|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
6.3.2008 23:07:24   
DEBELUŠKA30
Barika, a si kaj hotla povedat, te peljem en krog user posted image
user posted image

ma ne al pa ti jo kar posodim:
user posted image

Mamuška, veš kaj, še v slovarju idrijskih besed, teh besed ni! Tko da ... ne nas farbat user posted image ! Pa bravo za izvide user posted image user posted image user posted image !

Manca, se podpišem pod vse kar so že napisale user posted image user posted image  !

Gruška in Nicolina prav laskata si no user posted image user posted image user posted image ! Par strani je en dober vic za tašči, dajta si ga prebrat user posted image user posted image user posted image !

Nicolina ja mlaj je danes!

< Sporočilo je popravil DEBELUŠKA30 -- 6.3.2008 23:13:15 >

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
6.3.2008 23:07:25   
gruška
Dajica - ne vem, bom mal razmislila ...

Nč, tole je moja današnja (rekordna) dvajseta objava... skrajni čas, da grem spat ...

Nočko!!!!!!

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
6.3.2008 23:07:42   
nicolina
Bubamara -Zidovi
Seka Aleksić - Aspirin
user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nicolina -- 6.3.2008 23:09:47 >

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
6.3.2008 23:11:26   
nicolina
No, jaz grem tud zdejle spat, drugač bom dosegla 1000- to objavo.
Sm tolk zbujena, da po moje sploh zaspat ne bom mogla....

Nočko vsem....

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
6.3.2008 23:21:04   
Dajica
nicolina-tnx, sam mi ni cist nc poznanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
6.3.2008 23:28:17   
kanarka
No comment...ne folgam vas večuser posted image .  Drugo bart se pa eerite štk na wejko prauhat.
Jaz lahk tut za nagrado kaj častim, če se keri splača prituser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
6.3.2008 23:29:45   
mamuška
A veste, kako pride dimnikar vprašat v unih koncih na vrata?user posted image user posted image user posted image   "Brdan, haspa, a mate kašna piiiiiička za amest?"  (dobr dan, gospa, a mate kakšno peč za omest?) user posted image user posted image user posted image Ampak a veste, ženske, to ni vic, to je res!!! Jez sem se tko krohotala, da sem se skor poscala vveži, ko je dimnikar ometov.

Pol se je sosedi avto pokvaril. Pa una od enga do druzga, pa pol nakolne par pobov na kup in odrinejo tisto njeno kripo na parkplac. una pa na ves glas "Kk ste vi faj,n pobi. Najlevš hvala za parivajne, k sm bla tak patreeeebna!" (Najlepša hvala za porivanje, ko sem bla tolk potrebnauser posted image user posted image user posted image user posted image ) Še dons se režim vsakič, ko to žensko srečam!

A dam podnapise?

IZVIRNO SPOROČILO: mamuška

Ko me je tašča vprašala, če "kanutire pehlam", (likam spodnje majice)sem jo gledal ko tele v nova vrata Je mož povedal, da jih ne, da "kar pahlad in abliče"(poravna in obleče) "Tu j pa tak namarn" (To je pa tolk nemarno! je rekla tašča in polikala)je dja tašča pa papehlawa

Pol smo mel wawiwnke na čez. Ker ve, kwa j to? Wawiwnk ? Tanayya - ššššššššššš!!!!

Pol me je tašča nazjala, da sem "an ciu kwatrowc na čivlh not prneswa" (eno celo skalo na čevljih not prinesla)Jezus Marija, kwa pa j to "kwatrowc"???? Pa me pogleda, ko da sem z lune in zabrus "an mau weč bonk!"  (malo večji kamen) Pa se zalet!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
6.3.2008 23:31:48   
mamuška
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka

No comment...ne folgam vas večuser posted image .  Drugo bart se pa eerite štk na wejko prauhat.
Jaz lahk tut za nagrado kaj častim, če se keri splača prituser posted image user posted image user posted image .

Oooo, prauhamo se pr nas tud, ma ati žlahto na Ravnah, tk de wešuser posted image user posted image user posted image

Aja, btw mlaj JE - definitnvo. ta velk mulc je že 2 x vstaluser posted image , tamal k sreč še ne znauser posted image user posted image

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
6.3.2008 23:42:47   
Oranža
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je pa tko k bi žirovce poslušalauser posted image user posted image user posted image pa da še jst neki navržem: v žireh se jim pa vse barve na črko a začnejo; armena, arjava, ardeča, asranauser posted image user posted image user posted image .....pa majo še ase pa kaze, pa šporhert, pa ablake pa tko dalje.....da o polancih sploh ne govorimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

v glavnem gren spat ker sem vsa objokana(od smeha), pa vse miišice me bolijo, čeprav se ne pritožujem, ker so se mi trebušne fajn razmigaleuser posted image user posted image user posted image

Manca sam da je vse ok.
mama11 super za jezičkauser posted image
Dajica mogoče How far we've come od Matchbox 20.

Nočko

user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
6.3.2008 23:53:13   
ninocka
Uh, jst sem se zmeri cist v nakupovanju in pregledovanju strani inkaj bi mela. Sem celo nasla fotkic zame v roza barvi user posted image

Drugaceje pa danes  1 leto odkar sem zagledala plusek na testerju. Lani je bil plusek, letos pa en fejst pobic user posted image

Grem naprej gledat, kaj bi se mela...
sem si mimgrede se lastne allstarke nardila user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
7.3.2008 0:13:39   
manca
O Ninocka, jaz pa imam fotkič že v roza barvi...še Maji je ful všeč pa se zato potem tako rada nastavljvauser posted image

user posted image za plusek in fejst pobča letos.
Jaz sem ga pa potrdila z odvzemom krvi (sej sem test prej doma naredila, ampak sem hotla 100% vedet če je res)ravno 12.3. - en teden pred moževim rojstnim dnem. In sem šla delat test kar v Lj, potem direkt k frizerju (sem bila naročena na farbanje, prej sem pa okrog klicala kje lahko dam kri in izvem rezultat še isti dan...nisem mogla čakatuser posted image ). Pa potem se zmenim z kolegico, da pride do mojega frizerja, saj je bila ona z busom v lj, jaz pa z avtom. Pa mi je šla še vmes po rezultat testa...in potem midve pametne nisva vedele, kaj rezultat pomeni. Pa pokliče svojo kolegico, ta pošlje svojega tipa na net, da preveri kaj pomeni rezultat...in res, sporoči nazaj da sem noseča...pa potem kolegica skoči še v trgovino iskat otroške copatke. Zakaj? Ja, ko sem prišla domov, sem možu rekla, da imam že kar darilo zanj za rojstni dan in da ne morem čakat...pa odpre in vidi otroške copatke..in seveda njemu nič jasnouser posted image ...še dobro da sem mu razložilauser posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
7.3.2008 0:14:40   
manca
Nč, zdej moram pa spat, ker drugače bom zjutraj čisto v zombi stiluuser posted image

nočččččččkoooooooooooooooouser posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
7.3.2008 7:43:43   
Ilije
user posted image Dobro jutro!

Vidim, da ste bile včeraj nekatere dolgo pokonco zato je čas, da vas zbudim z eno
user posted image
Je dvojna, da vas zagotovo prebudiuser posted image

< Sporočilo je popravil Ilije -- 7.3.2008 7:44:09 >

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
7.3.2008 8:12:00   
BrinaS
Dobro jutro

in hvala za kavo Ilije.
OOO punce, se dobro, da mala spi, da sem se lahko prebila skozi vas vcerajsni veceruser posted image za crknit...user posted image user posted image user posted image

AD3 - smo začeli s 7 kapljicami, nadaljevali s 4 in sedaj dajemo 3 kapljice. Tako po nasvetu P.  Prvi pa je bil ves čas na 7 kapljicahuser posted image

Manca - upam, da je bila noč bolj mirna od burnega večera in je Maja lepo spala

Gruška - kdaj pa prinesemo denar? A kar na prvem plavanju 31.3.? Ker ne vem, če bom lahko prišla ob 16-ih na sestanek; kako poteka tečaj pa vem.

Scuba, jaz sem advance s kr nekaj potopi in nimam nobenih zelja, po se kaksnih titulah na tem področjuuser posted imageuser posted image  pa je instruktor. Bravo, da ze marca odpirate sezono, samo mene ne spravi vec noben marca v Jadran. Me je moj samo enkrat in so mi podplati tako otrdeli od mraza, da jih se nekaj casa nisem cutilauser posted image , mogoce za prvega maja...

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
7.3.2008 8:19:36   
scubadiver
Dobro jutro punce,

zdele sem se pa do solz nasmejala ko sem brala kaj ste vse še včeri natresle user posted image user posted image  Ste mi prav polepšale jutro in me zbudile skupaj z kavico ki jo je Ilije skuhala. Lana se je namreč spet odločila da je do mal pred sedmo čist dost spanja. POtem je pa pojedla, pa previla sem jo, zdej pa spet spi. GRRR..

BrinaS midva sva tud oba advance-a pa moj neki sanja o dive mastru, men se zdi pa čist mimo. Delat bom šla verjetno edin enkrat rescue. Kje pa je inštruktor če ni skrivnost? Sej jest bom tud zdele za veliko noč peljala samo obleko preluftat. Sem 99% na v vodo ne bom šla, čeprav komaj čakam glede na to, da lani nisem tauhala. Po mojem bo tud komaj za prvi maj moja otvoritev. Sam jasno, šef kluba ima suho obleko, pol je pa bolj pogumen kdaj bo otvoritev sezone user posted image  Maš pa ful luškan avatar user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
7.3.2008 8:41:27   
BrinaS
Scuba, snoopy je moj prijateljuser posted image user posted image user posted image
Tudi moje stevilo potopov 2007 je 0 (so bila pa prejsnja leta boljsa) in glede na to, da nimam suhe obleke, cakam na otoplitveuser posted image  Potapljam se ze 7 let, moj 8 in je istruktor po SSI.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
7.3.2008 9:20:11   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: potepinka

Čer

user posted image  Mene pa zanima če ima mogoče katera Ab Rocket (Top Shop) ful razmišljam da bi ga nabavla,ker mj trebuh je še kar obup?

jst ga mam. pa mi je kr mal žal, da nisem leg magic vzela če že. pa pilates men na tej napravi še ne uspeva, res ni tko na izi kot je videt. Aja pa jaz naročim preko njihove spletne strani, ker imajo kao spletni nakupi prednost pri dostavi.

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
7.3.2008 9:25:59   
mama11
Hmm, no še dobro, da sedaj vem, da so med kapljicami takšne razlike. Bomo torej zaenkrat ostali na dveh D3 na dan. NanaLiza mi smo pri dr. Amonovi, sem slišala, da je Poredoš ful dobra, ampak se mi ne da v čakalnici viset po par ur, naša tudi približno ni tako potrpežljiva. Pri kateri si ti?

Manca en velik user posted image  za prestano grozo. Ko sem videla fotko, sem resno razmišljala, da bi šla mojo pupo kar zbudit in preverit, kako je z našim koškom. Je tudi sposojen in ima že svojih vsaj 20 let (tudi približno ne vem, koliko otrok je dal skozi). Ko sem pred porodom pripravljala stvari sem ga sicer konkretno pregledala in spucala, ampak od takrat je dal skozi že kar nekaj zibanja. Sve pa v podobni situaciji - tudi moj mi že od januarja obljublja posteljico. Včeraj sem bila v delavnici in je rezultat že viden - manjka še poden, mehanizem za zapiranje stranice in koleščki.

Sicer pa ženske, koliko energije vam da mlaj... jaz sem se pa kmalu po deseti že plazila v posteljo...

Danes grem pa s kolegico v shopping. Ja, tudi naš bom od BC bo šel v promet user posted image .

Zdaj pa grem likat, dokler pupa še aja.

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
7.3.2008 9:28:06   
mama11
Aja, še težave z avatarjem. Fotko sem pomanjšala, jo shranila v profilu, ampak kot vidim pri objavah, je edina sprememba, da sem šla z dveh zvezdic na eno user posted image  Pri teh zvezdicah pod nickom pa nimam pojma, kaj je na stvari, ker vidim, da jih imajo nekatere po tri, druge po dve ali eno...

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
7.3.2008 9:28:22   
potepinka
Jutro

Ilije hvala za kavico

Mater ste naklofale včeri zvečer,sem bla kar dolgo prisotna ampak sem še mela vseeno 3 str.za prebrat
Face ste ni kaj

gruška-Ti me še nisi vidla u živo, jaz sem že tkole user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja po sliki sodeč si res fit sam meni pa še faliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No danes pa končno pride hći Sara domov,sem jo že ornk pogrešala.
Jutri je pa dan žena in mi babnce imamo spet ženski večer komaj čakam da malo izklopim vsakdanje stvari pa še kolegica ima RD tak da bo super

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
7.3.2008 9:37:00   
ninocka

No bom dons mal bolj normalna, ne pa cist ameriska user posted image user posted image user posted image

Mama11 - super za jezicek user posted image user posted image user posted image

zirafa, Busha gre pogledat in upa, da bo se njemu eno plesno tosko odplesal user posted image user posted image user posted image V washington gre, shit, zdej sem pa tvoj post vidla, moram it pa se to po netu pofirbcat...ti, ti, ti, zirafica user posted image user posted image user posted image A sem ze kdaj povedala, da je men zirafa ena najlepsih zivali in pol (nazalost) tud tamalima ful turim igracke zirafe user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gruška
Ampak Lenderi sm pa najbrž podobna sam v trepalnice, če jih fejst namažem user posted image ......Al je bil to kompliment, Tannaya?

Si velik lepsa kot Saska, verjem...enkrat je bla pr nam v eni trenirki, jo sploh spoznala nisem...v videospotih je se lustna, v zivo pa niti ne tolk...

nc, pol pisem, grem cekirat te stacune...bemti, pa sem misnla, da sem ze konc...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
7.3.2008 9:37:46   
Tanayya29
Ja pa niste resne!!!
Sm šla spat ob 21h pa mi je žal,ko je bil cel žur tleleuser posted image user posted image
mamuška o super,Cerkno!Vse vem kaj pomen!!!!Jau ampak govorica je pa še bolj čudna kot idrijščina,sm se skor uscala od smeha...
dajica lahko dodaš od Jamesa Blunta_1973.Aveš kera je?Ko sem jaz rojevala(seveda je preteklo pol dnevauser posted image ),je bla najmanj stokrat,sem jo še jaz v svojo knjigo napisala...v operacijski je pa celo Lana telefonirala...živjo Lana tuki...user posted image  
Gruška veš,lendero je pa fajn baba!No,kdaj dam zavret za tamalga vodo v lonec,tudi brez vodeuser posted image user posted image .Sej se bom skulirala,slej ko prej.
manca ojojuser posted image user posted image user posted image ....

jupi,alarm

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

Neposredna povezava do sporočila: 3947
7.3.2008 9:38:28   
DEBELUŠKA30
Mama11, ko naložiš slikco, moraš čisto na koncu strani dati POTRDI, pol pa bo!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
7.3.2008 9:54:49   
naraščaj
Jotro,

hvala za kavico sem jo res rabla, saj Taja ga je spet sračkala in se od 2h, ko sva jedli zbujala vsako urco in neki jamrala in čivkala. No saj je zdržala v poslci, mal sem ji dala dudo jo pobožala, sam ob 6ih pa jo je blo treba dvignt in nafotrat, je tok vlekla, da me zaj vse boli. No po skoraj 3dneh se ga je ornk nakidala in to v lih frišno plenico pa še bodya je posračkala tako, da jovo nanovo jo previt in umit. No zdaj pa mi je zadremala. Preden ji uspe pa tak tečka. Zdaj bo mir ene pol urce Nč, šibam brat knjigo.

Aja, včer ste ga pa res sračkale sem se zdele ful narežala. Res ste fajn.

Neposredna povezava do sporočila: 3949
7.3.2008 9:56:35   
Oranža
Dobro jutro punce,
Ilije hvala za kavicouser posted image ....jst se trenutno razvajam z belo kavo, k mojga otročkazdej nč ne matra več....pa jogurte tud lohk jemuser posted image user posted image user posted image ....nč zdej pa šibam, se šže neki oglaša....sicer ne vem a se nad pajaci krega al nad mamao k je za računalnikom....v glavnem pol bomo mal ven skočil je ful sonček, čeprav je pa kar hladno, samo mora Enej preizkusit nov skirouser posted image
Aja Debeluška za Austrijo pa veljauser posted image , te držim za besedouser posted image .
Se ujamemo kasnejeuser posted image
čau čau

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?