Dajica
|
mama11-jaz ji po kopanju dam kapico gor in jo dam tudi s kapico v posteljo, pa ji preden grem jaz spat oz. po kaksni uri dam dol. Se nic ne prebudi, ko ji dvigujem glavico in dajem kapico dol. Si res lepo napisala o uspavanju! sonchek-jaz cez dan nic ne zatemnim prostora, ko zaspi. Ker moraa otrok vedeti, kdaj je dan in kdaj noc. Pa tudi svetloba jo nic ne moti pri pop. dremezu. Danes sem bila pri zobarju, ki mi ga je moj priporocil v Lj. Res ze kar par let nisem bila, moja zobarca pa me ne mara vec, ima samo solske otroke. Moj je bil prejsnji teden in mu je nekaj plombiral,, pa rece meni, da bo ziher se pri meni kaj nasel. Sem sla kar s strahom, sej mi ni glih dovrtanja po mojih zobeh. In kaj mi rece, da imam full lepe zobe, da ne bo treba nic delati! Se mi je full zdelo, moj skor ni mmogu verjet, pa rece, ja sj, sj mas res lepe zobe. Tko da mam zdej za par let spet mir z zobarji. Kaja je danes kr neki teckala. Je zaspala cez dan, se zbudi in joka, ji dam dudo, zaspi nazaj, pa cez nekaj casa spet jok, duda in mir, pa spet... Se je pa prvic danes na glas zasmejala in to moji mami. Ko jo je ona ogovarjala, je full grulila in se smejala, ko je sla ven iz sobe in sva bile sami, pa spet teckanje in jok. Sem se kr slabo pocutla, sem si mislila, pa kaj je zdej to, lastni otrok me ne mara, moji mami se pa smeji. Pa sm delala vse razne face, pa skakala okoli nje, pa smesne zvoke spuscala, pa nic.No, potem kasneje se mi je malo nasmehnila. Vsaj nekaj. A ste porajtale, da so tuki kjer pisemo, spremenili, da zdej vse z besedami pise (krepko, posevno...) Kr neki...
|