ČebelicaMaja
|
Oj...jaz sem tud čist neprespana... smo fasali slinavko- samo smo še čist na začetku in smo pikico kar doma obdržal, zdaj pa upamo, da ne bo šlo naprej...je rekla P, da se bo v 3 dneh videlo kaj bo...zaenkrat še nima vročine, le polna usta aft...je pa seveda tko znervirana, ker ne more imet dude, ona pa tak dudoman...včeraj se je drla 3 ure kot nora, smo šele ob 2h ponoč zaspal...zjutraj je pa hotla pomarančo jest in jo je kar trgala z rokco... pa sem brala naj ne dajemo sadja, ker peče kdo bi jo razumel Sem pa dans povedala v službi za nosečnost in sem fuuuul vesela. Direktor je rekel, da mi bodo pogodbo podaljšal, da sploh ni problema, da bi radi, da pridem nazaj pa zmenila sva se, da bom delala enkrat tedensko še med porodniško, kar mi bodo posebej plačali.... tko sem happy...mi je blo zjutraj kar slabo od živcev, ko sem šla v službo... Joj hrana... jaz sem že tko lačna, pa nas je sodelavec povabil na fešto za RD in zdajle čakamo, nam je izrecno naročil, naj ne gremo na kosilo, da je žena pripravila kup dobrot...mmmmm....jaz pa upam, da bo pica Mi pice še ne pečemo doma, bomo pa začeli, ker je s tistim testom od Pečjaka, res čist preprosto. Peče pa možek redno kruh, ki je res dober. Sem se mu pa včeraj smejala, ker je skuhal večerjo, potem mu pa ni pasal jest... jaz imam isti sindrom, kadar jaz kuham, mi potem sploh ne paše jest...če si postrežen, je pa čist druga pesem lp
< Sporočilo je popravil ČebelicaMaja -- 27.2.2008 14:01:42 >