lilka
|
Dobro jutro! Šibam pisat, smo vstali ob pol šestih, Tinka zdej dremlje.... Sem se včeraj odločila, da bom pred službo šla k frizerju in si naredila sveža pramena, pa nohte si bom dala naredit, ker imam take ko ena kmetica..... Danes grem pa popoldne sama za Tinko v šoping, morem it po Milupine kašice za v flaško, pa kapico in kakšen body in majčko kupit, bom šla sama in si vzela čas, če Tinko vzamem s sabo ne morem nič v miru pogledat, je babi obljubila da jo bo pazila, dokler mož ne pride iz službe. Jaz sem danes že posesala(smo meli včeraj obiske je blo tako....), pa dala prat, pa lase sem si oprala in viklarje zmontirala, joj sem bla že pridna, rana ura, zlata ura ...reče naša Tinka. Kosilo:malo koščkov je šlo, potem pa ne več, dokler je bla ful lačna je jedla, pol je pa hitro začela ven pluvat, pa sej bo, vsak dan več pa bo šlo, upam no, ker premalo poje, če je kose in pol je takoj spet lačna.... Mojčca: držim pesti, da Maticu ne bo kaj hujšega..... thumbelina: ja punca dej pazi nase, izbori si malo počitka, sej si ga zaslužiš taška30: kaj naj ti rečem, moški pač, jaz prav komaj čakam, da grem v službo in bo on sam 14 dni s Tinko, pa še hišna opravila naj dela zraven, pol bo pa videl.... Lara, Tilen in Patrik: s Tinko vam želiva vse najboljše in vam pošiljava vsakemu 3 poljubčke.... Zdej pa šibam enga pržgat, če bo šlo...... Imejet krasen dan!