![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 12:23:42
|
|
|
|
sončnica24
|
Tako pa sem jaz za danes z delom zunaj končala. Glede slabosti slabo mi je blo včeraj po kosilu sem komaj vse dol pojedla, samo potem je hitro minlo, no mogoče pa so to prvi znaki , ker prsi me tudi zvečer full bolijo sploh ko se vležem na trebuh la pa na bok, pa na odtip tudi. No pa saj bo jutri vsega skupaj konec ko bom vedla pri čem sem. Je pa res zanimivo sem danes zvečer sanjala o svojem dojenčku, pa že enkrat prej pa so ble tako lepe sanje bi kar dalje spala sam kaj ko se zbudiš pa je vsega skupaj konec. Upam da se še katera do 14. kaj javi ker potem pa se grem z mojim potepat.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 12:52:41
|
|
|
|
sončika84
|
sončnica znaki so kar v redu js sm pa sigurna da boš jutri zvedla neki lepega evo,jaz sem spucala vse. zdej pa sem kakavček spila. še dve urci pa grem. danes gre ful hitru.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 13:02:32
|
|
|
|
sončnica24
|
Moj pa še eno uro dela pol pa tudi grema malo na potem danes ker še je vreme kolko tolko. Sončika ti imaš msn naslov nastavljen, me si še včasih tam kaj pišemo, pa kak meil pošljemo pa če ga imaš mi lahko na ZS pošlješ naslov pa te dodam .
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 13:07:31
|
|
|
|
sončika84
|
ma kak fajn. jaz bi tut šla z mojim na sprehod. ku čez vikend nisva bla kej dost skupi. zvečer edinu,sam kaj ko je itak zaspal prec. Danes pa ima še neko izobraževanje in bo pršu šele okol 18h,19h. brezveze. Ampak vreme pa ni več tko lepo. zjutri je še blo lepo,sončno,zdaj pa se je pooblačilo. js bi sonceee!!!! Aja,sem ti poslala zs. dons pa se grem k dohtarju zment da mi da bolniško.jupii!! končn si bom loh vzela kšn dan frej. ma se morm pa tut učit,ki imam konec mesca izpit pa bi ga radsa naredla.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 13:13:21
|
|
|
|
sončnica24
|
Upam da ti uspe izpit naredit bom držala pesti . No saj kaj dosti verjetno ne boma hodla ker morama do lekarne al pa dm-a ne vem še kje bom test kupla, pa rada bi šla še v eno trgovino si po nove hlače si še jih letos nisem privoščla moram mal šparat ker si mislim sobo rihtat vse na novo, sicer je res čisto mala ampak vseeno nekaj dnara pa to potegne s sabo. Tako da boma verjetno več v avtu, edino proti večeru če bo lepo sva se menla da bi malo peš nekam šla ker že tudi celo večnsot nisva nikamor šla. Ker ko sva začela sva ziher 2-3x na teden hodla tudi po dve uri, zdaj pa sva se polenla
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 13:16:54
|
|
|
|
sončika84
|
hvala(zarad izpita pa to)! Drgač pa jst sem kupla test v lekarni. enkrat clear blu,k se mi zdi najbolj ziher pa preverjen,pa enkrat ne beybi chek , roza kartončku,sta pa notri dva in je dost bl ugoden ku clear blu. edin nimaš dveh možnosti za delat,morš v lonček lulat(k pr clearbluju lahk tut tko v curck pomočš. drgač pa ja,človek se hitr poleni.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 13:20:10
|
|
|
|
sončnica24
|
Saj ja hitro ja no za test še bom vidla katerega bom vzela, sem enkrat zadnjič šla v lekarno po CB pa piše da lahko tudi zvečer delaš ker se hitro hormon opazi samo jaz bom rajši jutri zjutraj delala bom najbolj ziher, pa tisti je tudi dober sicer stane 8€. Pa ne rabiš ga v lonček namakat ja hitro zveš
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 13:33:56
|
|
|
|
sončnica24
|
Sončika hvala sem te že dodala, zdaj pa ko boma mele čas še lahko tam klepetava.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 13:44:55
|
|
|
|
sončika84
|
ja sej,meni je tut zato fajn clearblue. k ga lohk uporabiš kadar češ in kakor češ. je pa res da je boljš zjutr-zrd svojih živcev pa to. sicer sem ga delala tut zvečer pa je glih tko prav kazal. nič grem delat. se kaj tipkamo čau
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 13:50:26
|
|
|
|
sončnica24
|
Sončika lepo delaj, jaz se tudi za danes poslavljam lepo klepetajte ancica upam da si se uspešno preselila pa da se kaj javiš. Ta teden boste tako veliko naklepetale ker pri nas bo slabo vreme tako da bo spps mela čas klepetat, jaz pa vaz bom ob jutrih brala. Nič grem še zdaj hitro oprat še je neka malonkost. Potem pa se oblečem ker moj pride in grema na upam da mu bo da ne bo spet mel kakšnih izgovorov. Lepo se mejte in pridno kepetajte. Pa pa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 15:06:14
|
|
|
|
tany83
|
Pozdravljene.... evo mene, se javljam po dveh dneh... nisem mela nic casa cez vikend, ker sem bla skoz okol z mojim .... danes pa mam veliko dela, vendar si bom vzela cas in poklepetala ce bo katera tukaj okol.... ancica upam, da se kaj javis danes da nam sporocis, kako je v novem stanovanju in ce je fajn uspela seitev... soncnica zate drzim pesti, da ti jutri test pokaze ... pa sporoci nam novicko spps upam, da se kaj tikamo danes.... binica... kje si ti??? mi te pogresamo, daj sporoci kako je sel izpit... venezuela... ti se nam tud kaj javi, ceprav vrjamem da mas dost dela na faksu...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 15:21:29
|
|
|
|
tany83
|
No vidim, da zdaj ni nobene tukaj... tko, da grem jaz mal gospodinjskih opravil opravit... grem dat prat perilo , pa pol se susit in naredit posteljo , pol si pa se zajtrk naredim vmes ... pol se pa se mal tukaj javim, ce bo katera prisla....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 15:29:10
|
|
|
|
spps
|
ojla tany!kako si mi?a kar samevaš tule gor in kako si preživla vikend?ja,ta teden sem pa jaz tudi z vami jeeeeeee
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 15:44:27
|
|
|
|
spps
|
mala me že tera dol iz compa tako,da se bom kasnej oglasila ti pa tacajt naredi kar imaš,pa boma pol obe imele čas
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 16:59:52
|
|
|
|
tany83
|
ojla spps... kako si kaj???? jaz sem ok... vikend sem lepo prezivela... utrujena sem, ker smo mal zurali v soboto, sm sla spat ob 5ih zjutraj in v nedeljo pol nisem spala lih dost, tja do 9ih... pol sem sla z mojim, ker je mogel delat par uric in pol sva sla na RD od necaka, je mel 1 leto .... danes pa morem mal stanovanje pospravit... ker je vse sem in tja
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 17:39:39
|
|
|
|
sončika84
|
pozdravljene bejbe! kako smo kaj? evo,jaz sem prišla iz Postojne. sem si zrihtala bolniško, bla v šopingu. zdaj sem dala kuhat južno za jutri,pa perilo sušit. potem gab om mogla še zlikat. ma js n vem ma skozi mam za prat in peglat,pa sva sam midva z lubijam. kaj šele bo?? No ja,mi vsaj dolgčas ne bo na bolniški Sem pa tela danes po kšne hlače nosečniške,k je res cajt da si kej kupm,pa ni nobene. nikjer v celi postojni nisem zasledila,da prodajajo take hlače. groza!! Bom mogla lih v Ljubljana it.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 18:07:44
|
|
|
|
spps
|
ojla,midve z malo sma pa polno zaposlene morama mal dekorirat stanovanje,saj se velika noč bliža tk,da bom mela več časa za tipkanje,ko bo mala šla spat
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 18:11:34
|
|
|
|
sončika84
|
pridne,pridne. sej jaz pa bom mogla it omarco v dnevni spraznt,da jo odnesejo ven in da prnesejo ta novo dnevno. jupiii!!!!! pa bo stanovanje urejeno!! no,razn še treh predalov v kuhni,ampak to ni panike. no,lepo okrasujta!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 18:13:12
|
|
|
|
_ancica_
|
Hello evo me!!! sem v novem stanovanju. Je se veeeliiikooo za pospravit in se nekaj za odpakirat. Ravnokar sem dobila imnternet, tv in pa telefon nazaj sem ful vesela. Drugace pa selitev je potekala kolikor toliko v redu. Meli smo malo problemov z najemom tovornjaka. Smo dobili en kombi, ker jim je tistih malo vecjih zmanjkalo, tako da smo mogli trikrat sem in nazaj dokoncno smo se vselili okoli enih ponoci Vceraj pa smo zaceli postavljati pohistvo po stanovanju. Bom imela se kar nekaj dela ta teden. Stanovanje je pa ful lustno!!! Vam bom enkrat drug teden kako fotko poslala. Zdaj imava pa tudi midva balkon. Je ful dolg, cez celo dnevno(okoli 6 do 7 metrov). Edino kar me jezi so golobi...vse so mi posral, cel balkon....a ma kera kako idejo, kako se jih znebit. Zdaj kar naprej butam po oknu, pa vsakic pridejo nazaj Drugace pa sem dobila v soboto, tako da zgleda da je ne pricakujem konec marca in bos se vedno z vami na seznamu, samo prestavila se bom na konec. Me pa ful boli, pa ful je mocna in polno enega tkiva se izloca Sem se na hitro oglasila, da ne boste mislile, da sem vas pozabila imam pa se veliko dela, tako da se bom se kaj sproti oglasala. je pri vas kaj novega????????????? Nimam veliko casa, da bi brala za nazaj...mogoce malo kasneje. Zdaj se grem pa se na seznamu prestavit na konec
< Sporočilo je popravil _ancica_ -- 3.3.2008 18:15:10 >
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 18:17:57
|
|
|
|
spps
|
ančica dobrodošla nazaj!!!in naj vama bo v novem domu lepo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 18:24:15
|
|
|
|
tany83
|
Ojla ancica lepo, da je selitev potekala super... ti kar uredi stanovanje in pol ko bo vse kot v skatlici mal poslikaj, da bomo videle se mi tvoje novo stanovanje.... glede golobov pa nimam pojma kako se jih znebit ... midva tud pocasi isceva novo stnovanje... neki mava ogledano... bi jih rada cim vec videla, da pol najlepse in najboljse zbereva danes mam jaz tud velik dela... Glede pa zal mi je, da se je coprnica prikazala ... ce se prestavis ne konec marca je pa skupaj pol NE BOMO CAKALE, ker jaz je tud konec ne pricakujem, in zdaj se res moramo potrudit, da hudicevke NE BO..... ... mormo pridno ...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 18:24:17
|
|
|
|
sončika84
|
ojla ančica!! Me veseli,da vama je končno se uspel preselit. čeprav z nekaj težave,ampak to se zmer najde. glavno,da sta zdej vse preselila in da lahko zaživita!! Bravooo!!! sem vesela za vaju dva! Vama želim prijetno bivanje. aja,za golobe pa ne bi vedla kako se jih znebiti. žal. so pa zoprni ja. kšnga maščka na balkon
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 18:25:05
|
|
|
|
_ancica_
|
spps...hvala kako si kaj? jaz sem neznansko utrujena, ze tri dni hodim spat okoli enih ali pa se kasneje, zdaj me pa se tako zvija od da je za po
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 18:30:11
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 ojla ančica!! Me veseli,da vama je končno se uspel preselit. čeprav z nekaj težave,ampak to se zmer najde. glavno,da sta zdej vse preselila in da lahko zaživita!! Bravooo!!! sem vesela za vaju dva! Vama želim prijetno bivanje. aja,za golobe pa ne bi vedla kako se jih znebiti. žal. so pa zoprni ja. kšnga maščka na balkon hvala soncika ja glede golobov pa res ne vem kaj bi, ampak nekaj bo treba, ker je ogabno. Najboljse, da res enga macka nabavim, da jih bo strasil
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 18:32:58
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Hojla, bejbe. Sem že tle...Pa si grem sam glavo umit, pa frocke spat spravit, pa se pol mal beremo, a ne?
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.