|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
3.3.2008 12:23:42   
sončnica24
Tako pa sem jaz za danes z delom zunaj končala. Glede slabosti slabo mi je blo včeraj po kosilu sem komaj vse dol pojedla, samo potem je hitro minlo, no mogoče pa so to prvi znakiuser posted image , ker prsi me tudi zvečer full bolijo sploh ko se vležem na trebuh la pa na bok, pa na odtip tudi. No pa saj bo jutri vsega skupaj konec ko bom vedla pri čem sem. Je pa res zanimivo sem danes zvečer sanjala o svojem dojenčku, pa že enkrat prej pa so ble tako lepe sanje bi kar dalje spala sam kaj ko se zbudiš pa je vsega skupaj konec.

Upam da se še katera do 14. kaj javi ker potem pa se grem z mojim potepat.

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
3.3.2008 12:52:41   
sončika84
sončnica znaki so kar v reduuser posted image user posted image js sm pa sigurna da boš jutri zvedla neki lepegauser posted image user posted image user posted image user posted image evo,jaz sem spucala vse. zdej pa sem kakavček spila. še dve urci pa grem. danes gre ful hitru.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
3.3.2008 13:02:32   
sončnica24
Moj pa še eno uro dela pol pa tudi grema malo na potem danes ker še je vreme kolko tolko. Sončika ti imaš msn naslov nastavljen, me si še včasih tam kaj pišemo, pa kak meil pošljemo pa če ga imaš mi lahko na ZS pošlješ naslov pa te dodamuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3953
3.3.2008 13:07:31   
sončika84
ma kak fajn. jaz bi tut šla z mojim na sprehod. ku čez vikend nisva bla kej dost skupi. zvečer edinu,sam kaj ko je itak zaspal prec.user posted image Danes pa ima še neko izobraževanje in bo pršu šele okol 18h,19h.user posted image brezveze. Ampak vreme pa ni več tko lepo. zjutri je še blo lepo,sončno,zdaj pa se je pooblačilo.user posted image js bi sonceee!!!! Aja,sem ti poslala zs. user posted image dons pa se grem k dohtarju zment da mi da bolniško.jupii!! končn si bom loh vzela kšn dan frej.user posted image ma se morm pa tut učit,ki imam konec mesca izpit pa bi ga radsa naredla.

Neposredna povezava do sporočila: 3954
3.3.2008 13:13:21   
sončnica24
Upam da ti uspe izpit naredit bom držala pestiuser posted image . No saj kaj dosti verjetno ne boma hodla ker morama do lekarne al pa dm-a ne vem še kje bom test kupla, pa rada bi šla še v eno trgovino si po nove hlače si še jih letos nisem privoščla moram mal šparat ker si mislim sobo rihtat vse na novo, sicer je res čisto mala ampak vseeno nekaj dnara pa to potegne s sabo.user posted image

Tako da boma verjetno več v avtu, edino proti večeru če bo lepo sva se menla da bi malo peš nekam šla ker že tudi celo večnsot nisva nikamor šla. Ker ko sva začela sva ziher 2-3x na teden hodla tudi po dve uri, zdaj pa sva se polenlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3955
3.3.2008 13:16:54   
sončika84
hvala(zarad izpita pa to)! Drgač pa jst sem kupla test v lekarni. enkrat clear blu,k se mi zdi najbolj ziher pa preverjen,pa enkrat ne beybi chek , roza kartončku,sta pa notri dva in je dost bl ugoden ku clear blu. edin nimaš dveh možnosti za delat,morš v lonček lulat(k pr clearbluju lahk tut tko v curck pomočš. drgač pa ja,človek se hitr poleni.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3956
3.3.2008 13:20:10   
sončnica24
Saj ja hitro ja no za test še bom vidla katerega bom vzela, sem enkrat zadnjič šla v lekarno po CB pa piše da lahko tudi zvečer delaš ker se hitro hormon opazi samo jaz bom rajši jutri zjutraj delala bom najbolj ziher, pa tisti je tudi dober sicer stane 8€. Pa ne rabiš ga v lonček namakat ja hitro zvešuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3957
3.3.2008 13:33:56   
sončnica24
Sončika hvala sem te že dodala, zdaj pa ko boma mele čas še lahko tam klepetava.

Neposredna povezava do sporočila: 3958
3.3.2008 13:44:55   
sončika84
ja sej,meni je tut zato fajn clearblue. k ga lohk uporabiš kadar češ in kakor češ. je pa res da je boljš zjutr-zrd svojih živcev pa to. sicer sem ga delala tut zvečer pa je glih tko prav kazal. nič grem delat. se kaj tipkamo čau

Neposredna povezava do sporočila: 3959
3.3.2008 13:50:26   
sončnica24
Sončika lepo delaj, jaz se tudi za danes poslavljam lepo klepetajte ancica upam da si se uspešno preselila pa da se kaj javiš. Ta teden boste tako veliko naklepetale ker pri nas bo slabo vreme tako da bo spps mela čas klepetat, jaz pa vaz bom ob jutrih brala.

Nič grem še zdaj hitro user posted image oprat še je neka malonkost. Potem pa se oblečem ker moj pride in grema na user posted image upam da mu bo da ne bo spet mel kakšnih izgovorov.

Lepo se mejte in pridno kepetajte.

Pa pa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3960
3.3.2008 15:06:14   
tany83
Pozdravljene....

evo mene, se javljam po dveh dneh... nisem mela nic casa cez vikend, ker sem bla skoz okol z mojim user posted image ....

danes pa mam veliko dela, vendar si bom vzela cas in poklepetala ce bo katera tukaj okol....

ancica upam, da se kaj javis danes da nam sporocis, kako je v novem stanovanju in ce je fajn uspela seitev...

soncnica zate drzim  pesti, da ti jutri test pokaze user posted image user posted image ... pa sporoci nam novicko user posted image user posted image user posted image

spps upam, da se kaj tikamo danes....user posted image

binica... kje si ti??? mi te pogresamo, daj sporoci kako je sel izpit...

venezuela... ti se nam tud kaj javi, ceprav vrjamem da mas dost dela na faksu...

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

Neposredna povezava do sporočila: 3961
3.3.2008 15:21:29   
tany83
No vidim, da zdaj ni nobene tukaj... tko, da grem jaz mal gospodinjskih opravil opravit... grem dat prat perilo user posted image , pa pol se susit user posted image  in naredit posteljo user posted image , pol si pa se zajtrk naredim vmes user posted image ...

pol se pa se mal tukaj javim, ce bo katera prisla....user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
3.3.2008 15:29:10   
spps
ojla tany!kako si mi?a kar samevaš tule goruser posted image  
in kako si preživla vikend?ja,ta teden sem pa jaz tudi z vamiuser posted image user posted image user posted image user posted image
jeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
3.3.2008 15:44:27   
spps
mala me že tera dol iz compauser posted image user posted image user posted image user posted image tako,da se bom kasnej oglasilauser posted image user posted image user posted image user posted image ti pa tacajt naredi kar imaš,pa boma pol obe imele časuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
3.3.2008 16:59:52   
tany83
ojla spps... kako si kaj????

jaz sem ok... vikend sem lepo prezivela... utrujena sem, ker smo mal zurali v soboto, sm sla spat ob 5ih zjutraj in v nedeljo pol nisem spala lih dost, tja do 9ih... pol sem sla z mojim, ker je mogel delat par uric in pol sva sla na RD od necaka, je mel 1 leto user posted image ....

danes pa morem mal stanovanje pospravit... ker je vse sem in tja user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
3.3.2008 17:39:39   
sončika84
pozdravljene bejbe! user posted image kako smo kaj? evo,jaz sem prišla iz Postojne. sem si zrihtala bolniško, bla v šopingu. zdaj sem dala kuhat južno za jutri,pa perilo sušit. potem gab om mogla še zlikat. ma js n vem ma skozi mam za prat in peglat,pa sva sam midva z lubijam. kaj šele bo??user posted image No ja,mi vsaj dolgčas ne bo na bolniškiuser posted image user posted image user posted image user posted image Sem pa tela danes po kšne hlače nosečniške,k je res cajt da si kej kupm,pa ni nobene. nikjer v celi postojni nisem zasledila,da prodajajo take hlače. groza!! Bom mogla lih v Ljubljana it. 

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
3.3.2008 18:07:44   
spps
ojla,midve z malo sma pa polno zaposleneuser posted image user posted image user posted image morama mal dekorirat stanovanje,saj se velika noč bližauser posted image user posted image user posted image user posted image tk,da bom mela več časa za tipkanje,ko bo mala šla spatuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 3967
3.3.2008 18:11:34   
sončika84
pridne,pridne. sej jaz pa bom mogla it omarco v dnevni spraznt,da jo odnesejo ven in da prnesejo ta novo dnevno. jupiii!!!!! pa bo stanovanje urejeno!! no,razn še treh predalov v kuhni,ampak to ni panike. no,lepo okrasujta!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
3.3.2008 18:13:12   
_ancica_
Hello user posted image user posted image user posted image
evo me!!! sem v novem stanovanju. Je se veeeliiikooo za pospravit in se nekaj za odpakirat. Ravnokar sem dobila imnternet, tv in pa telefon nazaj user posted image sem ful vesela. user posted image Drugace pa selitev je potekala kolikor toliko v redu. Meli smo malo problemov z najemom tovornjaka. Smo dobili en kombi, ker jim je tistih malo vecjih zmanjkalo, tako da smo mogli trikrat sem in nazaj user posted image user posted image dokoncno smo se vselili okoli enih ponoci user posted image Vceraj pa smo zaceli postavljati pohistvo po stanovanju. Bom imela se kar nekaj dela ta teden. user posted image Stanovanje je pa ful lustno!!! Vam bom enkrat drug teden kako fotko poslala. Zdaj imava pa tudi midva balkon. Je ful dolg, cez celo dnevno(okoli 6 do 7 metrov). Edino kar me jezi so golobi...vse so mi posral, cel balkon....a ma kera kako idejo, kako se jih znebit. Zdaj kar naprej butam po oknu, pa vsakic pridejo nazaj user posted image  user posted image

Drugace pa sem dobila user posted image v soboto, tako da zgleda da je ne pricakujem konec marca in bos se vedno z vami na seznamu, samo prestavila se bom na konec. user posted image Me pa ful boli, pa ful je mocna in  polno enega tkiva se izloca user posted image

Sem se na hitro oglasila, da ne boste mislile, da sem vas pozabila user posted image user posted image imam pa se veliko dela, tako da se bom se kaj sproti oglasala.

je pri vas kaj novega????????????? Nimam veliko casa, da bi brala za nazaj...mogoce malo kasneje.

Zdaj se grem pa se na seznamu prestavit na konec user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil _ancica_ -- 3.3.2008 18:15:10 >

Neposredna povezava do sporočila: 3969
3.3.2008 18:17:57   
spps
ančicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobrodošla nazaj!!!in naj vama bo v novem domu lepouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
3.3.2008 18:24:15   
tany83
Ojla ancica lepo, da je selitev potekala super... ti kar uredi stanovanje in pol ko bo vse kot v skatlici mal poslikaj, da bomo videle se mi tvoje novo stanovanje.... glede golobov pa nimam pojma kako se jih znebit user posted image ...

midva tud pocasi isceva novo stnovanje... neki mava ogledano... bi jih rada cim vec videla, da pol najlepse in najboljse zbereva user posted image

danes mam jaz tud velik dela...

Glede user posted image  pa zal mi je, da se je coprnica prikazala user posted image user posted image user posted image ...
ce se prestavis ne konec marca je pa skupaj pol NE BOMO CAKALE, ker jaz je tud konec ne pricakujem, in zdaj se res moramo potrudit, da hudicevke NE BO.....user posted image user posted image user posted image ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mormo pridno user posted image  ...user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
3.3.2008 18:24:17   
sončika84
ojla ančica!! Me veseli,da vama je končno se uspel preselit.user posted image user posted image user posted image čeprav z nekaj težave,ampak to se zmer najde.user posted image glavno,da sta zdej vse preselila in da lahko zaživita!! Bravooo!!!user posted image user posted image sem vesela za vaju dva! Vama želim prijetno bivanje. aja,za golobe pa ne bi vedla kako se jih znebiti. žal. so pa zoprni ja. kšnga maščka na balkonuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
3.3.2008 18:25:05   
_ancica_
spps...hvala user posted image kako si kaj? jaz sem neznansko utrujena, ze tri dni hodim spat okoli enih ali pa se kasneje, zdaj me pa se tako zvija od user posted image da je za pouser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
3.3.2008 18:30:11   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84

ojla ančica!! Me veseli,da vama je končno se uspel preselit.user posted image user posted image user posted image čeprav z nekaj težave,ampak to se zmer najde.user posted image glavno,da sta zdej vse preselila in da lahko zaživita!! Bravooo!!!user posted image user posted image sem vesela za vaju dva! Vama želim prijetno bivanje. aja,za golobe pa ne bi vedla kako se jih znebiti. žal. so pa zoprni ja. kšnga maščka na balkonuser posted image user posted image user posted image

hvala soncika user posted image ja glede golobov pa res ne vem kaj bi, ampak nekaj bo treba, ker je ogabno. Najboljse, da res enga macka nabavim, da jih bo strasil user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3974
3.3.2008 18:32:58   
NAJBOLJŠA
Hojla, bejbe.
Sem že tle...Pa si grem sam glavo umit, pa frocke spat spravit, pa se pol mal beremo, a ne?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.