barika
|
jutro!!! joj skuba, na žalost sem jaz bolj leva kar se spodbudnih besed tiče, ti pa pošiljam enega za tole težko obdobje. Ja jaz imam v sredo čas, tak da, punce, kr ulette, kaj pa pravi TKT in ostale (okoliške) Celjanke??? danes me pa neki zdravje matra, cel dan že kiham pa smrkam, upam, da ne bo kej resnega. No, da vam povem kok se pri nas spi... pred včerajšnjim je mali zapal že ob 18.30, pa spal do 5-ih zjutraj, pa potem še do 8 (sej sem to že mnde napisala), včeraj pa od 21 pa nekaj, ko je zaspal s flašo pa do 8 zjutraj ko so pr sosedovih sexal al kaj, sta soseda v steno butala, pa nas je to zbudlo (ja qrc, je treba domovinsko dolžnost opravit, ker imata hčerkico staro 1 mesec pa nekaj dni ) Martin si tudi hoče roke pojest, tak da neki časa mu pustim, potem pa dudo v usta, samo duda ni glih zanimiva pa užitna, tak da.... je pa začel ful noge vzdigovat (tak v svečo, sej veste kaj mislim, ne???), bodo kmalu noge v ustih, pa TKT, zdej Martin tud že par dni ne poje več 170, ampak pusti od 40-60 ml (no, ja boljš tak, ko pa da potem polovico vn zbruha) to je mnde za danes vse, jutri grem pa v Mb v šolo, ta da se oglasim proti večeru, pa prosim ne prevelik pisat, ker potem mam preveč za prebrat
|