Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 22:37:25
|
|
|
|
potepinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška Potepinka, jaz si bom tud kupila , da bom pol tkole: , ne, resno si ga mislim kupit (AB rocket) ... Leg magic imam ... A si predstavljaš kako bi bili možeki čist aut Ja si ga bom kar naročila če je treba tako dolgo čakat
Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi. -------------------------------------------------------------------------------- Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 22:37:35
|
|
|
|
Nana Liza
|
Manca - tole s koškem je pa ful grozen. Samo da je Maja ok. Mamuška - tole je pa isto kot v Perkmurju, ko jih tudi nič ne razumeš
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 22:39:17
|
|
|
|
potepinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza Kaj pa je to AB Rocket oz Leg magic? A moreš velik delat? http://www.topshop.si/index.asp?tn=productview&pid=44727&srcint=tvp Ja na reklami je izi sam verjetno ni tolk lahko
Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi. -------------------------------------------------------------------------------- Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 22:39:36
|
|
|
|
scubadiver
|
JOj Mamuška kako sem se ti nasmejala. Jaz bi ovinek še poštudirala, ostalo pa seveda nimam pojma. Sem bla pa tud jaz zmedena ko sem začela hodit na gorenjsko k mojmu oz. njegovim domov. Pa razlaga mama: sem šu na vrt pa sem nabrau solata. Al pa razlaga teta o mami: je šu na vrt... Ok čak mal, kdo je zdej šel na vrt? Preden sem skapirala da tam govorijo "na fanta" je tud mal trajalo . Se pa zdele ne spomnim kakšnih besed ki jih nisem razumela.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 22:39:44
|
|
|
|
nicolina
|
Gruška, prevod prosim.. Jaz sem imela sošolke na faksu iz Idrije, jih nikoli nisem nič razumela.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 22:40:28
|
|
|
|
gruška
|
Mamuška, nimam pojma ... tist z endivjo sem pa razumela... No, pa še ena cvetka, kaj pravjo u Idrji: sm se vsu na piičko, pa sm ena natiignu (sem se vsedu na peč, pa eno zašpilou )
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 22:41:50
|
|
|
|
Nana Liza
|
Nič kaj preveč ne gledam teh tv shopov. Sej shujšal bomo že z našimi , ampak kaj k bo pol vse dol visel (ne mislim samo ziz, ampak vse kože ). Bo treba kaj delat na tem.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 22:42:19
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: potepinka IZVIRNO SPOROČILO: gruška Potepinka, jaz si bom tud kupila , da bom pol tkole: , ne, resno si ga mislim kupit (AB rocket) ... Leg magic imam ... A si predstavljaš kako bi bili možeki čist aut Ti me še nisi vidla u živo, jaz sem že tkole
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 22:43:06
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška No, pa še ena cvetka, kaj pravjo u Idrji: sm se vsu na piičko, pa sm ena natiignu (sem se vsedu na peč, pa eno zašpilou ) Jaz se kar režim, namesto da bi šla spat. Samo še enkrat vprašam, a je danes mlaj? Zakaj mi nočete odgovorit? Me čist ignorirate...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 22:44:41
|
|
|
|
manca
|
Ej, Gruška, dobr poglej kakšen košek imaš...veš, pri nas je samo na vsaki strani po en šravf. Sej imamo sposojenega od soseda, Maja je pa bila četrta na vrsti za notri it. Tako da je sedaj mož dodal več šravfov, pa še noge je zalimal, saj so bile samo skupaj stolčene. Bi tistega, ki ga je skupaj dal in prodal v rit brcnila, še prej bi ga pa za ušesa fejst...kakšna šlamparija. Maja pa takrat še ni spala, pač pa je bila v budnem stanju in sem čakala da zaspi, da se lahko potem jaz odplazim ven iz spalnice. Se je kar ustrašila, ampak ni bilo hudo...je k sreči še mož pritekel v spalnico, ko je zaslišal ropot. In pazi to..najprej mi je rekel, da bo to on jutri zrihtal, jaz sem mu pa rekla, da ni šans in ma da to naredi danes. In zdaj je gotovo, tako da lahko Majo prestavim iz tavelike postelje v njen košek. Pa jutri je itak pogreb od babi, tako da ne bo nič z delom v delavnici...med vikendom pa ima dolžnost, da je ta lesena posteljica 120/60 prefarbana ter da stoji v spalnici in pika...drugače grizem
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 22:45:15
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: potepinka IZVIRNO SPOROČILO: gruška Potepinka, jaz si bom tud kupila , da bom pol tkole: , ne, resno si ga mislim kupit (AB rocket) ... Leg magic imam ... A si predstavljaš kako bi bili možeki čist aut Ti me še nisi vidla u živo, jaz sem že tkole Po slikah sodeč, si res ..... pa ne ti spet v rit lezem, da ne boš kaj mislila
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 22:45:56
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Jaz se kar režim, namesto da bi šla spat. Samo še enkrat vprašam, a je danes mlaj? Zakaj mi nočete odgovorit? Me čist ignorirate... Draga bodoča tašča mojemu otroku ... ne veeeeeemmmmmm ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 22:49:46
|
|
|
|
gruška
|
Punce, dejte pogledat kolk uporabnikov je zdele na tej temi ... jaz sem jih naštela 12... pa še Scuba, ki je skrita .... nazadnje nas je blo tok, ko smo ble še noseče .....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 22:50:55
|
|
|
|
Nana Liza
|
Gruška - danes je nekaj u luftu, naša ta velika še vedno ni šla spat
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 22:52:04
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Jaz se kar režim, namesto da bi šla spat. Samo še enkrat vprašam, a je danes mlaj? Zakaj mi nočete odgovorit? Me čist ignorirate... Draga bodoča tašča mojemu otroku ... ne veeeeeemmmmmm ... Sem šla zdejle dol k mamici na kolendar pogledat, pa je danes mlaj... Sej morda je za nekaj dobrega, naši sončki spijo, mame pa afne guncajo
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 22:53:35
|
|
|
|
Nana Liza
|
Fajn ga še sračkite zame, jest grem našo ta veliko nagnat spat... Papa
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 22:54:22
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Jaz se kar režim, namesto da bi šla spat. Samo še enkrat vprašam, a je danes mlaj? Zakaj mi nočete odgovorit? Me čist ignorirate... Draga bodoča tašča mojemu otroku ... ne veeeeeemmmmmm ... Sem šla zdejle dol k mamici na kolendar pogledat, pa je danes mlaj... Sej morda je za nekaj dobrega, naši sončki spijo, mame pa afne guncajo Kaj pa Celjanke delajo, jih nič ni okol ... TKT je s taščo, Barika pa s fu*ecom
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 22:55:16
|
|
|
|
naraščaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Brinas, dobrodošla med čveke ! Ja, dobro došla Jest sem pa danes fullll zaskrbljena in sicer sem včeraj starejšo hči peljala k zdravniku, ker že cel mesec (recimo 1 do 2 krat na teden) pravi, da jo glava boli! Pa me je napotila k okulistu, kjer sva danes imeli pregled in zdravnica ugotovi, da je vse uredu, kar se tiče oči in vida, da pa je potrebno takoj glavo slikat, če se pri pet letniku pojavi pogosta bolečina v glavi ! Jutri greva ponovno k njeni zdravnici po napotnico, pa upam, da bomo v Ljubljani hitro prišli na vrsto za slikanje glave! Res me skrbi! Saj bo vse dobro, držim pesti in en za vaju Kimi6, dobrodošla med čvekami mama11, super za uspešen poseg in korajžno pupo, Dojenje, naša opravi v 5-10min. je hitra ni kaj Lj-CE naveza, dobr, da naju s tajo ni blo zraven, ker bi mele celga vraga tam, saj je bla še zmer sitka in samo drenje. Dans je za odtenek blo bolš, sam še ni to to. Poleg tega še vedno nč kaj ne spi čez dan. Rada bi prebrala ono knjio (otroško spanje,...) pa ne pridem zraven Pikapikica vse naj naj za tvoj rojstni dan. Lepo praznujte! Stolček: midva sva ga nabavla sam se za enkrat še prah nabira. Smo jo probal dat notr(za slikanje) in se ji je dopadl. Jaz je še ne mislim devat not, čeprav bi o moj pa kr devo. jaz mal cvikam. Sice taja že glavokr obvlada, sam hrbtenica se mi pa zdi, da še ni perajt no pa sem vas prebrala, zaj pa šiabam spt, ker me vsi boli od smejanja. nočko
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 22:55:48
|
|
|
|
manca
|
Če že zdele tko klofate po tipkovnici, bo jutri spet gora strani za prebrat Če že me afne guncamo, upam da jih ne bodo začeli še naši cukrčki...naj kar lepo še spijo in sladko sanjajo
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 22:58:55
|
|
|
|
nicolina
|
Jooooj, kaj sem pa zdejle naredila..... Sem danes kupla Tinu nove dude in jih dam prejle prekuhat in seveda, tle čvekam, pa sem pozabla. Nekaj voham po plastiki in cela kuhinja v dimu. Kmal bi bajto zažgala, res najbolje da grem spat, sem zdejle vse odprla in luftam....
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 23:00:07
|
|
|
|
gruška
|
Sm pri Naraščaj zdele zasledila, pa sem se spomnila: jaz tud dolgo nisem vedela, ko ste pisale, da je nekaj perajt ... kva je pa to sm si mislila, sm pol mojga vprašala, pa mi je povedu.... njegova mami je pa korošica, une majo pa tud svoj slovar, a ne Mamathea?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 23:01:20
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Jooooj, kaj sem pa zdejle naredila..... Sem danes kupla Tinu nove dude in jih dam prejle prekuhat in seveda, tle čvekam, pa sem pozabla. Nekaj voham po plastiki in cela kuhinja v dimu. Kmal bi bajto zažgala, res najbolje da grem spat, sem zdejle vse odprla in luftam.... A sta s Tannayo kej u žlahti?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 23:03:24
|
|
|
|
Dajica
|
Zenskice, a se katera spomni glasbene uspesnice v novembru oz. decembru lani? Namrec izpolnjujem Kajino knjigico Moje prvo leto, pa se ne spomnim. Napisala sem Slo. pesmi : alya-a ves, pa tose proeski-moja, pa kreslin&carpediem:iz gorickega v piran. Kaj pa kaksna tuja??
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 23:06:35
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Jooooj, kaj sem pa zdejle naredila..... Sem danes kupla Tinu nove dude in jih dam prejle prekuhat in seveda, tle čvekam, pa sem pozabla. Nekaj voham po plastiki in cela kuhinja v dimu. Kmal bi bajto zažgala, res najbolje da grem spat, sem zdejle vse odprla in luftam.... A sta s Tannayo kej u žlahti? Da bi jaz vedla, ne, kaj pa pravi Tanayya? Neki je v luftu danes...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 23:07:04
|
|
|
|
jooly
|
Evo, do zdele sm joškala Ko sem vstala iz postle, sem si pa bradavice v štunfe zataknila, da ne bi hodila po njih... IZVIRNO SPOROČILO: gruška Pa prvič ne bomo že 1 uro v vodi, da ne boste mislile... prvih 5 vaj bomo postopoma podaljševale 5, 10, 15 min... ja valda. Da se ne bi res preoblačla za 5 minut?! IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: gruška Scuba, sej loh jaz pridem s Tajo Lano počuvat na dif, na sestanek tko ne grem, sem že veteranka na plavanju Ja ja pa da pol moj pride vmes domov in se noro zaljubi vate ...in živela sta srečno do konca svojih dni... Manca... dobr da si zaklenila album, če ne bi jutr verjetn dobila poziv iz socialne Hec. Glavno, da je vse ok IZVIRNO SPOROČILO: mamuška Ko me je tašča vprašala, če "kanutire pehlam", sem jo gledal ko tele v nova vrata Je mož povedal, da jih ne, da "kar pahlad in abliče" "Tu j pa tak namarn" je dja tašča pa papehlawa Pol smo mel wawiwnke na čez. Ker ve, kwa j to? Wawiwnk ? Tanayya - ššššššššššš!!!! Pol me je tašča nazjala, da sem "an ciu kwatrowc na čivlh not prneswa" Jezus Marija, kwa pa j to "kwatrowc"???? Pa me pogleda, ko da sem z lune in zabrus "an mau weč bonk!" Pa se zalet! WTF?! IZVIRNO SPOROČILO: gruška Kaj pa Celjanke delajo, jih nič ni okol ... TKT je s taščo, Barika pa s fu*ecom Sam da ni tašča s fu...ecom
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?