![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.2.2008 22:28:18
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ uf, sem koncno spucala pecico zdaj pa grem se mikrovalovko malo pocistit, pa jo lepo spakirat, potem pa se kopalnico kje si pa ti tany...je tvoj kaktus ze doma in skupaj sesata??? ne, ne ga ni se... morem se vecerjo skuhat.... se bom pocasi lotila...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.2.2008 22:43:12
|
|
|
|
tany83
|
jaz sem danes tud tko utrujena... zdaj pa morem se kuhat jao, jao.. pol zvecer pa se un par obiskat... se mi ne da prevec... kaj mi je blo potreba tolk ribat .... ... nic, zdaj dam meso gor pocasi, pol pa se rizek skuham, pa zelenjavo moram pripravit....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.2.2008 22:54:34
|
|
|
|
tany83
|
ancica... jaz grem kuhat zdaj tko, da se poslovim... morem nardit vecerjo, ker ce skacem sem in tja se mi se kaj prismodi ... ti zelim cim lazjo in hitrejso vselitev... in naj vama bo lepo v novem stanovanju.... se tipkamo v ponedeljek... bodi pridna in mej se lepo s tvojim ... cao cao
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.2.2008 23:02:44
|
|
|
|
_ancica_
|
jaz tudi rabim malo pocitka, me kriz se bolj boli po vsem tem pucanju si bom malo odpocila pred tv-jem, potem bo pa kmalu prijateljica doma, pa moj tudi...upam, ker spet snezi tukaj Ce se ne tipkava vec danes ti zelim lep vecer in pa seveda prekrasen vikend, v ponedeljek se pa spet dobimo na klepetu se ne vem tocno kdaj pridejo prikljucit internet, vem samo da enkrat v ponedeljek. cau bau
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.3.2008 8:43:55
|
|
|
|
sončnica24
|
Dobro jutro toliko da se vam malce oglasim, pri meni še ni nič novega samo s to razliko da me danes nič ne boli . Tako da bom zgleda res mogla v torek test delat. Tako da lahko začnem odštevati in me loti do testa še samo 3 dnevi . Malo še bom tukaj potem pa se grem počasi pakirat za vikend. Moj dela do 12. potem pa na luštno malo živčke sprostit
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.3.2008 8:59:21
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Dobro jutro , bejbe...Kako ste kaj? Mi smo že pokonci, ker moramo mal v shoping...Starejšedva sta pri tašči čez vikend., tko da imava samo malo frajlo. A bomo imeli žur.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.3.2008 9:22:05
|
|
|
|
spps
|
dobro jutro!danes ste pa kar zgodne jaz sem se pa mal prej vstala,smo šle včeraj s sodelavkami na drink po šihtu pa je pasalo mal dalj poležat.Mala je pri tašči,moj dela do 12-ih,tako,da imam dopoldne zase če bi bilo lepše vreme ,se ne bi pritoževala-saj bi še šlo,će vetra ne bi bilo,tako pa piiihhhaaa,da ni več normalno in kaj boste danes počele?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.3.2008 11:21:58
|
|
|
|
sončika84
|
doer dan. No,tkole, zdej imam ravno mal časa da pogledam,kaj se dogaja tuki gor. pecivo se mi peče,pol pa bom še kosilo skuhala. ma se mi n mudi,ker bo itak pašta in za to rabim lih dobre pol urce, južna bo pa ob dveh. in kako ste kej danes? vreme je tko tečno,da sem zjutri komi prilezla iz postle. js bi sončkaaa!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.3.2008 11:39:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 doer dan. No,tkole, zdej imam ravno mal časa da pogledam,kaj se dogaja tuki gor. pecivo se mi peče,pol pa bom še kosilo skuhala. ma se mi n mudi,ker bo itak pašta in za to rabim lih dobre pol urce, južna bo pa ob dveh. in kako ste kej danes? vreme je tko tečno,da sem zjutri komi prilezla iz postle. js bi sončkaaa!!! danes je bolj mirno tule gor grem jaz tud zdajle mal do kuhinje pogledat lepo vikend punce
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.3.2008 12:04:51
|
|
|
|
sončika84
|
vidm ja da je mirno. hja,vikend je kaj češ. evo,pecivo se mi je speklo, jaz upa mda bo v redu. čez slabo urco pa južno kuhat.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.3.2008 15:11:51
|
|
|
|
sončika84
|
No,pa sem skuhala kosilo. no že pred dobre pol ure. sam mojga pa ni. se je zavlekel sestanek. Upam da bo hitr doma,ker sem lačna. kje ste vse ostale? pospravljate spet kej la je sam družinski dan?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.3.2008 16:51:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 No,pa sem skuhala kosilo. no že pred dobre pol ure. sam mojga pa ni. se je zavlekel sestanek. Upam da bo hitr doma,ker sem lačna. kje ste vse ostale? pospravljate spet kej la je sam družinski dan? ojla,jaz sem spet sama doma,tk da sem prišla mal pogledat kaj dogaja se je vreme mal umirilo je kar boljše.in sončika kaj počneš?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.3.2008 18:51:35
|
|
|
|
sončika84
|
evo, spet se mtuki. sm prov obsedena s tem forumom. Moj je pol kmal pršu,tko da sva fino pojedla in s najedla. sm skor dol padla zdej sem pa mal počival,en filmčk pogledala in zdaj sem posodo pomila. zdaj pa bom šla omaro mal pospravt. k je čist preveč cunj. jih morm pol stran vržt. pol pa pod tušeka pa spet pred tv. aja,pa poslo sem preoblekla. ma sej sm kr pridna no. ti si še sama?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.3.2008 8:58:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 evo, spet se mtuki. sm prov obsedena s tem forumom. Moj je pol kmal pršu,tko da sva fino pojedla in s najedla. sm skor dol padla zdej sem pa mal počival,en filmčk pogledala in zdaj sem posodo pomila. zdaj pa bom šla omaro mal pospravt. k je čist preveč cunj. jih morm pol stran vržt. pol pa pod tušeka pa spet pred tv. aja,pa poslo sem preoblekla. ma sej sm kr pridna no. ti si še sama? ja,si pa bila za raazliko od mene pridna včeraj jaz nism skor nič včeraj naredila,sem imela dan za lenarjenje .mal pred sedm sta moja dva domov prišla,potem sem pa večerjo naredla,zrihtali za v posteljo,potem pa smo šli vsi trije gledat film zgodbe iz narnije .moj je itak zaspal v 15minutah od začetka filma z malo sma pa vztrajale in gledale do konca,po filmu sem pa malo sterala v svojo posteljo jaz sem pa do enih gledala tv. moj je pa danes šel zjutrajv službo,mala je pa ob 7-ih prišla gledat živžav,pa mi ni drugega ostalo kot ,da sama spregledam zdaj pa pijem kavico in mal prebiram forum-uh,kak dolgo ga že nisem ja,že res meji na obsedenost mal kasnej grrema z malo v trgovino,pol bo pa treba it kuhat,popoldan bo pa treba it na kak sprehod,da izkoristimo ta lep dan-celo veter danes ne piha
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.3.2008 10:14:21
|
|
|
|
sončika84
|
dobro jutro! danes pa sem si privoščila spanje-do pol desete! včeraj sem pol sam mojo polovico omare pospravla. pa šla pod tuš. ma sej itakje bla že pozna ura.pol sem se lotla gledat en film pa je moj dragi pršu. je šel pod tuš( sem mu ukazala,ker je bla čista posteljnina ). no pol sva šla predtv, pa sem bla tko zaspana da sem šla kr v postlo in prov hitr zaspala.sploh ne vem kdaj je on pršu se stisnt k men. Evo zdej pa se mpofruštkala(kr zravn računalnika ), zdaj pa grem še njegov del omare pospravt. n je šel pa avto prodajat v Ljubljano. Upam da bo prnesu kej soldov domov. Ti pa si mela kar zanimiv dan včeraj! No,sej kšn dan je pa že prav da si vzameš za lenarjenje. men še ni uspel.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.3.2008 10:22:59
|
|
|
|
spps
|
ti si boš težko vzela dan za lenarjenje -še nekaj časa ne a avto prodajata,a bosta kaj novega nabavla? jaz sem pa pravkar iz trgovine,mala risanke gleda,jaz pa hitro mal kontrole naredit na rr,da ne bi slučajno kaj zamudila ancica se verjetn seli s polno paro,tany uživa s s svojim,kje so pa kaj sončnica,binica,najboljša in venezuela? verjetn uživajo vikend s polno paro
< Sporočilo je popravil spps -- 2.3.2008 10:23:46 >
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.3.2008 10:33:39
|
|
|
|
sončika84
|
ma ja sej vem da bo težko. Mogoče daj dokler sem še noseča bi še šlo. ampak sej itak mi pol hitr dolgčas rata. tko d je kr fajn da je ke j za delat. Če ne pa se čist polenim in pol se mi ne da nič več,niti vstat pa na wc premaknt avto pa že mava novega. no, rbaljen,star avto. Sva kupla Ksantio,sam je pa tut v poprvilu,ker pušča olje. tko da zdej bomo mal brez avtu. One babe pa zihr uživajo ja. KJoj,dns je tko lep dan,da jim prvoščim na ful. Jaz bi šla kar na en izlet! Sam kaj k ni mojga pa nobenga. pa še omaro morm pospravt,k se vleče že 1 mesc. Popoldne pa je fešta. sorodniki. na račun rojstnega dne od Jernejeve(moj) sestre. spet bomo jedli!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.3.2008 10:39:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 ma ja sej vem da bo težko. Mogoče daj dokler sem še noseča bi še šlo. ampak sej itak mi pol hitr dolgčas rata. tko d je kr fajn da je ke j za delat. Če ne pa se čist polenim in pol se mi ne da nič več,niti vstat pa na wc premaknt avto pa že mava novega. no, rbaljen,star avto. Sva kupla Ksantio,sam je pa tut v poprvilu,ker pušča olje. tko da zdej bomo mal brez avtu. One babe pa zihr uživajo ja. KJoj,dns je tko lep dan,da jim prvoščim na ful. Jaz bi šla kar na en izlet! Sam kaj k ni mojga pa nobenga. pa še omaro morm pospravt,k se vleče že 1 mesc. Popoldne pa je fešta. sorodniki. na račun rojstnega dne od Jernejeve(moj) sestre. spet bomo jedli! sej sem jaz tud ponavad aktivna med nosečnostjo sem morala kar naprej nekaj počet-kolk je pač šlo med nosečnostjo nisem imela nobenih težav,razen viška kg proti koncu me je kolk sam bolel,takrat sem se mal umirila . sam,ko vikend taaako hitro mine tak da ga je treba izkoristit kolk se pač da
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.3.2008 10:43:31
|
|
|
|
sončika84
|
ma sevedaaa! Treba zkoristt. Ampak evo,zlomka,js ga že mal koristm semi že upira pospravlat omaro, rajš bi tle čepela pa čvekala. zdej pa sploh,k sm se fruštka napapala. Med nosečnostjo pa je itak bolš če si mal aktivn.č č ne se ti kg še bolj kopičijo. zdej sems e spomnila; ginekolog mi je v petk reku,da mam mal nizko postlco,ampak d se bo kao še dvignila. kokr d ni tko resno. ala kva. a mislš da bi mogla kej pazt?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.3.2008 10:48:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 ma sevedaaa! Treba zkoristt. Ampak evo,zlomka,js ga že mal koristm semi že upira pospravlat omaro, rajš bi tle čepela pa čvekala. zdej pa sploh,k sm se fruštka napapala. Med nosečnostjo pa je itak bolš če si mal aktivn.č č ne se ti kg še bolj kopičijo. zdej sems e spomnila; ginekolog mi je v petk reku,da mam mal nizko postlco,ampak d se bo kao še dvignila. kokr d ni tko resno. ala kva. a mislš da bi mogla kej pazt? tega ne vem kak je z nizko ležečo posteljico-ziher piše kje na forumu jaz sem bila med noečnostjo ampak sem si kljub temu pridelala 17kg ,vse kar sem pojedla se mi je obeslo ,pa nisem mela neka pretiranga apetita kje so že tisti časi-se mi zdi,da ko mi bo ratalo zanosit,da bo čist drugač kot prvič,ful mam tak filing
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.3.2008 10:58:31
|
|
|
|
sončika84
|
sigurno bo drugač. ena moja prjatlca je zdaj drugič noseča in ji telo čist drugač reagira. v prvi nosečnosti ji ni blo nič slabo,zdej ji je ful,tut bruha. enkrat je tut skupi padla. pol v prvi nosečnosti se ji trebuh delg časa ni poznal,zdaj pa se ji že kar vidi,je pa v tretjem mesecu. pa tko,še kej bi se našlo. tko d tut pr tebi bo vrjetn kej drugač. če druzga ne, boš gibe prej začutla. bom pol po forumu pogledala kako je zdaj s to nizko ležečo postlco. tut če je ginekolog rekel da nič hudega,da se bo poravlo, se bom vseen raje mal pazla. zdej pa germ pucat oamro! k č ne bo ura kr naenkrat ena in b moj tle in bo konc. lepo sse imej! se še kej tipkamo. čaučau
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.3.2008 11:03:54
|
|
|
|
spps
|
lep dan ti želim grem jaz kosilo skuhat,ker moj pride ob dvanajstih domov,pol pa gre spet delat ,no omaro le zrihtaj,da boš imela več časa za RR med tednom ,ta teden še bom pa jaz imela čas se kaj oglasit na forum,ker prejšnji teden sem delala popoldan,pa ni bilo izvedljivo uživaj! LP!
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 8:50:57
|
|
|
|
sončika84
|
dobro jutro. Kako pa sem danes imela čudno noč. Prvo sploh nisem mogla zaspat,pa sem bla ful zaspana. ampak ko sem se ulegla v postlo sem kr naenkrat postala budna in nč zaspana. tko da sem najmanj eno uro gledaal u luft. Tut pol k sm zaspala sem švoh spala in se kr naprej zbujavala in težko zaspala nazaj. po glavi pa mi je špilalo svašta. Js n vem kaj je to blo. kr neki. zdaj sem pa v službi. in imam mal časa,se m sama pa sm pršla pogledat kaj se tuki kej dogaja. in kako ste kej vikend preživele?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 9:26:15
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla čvekice da se vam malo javim. Pri meni ni čisto nič novega sicer pa ne vem no zdaj se mi že o samih dojenčkih sanja pa vsepovsod jih vidim očitno psiha že dela svoje. Saj danes popoldne si grem po test in vam potem jutri zjutraj javim rezultate da vidim kaj je to ker mi pa zdaj res ni več čisto nič jasno. No še vedno upam na najboljše tako da bomo vidli. Zdaj pa grem dalje delat, moram veje od vinske trte zdrobit pa mačehe posadit, danes je še olko tolko lepo vreme jutri bo baje sneg
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 10:24:02
|
|
|
|
sončika84
|
ojla sončnica. Kako si? slabosti so minile? glavobol? Joj, jaz upam,da nam jutri poveš veselo novico! Držim pesti. Vidm pa da si spet ful pridna. Ma kašn sneg dej, je pretoplu. js upam da ga ne bo. zdej mora bit pomlad,zvončki,trobentice,topl... soncee!! zima je že mimu. no,grem jst naprej delat. grem mal pucat,k zdej itak ni blo nič spucano od petka. sam js pucam tle.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.