|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
28.2.2008 9:08:33   
barika
Tannaya, prijetno branje.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
28.2.2008 9:31:10   
nicolina
Dobro jutro,
hvala za zajtrk barika in Tanayya za kavico. user posted image

Tin je danes star 3 mesece in vas časti s tortico.
user posted image

ČESTITKE ŠE LANI OD SCUBE, TIANNI OD VB IN DEKLICI OD NELI (vedno pozabim, kako ji je ime) 

OOOO Tanaya, to je pa superuser posted image , si res preskrbljena, ja kaj češ, zakaj bi odklonila, če je bilo namenjeno vam. Dobrodošla nazaj user posted image user posted image , smo te fajn pogrešale. user posted image  
Izpadanje las, men tud noro odpadajo, en dan bom plešasta ratala user posted image ,
Vodene koze sem jaz imela, ko sem bla stara 2 leti. Ja Dajica, čist možno je, da se bo Kaja nalezla.
Žirafa user posted image user posted image  lepe slikice, kolk je lušna Izabela.

Danes imamo mi pregled in cepljenje.... se tipkamo

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
28.2.2008 9:32:24   
barika
da vam povem, kaj mi je včeraj moj rekel.... (sej ne morem verjet), me gleda neki časa, pa gleda, pa pošlata, pa reče....čuj teb so pa zize splahnele, ja kam si jih pa dala user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz pa user posted image user posted image user posted image ( user posted image )

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
28.2.2008 9:35:48   
Ilije
Dobro jutro!

Tannaya jaz sem svojo kavico že izbralauser posted image . Super je!

Drugače pa še vedno berem za nazaj in nimam pojma, kaj vam napisat. Pa še precej na tesnem sem s časom - dobim obisk, sošolke iz gimnazijeuser posted image

Lep dan vsem skupaj

Neposredna povezava do sporočila: 3479
28.2.2008 9:58:44   
Tanayya29
barika kje pa je ajtak?

VSE NAJBOLJŠE SLAVLJENCI.....user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
28.2.2008 10:05:47   
Dajica
Tin-cestitke za 3 mesece in hvala za tortico. user posted image user posted image user posted image Joj, kako bi jo pojedla. Pa cestitke seveda se vsem ostalim, ki danes praznujete!!!

Kaja trenutno se nima nobenih pikic po telesu, jo pa skoz gledam, ce slucajno kaksna zraste. Se pa danes oba sincka od sestre merkata pri nas, ker ta velikega zaradi koz niso mogli dati v vrtec. Tko da bova s Kajo samo v spodnjih prostorih, nic ne bova sle gor pogledat, noceva izzivati kozje usode. user posted image Ce bo bo, ce pa ne, pa ne.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
28.2.2008 10:14:33   
sonchek
hoj,hoj...

no sam tok da na hitro poročam..mi smo imeli včeraj pregled pri p., težki smo 5250 in veliki 49,5...kar smo čisto nekje v povprečju...superca sem vesela, glede na to da se samo dojiva in da tako lepo teža narašča in naša pikica raste...

Bili smo tudi cepljenji..juhuuuuuuu je bilo...bila je res pridna..najprej je mogla pogoltnit tisto zanič zadevo proti rotavirusu, potem pa še injekcija..jojjj kako se mi je smilila, je pa čist mal pojokcala, pol je bilo pa vredu....reakcije, kakšne očitno ni (še) bilo...in upam da tako tudi ostane...

No tok o tem..nekaj smo že dali skoz..hihiiii
a sre vi svoje dojenčke normalno kopale in šle z njimi ven po cepljenju...ali se mora kaj počakati?

Špelka....lepo da si se oglasila..smo te že fuuuuuuuuuuuul pogrešali...
manca...super banjica in tvoja mala princeska res uživa...

alarmmmmmmmm

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 3482
28.2.2008 10:32:00   
barika
Sonchek, tale vajina višina me malo bega, velika je 49,5 cm, ko se je pa rodila pa 50??? user posted image user posted image user posted image a si malo zamešala (sem mogla it seznam pogledat, glede na to, da imam jaz tamle v igralnem centru spečega  velikanauser posted image )

Tannaya, ne vem,kje je Ajtak.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
28.2.2008 10:43:14   
scubadiver
 Dobro jutro, dober dan

hvala za zajtrk in kavico in seveda tortice. Sem prav pozabila da danes praznujemo user posted image . Sem imela kar nekako v glavi da je jutri, ko imava pediatra.

Še od Lane ena tortica:

user posted image

Čestitke seveda tudi Tianni in Tinu user posted image

Tanayya dobrodošla nazaj. Sem te prav pogrešala!!!

manca super zgleda banjica. Koliko pa stane? za stojalo sem zasledila ceno, za banjico pa ne.

Špelka dobrodošla nazaj. lepo da nas nisi pozabila. Upam da se nam kmalu pridružiš spet kot stalna čveka user posted image

Dajica držim pesti da se Kaja ne naleze. Če pa že, pa da vsaj v blagi obliki.

Debeluška hvala ker nas zabavaš z vici in stripi user posted image

Še vedno pa pogrešam Roziko user posted image

Jaz sem pa kr mal obupana kaj naj se igram z Lano. Vsega se takoj naveliča in začne protestirati ker ji je dolgčas. Greva danes v BC mal pogledat kaj bi blo še takega da bi jo zabavalo. Ker tele igračke na igralnem centru so zanimive 30 sec. vse ostale tudi. Potem pa že nerga. Tudi moje grimase so zabavne samo kratek čas.
Se je pa včeraj začela dvigovat iz ležečega položaja proti sedečemu. Bravo moja hči user posted image

Zvečer grem pa s prijatelji na bowling, tokrat igrat. Joj kako se veselim da mal odklopim. Uživam 100 na uro z lano, da me ne bo katera narobe razumela, ampak sem pa prav vesela da grem mal v družbo in bo očka varuška

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
28.2.2008 10:48:02   
barika
ČESTITKE VSEM SLAVLJENCEM!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
28.2.2008 10:48:42   
Nana Liza

Tin je danes star 3 mesece in vas časti s tortico.
user posted image

ČESTITKE ŠE LANI OD SCUBE, TIANNI OD VB IN DEKLICI OD NELI (vedno pozabim, kako ji je ime) 

Njami, njami, kako dobra tortica. Hvala Tin. Bravo mami, dobro si spekla!user posted image

user posted image user posted image user posted image TIN, LANA, TIANNA, deklici od Neli (NATAŠAuser posted imageVSE NAJBOLJŠE   od naju s Tevžom. user posted image

user posted image Mene pa zanima, tiste, ki uporabljate pamperske in so vaši otročki že 7kg ali uprabljati že 4-ico? Ponoči so spet začeli puščati in mislim, da jih bo potrebno menjati na večjo številko.user posted image

Aja, še to, ali jih ponoči še preoblačite, če so polulani. Naš se potem sedaj kar zbudi in traja cela ura, da nazaj zaspi. Dva dni zapored se oba zbujata ob 4-ih zjutraj in imamo potem veselico.user posted image

sonček - Men se zdi , da tisti dan, ko so cepljeni, raje ne hodit ven.

Tanayya, barika - hvala za vse dobrote, ampmak, če bi jest vse to pojedla in popila, bi se Tevžu zmešalo od eksplozij user posted image
tanayyA - user posted image Za zalogo, saj kaj ti bo pa tudi prav prišlo od tete.

izpadanje las
- tudi jaz sem v tem klubu. user posted image

vanja
- pri tej ločevalni pa mislim, da moraš samo vztrajti in bodo kg kar kopneli.

Norice - po mojem bodo jeseni, ko bo šla ta velika v vrtec skoraj neizogibne.user posted image

Sedenje
- V sdeč položaj bi ga jest dala na vsake toliko čas,a, ali pa če je pri meni v naročju. Če ni kaj posebnega, se po mojem zviša vzglavje pri vozičku za kakšen cm, da vsaj malo vidi in mu je vsaj malo zanimivo. Čist sedeč položaj pa šele po 5, 6 mesecu.

Ziher sem še ful izpustila.

A nii zunaj bedno vreme!!!user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
28.2.2008 10:52:18   
scubadiver
Še eno vprašanje mamicam ki imaste čmrlje že od prej. Kdaj se vidi a je otrok levičar al desničar? Lana namreč vse igračke prijema z levo rokico. Tud po igralnem centru tolče veliko bolj z levo. A se to že lahko vidi al ji je pač leva bolj všeč?

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
28.2.2008 10:54:22   
Dajica
sonchek-sem tudi jaz sla tako kot barika gledat seznam in je imela tvoja ob rojstvu 50cm, a zdej po 3 mesecih pa 49,5.user posted image Verjetno si se zmotila in ima 59.5cm. user posted image Potem pa ima priblizne mere kot nasa, ki se tudi samo doji. No, tocne mere izvem drug teden na pregledu.

Pa ne tolk tortic pa dobrot limat, ker potem se men samo sline cedijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE NAJBOLJSE se 1x vsem slavljencem!!!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3488
28.2.2008 10:58:41   
barika
Kdaj se vidi a je otrok levičar al desničar? Lana namreč vse igračke prijema z levo rokico. Tud po igralnem centru tolče veliko bolj z levo. A se to že lahko vidi al ji je pač leva bolj všeč?

Martin je tudi bolj na levo roko "usmerjen",(po men), upam, da si bo kot velik, raje zbiral punce, kot fante (sej me razumete, ne????)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
28.2.2008 10:59:17   
Nana Liza
scuba - mi imamo sposojen nek log z medvedki. Sem pa dodatno kupila od tinylove-a vrtiljak in poleg je bila še neka žabica. To mu je pa neznansko všeč. Takrat sem kupila v Leclercu v akciji. Gleda celo uro in tolče po teh igračkah. Ko je pa utrujen, pa kar zaspi pod temi igračkami sam od sebe. Je pa fino, ker je vrtiljak in žabica na ježke, pa jih dam enkrat na lupinico, voziček, na igralni lok.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3490
28.2.2008 11:00:44   
Nana Liza
Ni nujno, da če prijemlje  bolj z levico, da je desničar. Pri naši ta veliki je bilo jtudi tako. Pa je desničar.

Neposredna povezava do sporočila: 3491
28.2.2008 11:03:43   
scubadiver
Nana Liza ta vrtiljak ima tudi Lana. zanimiv je samo par minut. prav tako lok z igračkami. pa nek piskajoč pajek, pa pametni kuža, pa uni ključi plastični,... en kup stvari. ampak nič ni zanimivo več kot le nekaj minut user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3492
28.2.2008 11:54:40   
zirafa76
Pozdravuser posted image user posted image iz soncne Bratislave..

Samo na hitro, ker greva na jezero...user posted image

Hvala za komentarje o nasi princeski..Moj zlati soncek....user posted image user posted image ...

Imam vprasanje..

KDAJ NA KOLO?????Ter kaksen sedez kupiti???Ima katera izkusnje????Mi zelimo zaceti z kolesarjenjem, pa se ne vem kaj in kako....

Drugace pa samo naj povem, da Izabelo sicer ne dajem v sedeci polozaj, razen ce sedi pri meni,kar pa pocneva je, da jo primeva za rokice in se sama posede v sedeci polozaj....namrec mlada dama zeli vse videt in na hrbtu ji je dolgcajt....user posted image user posted image Je pa res ze mocna baba...Res pa pri fotografiranju delam male poze...user posted image user posted image Saj malo more bit...user posted image Ampak neznansko uziva, ce sedi, ce leti po zraku..no ne dobesedno..letalo...user posted image , pa taka cveka je..bolj se pogovarjam z njo, bolj ceblja....user posted image Zdaj pa ze uziva tudi na igralni podlogi..prej jo se ni marala..In danes ugotovim, da ima medvedek nitko v riti..user posted image , ko potegnes, igra..ja svastauser posted image

Je pa tudi nam p.povedala, da jo naj razgibavamo, da si krepi misice, ni pa dobro, da kar nekateri delajo, dajo otroka sedet in oblozijo z blazinami....user posted image ..Sicer pa Izabela gre ze proti 5 mesecu..MISLIM, KAM GRE CAS????user posted image user posted image se mi zdi, kot da sem jo vceraj prinesla domov..bila je samo en zvitek v kotu postelje, danes pa na sredini, vse stiri od sebe....res..user posted image

A se vasi tudi radi gledajo v ogledalo??Moja se ful rezi sama sebi...pa se na blazini ima tako ogledalo, pa se ji ful dopade gledat nekoga..sebe..pa se ful pogovarja...user posted image

Mamuska...res je kot si opisala...in upam, da bo bolecina popustila..psihicna je vedno hujsa kot fizicna...

Sem pa res bila v krizi vceraj..sem dobila tak napad joka...groza...user posted image ..pol grem pa se slikce gledat....user posted image

no, zdaj pa grem..Izabela se ze jezi na neko mravljo zeleno.....user posted image je privezana, pa jo ne more povlect in dat v usta....user posted image

A vi kaj pazite kaksne igrace kupujete, glede na vse afere z Kitajskimi barvami pri Fischer Price-u????

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
28.2.2008 12:13:00   
mama11
Scuba hvala za info glede osebne. Glede levice/desnice sem se pa tudi jaz spraševala, ker je že mesec nazaj začela besno žvečiti predvsem levo rokico.

Izpadanje las - sploh ne omenjajle. Meni že od šestega tedna po porodu  (torej skoraj 2,5 meseca) odpadajo na polno. Ko si umijem lase, gredo ven celi šopi. Imam pa tudi že pri navadnem česanju travme. Sem klicala zdravnico, pa mi pravi, da je to po porodu normalno in da bo 6-9 mesecev po porodu lasišče spet normalno. Saj, do takrat bom pa že plešasta... Tamari pa ful poganjajo lasje - bo dojenček lasat, mami pa plešasta user posted image

Dviganje - se že nekaj časa matra v ležalniku, kadar ji ga malo dvignem. Potem ji pa dam roke, da se prime in se že dvigne v sedeč položaj. Ampak to ponovi 2-3x potem je pa že čisto zmatrana, žaba mala.

Previjanje ponoči - izključno in samo kadar se pokaka (v zadnjih 3 mesecih samo 1x) ali če lulanje udari čez pleničko (ne pomnim, kdaj bi se to zgodilo, ponavadi drži svojih 10 ur).

Aja, pa čestitke vsem slavljencem!

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
28.2.2008 12:44:29   
mama11
Punce, samo na hitro, imam ful dobro novico. Prišla patronažka, v zadnjem tednu smo dobili 290 g in imamo sedaj 5885 g. V točno mesecu smo pridobili 860 g, ostajamo izključno pri dojenju in pediatrinje glede teže sploh ne bom več resno jemala (sem zaradi nje bila skoraj ob mleko, user posted image  babji). Zdaj pa na en dolg sprehod, se mi tako smeji, da ni res!

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
28.2.2008 13:06:41   
Oranža
pozdravljene,

vsem ki praznjujete naj naj naj.......user posted image user posted image user posted image user posted image . jst sem pa dons za en d....se tolk slabo počutim, me ful šraufa pa kr zmrazi me...pol je pa spet dobr ene pol urce pol pa spet...pa tamalga tud neki matrauser posted image . pa še vreme je bedno.....
mama11 user posted image user posted image user posted image  kar tako naprej

IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza

vanja
- pri tej ločevalni pa mislim, da moraš samo vztrajti in bodo kg kar kopneli.

Hvala Nana Liza, sicer sem to 1x že počela pa so ful bli rezultati, ampak trenutno nimam niti prave voljeuser posted image , ampak sej bo...počasi bo tud to....
lep dan vam želim, grem mal ležat, ker sem res zaničuser posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
28.2.2008 13:13:00   
Laubica
Uf, Laubica, ne se ti hecat z avtosedežem, razen če imaš tistega concorda, ki se poleže in je od 0-18 kg. Vožnja naprej in v avtosedežu je lahko za 4 mesečnika smrtno nevarna ob prvem malo močnejšem zaviranju, tko da .... tam pred 9. , 10. mesecem nikakor, raje kasneje. Zato so tudi začeli delat večje lupine, ki so do 13 kg. Tele naše štručke so še čisti "želejčki", nimajo še nobene mišične mase in moči.

Mamuška -naš se poleže -samo smo ga včeraj že ven vzeli-hvala bogu da se pogovarjamo-več glav -več ve

VSE NAJBOLJŠE SLAVLJENCI

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
28.2.2008 13:27:15   
sonchek

upssssssss najprej popravim napako...: 59,5...user posted image user posted image user posted image
..ja da bi se pa še mal zmanjšala bi bilo pa res čudno, kaj...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Me zanima, kako je pri ostalih? Vem, da pri nas ful opozarjajo pediatri, da najmanj pred dopolnjenim 5 mesecem naj ne bi dajali otroka sedet, da je zelo nezdravo za hrbtenico.... user posted image
..jaz je ne bom dajala sedet, dokler se sama ne bo vsedla..za vse rabi dojenček svoj čas....

Tin,Lana, tianna..vse najboljše!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  

Scuba..mi imami zato tisti igralni center, kjer lahko spreminjam igrače in skoz kej druzga gor visi, da je vsaj malo zanimivo, drugače se tudi naša fulll hitro naveliča...

user posted image

mama11!!!! bravo za g-e...superca za dojenje!!!..mah sej res ti pediatri včasih mal preveč komplicirajo...jaz sem vglavnem vesela za vas!!!

Naša se pa še nič ne dviguje v sedeč položaj..ampak nisem nič žalostna..neki prej neki kasne..kajne????

..no zdej bom šla pa mal ležat..mah sploh nisem navajena, da se mi tamala zbuja sredi noči  (1x) in dons je že drugi dan ko se mi je zbudila in sem kot zombi..evo sam dopolnili smo tri mesece in smo spet na začetku user posted image user posted image user posted image
..pa tako je bilo luštnouser posted image user posted image ....user posted image user posted image user posted image
..no pa sej ko mal spet bolš...

lep dan vsem in papa

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
28.2.2008 13:43:35   
barika
vam neki povem...Martinu raste ZOB!!! user posted image user posted image user posted image user posted image al sem pa jaz blentava, pa vidim eno belo pikico , pa glede na to da je tečka, pa da ful jezik okol zvija, pa da s sliiniiiii, pol je to to (po moje)

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
28.2.2008 14:48:08   
sonchek
Naša pa spi in spi in spi...a mislite, da je lohk to reakcija po cepljenju...ne vem kdaj mi je popoldne v stanovanju tok prespala kot danes...ja, če greva na sprehod itak spi v vozičku, notri pa že dolgo ne?

Mamice, ali ima katera un cd za telovadbo z dojenčki? a je zakaj?..če je uredu bi ga tudi jaz naročila, sam sem rekla bom najprej vas vprašala, če je sploh kej vreden, al je kr neki...
hvala vam

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?