mamuška
|
Hojla! Mene otroci preganjajo ko , so taki lepi dnevi, da smo ves čas zunaj, terenski. K. je itak človek gibanja, on nuca, če ne prehodi vsaj 6 km dnevno, je tečen ko driska . Ko pridemo domov, je najprej kosilo, pa D. previt in jest, nekje vmes še sama kaj vržem v truplo - in pol gremo samo še spat. Aja , ne, vmes so še kakšne cunje za pobrat in kak prah za pregnat. Je pa res tko krasno vreme, da je smrtnigreh med 4 stenami viset, če si le zdrav. Danes smo pešačili na našem koncu iz Vrbe v Begunje in nazaj, K. se je vmes v vsako bubo vtaknil, pa o Prešernu sva se menila in take fore in pol mi reče: "mami, sem se pesmco spomnu", pa vprašam "kakšno pesmco? kako spomnu?" pa pravi tamal "ja spomnu, a ne tko kukr se jih je Prešern spomnu", pa se mal režim sama pri sebi in pravim "no pa mi povej to svojo pesmico" pa tamal ko iz topa "France Prešern se je obesu na cvern, pa je bil cvern prešvoh, je čofnu na ploh" Mene že zdej šola skrbi, jest bom skoz tam na pranju glave Drugače tudi jaz še zmer črpam in to kar redno, ker je D: čist prelen, da bi sam za svojo hrano skrbel. K sreči pa količina štima, upam, da bo še dolgo!!! Spalne vreče so pri nas zakon, naša mularija nima riti niti v spanju na miru in tudi D. se že veselo seli v košku, da o ta velki postelji ne govorim. Za vikend ga moramo nujno dat iz koša v posteljo, ker mu je že čist premajhen . Vitamini: jaz jemljem floradix tekoče železo z vitamini, je extra za alergike in tudi D. ga dajem vsak drug dan, več ga ne prenese . Žirafca moja, pri vsem, kar je za tabo, je to en čit normalen refleksni odziv organizma. Pred 3 mes si izgubila otroka, vmes si morala brez predaha skrbet za drugega otroka, vsa čustva, strahovi, bolečina pa je nekje ostalo. Enkrat mora ven, zato pusti srcu, glavi in telesu, da se postavijo nazaj. Se pa klanjam obema, da sta zmogla še na druge misliti obvajini težki izgubi Pivo pa jaz vsak večer spijem 2 dcl. Za mleko in za kožo. Punce, a ma kera težave s kožo? Meni se zdi, kot da imam skoraj iste fore kot D. Na čase me vse srbi, vsa sem flekasta, karen pikce se mi pojavo, potem ene pol re srbi za po