adrijana.sara
|
Čer! Naj se najprej opravičim za srečanje, ker sem izvisela, sam mi je vse iz plana padlo. Kot sem mi je že prej dozdeval, je Sara spet zakuhala v soboto popoldna, začela kašljeti. No, vročino smo umirili kar s kopeljo, kašelj pa ni šel nikamor. Tako, da smo v pon. pristali na antibiotiku - spet. Jaz sem morala v službo, varstvo je pa prevzela teta za cel teden, da se je čist spravila k sebi. V ponedeljek pa nove štart v vrtec. Mi je full žal, da nisem prišla, sam res nisem imela nobene energije več, pa ati je bil paničen zaradi vročine, tak da bi bila preveč nemirna, če bi šla od doma. Do računalnika mi pa nikakor ni uspelo priti - ali je bila cartika ali pa zadrenka (tako, da smo se skoraj skoz cartali, spali skupaj, pa cartali... nič pospravljali, nič kuhali... ), med tednom pa enako. Jančika - hitro okrevanje, sam da je mimo, zdaj pa še malo zdrži! Marjana ČESTITKE ZA ZDRAVO PUPIKO in PAZI NA SEBE PO CR (pusti se razvajeti kolikor se da). Imate pa full dober datum! Smo pri sosedih včeraj čakali na bebico, ji je ponoči delno voda odtekla, pa so jo matrali do danes popoldan (od 7h zjutraj v porodni), da so ji CR naredili. Tako, da smo dočakali zdravo deklico, čeprav je bilo pa že res živčno napeto, domači vsi objokani, ker se je neverjeno dolgo mučil. HuAnita Capinka je pa brihtna - tudi jaz vidim podobnost, čeprav mi je drugače tudi faca . Zdaj pa ne vem več kaj bi še morala pokomentirati. Za napisat tud nimam idej, tako da bolje, da zaključim pred nakladanjem. Če še pridem kaj do račuanlnika, pa mogoče še kmalu kaj skupaj spravim. To pa še... a ni bil lep dan (sploh dopoldan). Jaz nikakor nisem dobila Sare noter od 9h zjutraj, pa do pol enih. Potem je pa spala do 16h (mami pa kuhala, pospravljala, cote... za kar mi zmanjkuje časa). Lp
|