zirafa76
|
POZDRAV od nas.... Barika..se potrudim..grem pogledat mal za cene....tudi jaz potrebujem...rumenega sem vidla za 3 evre?? Celjanke in okolica..A slucajno katera ve za plavanje z dojencki v Celju????Jaz namrec prihajam domov za dva tedna, pa bi se mogoce udelezila...prihajam konec marca po praznikih... Jaz pa sem vceraj dobila ful fantasticen obisk, najbolj nor v zadnjih 11 mesecih..... Ta hudic rdeci je prisel,menstra...Sem mislila da bo hujse, ali pa se bo no ..do sedaj tako kot po navadi, le z brez bolecin..minimalne....ja, radosti je konec.... Sem dobila danes od ene prijateljice iz Prage tablete za lase..so na bazi zelisc in ona jih je dobila od zdravnika, ker ima razlicne alergije in ne sme jesti veliko stvari, pa so ji zaradi pomanjkanja odpadali ful lasje..Se ko je prisla na obisk vsake toliko casa, sem lase pobirala po celem stanovanju..Sedaj pa je rekla, da so ji ful pomagale te tablete in bom se jaz probala..Res je izgledala bolje..REVALID..je ime ,ne vem, ce jih imajo pri nas ..upam, da tudi..ker to mi ni vec smesno.... In zelezo jem vsak dan...nuja..in se ful boljse pocutim... GH..jaz ji bom zacela dajat kaksno kasico naslednji mesec... Danes smo tudi odprrli skatlo z letno verzijo Quinnija..me je zanimal, ce ima stresico..ima , pa za dez, komarje,veter..ful fajn no..se veselim, prav seksi bomo.. ampak se ne dobi sedaj..cez kak mesec..ker tu so se kar napovedane nizke temperature...jutri imamo 1-5, pojutrisnjem 0 stopinj..kr neki, danes 12... da o vsem tem vetru niti ne govorim... Tocno pred letom dni je pa bil moj zadnji delovni dan na ladji, kao jutri sva odpotovala do Vegasa, kjer se je pokazala crtica Ampak, KAJ VSE SE JE ZGODILO v samo letu dni... vceraj se v sluzbi, jutri ze z otrokom doma...kr neki.. se par slikic sem dodala v album, ce si katera hoce ogledat... papa..grem, CSI na programu...