|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
6.3.2008 22:08:51   
juniorka
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

Meni ni tud nihče v razvojni NM povedal da sem upravičena do povrnitve potnih stroškov ko vozim Matevža na terapijeuser posted image user posted image user posted image . zdaj mi je pa sestra v RA Bežigrad sama od sebe povedala, naj ji prinesem nalog za potne stroške...

user posted image user posted image user posted image user posted image
Kdo ti pa da nalog?
Jaz sem od starosti 1m do zdaj 1x tedensko 30 km nardila( 15 tja in nazaj), to je nekje 36 tednov x 30...je tisoč km+, pa tud tega še slišala nisem!!!
Ja, dobro, da imamo druga drugo tle, no!

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
6.3.2008 22:17:35   
JAPE
juniorka: Na CSD Tržič se urejala vse zadeve. Je ful prijazna in vse lepo pove. Sicer sem za ta dodatek sama rekla, pa mi je povedala, da to dela njena kolegica ( druga vrata ) pa se je sama ponudila, da ji bo ona izročila.......Res faca!
Sem se pa zdej spomnila, da je dala zraven res tudi izvide ( sem prej narobe povedala) iste izvide kot za podaljšanje porodniške!
juniorka koliko časa pa ti že dobivaš ta dodatek? In koliko časa ga še boš? Kaj pa ti mojčca in druge, ki ga dobivate?

Thumbelina hvala za link in informacije!
Za potne stroške pa tudi jaz nič ne vem!!

< Sporočilo je popravil JAPE -- 6.3.2008 22:19:00 >

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
7.3.2008 6:51:03   
hariba
Dobro jutro! Se vam na hitro oglašam že iz službe. Sem mogla malo prej prit, da bi odklenila malarjem, da si se vse pripravijo za delo. Naj bi pred 7 h prišlin pa jih itak še ni. Včeraj sem imela nor in katastrofalen dan. V službi je bilo ogromno dela, neprestano je še telfon zvonil. Najprej me je razjezilen dec, nato mi je pa pritisk dvignila še ena socialna delavka iz csd. Je dala "fenomenalno"izjavo. Je iemla srečo, da sva bili le na tel liniji, sicer bi ji še kako primazalauser posted image . Popoldan si je pa Žiga na treningu, ko mu je soigralec spodmaknil žogo brcnil v prazno in si natrgal mišico na stegnjenici. b So mu v dežurni ambulanti ultrazvok naredili poleg rentgena.Pri nas je tudi zmeraj kak hudč.  Je seveda potem  cel včer revež stokal kako ga boli in se je komaj zvlekel po eni nogi do wc ja.  Pa mazal si je z nekim mazilom ijn hladil z pingvinčkom. Joj kako bo tečen, ker 6 tednov ne bo smel telovadit in trenirat. Sem mu skuhala segedin za danes že, ker bo danes dopoldan sam. Tašča in tast ga bosta prišla malo obiskat.Vmes se je še Zoja cmerla po malem vse do polnoči. Kot, da ne bi bilo dovolj vsega sranja, me je pa po dolgem času še teta Meta iz Krvavca obiskala. Ja samo njo sem še čakalauser posted image .
nosečnosti ker sem vas zvečer malce na hitro po obrokih brala, dokler spet kaj kdo ni hotel od me, naj vam napišem, da je včeraj bila edina stvar, ki mi je polepšala dan, da sem našo zunanjo 40 letno sodelavko videla na moje veliko presenečenje s trebuščkom. Čisto filmska zgodba, ampak resnična. Z možem sat se od njenega 22-38 leta trudila, da bi bilauser posted image , a žal zaman. Predlani sta posvojila user posted image , ki bo junija 2 leti, julija dobita pa še enga svojega. Kaj psiha dela, kdo bi si to mislil. pa je bila na več umetnih oploditvah tudi v tujini. Zdaj pa je zanosila čisto spontano, ker sta bila oba sproščena pri user posted image .
Zdaj so pa prišli, grem user posted image  skuhat, pa še za vas jo bom.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
7.3.2008 6:59:43   
thumbelina
kavica za vse
user posted image

Naša noč mirna je pa jutro že od šestih na speedu. Matr da sta oba taki raketi, pa še trmasta povrhu. Se že kregam in bentim... V glavnem zbudila sem se zmatrana kot strela, me total uničujeta tale dva mulčka.

Hariba - čim uspešnejši dan  ti želim, sinu pa čim prejšnje okrevanje

Mojčca - kako je šlo očetu na operaciji. DRžim pesti da je ok.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
7.3.2008 7:36:20   
zalbi
dobro jutro!

bolj površno sem prebrala - kaj je s srečanjem danes - kdo pride?

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
7.3.2008 7:47:35   
juniorka
Dobro jutro, hvala za kavico hariba in thumbelina!user posted image

JAPE- jaz sem zdaj prvič vložila, prej itak nisem vedla za touser posted image , ko sva začela s terapijami, pa še to ne bi bila verjetno, če thumbelina enkrat ne bi napisala... pa ena debata je bila na rr, ko so ene pisale, k so mele ful diagnoz, non stop po bolnicah, da niso dobile, pol pa kakšna s samo hypotonio, pa so dobil...pa je treba pač probat, a ne? Dnar nekam zmer gre! Zdaj je še začetek leta, pa še niso pokurili letnega fondauser posted image !
Super pa, da si dobila za 2 leti, to se oni odločijo.. sem vprašala, kolk je najmanj, k ti dajo, pa je rekla NIČuser posted image ! Ko preteče, pa lahk spet vložiš, takrat za podaljšanje!
Lepo se mejte vse, lepo čvekajte na srečanju, pa slikce!!!! Zdaj ima lonib-Zala nov voz, da ga boste vsi sprobali!

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
7.3.2008 7:59:57   
JAPE
Dobro jutro!
Ja koliko nas bo na srečanju....al sploh kera pride? Jaz pridem!

zalbi, mojčca, lonib, sabri, taška, ....še katera?

< Sporočilo je popravil JAPE -- 7.3.2008 8:00:20 >

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
7.3.2008 8:05:52   
zalbi
ja jst pridem - a ob 10.30?

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
7.3.2008 8:08:20   
Mojca B
jutro,

zdaj pohvalit se ne upam. AMPAK  spali smo celo noč. Prvič po ne vem kolkem času ni pila ponoči. Se mi je nekam čuden zdelo k se je zbudila pa kr skakala pa vriskala. Pol pa grem pogledat na uro. ja valda 6 zjutraj. Sploh nisem dojela... super kaj naj rečem.

Sem pa včeraj po hitrem postopku dobila frizeko na dom. In evo me, poštrihana in ostrižena na kratko. Joj kolk paše tale kegel mal poštimat!!

Tako hitro se vse odvija, da enostavno ne dojamem!

Hariba in janca lep del. dan vama želim.

Ker nismo dobili vrtca - mi tudi med temi nesrečneži - mi je ena predlagala, da naj pokličem in vprašam, če je kakšna varianta za vklučitev v vrtec na 14 dni. Se pravi en teden doma, en teden v vrtcu. Bomo poskusili...

mejte se punce...

l.p. Mojca

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
7.3.2008 8:21:09   
1vetrnica
dobro jutro lejdiske,

da vas lepo pozdravim in sporočim, da sem maturo opravilauser posted image user posted image user posted image

danes uživajte na kavici (jaz grem na sestanek s šefomuser posted image ), se pa vsekakor dobimo naslednji teden in seveda jaz častim.

p.s. pa glejte, da se boste tudi drug teden udeležile v velikem številu.user posted image

Uživajte!

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
7.3.2008 8:22:20   
1vetrnica
aja pa še neki, pa dejmo se res zmenit za večerno varijatno no! Mogoče celo res v soboto za dan žena! A je katera za?

po srčku me žgečka.
K tebi poletim

Snežinka

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
7.3.2008 8:24:39   
mojčca
OJ

Če mi uspe, pridem na kavo, ampak bom zamudila (razen, če tašča pelje Manco na terapijo, bomo videli).

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu 1vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
7.3.2008 8:27:13   
Mojca B
1vetrnica: super.... čestitam....user posted image user posted image user posted image

naslednji teden je moj zadnji teden porodniške. Če se dobite v Lj definitivno pridem. Pa če je ne vem kaj...

Za večerno varianto sem vedno ZA. Samo ne to soboto, ker ima moj nek sestanek UO-ja. Res bi vas rada spoznala. Lahk je zaradi mene tudi petek. lahk gremo na večerjo al pa sam na pijačo.al pa sladoled

dajmo se no končno že zmenit.....

a ja danes se pa lepo imejte!

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

Neposredna povezava do sporočila: 3138
7.3.2008 8:29:45   
zalbi
1vetrnica - čestitammmm  user posted image

Jst sem tut za večerno varianto - ampak tut jst ne morem to soboto, danes se dobim s staro družbo, jutr pa res učenje in učenje - moram zdržat do ponedeljka.

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
7.3.2008 8:32:22   
sabri
Dobro jutro, danes slaba kaže za srečanje zame, ampak pustimo se presenetit, raje rečem ne, pa mi potem mogoče vseeno uspe.
vetrnica:user posted image user posted image user posted image za maturo. Soboto grem jaz na kako pjačko, pa če se kje zmenimo, naredim ovinek in pridem.
mojca b: bravo za prespano noč, ka paše. Naša pa sicer spi, ampak kar nekaj zacvili parkrat vmes, kot da  bi sanjala.

Neposredna povezava do sporočila: 3140
7.3.2008 8:38:11   
JAPE
user posted image  Bravo 1vetrnica! user posted image

Za dan žena v soboto mam tud jaz še zasedeno. A bova sami zalbi? No se dobiva ob 10.30! Če želiš lahko tudi v Qlandiji, al pa v Merkurju, majo tul fajn za otročke!
Se vidmo, lp!

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
7.3.2008 8:39:58   
Mojca B
Ma ja tole cviljenje in smejanje sredi noči. Jaz že komaj čakam, da letos zgoraj preuredimo. da bosta dve otroški sobi pa kopalnica. Pol pa otroci v svoje sobe.... da se mami naspi...

itak ne vem, če nam bo ratal, ker bi rada letos šla še na Bali al pa Mauritius....Pa pustimo se presenetiti al pa sanje spet na nasledne leto prestavit... Rada bi en dopust, k greva res samo midva pa lepo za 1 teden.. to!! Joj kolk jaz rada sanjam... saj pol k cene gledam me mine..

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
7.3.2008 8:41:23   
zalbi
jape - men je vseen, ah najbolj kr v merkatorju, če še katera pride....

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
7.3.2008 8:54:57   
JAPE
OK, upam, da se bo še kera pridružila!
Mojčca probaj zrihtat, da prideš in sporoči še lonib!

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
7.3.2008 9:16:39   
1vetrnica
žalbi&jape se vama ne sanja, s kakšnim veseljem bi z vama kavico pilauser posted image user posted image

no ja, uživaje, pa se vidimo drugi teden.

Ampak za večerno varijanto se padejmo zmenit. Predlagajmo en datum in se ga pol držimo ko pijanc plotauser posted image user posted image user posted image

Se bom neki domislila, pa sporočim, prov?user posted image

po srčku me žgečka.
K tebi poletim

Snežinka

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
7.3.2008 9:22:24   
sabri
Punce uživajte na čveku, naju ne bo, greve proti bivšemu šihtu v Ribnico.
MojcaB: prrrrr, kake sanje, midva sva tud hotla na Mauritius, pa sem takrat zanosila in nisva upala it, pa še dosti ne bi imela od počitnic, ker se nisem dobr počuttila prve tri mesece. A je Bali še vedno dražji ali je že kaj ceneje od M?

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
7.3.2008 10:18:37   
taška30
Punce, jaz bi z veseljem prišla, ampak ne upam, ker Julija še vedno malo smrka in kašlja, tam v igralnici so pa tla kar mrzla, pa rajš ne tvegam.user posted image  Tudi ven ne bova šli danes.

veternica, iskrene čestitike za maturo!user posted image  Pridna si.

MojcaB, joj, nehi s tem Mauritiusom in podobnim.user posted image  Me kar zvije tolk bi rada kam šla. Samo men je en teden čist premalo, midva sva ponavadi hodila na take 1-mesečne potovalne ture, no, na tazadnji v Maleziji smo tudi Manco naredili.user posted image  No, če vama finance dopuščajo, si le privoščita. Še to. A nisi ti enkrat pisala, da boš delala po 6 ur? Kako si to zrihtala?

Mojčca, kako je z očetom?

Hariba in Janca, uživajta v službi. joj, kar ne morem verjet, da sta dve od nas že začeli. kako pa kaj otročki to prenašajo? Se vas popoldne bolj držijo, so bolj jokasti? Ali so v redu sprejeli?

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
7.3.2008 11:07:52   
lilka
Helou čveke!

mleko:sem prijateljice povprašla in res dala malo sladkorja noter, mešala sem z vodo zato, ker rečejo, da moreš mešat ko prvič poskusiš, zdej dajem vedno manj vode in sladkam in popijeuser posted image . Ka kupila sem kesolino in čokolino, pa bo, konec mojega dietnega kuhanja in brez sladkorja, pa sej ima itak premalo kg in je preveč shujšala,tako da bomo pač začeli, sej v vrtcu bo tudi vse normalno....

nocečnost:user posted image  jah navdih bo mogle bit pares močan, da bi se odločila špiralo ven vzet.....je pa res da zarečenega se največ poje, bomo vidli....

Mož ima longeto in bergle, je na bolniški do torka, samo mi itak ne more kaj dosti pomagat, zdej še njemu pedenam....user posted image

Piškotek: super da ni kaj hujšegauser posted image

1vetrnica:čestitamuser posted image

No jaz grem pa danes na ženski večer, ga imamo z 12 prijateljicami in kolegicami vsako leto, letos gremo na orientalcki večeruser posted image , ful se že veselim čvekanja.....samo se že cel dopoldne ubadam kaj na oblečemuser posted image , bo že nekaj....

Takole, zdej pa šibam za Tinko skuhat.....

želim vam krasen dan in večer, ......

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
7.3.2008 11:38:05   
tejkag
Helov!
No moja kolegica je danes ponoči rodila fantka. Baje je blo groznouser posted image mislim komu pa ni? Men je tudi blo pa sem najprej govorila,da nikoli več,no zdaj bi še pa že prestala. Čez par let mogoče,zaenkrat me ne mika.
vetrnica-user posted image sem tud jaz malo bolj pozno maturo naredla,sicer poklicno pred dvema letoma. Ja malo sem zabluzla,ampak sem vseeno z štirkami naredla potem.

o.k. grem bejbi naredit kosilo

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
7.3.2008 11:53:13   
zoom zoom
Je naša zaspala že na stolu med kosilom, tako da sem jo samo prestavila v posteljo in spi dalje. JE bila pra smešna. V bistvu sploh ni kazala nobenega znaka zaspanosti (ponavadi si močno oči mane), danes pa je odpirala usta in vmes malo kinkala, potem pa kar zaspala.

Sem sicer imela danes namen it na CSD za otroški dodatek in vprašat še za "un" dodatek, pa sem dobila obiske, tako da sva bili kar doma. Me pa nekaj zanima. A se pod dohodke piše iz lanskega leta ali iz leta 2006? Ali je mogoče kakšna možnost, da meni ni treba nič pisat in si sami poiščejo. Pole sem si sicer preko interneta sprintala pogledala pa še ne.

Veternica še z moje strani čestitke za maturo.

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?