|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
28.2.2008 15:34:16   
anit28
Pozdravljene čvekice.
Po zelooo dooolgem času sem si danes vzela čas, da vas malo prečekiram.
Končala sem nekje pri 112 strani in mislim, da ne bom imela časa vse prebrat za nazaj, ker moj še zmeraj spi le 4x po pol ure.
Pri tako lepem vremenu kot smo ga imeli zadnje dni sva z U. skos špancirala in sedaj me zelo jezi, ker sem prebrala, da si Tannaya bila zopet v Idriji in se nisva dobili.
V tem času je pa tudi U. dobil neke izpuščaje in so tudi sumili na alergijo, vendar pa še ni tako hudo, da bi morali k arelgologu.
Glede na to, da je njegov očka alergičen na vse živo, še najbolj pa na svinjino, mislim, da je U. pravi kandidat za kaj takega.

Naj povem, da sem ga jaz že dala v športni del, ker je bil v tisti košari že tok stisnjen, da se mi je prav smilil. Je pa športni del tak, da lahko čisto ravno leži.

Za enkrat toliko mojega reporta pa vsem, ki praznujete želiva vse naj naj.
Tannaya ti pošljem ZS z mojo cifro, da me pokličeš ko boš zopet v idriji. Pišuka pa ful sem bila v Idriji pa, da se nisva mogle srečat!! 

LP vsem

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
28.2.2008 19:05:14   
sonchek
..kje pa ste dons vse...nas je že na drugo stran vrgl...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu anit28)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
28.2.2008 19:11:35   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

barika kje pa je ajtak?

Sicer se to mene ne tiče, a sem zasledila, da je zamenjala nick TKT. Me zanima, če ni en T kot Tomaž?

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
Se je pa včeraj začela dvigovat iz ležečega položaja proti sedečemu. Bravo moja hči user posted image

Tudi naša Ajda se tako dviguje. Iris se ni. Mislite, da je to povsem normalna razvojna stopnja?!? 

IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza

user posted image Mene pa zanima, tiste, ki uporabljate pamperske in so vaši otročki že 7kg ali uprabljati že 4-ico? Ponoči so spet začeli puščati in mislim, da jih bo potrebno menjati na večjo številko.user posted image

Aja, še to, ali jih ponoči še preoblačite, če so polulani. Naš se potem sedaj kar zbudi in traja cela ura, da nazaj zaspi. Dva dni zapored se oba zbujata ob 4-ih zjutraj in imamo potem veselico.user posted image

A nii zunaj bedno vreme!!!user posted image

Jaz imam na zalogi že 4, čeprav imamo trenutno še v uporabi 3.
Če ji ponoči plenička premoči jo obvezno preoblečem, ne glede na to da se predrami. Prav tako, čese pokaka. Ne bi rada tvegala s kakšnim prehladom pleničk.
Vreme se je pa pri nas popoldne poboljšalouser posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza

scuba - mi imamo sposojen nek log z medvedki. Sem pa dodatno kupila od tinylove-a vrtiljak in poleg je bila še neka žabica. To mu je pa neznansko všeč. Takrat sem kupila v Leclercu v akciji. Gleda celo uro in tolče po teh igračkah. Ko je pa utrujen, pa kar zaspi pod temi igračkami sam od sebe. Je pa fino, ker je vrtiljak in žabica na ježke, pa jih dam enkrat na lupinico, voziček, na igralni lok.

tudi pri nas se kar dobro zamoti s temi igračkami. Rada je tudi v ležaniku tako da me opazuje, kaj delam.

IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76

KDAJ NA KOLO?????Ter kaksen sedez kupiti???Ima katera izkusnje????Mi zelimo zaceti z kolesarjenjem, pa se ne vem kaj in kako....

Mi bomo z Ajdo začeli kolesariti, ko bo imela približno 8-9 kg, so tudi vsi sedeži od 9 kil naprej. Ti pa predlagam, da kupiš takšnega za zadaj, ker so za dlje

Toliko za danes od mene. Lepo pančkajte in vas berem spet jutriuser posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
28.2.2008 19:19:47   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: Ilije

IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

barika kje pa je ajtak?

Sicer se to mene ne tiče, a sem zasledila, da je zamenjala nick TKT. Me zanima, če ni en T kot Tomaž?

Punce saj sem tu user posted image , sam vas zaradi stiske s casom samo berem. Sem se mal bolj resno spravla k diplomi user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TKT -- 28.2.2008 19:20:17 >

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
28.2.2008 19:35:25   
Tanayya29
 Pozdrav!
Anit28 lepo,da si se nam oglasilauser posted image .Sem si zapisala št,ko bom naslednjič v Idriji te pokličem!
Se mi je pa danes prav kako bi rekla,fulll stožilo po starših(mami)in po vseh sorodnikih,sem bila dol in sem imela skoz družbo.....pa tam imam prijateljice iz otroštva,sestrične...
Me kar stiska...tle sva pa spet sama...sem,kar mal žalostna.
Sej z možem se imava fajn,ampak kaj ko je tako malo doma.Kdaj fulll pogrešam rodne krajeuser posted image user posted image user posted image .

Joj,dost jamranja...sej smo fajn!

sonchek,zihr je reakcija,nč ne skrbi(no,pomoje,ne me za besedo vzet,naš še ni bil cepljen).
ilije naš se isto tako vziguje(moj mož sicer pravi,da mene oponaša,ker glih tko delam trebušnjakeuser posted image user posted image user posted image ,se pravi napol),tako da verjetno je to kar normalna razvojna stopnja,saj jih je več že pisalo o tem.
Žirafa naš se tudi smeji kot utrgan,ko se vidi v ogledalu.
scuba upam,da je nakup uspel.Moram rečt,da se naš kar zamoti z igračkami.Zadnjič,se mi je srce trgalo od veselje,ko je imel svoj prvi dialog z bombažkom....ma,kako je bilo lepo,tako ga je gledal in mu nekaj govoril....seveda,nisem imela fotkiča zraven...imam,pa tudi jaz tisti lok od tiny love,ki je na ježke,in je superca!
Greva s Tajem preoblečt postelje,me že kliče v ležalnku!!

Pa pa!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
28.2.2008 20:10:00   
nicolina
Dober večer,
no mi smo bili danes na pregledu, imamo 6300 g in smo veliki 63 cm, nas je P. pohvalila. Bil je tudi cepljen, ampak to je bil tak jok, da se je men kar srce trgalo user posted image . Je bil ful dobre volje, pri pediatrinji je gledal rdečo vrvico, prijel ropotuljico, se z njo pogovarjal, še polul jo je. user posted image  Pri cepljenju pa čista polomija, jok in jok... komaj se je pomiril.
Popoldan je bil kar miren, sem mu dajala obkladke, prejle je jedel, sem ga dala v posteljico in se še skos pogovarja... user posted image

Pleničke, mi še skos uporabljamo 3. Ponoči ga ne preoblačim, razen če se pokaka.
Tin se tud zamoti z igralnim lokom, imamo ga tudi od Tiny love in se da prestavljat. Mi je prav zanimiv, ko se včasih z metuljčkom kar krega. user posted image

Tanayya, ti čist verjamem, da pogrešaš svoje domače. Zato je meni tako fajn, ker živim doma, tud ker sva s Tinom dosti sama, pa pridem moja mami ali ati k nama in nama hitreje mine, pa še pomagata mi dosti. Res, hvala obema, zlata sta. user posted image

Grem mal pred TV... se beremo

Neposredna povezava do sporočila: 3506
28.2.2008 20:22:00   
DEBELUŠKA30
NAŠIM SLAVLJENCEM ZA MINI RD:

user posted image

Mi smo šli danes gledat banjico (v Pikapolonico), tako kot ima Manca! Men je bla fulll všeč, pa sem jo že hotla vzet, pa je moj user posted image  rekel da se mu zdi fulll nepraktična user posted image ?
Pa me zanima, če jo ima katera že doma in kako je z njo zadovoljna, če se da otroka lepo not "umit", da ni samo za "igranje v vodi"!
Ja cena v Pikapolonci je 22 € za banjico, stojalo pa okoli 30 € user posted image !

Pa še nekaj - razlika v ceni:
V Pikapolonici so Bubchen robčki (1 zavitek oz. 64 kom) 5,20 €, v Mullerju pa 3,50 € (3 zavitki oz. 3 X 64 kom)user posted image user posted image user posted image !
Aptamil 2 (sem vzela za sestino punčko) v Pikapolonici cca. 16 € (koliko točno centov sem pozabila), v drogeriji DM pa cca. 11 € user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!

Tannaya, ko veš, da boš naslednji dan sama in da je lepo vreme, se lahko dobiva na Zbilju, pa greva mal na sprehod,pa na user posted image , ker sem jest tud cel dopoldne sama, do 15-e ure!

Vanja, če si v enem tednu dala -1 kg, si bila pa pridna user posted image user posted image user posted image , upam, da si videla moj "NO COMMENT" slikco, ampak sem ta teden bolj pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Zdej grem pa še mojga mal pomuckat ............

Neposredna povezava do sporočila: 3507
28.2.2008 20:30:05   
tintin
Debeluška: jaz imam to banjico tudi, nevem meni je ful dobra in valda se da otroka umit + uživa notri.
Aja, glede cen Pikapolonica(ali Ariel ali BC)  - itak...zato hodimo vsi v Muller/DM.user posted image

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
28.2.2008 21:27:14   
manca
Debeluška: cena banjice v Arielu je 20,80 pa še par centov zraven. Jaz sem ful zadovoljna...hrbtenica moja nič več ne trpi, tamala pa uživa. Seveda jo brez problema lahko umijemuser posted image Moj je pa tut čist navdušenuser posted image ...sej bi šla jaz tudi v tako banjico se kopat, samo mi je pa premajhnauser posted image user posted image user posted image

Mi smo tudi stalni gostje v Dm/Mueller, sploh zdaj še več ko smo ob rojstvu dobili darilne bone za ti dve trgoviniuser posted image

Cepljenje: uspešno, ni pa nič zaspana zarad tega.
Ima pa sedaj  7.140 g, velika je pa 65 cm....pri plenicah smo zaenkrat še na 3, imamo pa že zalogo plenic št. 4.
Pediatrinja je občudovala lepoto kože pri naši tamaliuser posted image ...tko da punce, danes je sledil en jogurt in čakam na reakcijo...če reakcije v do sobote zvečer ne bo lahko začnem z mlečnimi izdelki. Potem pa naj bi čez kakšen teden probala še jajček in videla če bo kaj. Ker če se pojavi alergija, bo pediatrinja klicala na Jesenice in se zmenila za datum za našo tamalouser posted image ...joj kolk je zlata. Lahko da je bilo takrat bolj reakcija na mandljevo olje kot pa kaj drugega.

Vreme je bilo pa nam danes naklonjeno...smo šli ven okrog treh, pa je bil sončekuser posted image .
Sem pa jaz čist fertik...mal sem prehlajena, potem me je pa še alergija na prah ruknila zraven, tako da komaj čakam da grem spančkat. Sem pa Majo zvečer pri dojenju lepo prosila, da sem utrujena in čist bogicauser posted image , pa se je podojila, zaspala ter se nato naslonila name..jaz pa hitro hop ven iz postelje in pospravljat še posodo.
Še katero matra tale alergija na prah? Hja, mene že od majhnega. Sem tako občutljiva zaradi tega tudi na posteljnino in rjuhe...vedno moram spati v nogavicah, predno kupim kakšno rjuho jo moram prešlatat z palcem in kazalcem, da vem če je ok. Ja, tako sem delala že doma pri starših...mi je mami morala vedno dati vsaj nekaj rjuh na razpolago, jaz sem pa odločila katera je prava. Da ne govorim o porabi robčkov...bi mi lahko kar s kamionom jih dostavili na domuser posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
28.2.2008 21:32:33   
naraščaj
čer, sam na hitr se javim.žPrej je bla ful tečka, no zaj pa že panča.

IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76

A se vasi tudi radi gledajo v ogledalo??Moja se ful rezi sama sebi...pa se na blazini ima tako ogledalo, pa se ji ful dopade gledat nekoga..sebe..pa se ful pogovarja...user posted image

Jp, naša tut, je cel špegu poflekan user posted image

Previjanje ponoč: do sedaj mislim da vse skup sam ene 5x enkrat pokakana ostalo lažni (čez široko povijanje nisem nč kaj vohala user posted image ) Plenice pa zdržijo. Ponavad se polul bol prosti jutru, ko prvič jeva.

mama11, super za napredek teže in vztrajanje v klubu mlekarn user posted image user posted image

Vsem slavljencem vsenajnaj.

nočko

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
28.2.2008 21:36:55   
tintin
Manca - super, da ste prestali cepljenje user posted image in da ni reakcij. IN upam, da se koža tudi obdži kljub KM in jajcem.
Glede alergij: meni so vsekale ven, ko sem jemala kontracepcijske, noro...vse me je non stop srbelo, bila sem na testih, kjer mi je pokazalo alergijo na trave + veliko navzkrižnih alergij, tako da sem hodila na imunoterapijo 3 leta in bila na dieti brez čokolade, koruze, oreščkov....Kot sem že enkrat rekla so super tablete za alergijo Telfast.
Glede alergij je skoraj vse okej, me pa zato trenutno bolj muči astma. Že kake 14 dni komaj diham, boli me v prsih, pogosto moram poseči po inhalatorju. To je naredil mrzel zrak pred kakimi 3 tedni.
Tudi jaz šibam spat, danes sva končno pomila okna in oprala zavese...že od jeseni jih nisva! Groza kaki prah! user posted image
Nočko!

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
28.2.2008 21:41:11   
tintin
Aja, glede plenic. Smo na št.3 pa ima okoli 7 kg, verjetno bomo še nekaj časa, ker so mu npr. Mullerjeve in Lidlove še vedno okoli pasu preširoke. Praksa do sedaj - ko se približamo zgornji meji, zamenjamo številko. Tako bo tudi sedaj, se pravi ko bo blizu 9 kg. Je bolj dolg in ga okoli trebuščka ni veliko skupaj (kot je bilo že začasa user posted image - skoz bolj ozek trebušček). Trenutno imamo P Activ Fit za ponoči in izlete, za čez dan trenutno še P Baby Dry (mi niso všeč preveč), zadnjič v Italiji sem nabavila Huggies in so mi tudi super!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
28.2.2008 22:02:52   
zirafa76
na hitro se pozdrav od mene...

Izabela spi se zaenkrat, jo zmanjka zadnje case ob 7.30, pa jo kar prestavim, no vceraj pride pa ati domov pozno in se zbudi-ker je seveda ropotal-moski--user posted image user posted image , pol mi ga je pa srackala do 1.ooful smejala, vriskala..kr nekaj..user posted image

Sem danes nasla internetno stran, kjer je vse o hrani, dietah, fitnesu..in je test tvoje prehrane ter kaj ti manjka..pa vneses podatke o hrani, ki jo najvec jes cez dan, preko tedna...rezultat...pomanjkanje zeleza, hudo pomanjkanje vitamina E,D, prevec mascob ter kalorij in ogljikovih hidratov...user posted image , kar povzroca utrujenost, IZPADANJE LAS,predvsem pomanjkanje zeleza, slabse pocutje, zadihanost ob naporu in seveda slabo fizicno kondicijo itd...sem se nasla...user posted image No, sem si sedaj oblikovala nekak jedilnik, pa bomo vidli...vkljucno z vajami, ki izgledajo super in jih lahko doma opravljas..koliko mi bo zneslo, pauser posted image ..ampak fitnes je na tedenskem programu 5xuser posted image , ker se pa res samo tri nadstropja dol spustim in sem tam...res sem lenobna....user posted image predvsem pa se mi pase sprostit in malo odklopit...

Pa pozabla sem napisat, da smo skocli v SLO v ponedeljek, sem se srecala z mami in bratom ter pohajkovali po Celju..KAKO JE PASAL...user posted image Izabela je bila pridna, smo sli na kosilo, se mal v City in pocasi nazaj v Bratislavo....Ja, res mi je blo fajn in komaj cakam, da grem malo domov...25.3..user posted image
Pa v Portoroz od 5-9 maja z dvema druzinama..user posted image obala prihajam....

Tannaya..Jaz te kako razumem, isto se pocutim...ko moj dela, sem sama vecinoma in tu se ne poznam toliko ljudi..upam na mamice sedaj v toplem vremenu....user posted image

nic, pozdravcek ter nockouser posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
28.2.2008 22:17:19   
Dajica
Samo na hitro se javim.
Pri Kaji ni se nic sledu o vodenih kozah, sem prepovedala vstop njenima bratrancoma k njej, ceprav je mozno, da se je okuzila ze prej. user posted image Bomo videli.

Smo imeli obisk, je prisel moj prijatelj z druzinico (zena in 4,5 leta star sincek) in so prinesli za Kajo kavbojke-full dobre, pa 2 bodija, knjigico in ene piskote za otroke, ki so kot bebi piskoti, le brez (oz. z manj cukra??). Pomoje da preden jih bo Kaja zacela jesti, jih bo ze mamica pobasala.user posted image

Sem pa opazila, da je zacela full jezik ven stegovati, na siroko odpre usta in jezik ven. A od vasih tud kdo to dela?user posted image

Lahko nocko user posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
28.2.2008 22:21:07   
mamuška
Uf, žirafa, za kolesarjenje je pa po mojem še kar nekaj časa. Ne vem, kakoje pri vas, pri nas je za otroka obvezna tudi čelada in jaz se spomnim, da sem K. pri nekih 13 mes dala na bicikel in ga je bila ENA SAM ČELADAuser posted image , njega pa nikjer. Jaz si pri 5 mes ne predstavljam, kako spraviš
1. otroka na bicikel
2. čelado na otroka
3. oboje skupaj fiskiraš na bicikluuser posted image user posted image user posted image

Drugače naj bi bilo načeloma tako kot z nahrbtnikom za v hribe: otrok mora 100% stabilno in samostojno sedet in, 200% kontrolirat glavo, da mu na kolesu ne opleta. To je čisto nekaj drugega, kot sedenje na miru.  Iz vidika varnosti veliko bolj priporočajo sedež zadaj, kot spredaj, je otrok le bolj zavarovan, tudi v primeru padca. Praktični razlog pa je, da otroku ne piha v obraz, kar sploh ni tako zelo zanemarljiv faktor.  Pa mušico mu ne letijo v usta in oči. Meni so takrat priporočali Hamax, smo si ga izposodili za test pa ti bom tko rekla: ni neke bistvene razlike med Hamaxom in drugimi znamkami, razen če vzameš tisto Sleepy varianto, ki pa tud ni Boh-ve-kwa. Ajd, ni ga treba glih v Tušu ali Sparu kupit user posted image , ampak v Lidlu ga pa že lahkouser posted image user posted image user posted image Pri sleepyju se kao nastavlja naklon, ampak res bolj "kao" kot zares. Vsekakor za moje pojme svoje cene ni vreden user posted image Zaradi tistega naklona ne bo otrok čisto nič več spal, kot bi sicer, sploh pa ni kaj preveč priporočljivo, da otrok na biciklu spi. Se je le bolje prilagodit otrokovi zmogljivosti, kot spečega otroka zadaj prevažat - moje osebno mnenje. Edino način montaže se ti splača preverit, ker lahko pri določenih čip variantah hudo juser posted image š ježa, da tisti stol natakneš na svoj bicikel, nikarte da ga kam prestavljaš. Muke ježeve. Dočim Hamax pretakneš v 5 sekundah, to pa je res.

Mi smo danes bolj lenarili, jaz sem se s cunjami ubadala, posesali smo, popoldan pa smo odpešakali čez celo mesto v knjižnico. Klicali so me za alergologauser posted image user posted image , meni se nič ne hodi tjauser posted image , glih vse smo lepo porihtali, zdaj bi se mi pa stroka mešala v sistemuser posted image user posted image Moram v ponedeljek poklicat in se probat mal izvlečt, sploh se mi pa v tem viroznem času niti najmanj ne hodi v bolnico!!!!! Jaz sem računala na enkrat maja, ne pa zdajuser posted image

Plenice, imamo za zdaj 3, na zalogi pa 4. D. mora imet okol 6,5 kil, mogoče še kaj več, v glavnem težak je ko cent, ko ga vlačim iz 2. štuka gor in dol, sploh v lupiniuser posted image Je pa tudi kot molj. non-stopuser posted image

Alergij sem se jaz znebila pri bioenergetiku, ravno v nedeljo grem na eno obnovitveno seanso in zadeva drži, tok tok tok. Mislim, da enih 7, 8 let že nisem vzela tablete ali spreja, prej pa živet nisem mogla brez kufra zdravil, pa še sem bila reden gost na urgenci na Bohoričeviuser posted image user posted image user posted image zaradi hudih dihalnih stisk. Telfast je fajn zadeva, ampak na koncu meni niti medrol ni več pomagal, tako da mi je ostala samo alternativa ali Golnik. Odločila sem se za prvo in mi ni žal. Alergičen na pelode je tudi moj mož, menda pa tudi K. (po testih na pediatrični), samo on do zdaj težav ni imel, čeprav je menda alergičen na vse, kar cvetiuser posted image Upam, da tak oostane.

Leva/desna se odloči okoli 5. leta. Pri nas je K. univerzalac, uporablja obe roki enako, se mu vsi režijo. V žlahti ima 3 levičarje in 3 desničarje, in še to mešano, pol po meni in pol po možu. Levičarji so moja mama, mož in možev pokojni oče, desničar sem jaz, moj oče in tašča. K pobarva z desno do pol, pol pa z levo naprej ali obratno. Piše za zdaj pretežno z desno, še raje pa z nobenouser posted image user posted image

Na koncu še čestitke Tinu in  Laniuser posted image user posted image - jaz še zmer neznam fotk popat zravenuser posted image

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
29.2.2008 7:45:05   
pikapikica
hej dajica mi smo tudi koze čakali user posted image ... ampak sedaj je inkubacijska doba skoraj že mimo tako da... Sem pa vprašala pediatrinjo.... in je rekla, da doječi otroci redko zbolijo in če... je to zelo blaga oblika... smo potem premišljevali, da bi kar sami prišli po norice user posted image ...

sedaj grem pa naprej brat...

Vidim, da bo treba res na Gorenjsko prit... To je pa nevarno... kako se je Vasja k Maji stiskal user posted image ... sumljivo sumljivo... Luštna pa sta joooj.... jima sploh ne moreš zamerit...user posted image ... no kako pravijo, samo da v hiši ostane...user posted image ...

cau cau

< Sporočilo je popravil pikapikica -- 29.2.2008 7:48:04 >

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
29.2.2008 8:01:41   
sonchek
Dobro jutro...
evo za vse zaspanke ena močna, črna...
user posted image
sem zgodna kaj...na naša je spet prespala celo noč...jupiiiuser posted image user posted image user posted image
in sem lepo se naspala in že kavico spila, pozajtrkovala....
..zdej pa čakam da se naša zbudi...

Mamice, kok vam kej spijo sončki čez dan? naša ponavadi bolj malo..razen seveda če gremo ven na sprehod, potem skoraj ves sprehod v košari pespi, pa še pol vleče, če jo pustim...drugače pa zelo malo..mislim, da bi mogli (user posted image ) naši sončki še kar nekaj prespat čez dan, al kako???

Dajica, tudi naša steguje jezik ven..sploh če ji hočem dlesni pogledat user posted image ..to pa bog ne daj...user posted image

Previjanje ponoči: mislim da sem jo sam na začetku, dokler mi niso rekli da ne rabim in dokler nisem ugotovila, da je plenička skoraj suha....tk da zdej jo sploh ne...

Plenice: mi smo še vedno na 2., na zalogi imam trojko, pa se mi zdijo še kr mal velike....no, ja bomo poskusili...ker mi dvojke že zmanjkuje...

no, tako..zdej pa letim pod tuš...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
29.2.2008 9:30:12   
scubadiver
Dobro jutro,dober dan

hvala za kavico user posted image
Včerajšnji bowling super uspel. Smo imeli forumaši radia Hit oz. hitove budilke. In so prišli tudi vsi trije voditelji Hitove budilke. Smo se imeli prav luštno, pa še jaz jih nisem videla od nosečnosti dalje. Mislim da smo se nazadnje videli oktobra. Smo se potem še zaklepetali do polnoči. Moj dragi je Lano super spedenal in je zaspala v prvem poskusu brez popravkov. Bravo oči user posted image

Zdele sem pa skopala lano - izjemoma zjutraj - ker včeraj nisem imela časa in imamo danes pediatra. Me prav zanima kaj bo povedala o teži in kolk smo spet pridobili user posted image . Bo pa cepljena, pa še za rota virus jo bomo dali cepit.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu anit28)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
29.2.2008 9:32:03   
potepinka
Dober dan

sonchek-hvala za kavico

No da se še jaz malo oglasim ni in ni časa veliko sva zunaj in danes imamo že spet sončka.
Mark je začel ta teden ful protestirat v vozičku noče biti in konec to je tak jok da adijo.Kolegica mi bo danes posodla kengirujčka in bom videla ali bo hotel vsaj tam bit nosi po rokah ga pa ne morem.

kopanje-jaz bom danes probala prvič v čebričku ga namočit,imam pa še nastavek za v bano,do sedaj nisem prakticirala,zdaj pa je banica od previjalne že majhna in bom probala z čebričku,in nastavkom.
plenice-imam od babylove od 7-18kg

Drugače pa Mark ful čeblja,se glasno smeji,igrače že sam drži v rokicah skratka pravi cuker je.
Aja pa ta teden spi od 20-6 zjutraj,ob 23 še v spanju popije mleko  user posted image user posted image user posted image

Vsak dan ga dam ob 20 v posteljco in je prav super da še imam zvečer nekaj časa zase.

Dajica-tudi Mark steguje jezička ven in odpira usta,pač hočejo nekaj povedat in jim ne gre,to je čist normalno.

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
29.2.2008 9:38:53   
Ilije
Hvala za kavico!

Pri nas je spet en sončen dan, ki kar kliče na sprehod.

Imam samo eno vprašanje/prošnjo za žirafo - ali lahko prilepiš link od spletne strani o kateri pišeš?

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
29.2.2008 9:55:56   
naraščaj
jutro,

hvala za kavico.
Splali smo dobr (21-4,20 in 4,40-7.40).Sam da vsaj tak ostane, no lahk bi blo pa še bolš.user posted image
Zdele pa je tut zaspala in to kr v igralnem centru, vmes ko sem jaz klepetala po tel. user posted image  Oj, mami, mami. sm taka šveča ko hči, saj tut nonstop neki čeblja. Jeziček tut kr ven tišči in opleta z njim.

Pri nas je tut že sonček, ko se zbudi se najeva in previjeva pa hop na sončka. Morm pa še sosedo zbajkat pokonc user posted image

Scubadiver, super za sinočnji bovling in seveda za tvojga, ki je tak fajn spedenu Lano. Men to še neki časa ne bo šlo, ker se dojimo in zvečer brez "zize" neb šlo, tako da sem jaz tista, ki jo deva spat, sajmi zaspi med podiranjem kupčka al pa že med hranjenjem in jo pol sam preložim. Pol pa čez neki časa začne jamrat pa ji dam dudo in zadrema nazaj, Ko grem pa jaz spat pa ji dudo vzamem, ker se bojim, da bi jo pol celo noč mogla devat. user posted image
Oj ti žleht mami user posted image

Sonchek, moja spi čez dan zlo mal cca 3-4x na dan po pol urce. Tut v vozu ne več kot tolk. Sam enkrat ji je ratla, da je spala 1,5h v vozu. Mi ni blo nič jasn, kaj se dogaja. Je pa ob večerih tok sitna, zaspana in ne more in ne more zaspat. Ko se pa gremo kopat pa kot, da ni ne sluha in duha o zaspanosti user posted image . No po kopanju je pa že čist boga in se komi naje.

Nč grem mal pposprav ,ker bo prej pol ure mim.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
29.2.2008 10:00:52   
Tanayya29
Dobro jutro še od nas!
Zaenkrat smo še 3je doma,mož pa kmalu gre v službouser posted image .
Scuba fino opravi pri P.,naju končno čaka cepljenje naslednji četrtek,danes ob 14h pa imava alergologa,torej testiranje na KML,vem,da vzamejo kri in kožni test.No,HB,da le potrdijo ali je ali ni,čeprav na izvide seveda še čakamo še cca.2-3tedne.
Uglavnem držite pesti,da se bo Taj dobro držal,jaz pa tudi.
Se igra sedaj z bombažkomuser posted image user posted image user posted image .Sonček moj.

No,nas je pa kolega klical,da so sinčka Lana,na njegov prvi rojstni dan,z rešilcem odpeljal na infekcijsko,je dobil vročinski krč,in baje je bilo full grozno je rekel,da so ga pod mrzu tuš nesl,ko so čakal rešilca,je rekel,da je postal čist moder.Sumijo tudi na meningitis,ampak jaz srčno upam,da je samo kakšna hujša viroza.....
Dragi Lan drži seuser posted image user posted image ,mi je full hudo zanj,nočem nič klicat,upam,da nam kmalu sporočijo dobre novice......

Grem malo pospravit.

Lep dan!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
29.2.2008 10:01:46   
martita
Jutro še od mene!

Naše spanje je tudi malo boljše...v smislu, da sedaj zaspimo že med 22 in 22.30, tako da imami vsaj malo časa, da v miru še kaj naredi! Sam jo pa neki matra in se zbuja ful bolj pogosto...upam, da je to drugi zobek in da bo šlo mimo. Čez dan si ful dregne dlesni z roko,jezikom, pleničko, igračami...skratka z vsem kar je pri roki, ful se slini in prav ponosno razkazuje novo pridobitev. Se mi zdi, da si je prav oddahnila, ko sem odkrila trdo belo pikico v njenih ustih in ji ploskala od navdušenja...kot da bi ji dala vedet, da je vse v redu!user posted image

Včeraj smo bili stari 4 mesece...madonca beži cajt! Oči naju je zjutraj lepo presenetil in nama pustil darilca na mizi. Za Majo ropotuljico, za mamico pa prstanček v spomin na Majino rojstvo. user posted image

Pri pleničkah smo na 3. Zaenkrat se najbolj obnesejo Pampersove Active fit. A je katera kaj primerjala cene, kam se najbolj splača ponje?

Spanje čez dan - ga ni, razen na sprehodu. Doma jo moram skozi neki animirat. Zdej, ko se vneto obrača iz hrbta na trebuh pa jo moram met skoz na očeh, saj kontra obrata še ne obvlada. Ponavadi to zgleda tako: Maja se obrne, se utrudi, mami jo pride obrnit in še preden naredi mami dva koraka stran je Maja spet na trebuhu.user posted image Tako ponavljamo vajo "on and on"....

Danes šibam v LJ...malo po pohištvenih trgovinah...iščem stole za jedilno mizo..kak predlog? Šla bom v "Harvija", pa Maros...kaj še? Pa v BC bom skočila po novo banjico, da bo Maja komot čofotala!user posted image

Lep dan vam želim!user posted image

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
29.2.2008 10:05:32   
scubadiver
Tanayya držim pesti za Taja in tudi za malega Lana. Joj kako mi je hudo ko slišim da je s kakšnim otročičkom kaj narobe user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
29.2.2008 10:06:12   
GB

Dobro jutro vsem skupaj . EVo samo toliko sem se oglasila ,da vas castim s tortico , ker je Tianna mela vceraj mini rojstni dan . Mela sem spet en kup sranja zaradi Tianne ,da res nisem uspela se nic javit in se zahvalit tudi za vse cestitke in tortice.

user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?