|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
29.2.2008 17:13:38   
mamuška
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Jst sem pa ful zalostna, sem zvedla, da je od piskemiske Matic postal ponoci angelcek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo objemam mojga soncka in jocem user posted image user posted image user posted image

O grozljivka!!! Kje si pa to prebrala?!! A naj ne bi bil malček operiran? V glavnem obupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
29.2.2008 17:36:47   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

sonchek jaz sem pogledala,pa nč se ne znajdem...
zakaj sem jaz tok leva za te stvari..
torej naš mucek je imel pri 3mesecih in pol 62cm in 5950.kje zdj to pogledam a je ok?

Tanayya...ti pogledaš na prvi tabeli, ki je za fantke...
..spodaj imaš mesece-star je tri, potem pogledaš težo, ki jo imaš napisano na levi strani in tvoj mucek je glih v povprečju (točno)...superca...
..naša je malo pod povprečjem (čistomalo)..ampak še vedno najboljš....

jaz sem jo kr sprintala tabelo..in bom notr vrisovala..kako raste...lep spomin na mlada leta...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
29.2.2008 17:38:01   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

Kaj pa je RA?

pomoje Razvojna Ambulanta

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
29.2.2008 17:53:10   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Sicer se tudi mene Ilije to ne tiče, ampak kako si pa ti to ugotovila user posted image user posted image user posted image ... Pa brez zamere kar bom vprašala, ampak: KAJ PA ČE JE ONA NAMERNO ZAMENJALA NICK IN NI ŽELELA TEGA RAZKRITI .... user posted image

Sem bila v zaostanku z branjem za nazaj, tako da je bilo odkritje čisto slučajno. En dan sem končala na določeni strani in ko sem naslednji dan nadaljevala je bil nick zamenjan. Se pa iskreno opravičujem TKT, če sem napisala kaj preveč. Sigurno ni bilo zanalašč. user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
29.2.2008 18:40:13   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: mamuška

Jst sem pa ful zalostna, sem zvedla, da je od piskemiske Matic postal ponoci angelcek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo objemam mojga soncka in jocem user posted image user posted image user posted image

O grozljivka!!! Kje si pa to prebrala?!! A naj ne bi bil malček operiran? V glavnem obupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Groza-tudi mene zanima -KJE ste to braleuser posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
29.2.2008 18:40:19   
ajtak
user posted image  vidim da mate tezave z mojim novim nickom... ah to je kar tako zarad lepsega user posted image .

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
29.2.2008 19:25:34   
zirafa76
sam da se pohvalimuser posted image user posted image

Nasa Izabela ima 67cm in 6.4kguser posted image user posted image ..men se to zdi ful vredu, glede na to, da je bila 1 mesec prej rojenauser posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
29.2.2008 19:27:49   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

IZVIRNO SPOROČILO: mamuška

Groza-tudi mene zanima -KJE ste to braleuser posted image user posted image user posted image user posted image

Že ko sta se Nalin in Jonas borila, so tam omenile, da bo Matic od Piškemiške operiran ... Jaz sem šla potem pogledat k januarčicam 2008 kako se držijo ... Grozno....

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
29.2.2008 19:28:22   
barika
joj punce, pridem vesela na RR, ker sem se spravla pisat dipllomo, pa preberem samo žalostne novice.
Mamathea, samo da je mali sedaj vreduuser posted image user posted image

vanja, hitro se pozdravi user posted image

za piško miško pa nimam besed, ful me je stisnalo pri srcu, res, zadnje čase se tolko negativnih stvari dogaja, da mi grejo kr solze na oči user posted image user posted image user posted image , Piškamiška, žalujem s tebojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
29.2.2008 19:55:18   
Mamathea
Pozdravček

Res se zadnje čase dogajka kr veliko negativnih stvari zato je treba bit po duši pozitiven in vedno upat na najboljše.
Mi smo danes preživeli dan bolj "cartalno" smo se velik nosili po rokah, pa mal se vozili naokol z avtom, kjer je vedn sladko zaspančkal, zunaj pa nismo bili, saj je pihal mrzel veter in js zaradi sebe nisem upala it ven, saj me hoče nekaj grlo bolet.
Tijan je bil danes kr ok s trebuščkom le zdaj zvečer se je spet mal preveč najedel in je bruhal, pa upam, da bo kmalu bolje.
Hvala vsem, ki ste z nami.
Lep večer še naprej.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
29.2.2008 20:15:57   
gruška
Punce, še dve vprašanji imam:

user posted image  1. A gremo v sredo v Celje?

user posted image  2. Še eno prosto mesto je za plavanje... Se še katera priključi? V ponedeljek zjutraj moram sporočiti vaditeljici... Naslednji teden (mogoče že v pon.) izvem datum pričetka vadbe...

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
29.2.2008 20:44:43   
barika
1. A gremo v sredo v Celje?

no, to bi bilo lepouser posted image

moj sine pa še kr spi, od 18, pa neki naprej user posted image user posted image user posted image , pa še sama sma domauser posted image ,je šel moj spet k sestrciuser posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
29.2.2008 21:23:27   
manca
Gruška in vse ostale, ki ste mislile priti k meni...nekaj ste omenile datum 4.3., vendar bi jaz raje prestavila za en teden če lahko. Namreč v torek morava it z možem na testiranje zaradi tuberkuloze (babi od mojega je namreč na Golniku zaradi nje), potem pa imava v petek spet pregled da ugotovijo, če imava kakšno reakcijo...baje te špiknejo v roko in prideš potem pokazat čez 3 dni.
Med drugim moram pa še ta teden it k svojemu osebnemu zdravniku, da mi napiše zdravniško mnenje za zavarovalnico Grawe...se z njimi kregam že od leta 2006 in upam da mi kmalu uspe vse zrihtat.

Žirafa76: vajina punca pa dobro napredujeuser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
29.2.2008 21:53:09   
Dajica
Joj, uboga Piškamiška, si ne predstavljam, kaj prestaja, ne vem kaj bi bilo z mano, ce bi se moji Kaji kaj zgodilo...user posted image Hudo mi je za Matica...sožalje user posted image user posted image user posted image

Midve sva sli danes na krajsi sprehod, za eno urco, ker je tudi pri nas pihalo. Toliko, da je bila malo na svezem zraku.
Sem mogla zdajle vmes se Kajo porihtat. Sem jo ob osmih skopala, podojila in dala v posteljico. Pa je ratala ko cukec in se zacela jokcat. Sem jo  vzela ven iz posteljice in se 1x podojila, ker se mi zdi, da jo je prej kmalu zmanjkalo in da je premalo pojedla. Pa se je bolj crkljala pri meni, cuzljala in zaspala, tko da je zdej spet v posteljici in upam,da se ne bo vec zbudila.

Mamathea-upam, da bo s Tijanom vse vredu, pa da ne bo vec bruhcal. user posted image
Vanja-ti pa se cimprej pozdravi! user posted image user posted image
gruška-kaj je zdej s kvizom?? a bo kej al nic?? jaz full treniram, pa gledam vsak dan kviz! user posted image user posted image user posted image hahahahah
sonchek-si dala full dobro idejo, sem si se jaz sprintala in ze vrisala par meritev , tko da bo za v spomin, kako je Kaja napredovala v kilazi in rastiuser posted image

Drugace sem pa kar nekam cudno napete volje danes. Skoz sem po malem zivcna. Kaja je danes skoz potrebovala pozornost. Spala je full malo cez dan, ko ponavadi kar par uric se podrema, danes pa skoraj nic. Sem se full ukvarjala z njo, se igrala, telovadila z njo, ji pela pesmice, ji brala zgodbice, se pogovarjala, smejala, delala spake ...cim sem jo malo samo pustila, ze jokcanje... Sem hotla cunje dat prati, pa mi ni uspelo, sem si sla caj kuhat in se voda ni zavrela, ze spet jokcanje. Sem sla mal na racunalnik, ze spet isto. Se pozna, da moj spet vec dela in sem za vse sama, ker prej sva si lepo porazdelila. Jaz sem pa tudi taka, da hitro zivcna ratam. Pa ko sem jo prej dojila in ko je samo cuzljala nekja, mi je slo tudi full na zivce, ker sem samo "zgeckanje" cutila na bradavicki, namesto da bi ona jedla in je drugacen obcutek.Pa sem jo hotla odstaviti, pa se takoj predrami in vsa zivcna isce bradavicko in potem spet samo cuzljanje, kot da sem duda. No, sej potem pa sem  jo dala spat in dudo v usta. Sej nocem bit zivcna, ampak sem. Mogoce je krivo tudi to, ker rihtava stanovanje in imam 1001 skrb, kako se bo vse to izslo!!!!!
Se po TV mi gre vse na zivce, vsi filmi so mi bedni, kr neki...Jao, boljs da neham tipkat, pa da grem eno celo cokolado pojest, da me pomiri!

Lahko nocko pa lepe sanje zelim!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
29.2.2008 21:59:46   
Dajica
"NALIN RR:
Pobožajte svoje zakladke in če so malce preveč nagajivi, se ne preveč kregat na njih, to pomeni da so zdravi in polni življenja."

Ja, saj ima cisto prav, jaz sem pa "zivcna", ker me hoce Kaja skoz ob sebi, namesto da bi se veselila ker je zdrav otrok! Kaja, rada te imam! user posted image In kar bodi nagajiva! user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
29.2.2008 22:01:03   
naraščaj
Res sem žalostna, ko sem prebrala za piškomiško. iskreno sožalje staršema. Saj new morem verjet, da se to dogaja.

Čestitke vsm, ki kakorkol praznujete.

Naša je na popoldne bla spet tečka, neki jo je zvijalo. pol mi je pa na rokAh zaspala in sva se kr obe zleknli za slabo urco, sam pol ni blo nč bolš. po kopanju pa je zaspala in zaj spi.

Moj pa je letel ven, ker je tulila siena. upam, da ni kaj hujšga.

super vsem za uspešno opravljene preglede, nas čaka v ponedeljek.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
29.2.2008 22:04:56   
tintin
Dajica user posted image user posted image , saj  bo. Tudi jaz sem občasno občutljiva in napeta ko nevemkaj....user posted image
Tudi meni je zelo hudo za malega Matica user posted image user posted image user posted image , naj mu bo lepo med user posted image . Objemimo naše srčke, samo da so zdravi.....

Pri nas danes ni tako pihalo, sva bila ene 3 ure zunaj (v dveh rundah). Za kosilo naju je pa ati peljal v ribarnico (je hkrati tudi okrepčevalnica). Jaz sem papcala hobotnico v solati, pa par sušijev sem si privoščila (tokrat s surovo ribo). Njamsi. Vasja je bil v ribarnici atrakcija, vsi so ga gledali in občudovaliuser posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
29.2.2008 22:57:20   
gruška
Barika - a to pomeni, da imaš čas v sredo? Se vidimo?

Manca - a veš zadnjič, ko si vabila naj pridemo, sem jaz za hec kar na blef en datum in uro napisala user posted image  ........ Ti kar zrihtaj kar imaš, pa se bomo enkrat že zmenile .... Pa dobro opravita ...

Joj Dajica, vsak dan gledam, če sem le doma ... Pa rabimo še eno kandidatko ... bom kar novo temo odprla, če se katera javi, čeprav ni novembrka user posted image  .... PUNCE, ŠE VEDNO IŠČEMO ŠE ENO KANDIDATKO ZA KVIZ ...
( Dajica, Scuba in jaz smo že ZA )

Ja, tole kar je Nalin napisala, pa res drži... Jaz tud moje tri škratke skoz lubčkam in sem srečna, da jih imam .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja pa moža tudi user posted image .......

Dajica - user posted image  - pride tak dan, pa gre... najhuje je to, da ko smo mi živčni in napeti, otroci to čutijo in so tudi oni še bolj nemirni in toliko bolj iščejo našo bližino, ker smo mi njihovo zavetje ... pusti cunje, bojo že počakale ... ko pride tak dan, ga izkoristi za crkljanje s Kajo, sprosti se in pozabi na hišna opravila ... otroci še prehitro odrastejo in grejo po svoje ...

Zdaj pa skok k mojmu pod koutr ...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
29.2.2008 23:40:48   
zirafa76
DAJICA..user posted image kot bi sebe brala....Jaz sem skozi imela s tem tezave, nic nisem mogla naredit, pa se je sedaj malo unesla, skoz sem bila zraven nje, pa vsake toliko sem se oddaljevala, ampak me je vidla..no, pa igranje..itd..pa se je privadla, da se sama zamoti, ampak me more videt vsake toliko casa.....user posted image .No, zadnje dva dni je pa cist v igralno blazino not padla, tako da sem jo danes jaz ven dvignila, ker mi je bilo dolgcas....user posted image user posted image ...Mi pa ni lepsega, ko se dojima in me zagrabi za roko ali prst, pol pa se cist v mene zabubi in zaspi..sam da sem zraven....user posted image user posted image user posted image ...
Moja mami me skoz sprasuje, ce sem ze diplomirala..iz materinstva,pa ji vedno odgovorim, da se osnovne sole nisem koncalauser posted image ..saj bo, vsak dan se ucim in mi je nekaj novega...user posted image

Greva pa z mojim jutri na vecerjo, prvicuser posted image in jo bo snaha pazila te dve urce, greva v restavracijo kar cez cesto..po naklucju ful dobra, pa ce se kaj zgodi, da priletim...pa mi kar ni jo samo pustit...user posted image

Ampak sele sedaj razumem mojo mami, zakaj je kricala nameuser posted image , pa skor nikamor pustila v mladih letih..ne zato, da bi mi zagrenila mladost, ampak ker me je imela prevec rada in je bila v strahu, da se mi kaj zgodi...user posted image user posted image

nic, lahko noc vsem

papa

p.s.mi verjamete, da moram sedaj gumico za lase 3x ovit, prej pa sem jo samo 2x???user posted image user posted image user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
1.3.2008 8:43:01   
mama11
Ojojoj, ne morem verjet, da sem danes prva; pa sem že dobro uro pokonci. Tamala še spi, čeprav mi jo je psihotični sosed skoraj zbudil. Ravno ob pol osmih sem se spravljala pod tuš, ko se je začel ful dret v štali (prvič, ko sem ga slišala potem, ko sem se preselila, sem mislila, da tako vpije in preklinja ženo, pa se je izkazalo, da ga daje živina) in je user posted image  zganjal toliko časa, da je Tamara začela jokat. Sem naga user posted image  šibala k njej in jo pomirila z dudo, zdaj pa še kar spi.

To pa so dogodivščine s kmetov user posted image .

Bi vam pripela kakšno kavico, ampak sem računalniško polpismena user posted image

Mi je ful hudo slišat, da je ena od januark izgubila svojega sončka. Mi razen novembrskih levinj ne uspe spremljat nič drugega, tako da ne vem, zakaj je do tega prišlo, ampak saj je v vsakem primeru grozno. Upam, da bosta starša držala skupaj in prebrodila to žalost. Saj pozabiš pa nikoli...

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
1.3.2008 9:08:06   
anit28
DJ!

Začeti dan s tako novico pa res ni prijetno. Kakor koli že, žalujem s tabo Piškamiška.user posted image

Deklice, imam eno vprašanje za vas. Že kakšen mesec nazaj sem na U. mošnji opazila poleg dveh jajčkov še eno bulo. Pediatrinja mi ni znala povedati kaj točno bi to bilo, dala pa mi je napotnico za urologa, pri katerem pa smo v Ljubljani dobili, ne boste verjele, uro šele 4. junija. Grozo to naše zdravstvo!
No potem sem se pa z mamo pogovarjala in je klicala enega zdravnika, ki ga pozna, no in ta nam je zrihtal uro v Šempetru v petek.
Če bi mi katera vedla povedat, kaj bi to lahko bilo, bi ji bila zelo hvaležna.

Čestitke vsem, ki praznujete, mi namreč v februarju nismo, pa vi Gruška tud ne, a ne!
Lep vikend pa čimveč sonca vam želim, da vas napolni z energijo.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
1.3.2008 9:39:10   
marinci
Gruška jaz vsak dan gledam ta kviz, če se le da. In bi full tekmovala. Sam nevem kk bi se na tv-ju obnesla. Sam sem iz Celja in je v Lj mal daleč. Res ne vem a bi al ne bi. Mika pa me.

Jan 16.11.2007
Julija & Glorija 25.11.2010

(odgovor članu anit28)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
1.3.2008 9:42:38   
scubadiver
Dobro jutro punce,

Gruška jaz grem v sredo itak v Celje ker moram it. Babica bo namreč cel teden sama, ker gresta stric in teta za cel teden na Kope smučat in smo si vnuki razdelili teden. Tko da v sredo sem jaz na vrsti in jo peljem na kosilo. Tko da to bi mi blo super. Nekako se bomo že uskladile a ne?

Tannaya oprosti včeraj sem pozabila komentirat alergologa. Sem bla kar malo v šoku zaradi piškemiške. Sej ne vem a naj držim pesti da nič ne najdejo Taju al je bolš da najdejo pa vsaj veš na kaj je alergija? Čeprav KM res ni fajn varianta. Še zmeri bolš kak mehčalec al pa kaj takega.

Sonchek po tisti tabeli ima pa Lana FUL preveč kil. Sem gledala tle na RR ene tabelce pa je po velikosti glave čist na zgornji krivulji, po teži pa eno kilo čez user posted image . Ampak včeraj niti nisva bili kregani.

Debeluška super, upam da bo prilika vprašat. Me prav zanima še njen komentar.  
Vanja hitro se pozdravi user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu anit28)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
1.3.2008 10:08:08   
ajtak
anit28, a je ta bula skoz prisotna al se pojavi samo kadar se joka, smeje, skratka napenja?? Ker ce se pojavi ob naporih gre lahko za kilo ki pa mislim, da ni nevarna.
Se pa strinjam, da je to popolnoma neresno, da dobis tako pozen datum! Pa tud tvojo dohtarco bi kr za usesa, da te kr tko odpravi, da pac ne ve kaj je user posted image

gruska, saj ves, jaz kviz bi sam k mi je mal tecno k je v lj user posted image  Pozanimaj se kdaj so snemanja, mogoce pa...

aja, a kave se nismo??

user posted image
pa lepo soboto ceprav je vreme za en kuser posted image .

ps: Kaj naj kupim za rd. 1leto staremu fantku- za 40€??

< Sporočilo je popravil TKT -- 1.3.2008 10:09:32 >

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
1.3.2008 10:09:13   
Tanayya29
Dobro jutro!
Dajica te razumem,jaz sem velikokrat v podobni situaciji...kdaj res ne morem se niti premaknt...ampak,važn,da smo zdravi,kajne?user posted image
scuba jst nč ne vem....glede alergologa,moram počakat na izvide,rekla je da bi bil lahko tudi ekcemuser posted image .Koža je obup,ni slabše boljš pa tut ne...mogoče sem sfalila ,ko sem dala nazaj takrat novalac,kaj pa vemuser posted image user posted image .Sedaj je itak na dieti.
Verjetno,ga bom peljala kar privat,ker to zdravstvo je res en k****.Včeraj se je vidl,da se je zdravnici mudilo..kr nekaj!Sej,ko bojo izvidi imava ponovn pregled!
anit28 veš,da ne vem kaj bi bilo?srečno na pregledu!
vanja v, pozdravi se.
tintin tvoj Vasja ima iste nogavičke iz HM-a,ko naš...full so luštne(aveš,une Scuba,ko sva jih kuple vzadnjič).
celje,sem za,če bom imela čas!

Šibam,malo pospravit,danes zgleda,da ne bo nič za na sprehod!

eno kavo vam pa jaz skuham!!!!user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?