|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
2.3.2008 20:56:45   
zirafa76
POZDRAV od nas....user posted image

Barika..se potrudim..grem pogledat mal za cene....tudi jaz potrebujem...rumenega sem vidla za 3 evre??user posted image

Celjanke in okolica..A slucajno katera ve za plavanje z dojencki v Celju????Jaz namrec prihajam domov za dva tedna, pa bi se mogoce udelezila...prihajam konec marca po praznikih...user posted image

Jaz pa sem vceraj dobila ful fantasticen obisk, najbolj nor v zadnjih 11 mesecih.....user posted image user posted image user posted image Ta hudic rdeci je prisel,menstra...Sem mislila da bo hujse, ali pa se bo nouser posted image ..do sedaj tako kot po navadi, le z brez bolecin..minimalne....ja, radosti je konec....user posted image user posted image

Sem dobila danes od ene prijateljice iz Prage tablete za lase..so na bazi zelisc in ona jih je dobila od zdravnika, ker ima razlicne alergije in ne sme jesti veliko stvari, pa so ji zaradi pomanjkanja odpadali ful lasje..Se ko je prisla na obisk vsake toliko casa, sem lase pobirala po celem stanovanju..Sedaj pa je rekla, da so ji ful pomagale te tablete in bom se jaz probala..Res je izgledala bolje..REVALID..je ime ,ne vem, ce jih imajo pri nasuser posted image ..upam, da tudi..ker to mi ni vec smesno....user posted image In zelezo jem vsak dan...nuja..in se ful boljse pocutim...

GH..jaz ji bom zacela dajat kaksno kasico naslednji mesec...

Danes smo tudi odprrli skatlo z letno verzijo Quinnija..me je zanimal, ce ima stresico..imauser posted image , pa za dez, komarje,veter..ful fajn no..se veselim, prav seksi bomo..user posted image ampak se ne dobi sedaj..cez kak mesec..ker tu so se kar napovedane nizke temperature...jutri imamo 1-5, pojutrisnjem 0 stopinj..kr neki, danes 12...user posted image da o vsem tem vetru niti ne govorim...user posted image user posted image

Tocno pred letom dni je pa bil moj zadnji delovni dan na ladji, kao jutri sva odpotovala do Vegasa, kjer se je pokazala crticauser posted image user posted image Ampak, KAJ VSE SE JE ZGODILO v samo letu dni...user posted image user posted image vceraj se v sluzbi, jutri ze z otrokom doma...kr neki..user posted image user posted image

se par slikic sem dodala v album, ce si katera hoce ogledat...

papa..grem, CSI na programu...user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
2.3.2008 20:59:19   
zirafa76
pardon..so ze od zadnjic...user posted image user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
2.3.2008 21:03:39   
potepinka
No takole pa zgleda zdaj naše kopanje

[/link]

[link=http://www.ringaraja.net/albumi_photos.asp?albumid=22282&photoid=106997]

pa še ena moja sončka

[link=http://www.ringaraja.net/albumi_photos.asp?albumid=22282&photoid=106996][/link]

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
2.3.2008 23:27:12   
jooly
Yoy babuške, kok enih slabih novic user posted image ... Sploh ne bom več gor prišla, če me bo takle čakal...user posted image
Scubica draga... verjamem da ni tvoj čas, ampak vem da si prava borka in da bo šlo skoz.  user posted image evo, da te mal zagrlim user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TKT

a ve pustite da si rokice jejo al jim tud daste raje dudo?

Jaz ji pustim, da gloda rokice, zaenkrat še ni porajtala, da ima tud palčka user posted image . Je pa tko zabavna ko si baše te roke, zraven čveka in naklada ko ta brava baba in se ji prov nasmejimo.

Drugač smo pa dan preživel pri dediju in babici. Smo šli tja na kosilo, potem sta b&d Kim peljala na sprehod (oba čist ponosna user posted image ), jst sem pa KONČNO imela mal več časa, da sem se igrala s Stašem. Sve se šla ristanc, pa zemljo krast, piramido podirat, koza lula, skrivalnice... Tok mu je blo všeč, ko me je spet po dolgem času imel spet samo za sebe - čist premalkrat se to zgodi user posted image . Ko smo prišli domov, je mala še eno kitico odspala, midva sva pa gledala Ne joči Peter. Moj je prišle šele pred kratkim, so imel tekmo - zdej se je spet začelo prvenstvo in adijo družinski vikendi user posted image .

Matr, sm zaspana...user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
2.3.2008 23:51:54   
kanarka
Na hitro sem komaj preletela. Sem bila odsotna zaradi naše 40.letnice. Sara je noro uživala na jadrnici, mami pa bruhala ko vidra. Smo dali skoz velike valove, pa brezveterje. Ob največjih valovih in butanju je tamala spala in jedla, jaz pa istočasno  user posted image . Še sreča, da je foter imel 4 roke, ker jaz nisem bila za nobeno rabo.

Barika: 5 ur

Manca...zdejle ti bom zrihtala. Nisem imela prej časa.

Vse ostale, ki preživljate težke trenutke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
3.3.2008 8:26:18   
potepinka
dobro jutro

no danes pa jaz častim

[/link]

[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.enter-sp.si/kroznik/zdrav_zajtrk.jpg&imgrefurl=http://www.enter-sp.si/kroznik/prehranska_piramida.htm&h=102&w=148&sz=18&hl=sl&start=2&um=1&tbnid=s3gZhtphYrYTKM:&tbnh=65&tbnw=95&prev=/images%3Fq%3Dzajtrk%26um%3D1%26hl%3Dsl%26sa%3DG]

sem že hči peljala,je šla v šolo v naravi v Kranjsko Goro,jau zdaj pa bo dolg čas jo bom zelo pogrešala,mi pri Marku zelo dosti pomaga,ah pa bo že

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
3.3.2008 8:27:25   
potepinka
ah tole pa ni za nikamor ne vem zakaj mi slikce ne prilepi  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
3.3.2008 8:45:22   
ninocka
Ne boste verjela kaj perem v pralnem stroju - cev od sesalca user posted image user posted image user posted image Raj ne vprasite zakaj user posted image user posted image user posted image

Dons je spet en lep dan, komi cakam, da se spokamo ven na sprehod.
(OK, tole je blo zdele mal spooky - lih napisme sprehod in me poklice ta kolegica, k setkava skupaj user posted image telepatija, ni kaj user posted image ).

Moram samo povedat, da se je bubi tako pokakal dones ponoci - k da bi mu plenicko razneslo. Sem ga hotla previt, pa je zaspal, tko  da sem ga pustila. POl ga pa prej previjem, pa je kr plaval v dreku (oprostite izrazu) in bil pokakan do popka. Sem ga samo pod tus odnesla in z milom oprala, tamal se jepa tolk smeju user posted image user posted image user posted image Plenicka je pa pomoje zdrzala izkljucno zrad tega, ker mormo cez noc se siroko previjat (kolki so socer OK, samo jedra se niso zarascena, tko da je P priporocila se siroko previjanje).

Zdej ga grem pa nahrant, pa vmes Harryja brat, pol gremo pa ze ven - juupiiii!!!!

Gruska, soferka moja user posted image , jst v sredo ne bom mogla it. Moj ma predavanja in ga cel da ni, pa moram jst pol po Evana, pa se v Ameriko gre in mu moram pakirat in likat stvari. Tko da ta teden mi je res cist neizvedljivo, sorry. Za drugic grem pa ziher.

Aja babe, pa dobro jutro user posted image user posted image user posted image pa en caj (dons ne rabte kopfetka, k je tolk lep dan) in buhtelj za zajtrk. Pa banano in pomaranco, ce kera hoce sadje user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
3.3.2008 9:28:18   
nicolina
Dobro jutro,
hvala za kavico in čaj ter zajtrk ninočka, jaz pijem kavico.user posted image
Ni me blo čez vikend nč gor, ker smo skos imeli obiske, pa  potepali smo se. user posted image
No, v soboto je bla tud 3. obletnica, ko mi je umrl dedek. Sva šla s Tinom na pokopališče, sva odnesla šopek in svečko pržgala. Mi je blo tolk hudo, ker je Tin njegov prvi pravnuk, pa ga ni videl. user posted image  Sem bla zelo navezana na njega.

Tako da scuba, verjamem, da je tebi še težje, ko si šla k mamici na grob...user posted image user posted image  zate

ja, ninočka jaz pa vem zakaj pereš cev od sesalca user posted image , zaradi baby vaca. Jaz zadnjič sesam in je tolk smrdelo po stanovanju user posted image , pa gruntam kaj bi to blo in ugotovim, da je od sesanja iz nosuuser posted image , po moje je to to..

Danes bo še sonček, jutr pas baje sneg user posted image , treba izkoristit  še današnji dan...
se beremo

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
3.3.2008 9:49:44   
mama11
Dobro jutro in en velik user posted image  vsem, ki imate hude trenutke. Ful razumem, sem od zgodnje mladosti izgubila tri ful pomembne družinske člane... dedka julija lani, tako da ni dočakal pravnukinje, in vsakič ko grem prižigat svečke mi je hudo za umret. Se dobro, da imam v moji štručki največjo tolažbo; dejansko ti smrt in rojstvo pokažeta, katere stvari v življenju štejejo največ in bistvo življenjskega cikla.

Dajica - točno to se pri nas dogaja zadnji teden. Med dojenjem, ko gre proti koncu, se odlepi od bradavice, me pogleda direktno v oči in mi podari tak kraljevski nasmeh, da se kar stopim. In ko konča me gleda in čeblja kot navita.

Sesanje rokic - ja, rokice so ful dobre, tako dobre, da bi jih včasih še zraven bradavice med dojenjem stisnila v usta. Je pa opazno, da je to predvsem zaradi srbenja dlesni. Ji dajem tista glodala za dlesni, ampak še ne zna dovolj dobro prijeti in nesti v usta. Gel pa še kar pomaga. Se pa sicer trudim, da ji raje ponudim dudo.

Deluje, da bo danes en krasen dan. Tudi če ne bo tako toplo kot včeraj, da le ne bo tako pihal veter. Danes se v tivolski čolnarni dobim s sodelavkami na kavi/čaju. In se že ful veselim.

Aja, posteljice pa še ni. Je user posted image  v soboto šel smučat. Pa se mu je maščevalo vreme user posted image . Saj se hecam, mu privoščim, čez kakšno leto si bom pa jaz privoščila prost dan.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
3.3.2008 11:10:43   
Dajica
Dobro jutro!

user posted image

Danes Kaja praznuje 3.mesec rojstva in vas zato casti s tortico!

user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
3.3.2008 12:55:32   
sonchek
Vse najboljše vsem praznujočim!!!!!!
in hvala za tortice...

..alarmmmmmmmmmm

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
3.3.2008 15:27:45   
sonchek
hoj,hoj..

..no jaz sem pa kr fajn prehlajena...upam, da kmalu mine..sem bla včeraj tečna kot sam user posted image , sem šla še sama sebi na živce...dons je malo boljše...ampak še vedno ni ok...

vidim da se vse lepo potepata..no pa sej je prov, glede na to da jutri napovedujejo sneg...

nič, grem mal likat..mam kr neki zaostanka...hihiii

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
3.3.2008 16:18:08   
gruška
Hoj,

najprej čestitke Kaji user posted image user posted image user posted image , pa hvala za tortico ....

Midve s Tajo sva ble tud cel dopoldne zunaj, pol sva šle pa še v vrtec in šolo po tavelkadva, zdaj pa čakamo, da pride še oči domov.... 

Čez vikend smo ful užival, smo bli pri mojih na vikendu in smo naredil kar nekaj km po gozdu in travnikih, je res pasalo ... ful mir in tišina, pa tak svež zrak, razen vmes mal po hlevu zadiši user posted image .......

V soboto mi je pa moj v garderobi v spalnici eno steno pobarval, da bom dala gor eno "oglasno desko iz plute" za vso mojo bižuterijo obest, pa eno poličko mi bo montiral za parfumčke, pa kremce... da bom imela en tak kotiček za lišpatuser posted image ...

Ja, rokice so pa tud pri nas ful njami ... Pa tko kot je Jooly rekla, dokler ne cuza palčka, ji jih nič ne dajem ven ... Je pa naša prinčipesa prejšnji teden dudo zagrabla ... tko, da ji jo zdaj kar poturim, če se v vozičku prehitro zbudi... Ponoč pa itak še vedno super spimo - iz sobote na nedeljo je spala od 22ih do 8:30 zjutraj v enem kosu user posted image ... ja, tle sm pa res važna user posted image

Ja Jooly, jaz se tud probam čimveč s tavelkima igrat ... se gremo kakšen spomin, če smo not, zunaj pa tud kakšen ristanc al pa z žogo kakšno igro ... Ti, kva pa je to "koza lula" ?user posted image  To pa še pri nas "na kmetih" ne poznamo user posted image ........

Ninočka, škoda ker ne moreš z nami user posted image  ... pa drugič ....
user posted image A velja pol za v sredo? Kje se dobimo? Kaj pa če bo res sneg? Mene ne moti, kaj pa ostale? Sam jaz čist nič ne poznam Celja; Scuba, Jooly a bomo hkrati štartale - Scuba pozna Celje....

Zdaj grem pa s Tevžem domačo nalogo naredit (so dale učiteljice tud staršem nalogo) ... pol pa upam, da nam rata še mal ven it... piha sicer, ampak je toplo...

Ajd čau........

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
3.3.2008 17:35:44   
ajtak
Danes je pa zatisje... zgleda da vse lovimo zadnje lepo vreme k grozijo s tem snegom....

Kar se mene tice za sredo velja, razen ce ga vrze pol metra in ne bo skidano, sam ce bote ve iz lj prsle bom jaz tud user posted image

sirena...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
3.3.2008 17:36:13   
ajtak
aja, kaja vse najboljse!!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
3.3.2008 17:40:36   
Oranža
Kaji vse naj naj naj za 3. mesece od Timona
user posted image

Dan punce,

mI smo tud bli zunaj pa pri nnas tud piha...ne vem al bo jutri res sneg al kaj???user posted image user posted image
Sem pa tko besna ko user posted image ...odkar sem mela računalnik na popravilu, mi kar naprej kaj ne dela....trenutno mi ne delajo maili....sprejemam jih lohk pošiljat jih pa ne morem....pa klicarim na ta CPN...pa mi nč ne znajo pomagat...madonca...pa taka pomoč......pol je pa še Timon neki tečka donsuser posted image  tko da sem že zdej pa jst tečnauser posted image
Rokice - mi smo tus jih odkrili in imamo včasih obe v ustih pa še jošk bi zraven stlaču če bi šlouser posted image user posted image user posted image pa ne gre ker je prevelikuser posted image user posted image
Aja pa jeziček smo odkrili tko da ga zdej skoz neki vrti pa ven moli pa tko...prav hecnouser posted image

Pa naglas se smejimo...tko prov iz srca...kot bi lešnike stresal......

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Ja Jooly, jaz se tud probam čimveč s tavelkima igrat ... se gremo kakšen spomin, če smo not, zunaj pa tud kakšen ristanc al pa z žogo kakšno igro ... Ti, kva pa je to "koza lula" ?user posted image  To pa še pri nas "na kmetih" ne poznamo user posted image ........

Tud mi....no jst kmet brez zemlje z vasi doma tud ne vem kaj je to za ena igrica....Jooly podnapisi prosimuser posted image
Nč zdej pa že neki čivka šibam...se še kaj oglasim...
Kaja Hvala za tortico.

Aja Nicolina kako kaj stojimo, al si ti že zaključla z dieto? Jst sem šla še 1kg dol, ampak po zaslugi driskeuser posted image user posted image user posted image
No zdej pa res čau.....
Aja sem pozabla povedat, kaj mi je dons ušpiču....sem ga ob 7.30 vzela k seb v postlo da bo jedu, nakar sva oba nazaj zaspala....no jst se zbudim 8.15 in vstanem, malega pa pustim v moji postelji, kot vedno, in sicer, v bistvu na sredini zakonske postelje in obložen s kovtrom....nakart čez kake pol urce slišim neko jamranje in čebljanje pol pa kr naenkrat tišina.....šibam gledat in mali obrnjen za 180 stopinj....me je skoraj kap.....
no zdej pa res grem

< Sporočilo je popravil vanja.v -- 3.3.2008 17:50:25 >

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
3.3.2008 18:51:31   
barika
dober dan,
danes sem bila pa v Mb, potrdila dispozicijo, zdej pa začnem zares!!!!

Pa naglas se smejimo...tko prov iz srca...kot bi lešnike stresal......
  jaaaaaaaaa pa mi tudi!! a ni to fajn, ti grejo kr solze na očiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kaja, vse najboljše!!

Ja punce, povejte, mi2 s TKT imava do najbližjega centra dobre 10 - 15 minut 8vsak iz svoje strani), najboljš bi bil pa city center (na mariborski, ko se gre dol iz avtoceste, se gre ca Center celje, pa sej skuba ve)
ve mi samo pravi čas povejte,da vem ko pa kej

lp (grem delat anketouser posted image )

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
3.3.2008 19:21:03   
Dajica
Hvala za cestitke! user posted image Timonu od Vanje se se najlepse zavaljuje.user posted image

Tudi nasa ima zelo rada rokice v ustih, vcasih jih poskusam dati ven pa dudo noter, pa zaleze duda le za par sekund, jo vrze ven, pa spet rokice noter. Tko da ji potem kar pustim, kakor ji pase. Pa plenicko, ki jo ima pod glavo, grabi in si jo tlaci v usta. Pa se eno foro se je naucila. Spodnjo ustnico cisto noter potegne v usta, me spominja na stare mame, ko so brez protez in imajo usta cisto noter potegnjene.user posted image user posted image user posted image
Vceraj je po 5ih dneh spet kakala, user posted image zgleda, da ji tako ustreza na vsake par dni. Sem pa opazila, da ponavadi kaka takrat, ko kam gremo na obisk.user posted image Tko da zdej sam se po obiskih hodimo. user posted image
Jutri imamo 2.pregled pri zdravniku. Pa pikico bo dobila v stegencek.user posted image Ene 2 dni ze nekaj pokasljuje, sem se ze full ustrasila, da bo zbolela, pa upam, da je samo kaselj, pa obcasno se kihne. Bom jutri povprasala, kaj je s tem.

Sem dala pa se ene par slikic v album, geslo je : kaja.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
3.3.2008 19:27:36   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: barika

dober dan,
danes sem bila pa v Mb, potrdila dispozicijo, zdej pa začnem zares!!!!

Oooooo pridna...mene to še čaka.....tud letos mora bit fertik user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
3.3.2008 20:03:32   
nicolina
Čestitke Kaji za 3 mesece user posted image user posted image user posted image .
Ja, tud  mi veselo papcamo rokice, danes si je hotel kar obe stlačiti v usta user posted image , pol pa še vsak prst posebej grize. user posted image  Imam tak občutek, kot da bi ga dlesni srbele, a je to že možno?
Pa smeje se tud na ves glas, joj kolk mi je posrečen. user posted image
Vanja, jaz nisem šla ta teden čist nič dol, ne gor. user posted image  Je pa res, da sem ful grešila, je bla sestrca tle, pa sva skos neki pacale, pa palačinke, omleto, kremšnite.... sej ni čudno. user posted image  Bom ta teden bolj pridna, pa telovadit bo treba mal več, leg magic me tako lepo kliče. user posted image
Kaj pa Debeluška, kje si????

Šibam pod tuš...

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
3.3.2008 20:14:14   
ajtak
Nikolina, ko tkole berem kako hujsate si moram priznat, da je NUJNO da nekaj nardim!!
Sam kaj ko nimam nobene volje in energije user posted image . Imam pa se ziher kakih 9kg vec kot pred enim letom, pa ze takrat sem jih mela vsaj kakih 15 prevec user posted image user posted image .
Nc ne bo pomagal ce bom jamrala, bo treba vzgat uno francosko dieto user posted image , pa z orbitreka prah pobrisat in gasa... Sestra ma leg-magic pa vem da sameva, a je fajn, mogoce bi mi ga pa posodla... Pa to tud kej za trebuh pomaga? Ker tam mam najvec tezav, v pasu mi tud hlace 46 niso prav user posted image user posted image , pa so mi drugje povsod prevelike user posted image .

nc, grem gledat ce se misl mali kej zbudit k mora jit spat user posted image  sam resno- je ob 6h zaspal in zdej spi user posted image  (ne previt, ne sit in ne v pizami)user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
3.3.2008 20:24:06   
barika
grem gledat ce se misl mali kej zbudit k mora jit spat sam resno- je ob 6h zaspal in zdej spi (ne previt, ne sit in ne v pizami)
to je men Martin zadnjič naredu, pa je spal do 5.ih zjutraj, po moje  ga kr pust tak ko je, pa bo (sej previla ga boš tak al tak, polulanga do glave al pa neuser posted image )

ja baje je leg magic fajn, sam čese prah gor nabira ni nekega učinka---- jaz si pa ful želim "orbidrek", pa ga nimam kam datuser posted image

vanja, to je moj pogoj da more bit letos fertik...ja no, sej sem si zbrala pa 3-ji zadnji redni rok za oddajo in zagovoruser posted image user posted image  (konec maja, začetek junija)

grem delat anketo do konca, sma šla malega kopat, je bil čistuser posted image user posted image , potem sem mu dala jest, pa je že takle gledal, ko je jedel:->user posted image user posted image , kaj pa zdej dela...user posted image

jaz tudi vam želim lahko nočuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
3.3.2008 20:56:48   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica
Sem dala pa se ene par slikic v album, geslo je : kaja.

..fulll lepa družinica ste!!! user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
3.3.2008 21:18:25   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v

Rokice - mi smo tus jih odkrili in imamo včasih obe v ustih pa še jošk bi zraven stlaču če bi šlouser posted image user posted image user posted image pa ne gre ker je prevelikuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sorry Vanja, ti verjamem, ker vem, da imaš enga večjega kot Timonova glava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Saj ne zameriš, a ne?

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?