Nana Liza
|
Tin je danes star 3 mesece in vas časti s tortico. ČESTITKE ŠE LANI OD SCUBE, TIANNI OD VB IN DEKLICI OD NELI (vedno pozabim, kako ji je ime) Njami, njami, kako dobra tortica. Hvala Tin. Bravo mami, dobro si spekla! TIN, LANA, TIANNA, deklici od Neli (NATAŠA ) VSE NAJBOLJŠE od naju s Tevžom. Mene pa zanima, tiste, ki uporabljate pamperske in so vaši otročki že 7kg ali uprabljati že 4-ico? Ponoči so spet začeli puščati in mislim, da jih bo potrebno menjati na večjo številko. Aja, še to, ali jih ponoči še preoblačite, če so polulani. Naš se potem sedaj kar zbudi in traja cela ura, da nazaj zaspi. Dva dni zapored se oba zbujata ob 4-ih zjutraj in imamo potem veselico. sonček - Men se zdi , da tisti dan, ko so cepljeni, raje ne hodit ven. Tanayya, barika - hvala za vse dobrote, ampmak, če bi jest vse to pojedla in popila, bi se Tevžu zmešalo od eksplozij tanayyA - Za zalogo, saj kaj ti bo pa tudi prav prišlo od tete. izpadanje las - tudi jaz sem v tem klubu. vanja - pri tej ločevalni pa mislim, da moraš samo vztrajti in bodo kg kar kopneli. Norice - po mojem bodo jeseni, ko bo šla ta velika v vrtec skoraj neizogibne. Sedenje - V sdeč položaj bi ga jest dala na vsake toliko čas,a, ali pa če je pri meni v naročju. Če ni kaj posebnega, se po mojem zviša vzglavje pri vozičku za kakšen cm, da vsaj malo vidi in mu je vsaj malo zanimivo. Čist sedeč položaj pa šele po 5, 6 mesecu. Ziher sem še ful izpustila. A nii zunaj bedno vreme!!!
|