Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 4.3.2008 16:42:59
|
|
|
|
Erin
|
Verjemi ledenka, če slečem majico in dol potegnem hlače, boste omedlele od šoka toliko kot imam pa jaz celulita ( s priokusom strij) na sebi, ga pa še pomaranča nima... Nema striptiza spljoh Edino takle je vedno dobrodošli
|
|
RE: nova borba se pripravlja 4.3.2008 16:58:08
|
|
|
|
ledenka
|
*smajlikiseslini* ampak buši v majci ni isto ko buši brez majce
|
|
RE: nova borba se pripravlja 4.3.2008 17:43:41
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka *smajlikiseslini* na stoto potenco Mnjami mnjaaaami .. ŠEEEE BIIIIII (jah, mislim, da smo septe v fazi O, moj pa v fazi T (kot tečnoba ala pain in the ass )
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.3.2008 10:05:08
|
|
|
|
ledenka
|
jutranja kavica spet fulll dela, pa tolk za počet na RRju
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.3.2008 10:54:43
|
|
|
|
tinkamiška
|
dan pri nas je 10cm snega, iza pa vsa navdušena, včeraj je v najhujšem sneženju zunaj z možem delala sneženega moža, še korenček za nos sem jima morala dat drugače pa se spet bašem s svojim "prečiščevalnim" rižem, Franca pa se je včeraj poslovila...tak da kake slikice seksi tipov so še zaželjene lep dan vam želim Tinka
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.3.2008 11:57:33
|
|
|
|
ledenka
|
jaz bi tuuuuud sneeeeeg kaki prečiščevalni riž maš to? jaz mam danes dan z zeljem, k sem sama v pisarni rabim eno čiščenje pa to, sem se med tazadnjo mal spozabla
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.3.2008 12:12:50
|
|
|
|
vita80
|
Pozdravljene! Tudi mi imamo sneg, pa še melček sneži. Rabim eno pomoč. Kako se pride do ambulante dr. Reša. Moj je naročen pri njemu na pregledu(spermiogram) pa ne vem kako priti do tja. Ljubjana pa mi ni niti najmanj domača. Sem iz okolice Mb in bom prišla po avtocesti do LJ. Kam pa naprej?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.3.2008 12:26:56
|
|
|
|
ledenka
|
Tule je načrt: http://www.neplodnost.com/karta.jpg Greš pa po avtocesti iz MB, ko prideš do obvoznice, greš v smeri proti Kranju. Dol z obvoznice zaviješ na odcepu Podutik, na križišču greš na desno in potem na prvem križišču spet desno. TC Dravlje vidiš po ene 200 m na svoji levi, v sosednji stavbi je Spar. Parkiranje tam zna bit problem, zato je fino, če imata malce časovne rezerve. Če se le da, ne parkirat pri blokih, ker znajo bit stanovalci hudooooo jezni!
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.3.2008 13:00:21
|
|
|
|
vita80
|
Ledenka hvala! Upam, da ne bova zgrešila, skor ne bi smela ob taki specialki, ko si mi jo poslala! A je bil od katere partner že tam na pregledu? Kaj dobiva že kar isti dan izvid? So mi šli kar dobro na roke, da sva dobila tak hitro termin (v roku 2 tednov) imava že pregled. Okrog 25. 3. pa imam Hsg. Upam, da preživim pregled! Letos mi napoveduje kitajski horoskop novega družinskega člana, upam, da se napoved uresniči!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.3.2008 13:04:29
|
|
|
|
Tia-na
|
Moj je bil 2x pri Rešu. že takoj da seme pod mikrospkop in pove osnovne stvari (vidi koliko jih je pa če so kaj hitri), nato pa gre seme v laboratorij in tam se naredijo še ostale analize ... Če se prav spomnim, sva pri drugem spermiogramu počakala kako uro pa sva že dobila izvid, ker se nama je mudilo z izvidom. Drugače pa pride po pošti.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.3.2008 13:06:39
|
|
|
|
ledenka
|
moj mož je bil tam Reš takoj pregleda pridelek pod mikroskopom in ti mal pove, kaj vidi, natančen izvid dobiš domov čez kak teden - jaz sem sicer malce težila po telefonu, ker včasih kar malce pozabijo, ampak običajno kar hitro pošljejo.
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.3.2008 13:07:28
|
|
|
|
ledenka
|
tia-na, a ti si afrodita berem tvoj blog
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.3.2008 13:11:46
|
|
|
|
Tia-na
|
Jp, tudi afrodita sem.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.3.2008 13:13:20
|
|
|
|
vita80
|
No fajn! Tej bom pa rekla, da se mudi z izvidom. On ima 20.3. pregled, jaz pa hsg okrog 25.3. bomo videli kdaj bo prišla . Najbolje bi pa blo, da je sploh ne bi bilo in da bi nama uspelo med čakanjem na pregled! Kr dol padem od smeha in veselja! Hvala pupe zlate ste! Vsem pa še eno za srečo!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.3.2008 13:20:03
|
|
|
|
vita80
|
Še nekaj sem se spomnila, da vas povprašam! A je katera imela kronična vnetja in tako ni mogla zanosit? Jaz imam namreč te tažave non stop(zadnja leta) in mam po mojem že vse kanale dol zafilane, da ni kaj ven.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.3.2008 13:22:56
|
|
|
|
Tia-na
|
Sicer nisem nikoli imela vnetij, lahko pa kronična pustijo kake brazgotinice, ki jih je potrebno laparaskopsko odstraniti. Sicer ti bo pa že hsg dal neko okvirno sliko, kaj se dogaja tam doli.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.3.2008 13:26:15
|
|
|
|
vita80
|
Ja upam na najbolje!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.3.2008 13:33:53
|
|
|
|
spelka12
|
o vita80 zgubljena duša, kje si se pa ti valala? Moj je bil tud pri Reškotu - 2x in sta se fajn razumela. erin tale tvoja slikca me pa spomne na pesem - It"s raining man aleluja it"s raining man..... Mi ne gre z glave (moški ne dež ). Ja opazim pa itak vse, če sem firbčna po duši. Slikce pa le popej, da nam polepšaš dan. Me boš mogla enkrat naučit kak se to dela, da bom še jaz kaj popala gor, če se bom mela s čim za hvalit. A boš? tia-na lepo, da si se nam pridružila.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.3.2008 13:34:20
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hojla ledenka, sem včeraj se mi zdi napisala recept , neoluščen riž, potem pa notri narežem posušene jaboljšne krhlje, mandlje, rozine, grozdje, pomarančo, posušene brusnice,...in to jem žćed dva dni in je super vita, držim pesti papa, tinka
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.3.2008 13:46:22
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška Hojla ledenka, sem včeraj se mi zdi napisala recept , neoluščen riž, potem pa notri narežem posušene jaboljšne krhlje, mandlje, rozine, grozdje, pomarančo, posušene brusnice,...in to jem žćed dva dni in je super vita, držim pesti papa, tinka kam pa si to napisala? sem šla med tvoje prejšnje objave pa nisem našla... lahk še enkrat, leeepoooo proooosiiiiim *smajlikilepogledainutripazočkami*
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.3.2008 13:46:50
|
|
|
|
vita80
|
Spelka in Tinkamiška pozdravljene! Pa vete, da jaz vas skor redno spremljam, sam javljala se nisem kaj. "Valjala"sem se pa po postelji, sam ven pa še ni kaj! Upam, da bo Reško pa hsg kaj zrihtal, da se ne bomo rabli več tak pogosto valjat po postelji.Zaj ko je zunaj zopet sneg je idealni cajt za Otročičke delat. Evo danes zvečer bom v električni omarici tok ven vrgla, pa bomo šli romantiko, tako kot včasih ko še ni blo štroma. Zato so pa meli po 10 otrok, ko ni blo televizorov v spalnici. Evo dans večer skrinjo na balkon, da ne bo kaj los, pol pa ck pa elektriko vun! Pol pa buci, buci!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.3.2008 14:33:08
|
|
|
|
tinkamiška
|
vita ledenka, dve strani nazaj sem pisala no tukaj še enkrat, pa še napake bom popravla : kupi neoluščen riž, ga namoči čez noč in ga skuhaj, potem, ko se ohladi nareži vanj mandlje, pomaranče, grozdje, rozine, suhe sljive, suhe jaboljčne krhlje, premešaj in pusti, da se vse prepoji. To lahko ješ tudi za večerjo, zajtrk, sladico...fino te prečisti in še dobro je pri nas spet sneži tinka
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.3.2008 14:37:06
|
|
|
|
ledenka
|
hvala, Tinkamiška si skrila recept, tako da ga nisem našla kje pa kupiš neoluščen riž? oz. a je neoluščen al nepoliran?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.3.2008 17:31:05
|
|
|
|
tinkamiška
|
hm, mislim, da je neoluščen, ker ma še ovojnico gor(tu in tam) kupim ga pa v bio trgovini se še kasneje kaj javim
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.3.2008 17:36:05
|
|
|
|
pikica36
|
punce pozdrav!!!!! no, jaz sem že doma , toliko da vas malo pozdraim in da vidim kaj počnete! sem kar okej, malo sem se že pobrala, pak na momente je še kriza saj bo.... sem se že odločila da gremo v nove boje takoj ko bo mogoče...no glede na leta... kako leto še mam čas , če pa nebo ratalo bomo pač mogli odnehat , kaj čemo!? mejte se .... fajn se kaj beremo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.