|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
7.3.2008 21:26:59   
potepinka
čer

Tantra-dobrodošla nazaj pa javi se še kaj ko bo čas,jaz si tudi utrgam par minutk časa za RR saj delo počaka
mama11-glede kapice do zdaj sem mu jo dala vedno gor ampak samo za 30 min,zadnjič pa nisem več prakticirala in tudi zdaj je ne bom več dajala gor.Imamo pa res toplo 23-24
Kimi6-držim pestke  za izpit

Ja zgleda da je kar večina user posted image zadnje 14 dni sitnih sem se potolažla da ni Mark edini

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
7.3.2008 21:31:52   
gruška
Oj, Anit28, glede plavanja: začne se 31.3. ob 11ih, traja 10 ponedeljkov, plavalni (Fredov) obroč dobiš tam, kupiš samo kopalke - neoprenske prodajajo na difu, drugač pa mislim, da majo v DM al kje že tud ene, ampak jih nism še vidla, tko da ne vem kakšne so... cena tečaja je 95€, plačaš na uvodnem sestanku (25.3. oz. 27.3. ob 16ih na difu), pa mislim da prvo uro plavanja tud loh ... to bom še sporočila, me je že BrinaS spraševala ...
Pa še to: Jooly, resno sem mislila, da ne bomo že prvi dan pol ure v vodi ... res postopoma podljšujemo, po 5 minut dlje vsakič...
Anit - a te še kaj zanima?

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu anit28)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
7.3.2008 21:42:05   
sonchek
..ste pa res čvke..pol pa preden vse preberem itak pozabim, kaj sem hotla ogovort..tko da je to to za danes..jaz grem v mižule, se mi oči že skup popajo...

Aja hvala vsem za ogovore..in mislim da je mama11 lepo napisala o uspavanju čez dan..
Kok pa naj bi sploh naši dojenčki spal še zdele?

no zdej pa res grem..nočko vsem...
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
7.3.2008 21:42:06   
DEBELUŠKA30
Gruška, a si mal folž user posted image :
user posted image

Barika, ti kar nadaljuj user posted image , sem odkrila novo stran, noro dobra je:

user posted image

Pozabla sem povedat, da ima moj mož nov hobi user posted image :

user posted image

Kje ste pa ostale?

user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
7.3.2008 21:43:16   
gruška
Mama11 - kapico pa jaz kar dajem, ampak samo zato, ker ima Taja fulll las .... Jih morava kar sfenat, pol ji dam pa kapco, da se uravna temperatura ... ko jo dam spat, je pa tud čez 15 minut brez kapce, si jo v spanju dol potegne user posted image  

Kje ste zdaj Tannaya, pa Debelusska, pa Jooly?

A pančate?

user posted image  

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
7.3.2008 21:45:35   
gruška
Nč nism fouš Debeluška user posted image  .... ampak nč pa ne vidm, kaj si prpopala ... tale tvoja nova stran lih ne dela najbolš ... user posted image user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
7.3.2008 21:48:18   
DEBELUŠKA30
Gruška, pol maš pa zanič računalnik:

user posted image

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
7.3.2008 21:51:55   
nicolina
Čer, a bo spet zabava?

Debeluška, slabo stran si odkrila, ni nič slikic user posted image user posted image

Mama11 mi več ne dajemo kapice, ker mu kar dol zleze. Mi jih kar pofenam, ko ima tak dolge...user posted image

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
7.3.2008 21:52:40   
gruška
O ti packa debeluška, a ti boš moj računalnik šinfala

user posted image   user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4009
7.3.2008 21:53:34   
DEBELUŠKA30
Ja user posted image user posted image user posted image , res bo ja!
Men pa nekaj ne štima pri slikcah user posted image user posted image user posted image :

user posted image

Sem najdla fulll dobro stran s slikcami, pa mi ne rata sem jih skopirat, tu je naslov če katera zna:
http://www.heathersanimations.com/cats.html

< Sporočilo je popravil DEBELUŠKA30 -- 7.3.2008 21:55:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 4010
7.3.2008 21:55:06   
DEBELUŠKA30
Nicolina, a zdaj si se pa še ti najdla, da me boš "šinfala"!
AJA seveda s svojo bodočo taščico vlečeš, jest sem pa sama:

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4011
7.3.2008 21:56:39   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

Jolly, a prideš nazaj user posted image , dobrodošla:

user posted image

a pejt se srat. pa bi mi ja kšno moško prpopala user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

No, ko smo že pri tem: KJE SE DOBIMO DRUG TEDEN?  

Po moje da Gorenjska pade, ne?!

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

A mi lahko kaj poveste glede uporabe kapice po kopanju? Kot sem napisala, jo je zadnje 2x sama snela v posteljici... Ali ve še vztrajate pri uporabi 3 ure po kopanju?

Jst ji jo dam gor zarad tiste spremembe temperature iz kopalnice v ostale prostore in jo snamem po cca 15. minutah.

IZVIRNO SPOROČILO: barika

user posted image  

matr sta oba seksi u teh žabah user posted image

Pa še to: Jooly, resno sem mislila, da ne bomo že prvi dan pol ure v vodi ... res postopoma podljšujemo, po 5 minut dlje vsakič...

Pol bi pa tebe prosila, če boš lahko par začetnih tečajev ti s Kim u vodi user posted image user posted image

Debeluška... kva zdej bluziš - ke so slike??!! user posted image

Gruška, a tvoj res sam še u štunfih leži na kauču, k si tok dobra u remiju?! user posted image user posted image user posted image user posted image

Scuuuubiiiiii?!!!!!???!!!!

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

Neposredna povezava do sporočila: 4012
7.3.2008 21:58:14   
Dajica
mama11-jaz ji po kopanju dam kapico gor in jo dam tudi s kapico v posteljo, pa ji preden grem jaz spat oz. po kaksni uri dam dol. Se nic ne prebudi, ko ji dvigujem glavico in dajem kapico dol. Si res lepo napisala o uspavanju!

sonchek-jaz cez dan nic ne zatemnim prostora, ko zaspi. Ker moraa otrok vedeti, kdaj je dan in kdaj noc. Pa tudi svetloba jo nic ne moti pri pop. dremezu.

Danes sem bila pri zobarju, ki mi ga je moj priporocil v Lj. Res ze kar par let nisem bila, moja zobarca pa me ne mara vec, ima samo solske otroke. user posted image Moj je bil prejsnji teden in mu je nekaj plombiral,, pa rece meni, da bo ziher se pri meni kaj nasel. Sem sla kar s strahom, sej mi ni glih dovrtanja po mojih zobeh. In kaj mi rece, da imam full lepe zobe, da ne bo treba nic delati! user posted image Se mi je full zdelo, moj skor ni mmogu verjet, pa rece, ja sj, sj mas res lepe zobe. Tko da mam zdej za par let spet mir z zobarji.

Kaja je danes kr neki teckala. Je zaspala cez dan, se zbudi in joka, ji dam dudo, zaspi nazaj, pa cez nekaj casa spet jok, duda in mir, pa spet... Se je pa prvic danes na glas zasmejala in to moji mami. Ko jo je ona ogovarjala, je full grulila in se smejala, ko je sla ven iz sobe in sva bile sami, pa spet teckanje in jok. Sem se kr slabo pocutla, sem si mislila, pa kaj je zdej to, lastni otrok me ne mara, moji mami se pa smeji.user posted image Pa sm delala vse razne face, pa skakala okoli nje, pa smesne zvoke spuscala, pa nic.No, potem kasneje se mi je malo nasmehnila. Vsaj nekaj.

A ste porajtale, da so tuki kjer pisemo, spremenili, da zdej vse z besedami pise (krepko, posevno...) Kr neki...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
7.3.2008 21:58:35   
gruška

Debeluška pa ne zna angleško user posted image user posted image user posted image , glej kaj piše ko odpreš tvoj super novi link:

Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Neposredna povezava do sporočila: 4014
7.3.2008 21:59:04   
barika
vam povem debeluškino stran.... http://www.heathersanimations.com/ 

Martina pa Tjaša pa niste noič komentirale user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4015
7.3.2008 21:59:50   
Nana Liza
Čvekice, pri men so pa danes že vsi zaspal, sam jest še tuki na rač bluzim.

Debeluška - tudi jaz nimam prikazane slikce, ampak na ikonco kliknem pokaži sliko in mijopokaže tega bruhajočega zmaja, verjetno nimam kaj vklopljenega tudi jaz, ker uporabljam Mozillo.

Bom še est kaj našla... me prav zabava

Neposredna povezava do sporočila: 4016
7.3.2008 22:01:30   
Tanayya29
sm tle.
anit28 drugič te pa ris pakličemuser posted image ,a je prov?
debeluška,pa ja kje maš slikce,gorenjka taprava,šparaš,ane,pa daš nam stran za skopirat...ti,ti!
gruška kdo je v nogavicah?
martin in tjaš super sta!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
7.3.2008 22:02:47   
Tanayya29
A ste porajtale, da so tuki kjer pisemo, spremenili, da zdej vse z besedami pise (krepko, posevno...) Kr neki...

zopet prevod,nč ne razumem?pr men vse ravno piše...

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
7.3.2008 22:02:47   
barika
Moška v pajkicah... user posted image

ja stran pa res ne dela  user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
7.3.2008 22:02:53   
DEBELUŠKA30
Jooly, tu imaš pa še kakega "dedeca", pa izberi sama:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Gruška, meni ni nič pisalo, da ni na voljo user posted image user posted image user posted image !

user posted image

< Sporočilo je popravil DEBELUŠKA30 -- 7.3.2008 22:04:10 >

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
7.3.2008 22:02:59   
Oranža

No, ko smo že pri tem: KJE SE DOBIMO DRUG TEDEN?  

Smo rekli da pridete v Krajn a neuser posted image  Gruška Jooly Scuba Tanayya Tintin Debeluška Manca......še katera? Sam prosim vas ne v sredo, ker imava posvetovalnico glih takratuser posted image . Men osebno bi blo še najboljš čet al pa pet. Kaj pa ostale?

Pr nas ima pa enej prjatla na obisku in smo jih zdej spat spravli....kao....ker slišim iz sobe še hihitanjeuser posted image user posted image user posted image
Timon pa tud že spi, sem ga dons v spalnici dojila(ponavadi sva kar v dnevni), pa mi je že zaspal, no nakar se zbudi in v neutolažljiv jok, prav solzice tekleuser posted image user posted image , se mi je zasmilil v dno duše, no pol se je nekak pomiril, še mal popapcal, pol je pa kr neki godu pa godu in sem ga položila v njegovo pojstlico pa mal pobožala in je kar zaspančkaluser posted image user posted image . Jst grem pa zdej tud pod tuš pa mal pred tv pol pa spat.
Kimi6 držim pesti za izpit, pridna si. user posted image user posted image
Mamuška sam da ga imaš doma, zdej ga boš pa že zrihtalauser posted image .

Laubico pa tud jst pogrešam. Upam da so ok.
No nočko pa se beremo jutri......

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
7.3.2008 22:03:06   
gruška
Barika, vajina fanta sta prava moška v pajkicah user posted image user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
7.3.2008 22:03:55   
nicolina
Vam povem en vic.

So šle tri muhe v gostilno.

Prva si naroči: Jaz bom drek se česnom.

Druga reče: Jaz bom drek s čebulo.

Tretja pa naroči: Jaz bom pa sam drek, da ne bom smrdela po čebuli in česnu.

user posted image user posted image user posted image

Debeluška, ja švoh si s to tvojo stranjo user posted image user posted image .... seveda držim s svojo bodočo taščico, pa sej mam tebe tud rada user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
7.3.2008 22:04:30   
barika

zopet prevod,nč ne razumem?pr men vse ravno piše...

ja a ni blo to že prej?????

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
7.3.2008 22:05:36   
gruška
Vanja, mi imamo tud v sredo posvetovalnico ... Jaz bi najraje v četrtek ....

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?