|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
1.3.2008 11:57:16   
Ilije
Ojla!

Sem spila že vse vaše kaviceuser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76

p.s.mi verjamete, da moram sedaj gumico za lase 3x ovit, prej pa sem jo samo 2x???user posted image user posted image user posted image

Ma jst bi si rekla, da se je gumica raztegnalauser posted image user posted image user posted image . Nikar si ne delajte preveč skrbi zaradi las, nam sedaj po porodu vsem izpadajo.

Sedaj morm pa kr končat, ker se je naša mala sirena zbudilauser posted image

papa

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
1.3.2008 15:04:57   
naraščaj
hojla

neko čudno zatišje je tle gor.

No pri nas lije kot iz škafa. Sicer je ne dolgo nazaj začelo in  sta Taja in ati bla vseen zunaj preden je začelo. sedaj pa se trudi neki uspavat pa ni nekih rezultatov. user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
1.3.2008 15:10:16   
naraščaj
ups, sem prehitr stisnla       user posted image user posted image user posted image user posted image

Noč je bla katasrofa, no saj ni tak grozn, sam 2x se je zbudla za jest in enkrat je mela cel žur (smejanje in ...) je trajal, da je zaspala. Nevem no kAK  to, da mi podnev nč kaj ne spi.

Alergolog maj vsi dr. so za en klinc pardon zdravstvos temi čakalnimi.ž
Glede bulce: žal neb vedla

Nč, se beremo

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
1.3.2008 15:34:58   
scubadiver
Ojla punce,
tud v ljubljani že cel dan bolj ali manj dežuje. Je vreme tako kot moje počutje. Sem prav žalostna danes. Je namreč druga obletnica odkar je umrla moja mami.
Sem bila že dopoldne na žalah, sem nesla eno lepo ikebano in svečko sem prižgala. Ne glede na dež, kar nekako nisem mogla it stran od groba user posted image user posted image

Lana pa že čist cel dan spi user posted image . budna je bila zjutraj od osmih do desetih, od desetih naprej je bila pa zbujena mogoče pol ure. A je to lahko posledica obeh cepljenj včeraj? Verjetno a ne? Upam, da ne bomo imeli ponoči veselice user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
1.3.2008 16:20:02   
Oranža
Pozdravček punce,

Jst sem boljš, je pa vreme res za en drekec pekec.....dopoldne smo mal pospravljal zdej pa se pa vsi tle po dnevni vlečemouser posted image user posted image
Joj Scubauser posted image user posted image user posted image mi je tolk hudo k sem tole tvoje prebrala....verjamem da ti je hudo in težko pri user posted image ....moja mami je bla 26 let stara ko je ostala brez obeh starševuser posted image user posted image ...še dobro da je mene bolj zgodaj mela da se jih vsaj dobr spominjamuser posted image ....res si ne predstavljam.......
No v glavnem morm še kej za nazaj prebrat pa mi gre še bolj počasi.....se tipkamo...čao
user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
1.3.2008 17:31:55   
Tanayya29
Pozdrav!
Danes je pa res za en drek vremeuser posted image ,no sedaj je končno malo jasno,moj ga je peljal na en brzi sprehod.
Scubauser posted image user posted image ,ob takih obletnicah je res hudo,obletnica mojega očeta je pa osmega aprila,še vedno se spomnim,ko sem ga en dan prej klicala po mobitelu v klinični,in mi je rekel naj ga ne kličem več,pa tako čudno je govoril,ponoči pa je umrl,ne vem,meni je obupno hudo,ko se spomnim tega...
Mogoče se bo zdelo mal čudno,ampak vam povem,da je drugi dan po smrti(preden smo ga pokopali) v mojem snu oz. jaz še vedno trdim,da je bilo v živo....ko sem odprla oči(ali sanjala),je stal tam pri oknu,v tisti oranžni vetrovki.....kot,bi se prišel poslovit...ne,vem no...dve taki posmrtni srečanji sem doživela...z njim,al kaj pa jaz vem kaj je to blo.....
Sem prav obudila spomine na vse to.......
Hudo je, res hudo izgubiti ljubljeno osebo...in še to,ko je zadnjič odhajal od doma v KC,mi je rekel pridna bodi,naš pes je podivjal
(prej smo imeli nemškega ovčarka),rešilc je odpeljal...in takrat sem ga zadnjič videla.Mami mi je rekla po smrti,da ga lahko grem še pogledat v KC,pa nisem šla....
skratka........user posted image user posted image user posted image user posted image
vanja v. tudi tebi en user posted image user posted image ,in me veseli,da si bolje!!!!!!!!!!!!

Lep dan še naprej,

< Sporočilo je popravil Tanayya29 -- 1.3.2008 17:33:07 >

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
1.3.2008 17:34:12   
Tanayya29
Lana pa verjetno spi,ja zaradi cepljenja,tudi naš je danes spal popoldan 3h v kosu,mal je pa tut vreme krivo....

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
1.3.2008 18:30:58   
gruška
Scuba user posted image user posted image user posted image , saj sem brez besed ....

Marinci - se bom ta teden pozanimala kako je s snemanjem ... če si pa iz Celja se pa v sredo vidimo, a ne? Pridemo ljubljančanke in okoličanke v Celje na en kofe ...

No, Scuba, fino za sredo ... še ostale: Jooly, Ninočka, Tannaya, TKT, Barika, Naraščaj, (katera je še iz celjskega konca?).... velja potem sreda? Še ura in kraj ...
Pa če katera kaj rabi od Tupperware - jutri bom spet naročala, pa lahko v sredo prinesem s sabo...

Ja Anit28, nam so tud vzeli dan v februarju user posted image , tko da kar danes praznujemo 4 mesece user posted image user posted image user posted image user posted image  ... čestitke tudi vam user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa nimam pojma kaj bi bila ta bulica ... dobro opravite v petek ....

Ste videle, da so že NOVEMBRČICE 2008 ? Kolk gre hitr čas .... noro....

Se še oglasim ....

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
1.3.2008 20:02:22   
DEBELUŠKA30
Scuba, user posted image  tvoja mama je zdaj zvezdica na nebu, ki te spremlja!
Vanja, lepo da si že bolje, še vreme se "zrihta" pa se lahko dobimo user posted image user posted image user posted image !

Tanayya, še zate user posted image !

Pa spet ena na moški račun user posted image , da razbijemo to turobno vreme:

Upam, da se je "prileplo"!

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
1.3.2008 20:03:34   
DEBELUŠKA30
user posted image  Ni ratal, škoda, prav hecna slikca je bla user posted image

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
1.3.2008 22:20:31   
potepinka
Čer

No danes je bilo vreme res obup,pri nas je zelo pihal veter,potem pa dež.

Mark je spal od 20.30-6  user posted image user posted image user posted image

Smo pa danes šli moji sodelavki na obisk,Mark je bil zelo priden se ful naglas  čudi ko pride kam, ker mu je vse novo,prav smešen je govori oooooooo
No danes je dobil 2 žlički kuhane jabolke in ni bilo nič reakcije,tako da bom čist počasi začela z GH.
Zdaj pa grem spat,Mark pa spi že od 20
Lahko noč

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
2.3.2008 8:17:38   
Laubica
user posted image Kje so tisti cajti ko sem takoooo hudooo minico noslauser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
2.3.2008 8:18:30   
Laubica
Moj malček se je pa spet zbujal na 1.5 ali 2 tak da sem komauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
2.3.2008 8:21:22   
Laubica
user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
2.3.2008 8:36:14   
scubadiver
Dobro jutro punce.
Lana je spala do pol šestih, sva se najdeli, potem pa se je odločila, da ne bo več spala. Je jamrala in jamrala in postajala vedno glasnejša ker sem jo ignorirala. Ob osmih mi je blo nespanja dovolj in sem vstala, jo previla.. A uganete kaj Lana počne zdej???? SPI user posted image  mali. Jest sem pa zdej tok zbujena, da tud če grem nazaj v postlo dvomim da bom zaspala. Jao jao..

Hvala vsem za sočutne besede ob včerajšnji obletnici. Res me je kr stisnilo. Pa kmalu prihaja še očetova. Mami je namreč umrla 1. marca, oči pa 1. aprila, ravno na "njegov dan" vedno je imel rad ta "praznik" ker je bil velik šaljivec. Še ko so mi javili iz italije da je umrl, sem najprej mislila, da je njegova prvoaprilska šala. Pa žal ni bila. Ah tole obdobje res ni glih fajn zame..

Kaj boste pa danes počeli? Naj bi bil spet lep dan, čeprav je v Ljublani še megla, ki pa vidim da se dviguje. Superca!!

Aja, pa še kavica, da ne bomo preveč zaspane:

user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
2.3.2008 9:52:33   
Dajica
laubica in scuba-hvala za kavico!
Mi smo spali od 21ih pa do 8ih zjutraj, s samo enim podojem! user posted image Sem ugotovila, da ce jo dam namesto ob osmih, spat ob devetih, da je lacna samo enkrat, pa ziher spi zjutraj do osmih.Zdej je na igralni blazini in se igra, gleda, poslusa, brca, brblja, prijema, tolce... user posted image Sem pa tudi jaz opazila, da nasa bolj z levo rokico prijema, desno pa kar tam zadaj pozablja. Pa ce ji primem desno rokico in nesem proti igracki, tudi z njo prijema, ampak da bi se pa sama spomnila..hmmm..bi pa trajalo.
Prej sem jo dojila in ko se naje, se zacne smejat kot zaba mala. Usta na siroko narazen in do uses.user posted image
Gremo pa danes na rojstni dan od bratrancev. Oba imata rd v drugem tednu, pa kar danes praznujeta. En bo dopolnil 6 let, drugi 2 leti.

Lepo prezivite danasnji soncni dan!

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
2.3.2008 9:59:37   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

tudi pri nas od 2h nismo vec spali. Pa ni bilo nic joka ali kaj podobnega tiho je lezal v posteljici in si jedel rokice, sam kaj ko me je to cmokanje tok motlo da nisem mogla spat, pa se skoz sem vstajala- roke ven, dudo not user posted image

a ve pustite da si rokice jejo al jim tud daste raje dudo? A je sploh prav da to delam? Te rokice namrec hitro postanejo palcek user posted image

tudi nas je zaenkrat bolj levicar, pa se mi zdi da je to normalno in da nima zveze s kasnejso uporabo rok.

Mi gremo danes na rd. eno leto starega fantka user posted image , komaj cakam, da spet mal s kolegi pocvekamo user posted image .

Tu v ceju je ze soncek tako da pocakam, da se skratek zbudi (ker ponoci ni spal spi zdej user posted image ) in greva na sprehod user posted image

user posted image  tale je pa za tiste ki ga se nimate!

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
2.3.2008 11:10:00   
barika
jutro!!!
joj skuba, na žalost sem jaz bolj leva kar se spodbudnih besed tiče, ti pa pošiljam enega user posted image user posted image user posted image user posted image  za tole težko obdobje. 

Ja jaz imam v sredo čas, tak da, punce, kr ulette, kaj pa pravi TKT in ostale (okoliške) Celjanke???

danes me pa neki zdravje matra, cel dan že kiham pa smrkam, upam, da ne bo kej resnega.user posted image user posted image

No, da vam povem kok se pri nas spi... pred včerajšnjim je mali zapal že ob 18.30, pa spal do 5-ih zjutraj, pa potem še do 8 (sej sem to že mnde napisala), včeraj pa od 21 pa nekaj, ko je zaspal s flašo pa do 8 zjutraj ko so pr sosedovih sexal al kaj, sta soseda v steno butala, pa nas je to zbudlouser posted image user posted image user posted image  (ja qrc, je treba domovinsko dolžnost opravit, ker imata hčerkico staro 1 mesec pa nekaj dniuser posted image user posted image )

Martin si tudi hoče roke pojest, tak da neki časa mu pustim, potem pa dudo v usta, samo duda ni glih zanimiva pa užitna, tak da....
je pa začel ful noge vzdigovat (tak v svečo, sej veste  kaj mislim, ne???), bodo kmalu noge v ustih, pa TKT, zdej Martin  tud že par dni ne poje več 170, ampak pusti od 40-60 mluser posted image user posted image  (no, ja boljš tak, ko pa da potem polovico vn zbruha)

to je mnde za danes vse, jutri grem pa v Mb v šolo, ta da se oglasim proti večeru, pa prosim ne prevelik pisat, ker potem mam preveč za prebratuser posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
2.3.2008 11:43:03   
barika
Žirafa, imam eno domačo nalogo za tebe.user posted image  dej poglej prosim tam pri vas, kolko stane rdeč fredov obroč, zanima me primerjava ker v BC stane skor 25€

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
2.3.2008 11:45:42   
sonchek
dan,dan...

Hvala za kavico..res je tle gor zatišje..pa še včeraj nisem nič pogledala sem milsila da bom imela fulll za prebrat...

potepinka..a že GH???

Scuba..žal mi je za tvoja starša..in res mi je žal da si jih tako hitro izgubila...jaz še vedno pomislim, ko se spomnim na kakšnega preminulega, da me zdaj čuva od tam gor...upam da isti pomisliš tudi ti...drži se user posted image , to zate res ni najlepši čas v letu...stisni k sebi malo Lano, saj tudi njo gledata in čuvata njena dedek in babica...

IZVIRNO SPOROČILO: TKT
a ve pustite da si rokice jejo al jim tud daste raje dudo? A je sploh prav da to delam? Te rokice namrec hitro postanejo palcek user posted image

..jaz si parkrat dudo not porinem, sam kaj ko ni tako zanimiva..pol pa obupam in jo pustim...če ne bi ji lohk res čist cel dan dudo not dajala..saj si skoz oblizuje te svoje roke...
..upam, da bo kaj kmalu zamenjala za igrače in potem roke ne bodo več tako zanimive user posted image

barika..tudi jaz že dva dni kiham in smrkam in tako sebi kot tebi želim, da se to ne sprevrže v kaj hujšega....

..Pri nas je sicer fulll lep sonček, sam piha pa k sam user posted image ...in upam da kmalu neha, da bomo šli malo ven...

Lep dan vsem..
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
2.3.2008 11:57:28   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Ja jaz imam v sredo čas, tak da, punce, kr ulette, kaj pa pravi TKT in ostale (okoliške) Celjanke???

ja, jaz mam cas in komi cakam !! Pa Ilje je tud rekla da pride ce bo cas!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
2.3.2008 12:34:10   
Laubica
tudi pri nas od 2h nismo vec spali. Pa ni bilo nic joka ali kaj podobnega tiho je lezal v posteljici in si jedel rokice, sam kaj ko me je to cmokanje tok motlo da nisem mogla spat, pa se skoz sem vstajala- roke ven, dudo not

a ve pustite da si rokice jejo al jim tud daste raje dudo? A je sploh prav da to delam? Te rokice namrec hitro postanejo palcek
Naš si tudi cele roke not tišči samo pol pa bruhne če mu ne dajem rokice ven-dude pa sploh nima rad.Naš pa je skozi jamral ni jokal

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
2.3.2008 13:40:26   
Ilije
Ojla

IZVIRNO SPOROČILO: gruška
No, Scuba, fino za sredo ... še ostale: Jooly, Ninočka, Tannaya, TKT, Barika, Naraščaj, (katera je še iz celjskega konca?).... velja potem sreda? Še ura in kraj ...

Ste videle, da so že NOVEMBRČICE 2008 ? Kolk gre hitr čas .... noro....

Mogoče se vam v sredo pridružim tudi  jaz, če le utegnem.

Res noro, kako čas beži, včeraj je bilo ravno eno leto odkar se je pokazal plusekuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

tud jaz sem spala bol tko tko... sem včeri jedla grah in je tamala ponoč skoz stokola, ker jo je zvijal. Me je pa to dopoldansko in čist poladansko sončece čist prebudilo 
Drugače pa prav zavidam tistim, ki že prespite celo noč in to brez hranjenja.

IZVIRNO SPOROČILO: TKT

jaz ji tud non stop roke iz ust vlečem, ker se prav tako bojim, da ne bi palčka začela sesat, ker dude sploh noče. tko da po moje ne delaš nič narobe.

ker je res nekakšno zatišje, grem kosilo do konca naredit potem nazaj ven na sončekuser posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
2.3.2008 17:35:34   
potepinka
sonchek-ja Marku še fali 8 dni do 4 mesecev pa čisto po malem probujeva,dojim ne P je pa tudi rekla da pri 4 mes lahko začneva z GH

Jaz bi tudi zelo rada prišla na srečanje sam ko pa nimam avta je mož v službi   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
2.3.2008 19:26:49   
Dajica
Jao, sem jezna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , natipkam celo stran, potem pa napise we are sorry....
Ponavadi si kopiram stran za vsak slucaj, ampak zdej pa nisem in glej ga zlomka....
Nimam volje se 1x pisat, bom kasneje.

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?