|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
3.3.2008 19:29:43   
eya
Hej!

Ankica, jaz lahko dodam še eno k neumnostim, ki jih očki učijo ta malim... Moj je danes pustil, da je Žiga risal z gel voščenkami kar po njegovi roki in potem še po majici...saj so menda pralne te voščenke, ampak kaj bo pa naslednjič, ko bo mali s kemičnim mahal naokoli po majici... Da ne govorim o tem, da se je kasneje mali začel po glavi risatuser posted image  Moj je rekel, da se je pa včasih treba malo sprostitiuser posted image  Ta vaša s kondomi je pa tudi fajnuser posted image

Sicer pa Žiga tudi ne pusti, da bi ga drugi hranili, mora vse sam. Edino v varstvu mu pa večinoma varuška daje za jestuser posted image  Aja pa še ena razlika med situacijo v varstvu in doma-pri nas ni šasn, da bi šel lepo sam spat opoldansko spanje, se moramo vedno kregat, pa je že ful utrujen, pa noče. V varstvu pa sam pove, kdaj bi šel spat in potem tudi sam zaspi, danes celo za tri ure.

Kahlica je še kar aktualna, ponavadi se kar vanjo pokaka. Dude pa nima več že kake 4 mesece in tudi odvajanje je billo ekspresno. Samo ene par večerov smo mu rekli, da ima njegovo dudo dojenček.

Se mi zdi, da ta čaj iz malinov listov znajo tudi na ljubljanski tržnici imet.

lp!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 926
4.3.2008 8:43:30   
maychika
uauuu de sm js enkrat zjutraj prva...sej ne morem verjet...

kva ga medeeee...lepoooo...za tiste k smo doma..verjetno...

je tia še spala pa sem šla do nje in rekla snegec pada...pa se je kuj dvignla in rekla gremo pogledat...pol je pa vidla da je neli že pokonc pa je rekla...tud nelika bo vidla...iiii kok luštn...pol je pa dodala še...ati je naštimu (sneg namreč)...hi hi hi....mi je blo tolk luštn, de sm kr mogla napisat. neli se pa zdej tolk dogaja...sam oglaša se...grem ju malo crkljat...čeprav tia zdajle s kahlice gleda chip'n'dale...hi hi

lep dan vam želim...

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 927
4.3.2008 8:45:55   
*zvezdica*
Dobro jutro!

Pri nas že noro sneži! Začel je ene pol ure nazaj pa je že vse belo...kaj bo če bo šlo tako naprej. Očitno bomo imeli po novem pozimi pomlad, pomladi pa zimouser posted image .

Včeraj sem pa v Qlandiji srečala Maychiko. Jooj je Neli cortkana..čisti cukrček. Tia je bla pa preveč z ribicami zavzeta, da bi jo sploh vidlauser posted image .
Sem pa mal nabavlala v tisti španski otroški trgovini za otroke ( en tak čudn ime ime). To se ti pa cedijo sline...noro lepe reči imajo. Sploh za punčke....še dobro da je (še) nimamo, drugač bi celo bogastvo lahko tam zapravla. Marcel je dobil spomladansko jakno (men je ful huda) pa ene take šmek kavbojke k se dajo še v 3/4 zavihat..bl za polet. Res se vam splača it pogledat. Cene so pa malenkost dražje kot v HM.

Ankica tvoj ga pa poka..saj očitno so vsi taki. Miha tud same traparije tamalga uči..ampak saj tud to mora bituser posted image .

Joj, ko res noro sneži.....user posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 928
4.3.2008 9:31:18   
barba
Sneg? user posted image  Pr nas ga nč ni. Mi je pa vseen tud če ga ni. Sem se že čisto na pomlad navadila user posted image

Zvezdica - una trgovina je res huda.user posted image  Jst sem za Meto dobila ful dobre stvari.

Ankica - sem se oreng nasmejalauser posted image

Pri nas Metod nč traparij ne uči, ker jih že sama dost pogrunta. Se ji lohk cel dan reživa ko take poka. user posted image user posted image user posted image

Malinove liste sem jst kupovala v eni trgovini pri Maximarketu v LJ.

Nič, veselo naprej delat ...

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 929
4.3.2008 12:36:12   
maychika
zgleda da je ostalim tipkovnice zasnežil...hi hi hi

ja z zvezdico sva se srečale včeri...jej kk dobr zgledaš...če se ne bi trebušček kazal, sploh ne bi vedla da si noseča. marcel je pa itak en hud frajerček...zmeri bl fletn je ni kej...

grem počivat...sem lih obe dala spat

lp

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 930
4.3.2008 17:56:15   
maychika
kaj je zdej to...pa ne mi rečt da mam sam js cajt tle gor viset :) hmmm...kako lepo se to sliši...imam cajt...kaj je že to?! :)
no klepetulje kje ste...?

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 931
4.3.2008 17:57:01   
maychika
aja no evo...po mesecu in pol smo pa dobili odgovor od csd...imamo ugodno rešeno vlogo za dodatek za nego otroka. no vsaj nekaj...

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 932
4.3.2008 18:33:10   
Marelica
user posted image Se mi je zdaj maychika zasmilila, ko se zaradi preobilice prostega časa že dolgočasi tu gor.

No, fino, sem vesela, da se je CSD končno zmigal in ste dobili ugodno rešeno prošnjo! Saj konec koncev bencin tudi ni zastonj za vse te vožnje... se vsaj nekaj povrne.

Pa da še podebatiram za nazaj, koliko se bom pač spomnila, kaj sem brala.

Kahlica pri nas je bila en čas zanimiva, zdaj pa spet ne več. Mi je že parkrat naredila silo s "KAKA", ko sem ravno malega previjala in je morala na sebe pozornost usmerit. In pol sem malega na pol nagega na postlo odložila, ga zadelala okoli in pokrila, pa hitro po kahlo pa K dol slekla in zaman čakala. Pa ni blo ne kakca pa ne lužice... in tako sem jo nehala resno jemat. Pa tako je znala že lepo povedat, da mora kakat, zdaj pa ravno takrat več ne.user posted image

Pri nas nimamo konjička (čeprav so mi takoooo fajn in ga za letošnji božič sigurno dobi), je pa postal zanimiv poganjač - avto, vsake toliko, no. Noče pa več na gugalnico!!! Ful zažene paniko, pa sploh ne vem, da bi kdaj kako slabo izkušnjo imela. Zdaj smo poleg njene gugalnice kar skokca za Dominika naštimali. Sploh ni silila noter, ji je bilo pa hecno, ko je mali hopsal. A vi pa že o kolesih za drugi RD razmišlajte? Kaj pa recimo oni like a bike s samo dvema kolesoma? Je katera razmišljala?

Mislim, da nisem še nič komentirala, da smo se v petek šli kopat po dolgem času. Naš mali je rojen plavalec, Katarina pa ima še vedno malo strahu. Smo ji kupili rokavčke, ampak je daleč od tega, kar je počel Marcel. No, vsaj ne boji se jih imet nataknjene. Mali pa tako čofa, kot da je v elementu. Ga ne moti, da mu voda v oči šprica, medtem ko tavečja začne paničarit v takem primeru.

Pri nas je snežilo, nasnežilo 4cm, zdaj je pa ves sneg že tudi vzelo toplo ozračje. Jaz nisem več nič navdušena. Hočem pomlad, dost je zime (pri nas smo sneg namreč imeli tudi pozimi).

Aja, bedarije... ja, ni treba razlagat, očki so rojeni za učenje neumnosti kar mimogrede. Sicer kake posebne cvetke se zdaj ne spomnim. Katarina je končno začela bolj govorit. Očitno jo je prej zelo zavirala duda. Že veste, da je Katarina uspešno odvajena, tudi ponoči je več nima!user posted image

Ja, pa tudi Katarina je zelo malo proti pol leta nazaj. In zelo je izbirčna. Sploh ne mara več raznih linotov ali frutkov (no, te ji ponudim samo, ker jih mali pušča), obožuje pa kruh, meso in testenine... aja, pa ribe. Poje kar pol velike orade.

Dajte se probat prosim malo spomnit za nazaj tiste, ki ste dojile. Krista, mislim, da si ti zelo dolgo samo dojila, Kristjan sploh ni kaj dosti GH na začetku jedel. Se motim? Ker naš Dominik je pri pol leta še večinoma na moji joški. Če mi poje 100ml GH dnevno, je tako dober. Ampak je drugače zalit in nabit, sploh ni suhec. Pa še AM več ne dobiva. Jaz sem pa mislila, da ga bom pri pol leta že tako odstavila. Saj mi paše no... do neke mere. Ker je pa dosti bolj razvajen od Katarine, samo na joški se zna potolažit.user posted image

LP vsem! 

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 933
4.3.2008 19:48:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maychika

zgleda da je ostalim tipkovnice zasnežil...hi hi hi

user posted image user posted image user posted image  Ne vem, ali sem res ena taka neroda, meni vedno uspejo kakšne neumnosti. Ni mi zaklenilo tipkovnice, sem se sama zaklenila iz RR-ja. Hotela sem zamenjat email, pa nisem vedela, da je potem potrebna ponovna aktivacija, jaz sem pa pozabila geslo za tisti email user posted image . In nisem mogla do aktivacijske kode user posted image user posted image user posted image . Ma, sem odvisna, sem cel popoldan čekirala, če mi je RR team že uredila zadeve.

Nas pa jedrugače res zamedlo, zdaj ga je zunaj ene 20 cm in ga še kar meče izpod neba. Pa tak lep sneg je, za igluje in snežake delat.

Marelica, Kristino sem dojila 14 mesecev in prve pol leta uvajanja goste hrane je jedla po žličkh, nikamor se ni premaknilo. Potem pa se ji je pri enem letu speljalo, sedaj je super jedec, sploh ada (čokolada) je priljubljena user posted image .

Zvezdica, glede na vreme malo prehitevate s pomladansko jakno user posted image . Pa kaj so to ene španske/francoske trgovine?

(odgovor članu maychika)
  Neposredna povezava do sporočila: 934
4.3.2008 20:06:33   
alička
Se vam samo na hitro pofočkam. Zadnji tedni so nori. Imam non stop predavanja, pa seminarske za pisat, poleg tega je dragi smet službeno odsoten (tri tedne).
Berem kar redno za pisanje pa zmanjka energije.
Pri nas kahljica še vedno laufa, če ni kahljice gre brez problepa tudi na stranišče, samo držat jo moram, da v luknjo ne pade  user posted image . Za dokončno odvajanje od pleničke pa čakam toplejše vreme, se mi zdi lažje, ko bo manj za slačit.
Dude tako nikoli ni imela, tako da nam je to odvajanje na srečo odpadlo.
Je pa zadnje čase začela tepst in odrivat otroke, ki ji niso všeč (kak mesec nazaj je še vse po vrsti objemala). Pa če ji rečeš, da kaj ne sme vzeti (npr.fotoparata), to stvar zanalaš vzame,  laufa v drugo sobo in jo zabriše z vso silo na tla (fotoparat je na srečo preživel) user posted image .

Lahko noč!
A.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 935
4.3.2008 20:08:10   
alička
Tudi mi imamo sneg user posted image  , pa še kar naletava.

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 936
4.3.2008 21:51:30   
eya
Pri nas je pa cel dan deževalo, zdaj pa nekaj malega naletavajo snežinke, a mislim, da ne bo nič pametnega.

Jaz sem tudi Žiga dojila do pol leta, potem je pa zelo počasi sprejel GH, dolgo časa je jedel tam do max 100 ml GH na obrok, pa obvezno se je še dojil zraven.

Alička, a ti si vpisana na podiplomcu, ali kaj že? Ker si pa res ful zaposlena. Jaz maaalo razmišljam o podiplomcu, samo ne vem, kam ga naj zbašemuser posted image

lp!

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 937
4.3.2008 22:32:39   
alička
IZVIRNO SPOROČILO: eya

Alička, a ti si vpisana na podiplomcu, ali kaj že? Ker si pa res ful zaposlena. Jaz maaalo razmišljam o podiplomcu, samo ne vem, kam ga naj zbašemuser posted image

lp!

Oh Eya kje pa. Jaz sem bila "pridna" in sem po kmalu po vpisu na faks začela delat, faks pa obesla na klin. Sem dobila dobro službo in se mi je za študij fučkalo. No zdaj petnajst let kasneje, pa študiram. Kaj čmo ene ste bile bolj pridne prej, jaz bom pa na "stara" leta user posted image .

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 938
4.3.2008 23:26:50   
Krista28
ajte se probat prosim malo spomnit za nazaj tiste, ki ste dojile. Krista, mislim, da si ti zelo dolgo samo dojila, Kristjan sploh ni kaj dosti GH na začetku jedel. Se motim? Ker naš Dominik je pri pol leta še večinoma na moji joški. Če mi poje 100ml GH dnevno, je tako dober. Ampak je drugače zalit in nabit, sploh ni suhec. Pa še AM več ne dobiva. Jaz sem pa mislila, da ga bom pri pol leta že tako odstavila. Saj mi paše no... do neke mere. Ker je pa dosti bolj razvajen od Katarine, samo na joški se zna potolažit

Joj Marelica, Kristjan je normalno kaj pojedel šele pir 8m nekje. Polnih 6m sem samo dojila, niti čaja nisem dajala, potem pa je blo ful smešno, ko ni hotel GH. Bolj ko sem rinla žličko, bolj me je za majco vleku. Vsepovsod piše, da se ne sekiraj, vseeno pa vztrajaj in pripravljaj različno hrano, tudi če samo par žličk na dan. To sem tud jaz delala in sčasoma mu je postajalo všeč.Pri 11m se mi je pa sam odstavil in pri 12m jedel vse, saj je bil v vrtcu.  Brez joka in kakršnega koli problema. Kravjega mleka mu doma nisem dajala. Za zvečer sem kupovala tiste kašiše z AM. Se mi pa zdaj zdi smešno, ko sem ribala sadje ko nora, pa kuhala zelenjavouser posted image ....kot da bo za enga ta velzgauser posted image user posted image

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 939
6.3.2008 8:10:45   
eya
Jutro!

Ja, kam ste pa poniknile vse? Je pravo zatišje tuleuser posted image

Ja, Alička, pridna si. Saj faks ni tako na easy narest, takole ob otroku je pa še toliko težje. Upam, da nimaš več veliko...

Lep dan!

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 940
6.3.2008 8:47:29   
Anonimen
Ojla!

Bi se kdo sankal? Imamo 40-50 cm snega, prava zimska idila, s Kristino sva včeraj naredili snežaka, se metali po snegu, luštno je bilo, pa še tak fajn sneg je, za igluje delat.

Maychika, Tia še pospravlja?

Alička, res si pridna.

Nam naj bi arhitekt oddal papirje za hišo na UE in kot zakleto nekaj dni pred tem dobimo novo lokacijsko informacijo, v kateri so našteti trije novi soglasodajalci. Tako da moramo sedaj še dodatna soglasja pridobit. Pa še nov zakon o gradnji začne veljat v kratkem, ma moraš imeti že srečo, da se ti nič ne zakomplicira vmes. user posted image user posted image user posted image  Jaz sem se pa že z bageristom menila, kdaj nam pride izkopat gradbeno jamo, zdaj se bo vse zavleklo vsaj za en mesec. No ja, saj zdaj itak nimamo kaj delat pri temu snegu. Ma, bo že. Upam, da nam vsaj pod streho uspe letos spravit hišo.

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 941
6.3.2008 8:52:54   
alička
Eya, tam nekje v daljavi se že nakazuje konec...ampak res v daljavi. Tista predavanja, ki jih imam sproti še podelam in naredim izpite, stare grehe iz obdobja ko sem rodila pa tja do Živinih 8 mesecev, ko sem bolj slabo migala, pa vlečem za sabo in ne vem kdaj mi bo kaj ratalo.

Je bilo pa res zatišje včeraj. Cel dan nobene tukaj gor.
Jaz imam danes spet predavanje v Ljubljani (do 21h user posted image user posted image ), tako da z Živo obe prespiva v Ljubljani. Si moram že prav zapisovat kateri dan kje spim... Hvala bogu za mojo mami in taščo, pa seveda oba dedija, ki me te dni vlečejo iz zosa, ker mojega spet ni user posted image .

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 942
6.3.2008 9:04:10   
Anonimen
Alička, pa kdaj imaš čas za učenje? user posted image user posted image user posted image  za dedke in babice.
Naša me vidi s knjigo v roki in jo mora sama "preštudirat" user posted image user posted image user posted image . Zvečer se pa možeku posvečam, če ga cel dan ni ali pa zaspim. In potem malo štukam, samo mi ne gre,  če se hoče kaj vsest v mojo glavo, moram imeti 6 ur miru in tišine user posted image .

(odgovor članu alička)
  Neposredna povezava do sporočila: 943
6.3.2008 9:32:10   
Marelica
Daj ne me hecat, Ankica, tolko snega??? Pri nas ga je padlo par cm pa še to je vse vzelo. No na srečo, ker meni ni več do tega.

Ja, kak se hitro kaj zakomplicira pri gradnjah oz. že na samem začetku. Moja sestra si ima tudi namen letos gradit in iz lastnega gozda les podret. Je blo že vse zmenjeno, drevesa označena, gozdar zmenjen... pol pa se postala kar naenkrat problem glavna cesta pod strmim gozdom - češ, da rabiš dovoljenje. Prej pa noben nič o tem... valjda je zdaj pravi rok za podiranje že šel...

Ja, pridne vse, ki vam še uspe kaj resnega poleg malih naredit. Jaz sem še vedno omejena le na osnovno gospodinjstvo in le tu pa tam kaj večjega fizičnega dela, če me kdo pri varstvu menja. Me pa že prav mika, da bi šla v službo.  Si nisem mislila, da me bo tako kmalu ta želja prijela.user posted image

Hvala Krista in Eya, sta me pomirile. Ker meni se že prav čudno zdi, da je mali tak zizon. Pa tako veselo je pri 5 mes. začel z gh.

Lepo se mejte, na segu ali na kopnem! Eh, pri nas pa ful piha še vedno...user posted image

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 944
6.3.2008 9:37:49   
alička
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Alička, pa kdaj imaš čas za učenje? user posted image user posted image user posted image  za dedke in babice.
Naša me vidi s knjigo v roki in jo mora sama "preštudirat" user posted image user posted image user posted image . Zvečer se pa možeku posvečam, če ga cel dan ni ali pa zaspim. In potem malo štukam, samo mi ne gre,  če se hoče kaj vsest v mojo glavo, moram imeti 6 ur miru in tišine user posted image .

Oh saj jaz tudi štukam na vse možne načine. Temu primerne so tudi ocene... ponavadi spacam pozitvno, če mi je predmet izjemno zanimiv in ni "piflarski" pa rata tudi kaj več, sploh če so kakšne seminarske za pisat hitro lahko priplezaš do 9 ali 10.
Mam pa poleg vsega zdajle še cel kup mojstrov v novem stanovanju, pa kredit si rihtam, pa zbiram pralni stroj, spanico, dnevno... (kuhinja je na srečo že naročena). Darling pa dosegljiv samo na mail in Skype, pogojno če je res nujno na mobitel, kar pa zelooooo drago. In to še naslednjh 10 dni. Sem mi že kar malo rola.

< Sporočilo je popravil alička -- 6.3.2008 9:38:49 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 945
6.3.2008 9:40:20   
Anonimen
Še ena povezava do zimske idile pri nas:

http://www.ringaraja.net/forum/photo.asp?v=moji&photoid=107417&asortType=9&apage=1

user posted image user posted image user posted image  V ponedeljek sem še občudovala vijoličasto preprogo žafrančkov v gozdu, naslednji dan nas je pa pobelilo.

(odgovor članu alička)
  Neposredna povezava do sporočila: 946
6.3.2008 9:41:27   
Anonimen
Alička, dobra si, res.

(odgovor članu alička)
  Neposredna povezava do sporočila: 947
6.3.2008 10:44:00   
Nenya
Joj, ne pisat o študiranju, mam tako slabo vest. Aprila upam da mi bo uspelo it na strokovca, a kot zakleto nimam nič časa za učenje, Brina zahteva svoje, tudi ko Mina spi ali je pri tašči. Zdajle so šle za eno urco ven, je strupeno mraz pri nas, jaz pa iščem zakone, pa spremembe itd in še mal k vam pokukam.

Glede, GH, jaz sem Brini začela dodajati nekje pri 4,5 mesecih, ker sem mislila, da ne spi ker je lačna. Presenetljivo je takoj sprejela žličko in sem jo morala še nazaj držat. Zdaj ma 3 obroke goste hrane, a se še vedno dojiva, zjutraj, zvečer, ponoči. Je pa rada, zelenjavo malo manj, sadje pa obožuje.

Grem, da naredim kaj preden pridejo nazaj.

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 948
6.3.2008 14:15:21   
mojčika
Pozdravček na hitro med kuhanjem. Pri nas je tudi pobelilo le okrog, mi pa smo suhi. je pa lepo biti v zeleni kotlini in samo nekaj metrov višje je vse belo.

Jaz sem te dni malo žalostna, mala se je odločila, da bo iz včeraj na danes začela s hudo trmo, brez privajanja, brez opozorila. Če ne grem zunaj po njeni izbrani poti, ali da kaj pride vmes in se je treba obrniti, mi zažene tak vik in krik, da me je prav sram. Še nest je ne morem, tako brca, da jo kot kako klado nesem po pazduho. Seveda sem takšne pozornosti deležna samo jaz.
Kaj vaši tudi tako paniko zaženejo in za pomiritev ne slišijo in ne vidijo nič. Pa tako fajn je bilo zadnje mesece, vse sva se pomenili, po pa je v soboto zagnala vik in krik prvič, nato pa še vsak danuser posted image

Ankica, res imate idilouser posted image

Glede učeja, hmmm meni se zdi, da se učim pol dneuser posted image , pa je samo za šiht, kaj šele, da bi kaj študiralauser posted image

No kuhanje čaka, LP

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 949
6.3.2008 14:23:30   
eya
Ankica, prav luštno imateuser posted image  Če bo lepo vreme med vikendom, bi se šli mi res kam sankat... Je bilo snega letos čist premalo, smo bili samo 2x na snegu.

Mojčika, gotovo je samo faza, ki jo bo minila slej ko prej. Največkrat pomaga ignoriranje tega upora, samo kaj ko to ignoriranje zahteva trdne živce in veeeeeliko časa.

Alička, ti imaš pa res pestro zdaj. Naj ti čimprej mine tole obdobje, ko ni tvojega doma.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.