|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
29.2.2008 10:10:10   
Mamathea
Dobro jutro, dober dan

Sem mal na hitrco preletela teme za nazaj, me ni blo opd srede pa ste spet tolk napisale, da je kr veselica. Ful pridne mamice, pa še bolj pridni dojenčki, ki vam pustijo na RR. Mi smo imeli včeraj zelo pester dan, se spomnite, ko sem nekje v ponedeljek pisala, da se mi je zdel Tijan modrikast okoli ustnic, no in včeraj je bil spet modrikast, pa sem klicala pedaitrinjo in je glih imela časa pa je rekla, da naj se kr pridemo pokazat. So mu takoj izmerili kisik v krvi, pa pulz in je blo vse ok.... pol ga je zdravnica še celega pregledala, poslušala srček... pa je blo tud vse ok, pol je pr njej med pregledom pomodrel okoli ustnic in je rekla, da je najverjetneje to od želodčnega refluksa, saj se mu pomodrenje vedno dogaa, ko je v vodoravnem položaju brez vzdignjenega vzglavja. Napisala nam je napotnico za pediatrično in rekla, da se naj gremo kr takoj pokazat, pa smo šli in tam je bla ena zlo fejst mlada zdravnica pa ga je spet celega pregledala, pa poslušala srčka, izmerila kisik..... pa je blo spet vse ok, omenila sem ji pogosto bruhanje, ne sam polivanje, ampak skisano bruhanje tud po 2 uri po oborku in je tud sama videla, kako je skisano bruhnil pa se je odločila, da so težave s pomodrevanjem res od gastroezofagealnega refluksa, zatekaja želodčne kisline in naročeni smo na kontrolu pri gastroeneterologu. Upam, da je to pomodrevanje res le od tega GER-a ker me je že močno skrbelo, da bi bilo kaj narobe s srčkom, moja pediatrinja je sicer napisala na napotnico apnoične epizode ali GER? pa upam, da gre za GER. Tudi sama imam GER in vem kako ukrepati tako da bomo že nekak. Je pa res ful čudno, če otorček pomodreva in mene je že orng panika grabila, hvala bogu, da se je vsej nekak rešilo. No zdaj imamo ukrepe kot so: eno uro po hranjenju ga držimo pokonci (super, ko ima 6 kg in se tako udobno zlekne na mojo ramo in uživa, klati z rokicami....), spimo, igramo se in vse delamo z vzdignjenim vzglavjem za 30 stopinj. Trenutno spančka v igralnem centru z glavco privzdignejno za 30 stopinj , podložila sem mu dekco, pa en povšterček je dobil.... Upam, da ne bo kaj hujšega.
Pleničke imamo mi še vedno št. 3 in nam kr nekako pašejo, pa Levlercove Monts de enfantes so mi še vedn zakon. Ponoči se ne previjamo, je pa res, da mu zvečer čez plečničko za enkratno uporabo vedno "namontiram" še piroko povijanje in je veliko boljše, ker mu je zgleda fajn toplo v ledvičke, manj lula, pa  bolj prijetno se počuti in tako nam plenička tud ne premoči več.
Obljubim, da bom še mal za nazaj prebrala, da pridem spet na tekoče.
Joj zjutraj, ko smo vstali je tako lepo onček sijal, zdaj pa se je v Lj spet pooblačilo in nekako zmeglilo, dejte nam poslat kaj sončka prosim.
Lep dan vsem.
Lp

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
29.2.2008 10:14:25   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

No,nas je pa kolega klical,da so sinčka Lana,na njegov prvi rojstni dan,z rešilcem odpeljal na infekcijsko,je dobil vročinski krč,in baje je bilo full grozno je rekel,da so ga pod mrzu tuš nesl,ko so čakal rešilca,je rekel,da je postal čist moder.Sumijo tudi na meningitis,ampak jaz srčno upam,da je samo kakšna hujša viroza.....
Dragi Lan drži seuser posted image user posted image ,mi je full hudo zanj,nočem nič klicat,upam,da nam kmalu sporočijo dobre novice......
O sranje. Sam da ni kaj hujšga. Nečakinja je mela vročinske krče in je baje zgledal ful grozn. Jo je ravno mami čuvala. Od takrat dalje pa je bla pol vedno ful panika, ko je dobla vročino. Oz je še vedno panika, ko jo dobi.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
29.2.2008 10:23:16   
ninocka
Jst sem pa ful zalostna, sem zvedla, da je od piskemiske Matic postal ponoci angelcek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo objemam mojga soncka in jocem user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
29.2.2008 10:28:47   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Jst sem pa ful zalostna, sem zvedla, da je od piskemiske Matic postal ponoci angelcek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo objemam mojga soncka in jocem user posted image user posted image user posted image

Ojojojoj kakšna grozljiva novica. kar na jok mi gre, sploh si ne predstavljam kako se počutijo starši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Počivaj v miru mali Matic in čuvaj svoja starša da bosta zdržala user posted image user posted image  

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
29.2.2008 10:29:13   
ajtak

piskamiska jocem s tabo user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
29.2.2008 10:33:00   
Tanayya29
tudi meni je tako hudo...
user posted image user posted image
Počivaj v miru maticuser posted image user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
29.2.2008 10:39:30   
scubadiver
Mamathea sem vesela da s Tijanom ni kaj hujšega. Držim pesti da bodo ukrepi pomagali. Si predstavljam kako si se ustrašila user posted image

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
29.2.2008 11:17:58   
sonchek

kaaaajjjjjjjjj..a dej nehi no....groznoooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

..sploh ne morem verjet..boga mamica, bogi oči...
Matica bo pa čuval naš angelček...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
29.2.2008 12:24:27   
Mamathea
Joj kakšna škoda za Matica, ubogi starši, ubogi revček, žalujem z vsemi.
Kaj se ja pa pravzaprav zgodilo z Maticem, se opravičujem ampak res ne sledim vsemu, toliko je dogodkov da mi velik uide.
Naš Tijan je pa danes kr dobre volje pa tud bruha malo manj, odkar imamo te 30 stopinjske ukrepe (vzdignjeno vzglavje...). Počas se spet prebuja iz 15 minutnega dremeža.
poskusila bova it mal na zrak čeprav je vrme tu v Lj prav zakomrano, pa bo že.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
29.2.2008 12:26:44   
zirafa76
pozdrav od nas na hitro...

ILIJE..
link..upam, da dela http://weightloss.webmd.com/?referrer=&height_feet=&height_inches=¤t_weight=&goal_weight=&x=49&y=7
Ali pa gres na Yahoo,vtipkas WebMD,ter gres na njihovo spletno stran, tam pa bolj spodaj najdes z zelenim Diet Addessment, pri zenski na tehniciuser posted image , kliknes in vneses podatke, ter nadaljuj, ker ti to pomaga za analizo.
Samo za pomoc...0.7kg-1.5ibs ter 100cm-30.1 foot..nekako tako..jaz sem 5.8, pa imam 178..imas pa slovensko spletno stran pretvornikov...

ZA PISKOMISKO...user posted image user posted image ..Sem brez besed, samo naj ga cuvajo angelcki,zal se je pridruzil Sofijiuser posted image user posted image ...nimam besed res...upam, da bo mocna....ker ni hujsega kot izgubiti svojega otroka...dokler tega ne obcutis sam,si ne predstavljas bolecine...

Nasa Izabela pa je hvalabogu zacela uzivat na igralni podlogi..tako lahko csaj nekaj naredim....

no, papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
29.2.2008 13:08:04   
scubadiver
Sva nazaj od pediatra. Lana je bila strašno pogumna ko so jo cepili. Skoraj nič ni zajokala, takoj za tem se je pa že smejala in čebljala naprej kot da ni blo nič.
Edin ful sem jezna ker je v avtu ko sva se peljali domov bruhnila. Tko da verjetno cepivo za rota virus ne bo prijel oz je zbruhnila tudi tega. GRRR user posted image
Potem sva pa skočili še v lekarno po sirup če slučajno dobi vročino in v cvetličarno naročit ikebano, ker je jutri obletnica smrti moje mamice user posted image

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
29.2.2008 13:42:00   
sonchek
Scuba..men je rekla P. da naj vsaj 15min ne bi bruhala, da pol je kao že šlo cepivo naprej...dej vpraši, pa probi vsaj pomislit, kok časa je preteklo preden je bruhala..itak morš pa po vsaki injekciji, ali cepivu počakat vsaj 20 min pri zdravniku, zaradi stranskih učinkov, upam da vam je vsaj to povedala..ker če bi Lana dobila pikce po telesu, ali bi se ji ustnice napihnile, bi mogoče šlo za kakšno alergijo..

..mi dve sva bile pa danes zunaj vsega skupi 15min, ker piha k sam user posted image ..in je ne bi rada vspostavljala kakšnim prehladom...

Lep dan vsem in upam da imate vsaj kje sonček

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
29.2.2008 13:49:29   
nemrak
user posted image user posted image ,
piskamiska  user posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
29.2.2008 13:50:42   
scubadiver
Şonchek hvala. SEm tud jaz klicala mojo P in mi je isto povedala. S tem da sva bili več kot 15 minut še tam v ordinaciji, ker jo je šele potem cepila za tist kar pač cepijo, pa da sem jo oblekla, pa še zunaj pri sestri pa še pred ordinacijo sem klepetala po telefonu z mojim, tko da je blo sigurno ene pol ure preden je bruhala. Je rekla P. da v tem primeru ni panike.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
29.2.2008 15:31:32   
Tanayya29
Ojla!
Tudi mi2 sva nazaj od alergeologa.Na kožnih testih ni pokazalo nobene alergije(itak niso 100 procentni),sedaj čakava še na izvide krvi na KML.na kožnih testih je sicer negativno KML,vendar moja kolegica je rekla,da ji je na kožnih prav tako pokazalo neg,na krvi pa močna alergija na KML in jajca.No,tko da moram čakat.
Tudi naš ni nč jokal,ko so mu vzel kri iz žileuser posted image .Bravo naši.
Lana super za pregled,upam da je cepivo prijelo.
Glede pleničk še,naš ima 5950 in uporabljava trojko.Imam pa trenutno doma(tete je naredila tako zalogo),pamperske,lumpijeve,lionstar,pa še milerjeve,torej plenic za izvoz.....

Nč grem malo pojest!

Neposredna povezava do sporočila: 3540
29.2.2008 15:54:26   
scubadiver
Sem pozabila napisat še naše mere. Velika je 61cm in ima 7.840g, obseg glavice 42,5 . Še vedno je mal pretežka, ampak ni take hude panike.

Debeluška a bi ti lahko vprašala če pri svoji P za mnenje tko kot sva se enkrat pogovarjali? No, če bo pač prilika... To je točno pri treh mesecih.

Neposredna povezava do sporočila: 3541
29.2.2008 16:07:27   
ninocka
OJla,

jst sem Rubna peljala danes k P, se mi je zdel, da se mu usesek ni pozdravil, ker je vceraj ful jokal in sploh ni hotu jest. Ponoci je bla pa itak katastrofa - se je zbudil ob 12 in do 4ih ni zaspal, pa se jokal je. Sem zaspal ob 4ih za 2 uri, ker ob 6ih je pa ze Evan zacel pojokavat user posted image user posted image user posted image Vam povem, da sem napol zombi danes, pa se kavice nisem spila user posted image

Usesek je OK, mimgrede sem se Evana prepisala k tej P (koncno), tezki smo pa 6050 g (s plenicko in bodijem - to pomen ene 120 g dol). Baje da je to OK, ga bom pa potem se zmerla. Mamo danes namrec 4 mesece user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi je blo pa ful hudo, se je bubi ful jokal in sem ga sla podojit v eno ambulanto in je bla tam slikica od piskamiskinih fantkov. So mi takoj solze prtekle na oci, sva zelo na hitrco koncala z dojenjem, ker res nisem mogla user posted image user posted image user posted image

Debeluska, Evanova prva P (oz. zdej ze bivsa) je rekla, da je zacel nogico tko ukrivljat, ker ma noge na X in da mormo kupit ortopedske cevleljcke (ciciban), pa da mora po turs sedet in se s poganjalckom velik poganjat + hodit na telovadbo. Sva hotla kupi en ortopedski vlozek za cevljcke, pa je una tam rekla, da ne, da mora on to s telovadbo dat cez in hodit k fiziatru. Sem pa danes vprasala novo P in je rekla, da je to za RA, da mora tam zdravnica pogledat in dolocit vaje,nikakor pa ne ortopedskih ceveljckov in vlozkov. Da mora met cim bolj mehke in ravne, najboljs, da ma doma nogavicke z bremzami (ma tiste mokasincke).  Tko da v ponedeljek klicem v RA, pa ti lahko pol se kaj vec povem. Kako je pa pri vam?

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 3542
29.2.2008 16:18:24   
Tanayya29
ruben vse najboljše!user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
29.2.2008 16:20:22   
Tanayya29
Tijan samo da je vse OKuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3544
29.2.2008 16:26:21   
Ilije
user posted image zirafa za vse informacije!

Sem bila celo dopoldne sama z Ajdo in sva kljub vetru šli na en sprehod, pa vmes k babi se podojit in potem še na en sprehod. Potem sva pa poiskali zavetrje in je spala na sončku tri ure. Zunaj ful rajši spi kot notri, kjer spravi skupaj maksimalno urco in pol, a največkrat le po pol ure.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 3545
29.2.2008 16:38:23   
sonchek
Scuba..tlele maš tabelo in poglej...
http://www.pedijatrija.org/Download/2005/01/23/percentilne_krivulje_5-95_(crveno_plave_u_boji).pdf

ruben..vse najboljše!!!!!user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
29.2.2008 16:46:01   
Tanayya29
sonchek jaz sem pogledala,pa nč se ne znajdem...
zakaj sem jaz tok leva za te stvari..
torej naš mucek je imel pri 3mesecih in pol 62cm in 5950.kje zdj to pogledam a je ok?

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
29.2.2008 17:01:29   
DEBELUŠKA30
Piškamiška.......ni besed ob taki izgubi user posted image !

Scuba, sem si že zapisala in dala k Ernini zdravstveni! Takoj v četrtek ti sporočim, kaj je rekla!

Ninocka, pri nas smo šli tud na nevrofizioterapijo, pa tam dela taka čudna ženska user posted image , da nas je poslala domov, z besedami doma telovadite oz. delajte vaje za stopala user posted image ! Tko da bom spet govorila s P, naj me tud kam pošlje. Pri naši pa se ta hoja "na not" zelo opazi, spotika pa se ravno ne! Kaj pa je RA?

Ruben vse najboljše user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
29.2.2008 17:09:50   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: Ilije

IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

barika kje pa je ajtak?

Sicer se to mene ne tiče, a sem zasledila, da je zamenjala nick TKT. Me zanima, če ni en T kot Tomaž?

Sicer se tudi mene Ilije to ne tiče, ampak kako si pa ti to ugotovila user posted image user posted image user posted image ... Pa brez zamere kar bom vprašala, ampak: KAJ PA ČE JE ONA NAMERNO ZAMENJALA NICK IN NI ŽELELA TEGA RAZKRITI .... user posted image

Sem pa tudi jaz bila čisto paf, ko sem slišala za Piškomiško .... res grozno ... ko pomislim, da sem bila jaz pred dobrimi petimi leti v njeni koži ... user posted image user posted image user posted image  

Tannaya, tudi mene lahko pokličeš, kadar ti bo dolgčas... mam tud avto dovolj velik, da spravim oba vozička not ...

Jaz sem se pa zgleda nekaj prehladila oz. me je včeraj in predvčerajšnjim prepihalo, ker sva bili kljub vetru skoraj cel dan zunaj ... pa še ful mi je pasalo, sva naredili kar nekaj km ... Taja je bila fino zadekana v vozičku, jaz sem pa voziček porivala proti vetru ... pa me je danes zjutraj takoooo bolela desna dojka, da sem najprej mislila, da imam mastitis ... ampak me pol ne bi še sinusi bolel user posted image user posted image  ..... Sem vzela zjutraj pol Lekadola, pa je bolje ....

Ruben - vse najboljše ...

Taja kliče ... lakota....

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
29.2.2008 17:12:07   
Oranža
Ojla,

sam na hitrco se javim, ker sem zelo zelo slaba, imam drisko in 38,5 vročine pa skoz mne mrazi....upam da nisem kaj hujšega staknila pa dase malček ne naleze od mene....ser ful nazaj držim da ga ne lupčkam.......Vsem ki praznujete vse naj naj naj....user posted image user posted image
Tijan sam da je vse okuser posted image
Piškamiška.....sem se čist zjokala ko sem tole prebrala....naj ga user posted image  čuvajo....user posted image user posted image

Pa super vsem za preglede....user posted image user posted image user posted image Prvi borci/ke steuser posted image ....zdej grem pa v ležečki.....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?