|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
27.2.2008 19:03:30   
Špelka
Ojla, evo, mene po dolgem cajtu... Vse je v redu z nami - na cajte vas samo mal počekiram. Vzrok je selitev - smo brez neta, pol pa če se kje pošmuglam... Dajica - ne boš verjela - šla sem ravno tebe in tvojo Kajo iskat  - mate res lepo punčko... Naša je dosti podobna.

Glede hranjenja - še vedno pumpamo, pa tud mal dodajamo. user posted image  Eh - še nekaj mesecev pa bo. Svaka čast vsem tistim, ki dojite! Srečke - je fino sedaj, k so toplejši dnevi in ni treba na vsako hranjenje laufat domov...

Glede user posted image  - mene je na začetku bolelo tako, da me je oblival pot in tekle solze. Gn. je rekla, da je treba le vztajati, da je vse bp. No, in smo in sedaj je skoraj že vse v redu. Drugač pa midva 1 - 2x na teden.

Spanje - kaja je pridna... Spi od 8 - do  zjutraj z enim hranjenjem. Spala je pa že ode 23 do 7 h. potem pa preklopila.

teža - na pregledu pri 3 mesecih je imela 5800 g in bila dolga 62 cm. Meni se zdi kar v redu.

Glede drugih stvari nisem na tekočem - se vsem opravičujem. Obljubim, da se bom zares priklopila na forum junija, ko se selimo v naše novo stanovanje (tukaj smo samo začasno) in bomo seveda imeli net!

Dobr se rihtajte!

LP, Špelka in Kaja

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
27.2.2008 19:50:20   
zirafa76
Se pozdrav od mene...

Ravno na sosednjem forumu drzimo pesti za Nalin in Jonasa...upam, da bo z njim vse vredu...Joj, ko berem taksne zgodbe, se kako spomnim nase...in vedno jocem..ampak to je del vsega tega..Moja Sofija bo vedno ostala moja puncka.Ti pa gre ogromno zivcev in se lahko postaras za par let...res grozna zivljenska preizkusnja...

Smo pa ravno zadnjic darovali Sofijine izvorne celice{ smo shranili od obeh }, ter kar so lahko se vzeli, predvsem za raziskovalne namene tukajsnje klinike ter pomoc kateremu od malckov.Se mi zdi prav, da pomagamo, ce lahko resis kaksno drobceno zivljenje.

Drugace pa sem danes sla v fitnesuser posted image , je prav pasalo do trenutka, ko sem svojo tazadnjo ujela v nasprotnem ogledalu.Sem tako zacela poganjat tisto kolo, ko nora....groza..user posted image ampak saj bo..pocasi...user posted image

Izabela pridno spi, danes smo bili bolj na terenu, pa stanovanjska zadeva se se vlece, pa kr neki...Sedaj pa grem gledat CSI...pa kozarcek piva zraven....user posted image , pa pridno jem zelezo in vitamine, kot ste rekleuser posted image user posted image ..Mogoce pa je res to..probat ni greh...

pozdravcke ter lahko noc....papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
27.2.2008 20:55:27   
nicolina
Dober večer, samo da vas na hitrco pozdravim.
Smo se cel dan potepali, pol je bil pa Tin tolk sitkan, da mi ni uspelo prit nič gor. user posted image .
Mam ful za likat in pospravit. Moram bit pridna, ker jutr nas spet ne bo, imamo pregled in cepljenje.
Se beremo...

Grem, lahko noč vsem...

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
27.2.2008 21:06:05   
Tanayya29
gruška nisem dobila smsa,vešuser posted image ,če ne bi odgovorila .
jutri pa pokomentiram....vse...
lahko nočko

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
27.2.2008 21:28:09   
mamuška
Hojla!

Mene otroci preganjajo ko user posted image , so taki lepi dnevi, da smo ves čas zunaj, terenski. K. je itak človek gibanja, on nuca, če ne prehodi vsaj 6 km dnevno, je tečen ko driskauser posted image . Ko pridemo domov, je najprej kosilo, pa D. previt in jest, nekje vmes še sama kaj vržem v truplo - in pol gremo samo še spat. Aja , ne, vmes so še kakšne cunje za pobrat in kak prah za pregnat. Je pa res tko krasno vreme, da je smrtnigreh med 4 stenami viset, če si le zdrav. Danes smo pešačili na našem koncu iz Vrbe v Begunje in nazaj, K. se je vmes v vsako bubo vtaknil, pa o Prešernu sva se menila in take fore in pol mi reče: "mami, sem se pesmco spomnu", pa vprašam "kakšno pesmco? kako spomnu?" pa pravi tamal "ja spomnu, a ne tko kukr se jih je Prešern spomnu", pa se mal režim sama pri sebi in pravim "no pa mi povej to svojo pesmico" pa tamal ko iz topa "France Prešern se je obesu na cvern, pa je bil cvern prešvoh, je čofnu na ploh"  user posted image user posted image user posted image user posted image Mene že zdej šola skrbi, jest bom skoz tam na pranju glaveuser posted image

Drugače tudi jaz še zmer črpam in to kar redno, ker je D: čist prelen, da bi sam za svojo hrano skrbel. K sreči pa količina štima, upam, da bo še dolgo!!!

Spalne vreče so pri nas zakon, naša mularija nima riti niti v spanju na miru in tudi D. se že veselo seli v košku, da o ta velki postelji ne govorim. Za vikend ga moramo nujno dat iz koša v posteljo, ker mu je že čist premajhenuser posted image .

Vitamini: jaz jemljem floradix tekoče železo z vitamini, je extra za alergike in tudi D. ga dajem vsak drug dan, več ga ne preneseuser posted image .

Žirafca moja, pri vsem, kar je za tabo, je to en čit normalen refleksni odziv organizma. Pred 3 mes si izgubila otroka, vmes si morala brez predaha skrbet za drugega otroka, vsa čustva, strahovi, bolečina pa je nekje ostalo. Enkrat mora ven, zato pusti srcu, glavi in telesu, da se postavijo nazaj. Se pa klanjam obema, da sta zmogla še na druge misliti obvajini težki izgubiuser posted image user posted image

Pivo pa jaz vsak večer spijem 2 dcl. Za mleko in za kožo.

Punce, a ma kera težave s kožo? Meni se zdi, kot da imam skoraj iste fore kot D. Na čase me vse srbi, vsa sem flekasta, karen pikce se mi pojavo, potem ene pol re srbi za po

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
27.2.2008 21:41:26   
tintin
Hoj, pa še na hitro od mene, preden mrknem.
Dan smo preživeli fajn, no midva s tamalim, ati je bil tako v službi do 17h.
Zdaj pa že spančka. Zadnje čase mi ga mal serje, ker mu dam dudo in on jo prime in vzame venuser posted image (sredi noči se mi to ne zdi smešno).
Sicer pa eno vprašanje: izpadanje las. Meni celi šopi izpadajo. Danes sem kupila Recept šampon proti izpadanju in fitoval kapsule...skoz nosim čop, ker je sicer vse okol polno las. Res sem jezna. Res mi med nosečnostjo skoraj noben las ni izipadel, ampak zdaj pa...user posted image user posted image user posted image
Zdaj grem pa spat. Sem zmatrana. Nočko!

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
27.2.2008 21:42:33   
Dajica
Špelka-lepo, res lepo, da si se oglasila! user posted image Sem veckrat pomislila nate in na tvojo Kajo, kako se kaj imata. Luskano puncko imas, pa kako lepe dolge laske ze ima! Ko bos utegnila, se le se kaj oglasi. Seveda, ko koncate s selitvijo. Pa srecno!

Tanayya-dobrodosla nazaj! user posted image

Od moje sestre sin je dobil vodene koze. Star je 6 let. Mlajsi bratec pa ima 2 leti. Verjetno se bo tudi on nalezel. Je pa stvar v tem, ker se mlajsi merka pri nas, pri nasi mami. Sestra je rekla, da mozno, da se bo tudi Kaja okuzla, pa da v bistvu mlajsi je otrok, lazje prenese. Baje je od njene klegice par mesecev star otrok isto dobil vodene koze, pa v tako rahli obliki, ena pikica in da je kmalu izginilo. Ce pa je starejsi otrok, ga srbi, se praska, je zivcen... Ne vem no, sicer jo bom drzala stran od bratranca, se mi vseno zdi, da je se tako majhna, da bi se okuzila s tem. Verjetno tudi vsak otrok drugace odreagira. Eden z blago obliko, drugi s tezjo. Sej enkrat jih bo verjetno dobila, pa vseeno upam, da ne zdej.

Moj prihaja domov s sluzbeuser posted image

Lahko nocko

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
27.2.2008 21:43:59   
manca
Sem dala v album slikce od naše kako se kopa v novi banjici..geslo je kot vedno: manca.
Scuba poglej si te slikce, saj je zraven tudi stojalo slikano.

Drugače sem pa danes klicala na Jesenice in vprašala, kdaj me mislijo dat na pregled zaradi alergije za Majo..je namreč že en mesec naokrog. Pa je sestra rekla, da se še odločajo kaj bi in da bom dobila pošto. Če mi kaj ne bo jasno naj jih pa pokličem. Mah, klinc jih gleda..najprej rečejo da bom imela z Majo pregled, potem pa takole.
Jutri imava z Majo itak cepljenje, pa bom njeni pediatrinji rekla za napotnico za v Lj pa bo.

Naša je imela pa včeraj in danes v postelji spet izpade...se je namreč drla zelo močno in potem končno ob dojenju omagala ter zaspala. Sej se je čez dan tudi mal jokcala, ampak da pa je zvečer tak halo pa ne vem nouser posted image ...bohve kaj jo baše.

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
27.2.2008 21:45:22   
mamuška
....sory, napačna tipkauser posted image user posted image user posted image user posted image ...srbi za popuser posted image user posted image , pol pa ko da ni blo nič, izgineuser posted image Pojma nimam, kaj se to dogaja?? Se morda še kateri?

Spanje: pri nas je zadnje dni problem zvečer zaspatuser posted image Ne vem, ali dan ne popusti ali kaj, ampak traja po uro in pol, da zares za spi. Se zdrami, pa zajamra, pa je treba dudo dat, pa je 20min mir in spet na novo. To mi ni nič kaj všečuser posted image

Ful sem vesela za Nalin in Jonasa, nisem pa vedela, da je bil tudi Žan bolan. Ne uspem vsega sledituser posted image

Podložke: jaz obvezno, če ne me bradavice bolijo za znoret, mam pa navadne od DM za 2 eur cela škatla.

Uf, Laubica, ne se ti hecat z avtosedežem, razen če imaš tistega concorda, ki se poleže in je od 0-18 kg. Vožnja naprej in v avtosedežu je lahko za 4 mesečnika smrtno nevarna ob prvem malo močnejšem zaviranju, tko da .... tam pred 9. , 10. mesecem nikakor, raje kasneje. Zato so tudi začeli delat večje lupine, ki so do 13 kg.  Tele naše štručke so še čisti "želejčki", nimajo še nobene mišične mase in moči.

Kako bi se otrok lahko v današnjih spalki zadušil ne vem, si pa predstavljam, kako se je lahko 20, 30 let nazaj, ker imam še dvoje svojih spalnih vreč. Pri današnjih vrečah te bojazni zagotovo ni. Stare pa so se zapenjale tesno pod vratom, potem pa so imele vrvive pod pazduho in na koncih prinogah, da si otroka v posteljo privezal. Ostalo si narišiteuser posted image user posted image

Zihr sem šekaj sfalila. ampak delo kliče, Kajkliče, rjoveuser posted image Dve žehti sta še na balknu, kosilo za jutr itn itn. Mirno noč in lepe sanjeuser posted image

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
27.2.2008 21:48:43   
mamuška
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

Ce pa je starejsi otrok, ga srbi, se praska, je zivcen... Ne vem no, sicer jo bom drzala stran od bratranca, se mi vseno zdi, da je se tako majhna, da bi se okuzila s tem. Verjetno tudi vsak otrok drugace odreagira. Eden z blago obliko, drugi s tezjo. Sej enkrat jih bo verjetno dobila, pa vseeno upam, da ne zdej.

Lahko nocko

EJ, ne tega verjet! Samo od otroka je odvisno, kakšno obliko bo imel, starost nima nič  s tem. So dokaj zoprna bolezen in imunski sistem zelo izčrpajo, zato naj bi dojenčke do 1. leta zelo pazili, da jih ne bi dobil. Če je možno, seveda. Itak pa je inkubaicjska doba 3 tedne in otrok jemočno kužen, preden bolezensama izbruhne. Tko da ste verjetno že prepozni.user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
27.2.2008 21:49:46   
DEBELUŠKA30
Mamuška, a ti si Gorenjka, če si pešačila iz Vrbe v Begunje? Pa se nam nikoli ne pridružiš, na "gorenjskih čvekih"?!
Manca a vi mate tud že zobek?

Moja "pupika" je pa danes tolk sitna user posted image , gotovo ji manjka, ker nismo šli nič ven?! Jutri, pa če bojo "prekle" dol letele gremo ven!!! Pa še moj ma dopust "zimske počitnice" user posted image user posted image user posted image !

Štajerke, prav za prav Mariborčanke, če se odločim, za študij v Mariboru, a mi katera odstopi sobo za 1 X tedensko nočitev user posted image ! Ma saj ne verjamem, da bi mi to zneslo, pri dveh otrocih, biti en dan in eno noč od doma user posted image , pa fullll bi radaaaaa user posted image ! Sanjam ...........

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
27.2.2008 21:56:12   
manca
Ne, mi pa nimamo zobka...se je ena prej pred tabo zmotila...namreč od ene novemberke hčerki je isto ime Maja, tako kot naši. Hja, mogoče je pa naša naslednjauser posted image

< Sporočilo je popravil manca -- 27.2.2008 22:00:30 >

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
27.2.2008 22:06:53   
naraščaj
Čer,

no smo se danes popoldne potepal. Sem si hotla kupt trenerko pa je nisem dobila user posted image user posted image user posted image  sploh nimajo nč pametnga. Po dolgem času, ko si bi jaz kupla neki konkretnga pa nč. za pop....Dopoldne pa sva s Tajo tut bli zunaj 2h. Je bil res krasen dan.
Taja že 1h spančka, jaz sem že stuširana, mal sem trebušnjakov nardila user posted image , zdaj pa gledam na kraju zločina in mal vmes berem RR

IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Sicer pa eno vprašanje: izpadanje las. Meni celi šopi izpadajo. Danes sem kupila Recept šampon proti izpadanju in fitoval kapsule...skoz nosim čop, ker je sicer vse okol polno las. Res sem jezna. Res mi med nosečnostjo skoraj noben las ni izipadel, ampak zdaj pa...user posted image user posted image user posted image

Men tut ful izpadajo, morm ful pazit, ker jih ma taja nonstop v rokah in pol si te rokce tišči v usta. <groza

koze: jaz sem jim mela, ko sem bla stara 6m, sem taka na tisti sliki, kot bi me mravle nasekale user posted image user posted image

Kožo mam pa jaz ful suho, si jo morm ful mazat, pa nč kaj ni bolš in me včasih tut pol srbi, ker je suha, razen na obrazu, sem dobla spet mastno kožo na posameznih predelih

Tanayya, dobrodošla nazaj.

nč, se jutr kaj slišmo, upam, da bo še en lep dan. Kake pa so kaj napovedi pa nimam pojma.

Lahko noč

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
27.2.2008 22:12:40   
DEBELUŠKA30
No pa še ena (šala) za lahko noč user posted image :
user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
27.2.2008 22:47:03   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: mamuška

IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

Ce pa je starejsi otrok, ga srbi, se praska, je zivcen... Ne vem no, sicer jo bom drzala stran od bratranca, se mi vseno zdi, da je se tako majhna, da bi se okuzila s tem. Verjetno tudi vsak otrok drugace odreagira. Eden z blago obliko, drugi s tezjo. Sej enkrat jih bo verjetno dobila, pa vseeno upam, da ne zdej.

Lahko nocko

EJ, ne tega verjet! Samo od otroka je odvisno, kakšno obliko bo imel, starost nima nič  s tem. So dokaj zoprna bolezen in imunski sistem zelo izčrpajo, zato naj bi dojenčke do 1. leta zelo pazili, da jih ne bi dobil. Če je možno, seveda. Itak pa je inkubaicjska doba 3 tedne in otrok jemočno kužen, preden bolezensama izbruhne. Tko da ste verjetno že prepozni.user posted image

Mamuška in Dajica - ko je bila moja Pika stara dva meseca (Tevž pa 3 leta), je Tevž dobil norice. Ko sem šla po sirup za njega k pediatrinji, sem jo vprašala, kaj če jih bo še Pika dobila, pa mi je rekla - čimprej tembolje (Mamuška user posted image ) ... in čez 13 dni jih je dobila ... imela jih je mogoče kakšnih 30 pikic po celem telesu (kar je zelo malo), brez vročine in brez problema... Tudi Tevž je imel zelo zelo blago obliko, tudi brez vročine, skratka čisto brez problemov... istočasno s Tevžem je imel njegov prijateljček v vrtcu (enako star) tako hudo obliko, da je bil par dni na infekcijski kliniki, ker ni mogel učkov zapret (je imel not norice), po lulčku, v ritki, v ustih, med prstki na rokah in nogah, ... POVSOD.... Tko da je res odvisno od otroka v kakšni obliki bojo norice in ne od starosti ....
Aja, pa za Piko mi je takrat rekla, da jih verjetno sploh ne bo dobila od Tevža, ker je dojena.... pa jih je dobila... Jaz sem kar vesela, da smo vsaj pri starejših dveh to že dali skoz.....

Tannaya, jaz sem ti pa tako lep vzpodbuden sms poslala user posted image ...... S temi telefoni zadnje čase nisem ravno prijatla... user posted image  Važno, da sta vidva zdaj uredu... Se vidimo naslednji teden, greš z nami v Celje, a ne?

Nočko!!!

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
27.2.2008 22:59:58   
zirafa76
jaz pa sem se dodala par fotk.....za lepo nocko

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
27.2.2008 23:10:29   
gruška
Žirafa - zelo lepe fotke, luškana pupika.... Sem pa opazila, da na parih fotkah že kar sedi ... A se ti ne zdi prekmalu?  user posted image  Me zanima, kako je pri ostalih? Vem, da pri nas ful opozarjajo pediatri, da najmanj pred dopolnjenim 5 mesecem naj ne bi dajali otroka sedet, da je zelo nezdravo za hrbtenico.... user posted image

Zdaj pa res šibam v postlo.....

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
27.2.2008 23:12:49   
gruška
Aja, še Kanarki sem hotela odgovorit - no, fino, da ste se dobili... so vsi luštni, a ne? Jaz sem mislila, da so se že včeraj vrnili ... No, naslednjič pridemo mi z njimi .... user posted image  ......

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
27.2.2008 23:21:45   
kanarka
Gruška...men je pa fizioterapevtka rekla, da jo moram parkrat na dan z rokicami potegnit v sedeč položajuser posted image   In to redno vadiva vsak dan. Tudi v vozičku sem jo že dala v športni del in je malo dvignjena. Hoče videti, kaj se dogaja.

Ja ful so lušni in simpatični. So podaljšali do sobote. Ti kar pridi, sej na plažah je prostora dovolj za vseuser posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
27.2.2008 23:27:39   
Oranža
Dober večer čveke......
sam na hitrco, sm mela kaput računalnik, tko da imam še kaj za prebrat, smo ok, smo bli zdej 2x na Bledu...aja mamuška, mi2 sva kr dost blizu doma....nicolina, sm opazla da si me pogrešila...kile -1...nč kej spodbudno...zdej grem pa spat ker že križem gledam, pa še buča me boli...
Nočko

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
27.2.2008 23:34:11   
mamuška
Hmmm, Gruška, naš P takole svari. Jaz poznam oboje: 4-letnike, kis o norice prebolevali na infekcijski in take, ki so jih preboleli dobesedno na ulici in dojenček, ki so jih preboleli s 3, 4 pikicami in take,ki so bili 6 tednov (?!!!) na infekcijski. Sama sem jih prebolela in to zelo hude, tko jaz jih dojenčku nekako ne bi privoščila. Itak pa večinoma nemoreš kaj dosti naredit, ko so, pač so.

Posedam jaz našega še ne, edino hranim ga pol sede-pol leže, plazi se naš tudi še ne - vaša bejba, žirafa, je pa ornk bejba, če jo že "rikverc" šibauser posted image user posted image user posted image Cukrček! Naš se zaenkrat samo v krogu vrti, naj bo na hrbtu ali na trebuhu.

Debeluška, ja, jaz sem tud z gorenjksega konca, na čveke paletos nisem nikamor hodila, ker imamo redpisanoizolacijo in se vseh "pobližjih" kontaktov na žalost ogibamo. Ampak nč bat, pride čas tudi za nasuser posted image

Južna za jutr je, še coteuser posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
28.2.2008 8:22:39   
barika
Jutro
včeraj smo imeli pestro, cel dan je bil tečkica, (spet ne more kakat user posted image user posted image ), pa sej e tak napenju, daje padel v neutolažljiv jok, ko sem ga mela na rokah, je bilo tak tak, ko sem ga dala pa ležat, je bila pa kriza. potem pa zvečer še 1x, grozn je bilo za gledat in za poslušat. user posted image
aja, potem sem mu pa skuhala slive, pa sladkala, tak da je bila potem explozija v plenici user posted image (hvala bogu, oz. slivam)

Izpadanje las: tudi jaz se pridružujem klubu "kmalu plešastih".... vsepovsod so, sam na glavi neuser posted image user posted image user posted image
se tolažim, da so to samo hormoni, ko se bodo porihtali, tudi lasje ne bodo več izpadali

Vodene koze, jaz sem jih dobila, ko sem bila stara 12 let, brat je imel pa tarat dobre 4 mesece (imel je kozo na kozo, eno na drugi, tak da bil cel bel od tiste maže)

Naraščaj, jaz sem si spodnji del trenirke kupila v Sport 2000, imajo tak no, dost ponudbne (odvisno, kaj hočeš), jaz sem si kupila črni spodnji del trenirke, na črto (nike) pa sem dala 34€

Gruška: Martin že tud hoče ful sedet, drugače se kr vzdiguje. tak da ga jaz dam "sedet" občasno, ko se carta, al pa v vozičku, ker se drugače dere, ker nič ne vidiuser posted image , tak da če je to 2 uri na dan je veliko.

Kanarka, mogoče malo čudno vprašanje, kako dolgo traja vožnja (z letalom, seveda) do Kanarskih???

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
28.2.2008 8:24:23   
barika
Ja zakaj pa ne povete, da sem prva???user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
   RE: Novembrshttp://www.ringaraja.net/forum/rt...
28.2.2008 8:53:12   
Tanayya29
dobro jutro!
Barika hvala za zajtrk!Še zdaj nisem uspela vsega prebrat,tako,da sploh ne vem na kaj odgovort.
Norice lahko povem samo iz izkušenj v vrtcu,inkubacijska je 3 t,pri nas so jih skor vsi dobil,smo bli pa takrat stari 3 leta.
Sedenje tudi naš bi kr sedeluser posted image ,ampak ga držimo mal nazaj.Z vozičkom bom pa tudi jaz počakala do 5 meseca,čeprav že protestira.
Alergolog ga imamo jutri ob 2h,pa bomo vidli,ne morem nič rečt,pikce niso še čist zginleuser posted image ,tako da sem včeraj spet dala un ta drug mlek,pa na srečno ni protestiral...hvala vsem za vzpodbudne besede in pesti(so pomagale).
Sem pa tud sama bla tiste dni full slabe volje,pa me je še to dodatno potrlo....
gruška,z veseljem grem z vami,imam pa v četrtek pediatra,upam,da boste šle kakšen drug dan.

No,doma smo se imeli lepo,v Idriji,sprememba res dobro vpliva,na oba.Je pa ena zanimiva prigoda.Od mojega strica žena(se pravi teta)ima manično depresijo,in ko sem se poročila,je bila v stanju,ki ji ni doljevalo priti na poroko,in ima od takrat full slabo vest,in je rekla ,naj pridem k njej,in jaz in Taj greva....in ne boste verjele punce kaj mi je ta ženska nakupila...ne ,ne pretiravam os selotejpa do dormeo odeje,uglavnem cel prtlažnik robe...mehcalcev,praškov,plenic,nogavic,gat,za tamalga.....noro!Mami pravi,da je v evforivčnem stanju,al kako se reče...mi je blo prov nerodn,nism hotla vzet,pa je tok govorila in govorila,pa kar nosila stvari...tako,da sem preskrbljena z vsem za cca.3 mesece...

a sem vam povedala,da sem vas pogrešala?

bom prebrala za nazaj,obljubim!!!!!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
28.2.2008 8:55:29   
Tanayya29
Pa še eno kavico vam skuham..barika vam je postregla z zajtrkom¨!
user posted image

pa si izberite tisto,ki si jo želite!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?