emogla nazaj vrnit, jest ni hotel, ali mu je v košaro neudobno, komaj čakam, da zamenjam v športni del. Jest tud včasih noče niti na tri ure. user posted image  Prej je zmeraj, kadar sem mu ponudla. Tud dude noče več tako zagrabit, jo kar vn pluva, saj pomiril se je prej z njo.
Res ne vem, kaj se dogaja, morda je sm kako prehodno obdobje.

Punce, hvala o nasvetih z GH.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
7.3.2008 17:36:35   
jooly
Mamuška...  Povej tvojmu, da nej se hitr porihta, ker mamo vse novemberke že čist bele členke user posted image  Ti pa bod čimbolj mirna, veš da se ne mulcev ne da okrog prnest - če si ti živčna, ti bo vračal milo za drago.

Vanja... men je to delala ene 14 dni nazaj, sem jo kr neki sil'la jest, ker sva se odpravljale ven, pa se mi drla na joški, ven metala... Je prespaa en obrok, pol je blo pa dobr. Sigurna sem, da tud otroc niso zmer isto lačni - pa ti jej striktno na 3 ure, boš hitr kej ven vrgla user posted image
Tistih 5 minut je blo pa verjetn sam to, da bi mu dala pol mal miru user posted image

O Tantra, madona, tole je pa bil preblisk za oči - kt fleš na fotoaparatu user posted image  No, lepo, da nas nisi čist na off dala. In dokler še regrat nabiraš, mi ne govorit o letih user posted image  Jst si sebe niti slučajno ne predstavlam sred pola na kolenih z ukrivljenim hrbtom - po moje nikol več ne ustanem user posted image

Ej, pridem zvečer še kej nazaj.

Ampak... kje pa je Laubica res?

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

Neposredna povezava do sporočila: 3983
7.3.2008 18:00:51   
Oranža
Jooly, Nicolina hvala. Sej vem da mine....user posted image je pa zato pol ob 14.30 jedu ko nor, pa zdele se spet neki prklapla tko da ni panike....sam res je neki prešaltal tam an 4 ureuser posted image  Že ve!
BTW sem dala nove slikce v album, geslo je pa vanja.
pa pa

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
7.3.2008 18:13:41   
mamuška
No, da ne pridete z nohti skozi dlani - koj je doma, sicer malo podrt in z dieto, ampak so mi ga dali domov za porihtat. D. je spal TRI UREuser posted image user posted image user posted image , je pa čist po piščamčje, sicer je pa dobre volje. Samo za vmes!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
7.3.2008 18:31:28   
naraščaj
Mamuška stiskamo pestke da bo vse okuser posted image user posted image user posted image . Pa saj mora bit, ti se pa le probi umirit, saj tamali to čuti, pa kaj ti čem jaz to govort, ko sama najbolš veš. user posted image
No, zdaj pa berem, da je že v tvoji oskrbi. Fajn ga pocajti.

IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v

Men se je pa zdej začel dogajat neki tacga kot Naraščaj....enostavno se mi začne v vozičku dret na polno in ga komaj pomirim....več al manj zato ker je zaspan....
me pa neki zanima tiste k dojite, namreč mi2 se dojiva na ''zahtevo'', sam me pa tole mal bega k zdele že kak teden ful čudno je, recimo dons je jedel ob 9h zjutraj, pol pa ob 13h ni hotu jest oz. je jedel enih 5 minut, pol pa dretje ko bi klali, nakar bruhne kar konkretno. Pol ga pa spet hočm pristavit, pa 2x pocuzlja pa spet vik in krik, no pol sem ga šla pa previt, pa sem ga dala na blazino in je tam zdej že 15 min čist pridenuser posted image  A mislite da je možno da pač ni lačen in da se je v tistih pičlih 5 minutkah najedel do sitegauser posted image   

No, na sprehodih je zaenkrat mir, naj le tak ostane, čeprav spi not sam 30min.

Tole z dojenjem je pa pr men tut podobno zadnje par dni. Sam, da naša pa vseen hoče jest na 2 max3h in pol je sam cca 5min in noče več.  Pa jo hočem pustit mal dle pa nikakor ne gre, ker se dere. Sam ni mi jasn, zakaj pol tak hitr neha.

Mamo pa cele ibunge z dnevnim spanjem. nikakor se ne more uspavat pa tok je utrujena. Prej sva kr skupi šle, mi je zapala v polsedečem položaju v naročju user posted image , pol vesete kok je bla zmatrana.

Tintin tole mije pa znanao, sam, da naša podnev ne zaspi na zizi, sam ponoč. In tut zadnje dni ga svira 100 na ur. Tok nemirno spi in se zbuja skor vsako h.
Anit28, jaz se tut tolažim s tem, da ma luna vpliv prej pa ceplenje user posted image . Sam, da je nek izgovor pa je koj bolš.

IZVIRNO SPOROČILO: nicolina
Tantra, pozdravljena, lepo te je brat. user posted image user posted image  za tvojega sončka, da tako lepo napreduje. Ti se kar oglasi, ko boš imela pač čas.
  se podpišem pod tole

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
7.3.2008 18:38:26   
zirafa76
uff, za vsak, ko berem, se ze naslednja stran pojavi...user posted image user posted image

pozdravcek od nas..na hitro..

MAMUSKAuser posted image user posted image user posted image user posted image naj se cimprej pozdravi....ves, mene je strah tega pri Izabeli, ker ma tud neke probleme z jetri...zdaj je tablete,ampak kaj pa pol???upam, da se uslihta....
A mi lahko poves, kaj dajes otrocicku za zelezo???

no, ko se pogovarjate o besedah..se malo slovascine...user posted image
fuser posted image kat...pomeni po slovasko veter,oz.pihati in ko mi je mama njegova rekla Pofuser posted image kaj si polivko....mi ni blo nic jasno..prevod ..popihaj si juhouser posted image user posted image user posted image , ali pofuser posted image kal te je vetor-veter....pomeni, napihal te je veter..napihalo te jeuser posted image

noznica-nas spolni organ..po slovasko pomeni to skarjeuser posted image ..in ko recejo, daj mi noznico..pades doluser posted image user posted image

otrok...po slovasko je to hlapecuser posted image

pa se je takih dost....

se morem pozjat za nazaj kaj sem pozabla...tam tak nisem sledila vsega, se posebej mednarodnih pogovorov...user posted image

aja, Manca,to je bilo pa grozno...kr neki..upam, da je vse vredu...user posted image user posted image

A se se spomnite, kako nosijo novorojencke v porodnisnici???Kot kak krompir...mene je skor kap, ko sem vidla kako jih vozijo okrog...user posted image jaz pa vsa presrana, da jo ja ne bi poskodovala,narobe prijela..

nic,papa zaenkrat

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
7.3.2008 19:58:47   
DEBELUŠKA30
Mamuška, super da je doma, zdaj ga boš pa ti porihtala user posted image user posted image user posted image !

Tantra, lepo da si se oglasila, smo te pogrešali user posted image !

Žirafa, kakšen pa je občutek, ko rečeš, to je pa moj "hlapec" (otrok) user posted image ? Pa še ena žirafa zate:

user posted image

Jolly, a prideš nazaj user posted image , dobrodošla:

user posted image

< Sporočilo je popravil DEBELUŠKA30 -- 7.3.2008 19:59:40 >

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
7.3.2008 19:59:17   
gruška
Hoj,

user posted image Ja, Žirafa, to s "hlapcem", sem pa zadnjič poslušala slovaško veleposlanico v Sloveniji, ki je razlagala, kako vsi slovaki, ki pridejo v Slovenijo obvezno kupijo nalepko "otrok v avtu", ker pri "vas" to pomeni hlapec v avtu... user posted image

BrinaS - mislim, da res lahko prvi dan na plavanju plačaš, ti bom pa še sporočila, se bom pozanimala... ker drugače plačaš na sestanku, pa če se ne motim, je še en drug termin ... user posted image  U glavnem, sporočim...

Ja, Mamuška, to s "pariwajem auta" pa tud jaz poznam, mislim, da je to kar ena zgodbica, ki jo velikokrat slišim od različnih ljudi, ko se pogovarjamo o narečjih .... men jo je moja mami povedala ko sem bila še v O.Š....

Ilije - res hudo voščilo user posted image user posted image user posted image  - paše že med črni humor user posted image

Tannaya - super za kg user posted image user posted image user posted image

Barika - ja za kg se moram pa res genom zahvalt, sem bila u bistvu vedno presuha, šele zdaj mislim, da mam lih prov kg ... tko, da še nikol nisem hujšala user posted image  

Vanja - bravo za izjavo tedna user posted image

Ninočka, Tannaya - sem enkrat brala ene lublanske izraze npr., ko je en tip prjavu: sm vontnu kofi drinkat k sm čist u bedu user posted image

Joj, Mamuška, berem da je že doma možiček - držimo pesti, da se porihta... user posted image

Tantra - smo se ravno zadnjič v Celju pogovarjale, kam si izginila ... no, lepo da si se oglasila in da lepo napredujeta ... veš, tud jaz nimam prov velik časa pri treh otrocih, ampak si zvečer kar vzamem malo časa zase in grem med novembrske čveke, ker mi res polepšajo dan (itak, da mi ga najbolj polepšajo moji otročki in mož), ampak sem se kar navezala na tele čveke ... pa kaj novega izvem, pa za kakšen kofe se zmenmo... Upam, da se nam enkrat
pridružiš ...

No, ko smo že pri tem: KJE SE DOBIMO DRUG TEDEN?  

Šibam otroke kopat .... (dons je petek, jim pustim bit do 9ih pokonc... drugač sta vsaj ta velka dva ob 8ih v pojstli)

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
7.3.2008 20:01:05   
gruška
Debeluška, a če celo noč tkole delam, bom mela tako ritko? user posted image user posted image user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
7.3.2008 20:01:10   
Tanayya29
A BO danes kej zabave tko k včer?kje smo ostal????

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
7.3.2008 20:02:26   
Tanayya29
gruška,debeluška ste že tle.........user posted image user posted image user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

Neposredna povezava do sporočila: 3992
7.3.2008 20:05:33   
gruška
Ja, Tannaya, pridem nazaj, grem otroke kopat ...

Neposredna povezava do sporočila: 3993
7.3.2008 20:05:33   
mama11
Mamuška user posted image , še vse ti je uspelo pa boš tudi zdaj tele tvoje desce pocajtala.

Protesti med dojenjem - ja, doživljamo v zadnjih dneh. Imam ves čas pri roki dudo, da jo na hitro umirim. Če pa ne gre drugače, pa stran zamenjam. In potem je spet nekaj minut mir, ker na drugi strani hitreje teče... in potem spet zamenjam... Glede odklanjanja hrane nisem zih, ampak na LLL strani sem zasledila, da obstaja tudi "doječa stavka". Kot sem zadnjič napisala smo pa tudi mi dojenje že ful skrajšali - od dobre ure na začetku na 10-15 minut. Baje se pa v 5 mesecu lahko najejo tudi v 3 minutah. Samo ena zadeva pa ni res - ne vem, katera je že napisala, da ji je P rekla, da v 5 min izpraznijo dojko. Dojka ni nikoli, tudi po dojenju, povsem prazna, ker se mleko tvori ves čas. Raziskave so ugotovile, da laktacija deluje približno takole: dojka tvori cca. 20 % mleka več kot ga dojenček popije. Če ga pri enem od dojenj popije več kot 80 %, se ga do naslednjega dojenja naredi toliko več; če ga popije manj, pa toliko manj. Je pa res, da proti koncu dojenja teče počasi in mora otrok močneje sesati. Najhitreje se potem dojke polnijo do 2 ur po dojenju, potem pa do podoja počasneje.... Ja, sem prebrala vse možno v času krize pri dojenju...

A mi lahko kaj poveste glede uporabe kapice po kopanju? Kot sem napisala, jo je zadnje 2x sama snela v posteljici... Ali ve še vztrajate pri uporabi 3 ure po kopanju?

Dnevno spanje - sem imela ful borbe, ker naša prva dva meseca ni znala sama zaspati (resno, že v porodnišnici sem imela po cele noči eno budno zajčico...) - samo na rokah pa samo 20 min, potem pa še to ne več. Potem sem jo pa načrtno pričela navajati na dnevni spanec in na to, da sama zaspi. Spet sem najprej prebrala vse možno na internetu, potem pa se odločila za eno od metod. Pri nas to deluje takole: ko začne protestirati pri igračkah (in je seveda sita in previta), jo vzamem v roke in si malo ogledujeva stanovanje; ko začne tudi pri tem protestirati, greva v spalnico, jo položim v košek (na hrbet, ponoči spimo na trebuhu), dam dudo v usta, pokrijem, umirim in zapustim sobo preden zaspi. Potem pride težji del - ko zajoka, se vrnem, zopet dam dudo, umirim in spet zapustim sobo preden zaspi. Sedaj se moram vrniti 1x največ 2x, prvi teden, ko smo sistem uvajali pa je bilo težko. Mislim, da sem se prvič vrnila vsaj 20x, trajalo pa je skoraj eno ure. Zdaj je sistem uveden, spi pa od 40-60 min med vsakim dojenjem. Aja, pa podnevi je prostor svetel, razen pri zadnjem večernem (ne nočnem) spancu, ker je pač zunaj že tema. V vozičku pa tako ali tako spi, tudi po dve uri, če je treba; tu je pa pomagalo, da ji čez razgled napnem pleničko (pripnem na strehico s kljukicami za obešanje perila); tako je vseeno na svežem zraku. V glavnem pa je pri dnevnem spanju potrebno odstraniti vse (zvočne ali vidne) zadeve, ki bi jo stimulirale k budnosti. No, tole je bilo malo dolgovezno, ampak če kateri pomaga.... O nočnem spanju pa ne sprašujte... ko bomo manj pogosto lačni, bomo pa še dlje spali (saj spi od cca. 22h do cca. 10h, ampak vmes jemo na 2,5-3 ure...).

Narečja so me ful spravila v dobro voljo. Znam pa razen ljubljanščine nič...

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
7.3.2008 20:05:42   
DEBELUŠKA30
Gruška, pol boš pa jutri vsa ponosna, pa bo tkole:

user posted image

Grem gledat Začnimo znova, Emma me kliče user posted image !

< Sporočilo je popravil DEBELUŠKA30 -- 7.3.2008 20:06:11 >

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
7.3.2008 20:13:54   
Kimi6
živjo,

evo mene iz izpita, malo mešani občutki, bomo videli rezultate.

sem vas že zjutraj na hitrco prebrala in ste me spravile ful v dobro voljo, mate pa hude debate zvečer user posted image .

mamuška - držim pesti, da bo vse v redu in da se stanje čim prej izboljšauser posted image user posted image , ja pri meni mali tudi čuti kdaj sem napeta in potem je še bolj tečen, pridejo tudi taki trenutki nimaš kaj.
 tintin - tudi naš je nekaj spremenil nočni ritem, prej je spal do pol treh, sedaj se pa zbudi že okoli polnoči za prvi obrokuser posted image  bo že, saj čez ene par mesecev bomo pa že vse prespale noči, a neuser posted image .

sonchek - tudi jaz nič ne zatemnim čez dan, samo malo bolj ga odmaknem od okna, da mu ravno sonce ne sije v posteljo.

kg - meni sta ostala še 2 kg, pa se nič ne sekiram, saj prihajajo sedaj toplejši dnevi, ko bom več odzunaj in tudi hrana bo malo lažja.

Sedaj se pa malo posvetim sebi, grem v vročo kopel, je kr naporno študirat takole zraven malega, še tisto malo časa zvečer ko mi ostane ga porabim za študij. Ah sej bo.

Lep večer

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
7.3.2008 20:59:33   
barika
EMMMM, ne vem kaj nej napiđem, aja:

MAMUĐKA, vse bo dobro user posted image

tole se pa zgodi, če se babe spravijo na kup, user posted image  in potem se pojavi Tantra (user posted image )

(odgovor članu Kimi6)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
7.3.2008 21:03:02   
gruška
Barika, vidim da te je Debeluška čist okužla s slikcam user posted image user posted image  

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
7.3.2008 21:23:22   
anit28
Evo pa se mi je uspelo prebit skoz 10 strani. Je trajalo celo popoldne.
Ja dobre ste ve s svojimi izjavami.
Sem pogledala tut slikce iz Cela pa sem vidla da ima TKT ravno tak igralni lok kot mi. Urbanu se na trenutke kr zamoti z njim.
Sm brala, de vam kr gri Idrščina.
Bi se mogle s Tannayo dobit in po Idrsko govort pa naju zihr ne bi razumele, jel Tannaya. A pa si bla zopet v Idriji? A ti je dovgčas?
Drgač je pa nas fula zamedlo, tak da je bilo potrebno prav za lopato prijet - prvič v tej zimi.
Kot kaže bomo kmal plaval. Midva se že ful veseliva, kar se pa opreme pa plačila tiče sm pa zgleda kešno Gruškino izjavo spregledala, pa bi te prosil, če lohk še enkrat na kratko mi kej poveš?
Zej pa grem mal pred TV, sm čist crknena.
Želim vam mirno noč.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
7.3.2008 21:24:33   
barika
gruška, to je to, če imaš samo enega otrokauser posted image  (pa preveč časa)
Tjaš na obisku pri Martinu:

user posted image

user posted image

user posted image

sam Martinu ni blo gliv kul, da je imel vsiljivca v igralnem centru, pa ga je malo klofal (Tjaša), med rebre špikal, en focn mu je "podaril" pa še podlogo je pobruhaluser posted image user posted image user posted image

(aja, če hočete videt večje slike jih kliknite)

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?