Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 3.3.2008 21:18:29
|
|
|
|
jooly
|
Koza lula... vsak si natoči v plastično steklenico vodo in se postavi zraven nje. Potem nasprotnik cilja z žogo tvojo steklenico in medtem ko ti laufaš po žogo, ti nasprotnik lahko še dodato obrne steklenico in zliva vodo ven in zraven vpije: koza lula, lula, lula No, in ko un prime žogo reče stop in more ta drug nehat tankat. Tistmu ki zmanjka vode, je zgubu. Matr, a sem sploh kej razložila? Povejte, če je kej bol jasn, al še manj kot prej?? IZVIRNO SPOROČILO: TKT Nikolina, piši kao što govoriš IZVIRNO SPOROČILO: TKT nc, grem gledat ce se misl mali kej zbudit k mora jit spat pazi ta stavk Barika... kaj je s to anketo? A nam boš kšn vprašalnik prpravla?? (al maš kšno bolj resno zadevo?... ) Glede na kvaliteto naših gradbincev upam, da nam v sredo ne bo predorov zasul Vidm da mi gre kr precej na smeh
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 3.3.2008 21:19:56
|
|
|
|
scubadiver
|
Dobro jutro punce, aja ne, tole ne bo šlo, ampak sem šele zdele vidla da se danes sploh še nisem pofočkala tle gor. Včeraj smo se cel dan potepali, smo bili na gorenjskem pri sorodnikih od mojega najdražjega. Lana je bla ful ful pridna, midva sva nabrala regrat in sva se ga danes najedla za kosilo - še dobr če bo res sneg. Kej zlo se pa nismo sprehajali, ker je zelo solidno pihalo. Danes tud nisva bli ne vem kok zunaj. Je pa Lana tko posrečena. Na vsak način se hoče vsest. Dvigne glavo in rame, več ji pa ne rata in po enih 5-tih poskusih začne prav togotno kričat in kar še naprej probava. Je očitno trmasta kot očka . Tko da je danes cel dan delala trebušnjake namesto mamice . Gruška in celjanke kar se mene tiče Celje velja ker moram tako al pa tako v sredo tja. Sam ne sanja se mi točno kako se zmenit. Ob kateri uri pa smo se me mislile dobit? Glede na to, da moram jaz babico peljat na kosilo, ne smem pridet tja prav pozno. Celje še kar nekako poznam. Poznam center in mariborsko cesto. Tko da se komot dobimo kje tam na mariborski? Da lahko parkiramo. Kje se je pa Nemrak izgubila? Je že precej časa nisem videla tle gor
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 3.3.2008 21:20:48
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v Rokice - mi smo tus jih odkrili in imamo včasih obe v ustih pa še jošk bi zraven stlaču če bi šlo pa ne gre ker je prevelik Sorry Vanja, ti verjamem, ker vem, da imaš enga večjega kot Timonova glava Saj ne zameriš, a ne? Ti pa namest da klobasaš neumnosti, pejt rajš tvojga na remiju slečt
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 3.3.2008 21:25:10
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Nicolina in Vanja, najprej poročilo: pri meni je -1 kg , jedla nisem nič manj, sem pa mal več migala: Vanja, bravo si pa res pridna iz tedna v teden ! Nicolina tu sem, migam kaj ne vidiš ! Ja super, da nisi šla nič gor, tudi to je veliko ! TKT, jest mam tud največ okol pasu, zato lahko greva na morje, pa dodatnega šlaufa ne rabva ! Kaja vse najboljše za mini RD ! Dajica fulll ste fletni! No pri nas je palec že pogruntala in ga skoz cuza ! Študij: Kaj pa študirate? Pa še nekaj: A je mogoče katera tu, ki je študirala ali pa študira na Pravni fakulteti v Mariboru ali pa na Pravni fakulteti v Ljubljani? Nujno bi rabila informacije?!
< Sporočilo je popravil DEBELUŠKA30 -- 3.3.2008 21:27:43 >
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 3.3.2008 21:28:04
|
|
|
|
barika
|
aaaaaaaaaaaaaaa hudo babe, sej ne morem naredit ankete, se tule smejim ko pohan piščanc sma z mojim vsak na svojem računalniku pa "programirama" potem zvečer boma pa še mal "programrala" po postli, tak da babe, pejte se stiskat, ker bo mrzloooooo (aja, anketo, bom pokazala ja)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 3.3.2008 21:31:16
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: jooly IZVIRNO SPOROČILO: TKT Nikolina, piši kao što govoriš IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v Rokice - mi smo tus jih odkrili in imamo včasih obe v ustih pa še jošk bi zraven stlaču če bi šlo pa ne gre ker je prevelik Sorry Vanja, ti verjamem, ker vem, da imaš enga večjega kot Timonova glava Saj ne zameriš, a ne? Kja bo zamerla, veš kaj bi ene dale za take joške... Vanja oprosti...
< Sporočilo je popravil nicolina -- 3.3.2008 21:32:33 >
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 3.3.2008 21:32:13
|
|
|
|
jooly
|
Ja madona debeluška, sej nismo vse slepe...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 3.3.2008 21:34:23
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: jooly Koza lula... vsak si natoči v plastično steklenico vodo in se postavi zraven nje. Potem nasprotnik cilja z žogo tvojo steklenico in medtem ko ti laufaš po žogo, ti nasprotnik lahko še dodato obrne steklenico in zliva vodo ven in zraven vpije: koza lula, lula, lula No, in ko un prime žogo reče stop in more ta drug nehat tankat. Tistmu ki zmanjka vode, je zgubu. Matr, a sem sploh kej razložila? Povejte, če je kej bol jasn, al še manj kot prej?? JOOLY, VSE JASN, TUD MI SMO SE TO IGRAL, SAM SE NE SPOMNM ČE SMO PO CEST UPIL KOZA LULA, LULA, LULA IZVIRNO SPOROČILO: TKT Nikolina, piši kao što govoriš ITAK IZVIRNO SPOROČILO: TKT nc, grem gledat ce se misl mali kej zbudit k mora jit spat pazi ta stavk JOOLY, TI PA TUD NČ NE RAZUMEŠ ... RED JE RED, ČE MORA SPAT, MORA SPAT, PA NI VAŽN KAJ DELA .... Barika... kaj je s to anketo? A nam boš kšn vprašalnik prpravla?? (al maš kšno bolj resno zadevo?... ) Glede na kvaliteto naših gradbincev upam, da nam v sredo ne bo predorov zasul Vidm da mi gre kr precej na smeh U GLAVNEM JOOLY, SI ME NASMEJALA
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 3.3.2008 21:35:47
|
|
|
|
nicolina
|
Debeluška, teb gre pa to zelo dober.... , a res tako skačeš? Naši jooly gre pa danes fajn na smeh...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 3.3.2008 21:36:11
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: jooly Ja madona debeluška, sej nismo vse slepe... Jooly, pejd že spat, jaz grem pa mojga slačt ...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 3.3.2008 21:40:44
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška Jooly, pejd že spat, jaz grem pa mojga slačt ... Se strinjam, jaz bi šla tud mojga slačit, pa spet dremlje pred TV... joj, ti deci. Pa danes sem nekam polna energije...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 3.3.2008 21:41:11
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Jooly :
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 3.3.2008 21:44:52
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Gruška in celjanke kar se mene tiče Celje velja ker moram tako al pa tako v sredo tja. Sam ne sanja se mi točno kako se zmenit. Ob kateri uri pa smo se me mislile dobit? Glede na to, da moram jaz babico peljat na kosilo, ne smem pridet tja prav pozno. Celje še kar nekako poznam. Poznam center in mariborsko cesto. Tko da se komot dobimo kje tam na mariborski? Da lahko parkiramo. Kje se je pa Nemrak izgubila? Je že precej časa nisem videla tle gor Ej, a je ob 11ih v Celju prezgodaj? Ker ti pol loh babico ob enih pelješ na kosilo, 2 uri mamo pa dost, da mal počvekamo, a ne? Pa men bi čist pasal ob 11ih, da bom pol dost zgodi doma za otroke iskat v šolo in vrtec... A si slišala Ninočka, bi bli tok zgodi (do ene pol treh) že v Lj. .... Kva pravte?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 3.3.2008 21:47:06
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Jooly : Ne ga srat, Debeluška, kje najdeš take slikce ...... pejte že spat, no.....
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 3.3.2008 21:56:29
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Jooly : Debeluška, si faca....
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 3.3.2008 22:05:33
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška Jooly, pejd že spat, jaz grem pa mojga slačt ... A bi ti men tvojga kdaj pa kdaj posodla?! Če bolj slabo remi igra, bi mela še jst kej od tega...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 3.3.2008 22:09:32
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: jooly IZVIRNO SPOROČILO: gruška Jooly, pejd že spat, jaz grem pa mojga slačt ... A bi ti men tvojga kdaj pa kdaj posodla?! Če bolj slabo remi igra, bi mela še jst kej od tega... Sej sm jaz vedla, da če po cesti vpiješ KOZA LULA LULA LULA, da ne morš bit čist zdrava .........
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 3.3.2008 22:12:07
|
|
|
|
jooly
|
Ej debeluška, sej nis huda, ne?! Mal mi dogaja. K u starih cajtih, npr. v srednji šoli, k smo bli sposobni čist brez razloga popadat pod mizo od smeha - takrt ko je blo najmanj treba, med kakim popravcem Kr neki... Lohk pa link pošleš od telih slikic, k so res fajn .
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 3.3.2008 22:14:13
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: jooly IZVIRNO SPOROČILO: gruška Jooly, pejd že spat, jaz grem pa mojga slačt ... A bi ti men tvojga kdaj pa kdaj posodla?! Če bolj slabo remi igra, bi mela še jst kej od tega... Sej sm jaz vedla, da če po cesti vpiješ KOZA LULA LULA LULA, da ne morš bit čist zdrava ......... Pa to je še dobr. Kva pa ko se mi zatakne, pa vpijem LOZA KULA KULA KULA
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 3.3.2008 22:19:04
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: jooly IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: jooly IZVIRNO SPOROČILO: gruška Jooly, pejd že spat, jaz grem pa mojga slačt ... A bi ti men tvojga kdaj pa kdaj posodla?! Če bolj slabo remi igra, bi mela še jst kej od tega... Sej sm jaz vedla, da če po cesti vpiješ KOZA LULA LULA LULA, da ne morš bit čist zdrava ......... Pa to je še dobr. Kva pa ko se mi zatakne, pa vpijem LOZA KULA KULA KULA Ej ti, IČA PUTRIH, jaz uspavam Tajo na joški, pa se režim k pečen maček ... Jo grem dat spat, da bom res mela še kej od mojga (razen smrčanja )........ Nočko... Jooly, če ne gre Ninočka z mano, a greva midve z enim avtom v sredo? Ajd...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 3.3.2008 22:25:19
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška Nočko... Jooly, če ne gre Ninočka z mano, a greva midve z enim avtom v sredo? Lahko. Bom jst kopilot. Pa ne me kregat, če bova pristale v Zgorjem Kašlju Zdej pa res grem. Se bom še mal pod koutrom smejala - sam da mi ne bo moj zameru, kva hudiča je tam dol tok smešnga?!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 3.3.2008 22:27:07
|
|
|
|
scubadiver
|
Vam pa dogaja dons Kok ste luškane. Men je ob 11h v Celju superca
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 3.3.2008 22:32:41
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Jooly, zamerila , le zakaj, se človek vsaj nasmeje ! Gruška, zdaj grem pa res spat, pa veš zakaj: ker je treba starejše ubogat , sploh pa device (mislim po horoskopu, pa ne zamerit)!
< Sporočilo je popravil DEBELUŠKA30 -- 3.3.2008 22:33:46 >
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 3.3.2008 22:56:09
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina [ IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v Rokice - mi smo tus jih odkrili in imamo včasih obe v ustih pa še jošk bi zraven stlaču če bi šlo pa ne gre ker je prevelik Sorry Vanja, ti verjamem, ker vem, da imaš enga večjega kot Timonova glava Saj ne zameriš, a ne? Kja bo zamerla, veš kaj bi ene dale za take joške... Vanja oprosti... Ej babnice ste me pa nasmejale dons...nč ne zamerim ne eni ne drugi, sm vam pa povem, da ste lohk vesele da imate majhne IZVIRNO SPOROČILO: gruška Sej sm jaz vedla, da če po cesti vpiješ KOZA LULA LULA LULA, da ne morš bit čist zdrava ......... brez komentarja...... jst grem tud spat, sem eno goro perila zlikala, zdej pa grem v mižule. Debeluška pridna si bla za kilce ..... nočko....
< Sporočilo je popravil vanja.v -- 3.3.2008 22:59:35 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 4.3.2008 8:27:00
|
|
|
|
Anonimen
|
[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/3768038/2/istockphoto_3768038_morning_coffe.jpg&imgrefurl=http://www.istockphoto.com/file_closeup/object/3768038_morning_coffe.php%3Fid%3D3768038&h=380&w=380&sz=56&hl=sl&start=10&tbnid=vklXIzUH8kIvLM:&tbnh=123&tbnw=123&prev=/images%3Fq%3Dcoffe%26gbv%3D2%26ndsp%3D20%26hl%3Dsl%26sa%3DN][/link], DOBRO JUTRO... Sem se tolk nasmejala ko sem brala tole včerejšnjo stran da semse mogla oglasit in da vas počastim s kavo. Danes ste mi polepšale dan ne glede na vreme
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?