Dajica
|
Joj, uboga Piškamiška, si ne predstavljam, kaj prestaja, ne vem kaj bi bilo z mano, ce bi se moji Kaji kaj zgodilo... Hudo mi je za Matica...sožalje Midve sva sli danes na krajsi sprehod, za eno urco, ker je tudi pri nas pihalo. Toliko, da je bila malo na svezem zraku. Sem mogla zdajle vmes se Kajo porihtat. Sem jo ob osmih skopala, podojila in dala v posteljico. Pa je ratala ko cukec in se zacela jokcat. Sem jo vzela ven iz posteljice in se 1x podojila, ker se mi zdi, da jo je prej kmalu zmanjkalo in da je premalo pojedla. Pa se je bolj crkljala pri meni, cuzljala in zaspala, tko da je zdej spet v posteljici in upam,da se ne bo vec zbudila. Mamathea-upam, da bo s Tijanom vse vredu, pa da ne bo vec bruhcal. Vanja-ti pa se cimprej pozdravi! gruška-kaj je zdej s kvizom?? a bo kej al nic?? jaz full treniram, pa gledam vsak dan kviz! hahahahah sonchek-si dala full dobro idejo, sem si se jaz sprintala in ze vrisala par meritev , tko da bo za v spomin, kako je Kaja napredovala v kilazi in rasti Drugace sem pa kar nekam cudno napete volje danes. Skoz sem po malem zivcna. Kaja je danes skoz potrebovala pozornost. Spala je full malo cez dan, ko ponavadi kar par uric se podrema, danes pa skoraj nic. Sem se full ukvarjala z njo, se igrala, telovadila z njo, ji pela pesmice, ji brala zgodbice, se pogovarjala, smejala, delala spake ...cim sem jo malo samo pustila, ze jokcanje... Sem hotla cunje dat prati, pa mi ni uspelo, sem si sla caj kuhat in se voda ni zavrela, ze spet jokcanje. Sem sla mal na racunalnik, ze spet isto. Se pozna, da moj spet vec dela in sem za vse sama, ker prej sva si lepo porazdelila. Jaz sem pa tudi taka, da hitro zivcna ratam. Pa ko sem jo prej dojila in ko je samo cuzljala nekja, mi je slo tudi full na zivce, ker sem samo "zgeckanje" cutila na bradavicki, namesto da bi ona jedla in je drugacen obcutek.Pa sem jo hotla odstaviti, pa se takoj predrami in vsa zivcna isce bradavicko in potem spet samo cuzljanje, kot da sem duda. No, sej potem pa sem jo dala spat in dudo v usta. Sej nocem bit zivcna, ampak sem. Mogoce je krivo tudi to, ker rihtava stanovanje in imam 1001 skrb, kako se bo vse to izslo!!!!! Se po TV mi gre vse na zivce, vsi filmi so mi bedni, kr neki...Jao, boljs da neham tipkat, pa da grem eno celo cokolado pojest, da me pomiri! Lahko nocko pa lepe sanje zelim!
|