murkica
|
No pri meni je danes prišla. Sej ne vem ali sem bila bolj žalostna ali bolj jezna. Po mojem bolj jezna. Sem se zjokala, skričala in mislim, da se je tokrat tako ustrašila, da jo bo odneslo za naslednjih 9 m.... Za metle sem zaprosila prepozno, tako da se je samo ustrašila in je malo zamudila, zdej pa jo bom uporabila od prvega dne, da je sigurno ne bo. Zdej sicer je ne pričakujem šele aprila, ker so se mi cikli tako podaljšali, ampak bomo že zdržali).... No odločila sem se, da si bom spremenila malo življenje, da ne bom toliko mislila na samo zanositev. Vsak dan bom telovadila, obvezno in vsak dan bom šla na pol ure hitre hoje( za začetek, da pridem spet mal v kondicijo, pol pa naprej s tekom)... In pa hrano bom čist spremenila. Ne mislim, da bom hujšala, daleč od tega, ampak bom pa gledala da bo v hrani res čim več sadja in zelenjave in da bo čim manj nepotrebnih maščob... Pa sladkarije bo treba zmanjšat , ampak bom zdržala... Zdej pa grem popapat juhco... Prav zaželela sem si jo... No pa še en sklep, danes zadnjič jem tako pozno. Drugače bom jedla samo do 20-ih,( pa saj vem, da bi mogla samo do 18-ih, ampak jaz hodim tako pozno spat, da to ne bo šlo, če pa bom ob osmih, pa bom zdržala).... No zdej pa dost jamranja... Upam, da ste ve veliko bolje preživele vikend in da ste se danes naužile sončka... Špelka držim pesti. Drugače pa se beremo jutri. Jutri bom že veliko boljše volje in tudi moje pisanje veliko manj jamrajoče ... Bodite pridne... Pa seveda vsem en za to, ker ste tukaj in ker mi res veliko pomenite.... LP murkica