Marelica
|
Se mi je zdaj maychika zasmilila, ko se zaradi preobilice prostega časa že dolgočasi tu gor. No, fino, sem vesela, da se je CSD končno zmigal in ste dobili ugodno rešeno prošnjo! Saj konec koncev bencin tudi ni zastonj za vse te vožnje... se vsaj nekaj povrne. Pa da še podebatiram za nazaj, koliko se bom pač spomnila, kaj sem brala. Kahlica pri nas je bila en čas zanimiva, zdaj pa spet ne več. Mi je že parkrat naredila silo s "KAKA", ko sem ravno malega previjala in je morala na sebe pozornost usmerit. In pol sem malega na pol nagega na postlo odložila, ga zadelala okoli in pokrila, pa hitro po kahlo pa K dol slekla in zaman čakala. Pa ni blo ne kakca pa ne lužice... in tako sem jo nehala resno jemat. Pa tako je znala že lepo povedat, da mora kakat, zdaj pa ravno takrat več ne. Pri nas nimamo konjička (čeprav so mi takoooo fajn in ga za letošnji božič sigurno dobi), je pa postal zanimiv poganjač - avto, vsake toliko, no. Noče pa več na gugalnico!!! Ful zažene paniko, pa sploh ne vem, da bi kdaj kako slabo izkušnjo imela. Zdaj smo poleg njene gugalnice kar skokca za Dominika naštimali. Sploh ni silila noter, ji je bilo pa hecno, ko je mali hopsal. A vi pa že o kolesih za drugi RD razmišlajte? Kaj pa recimo oni like a bike s samo dvema kolesoma? Je katera razmišljala? Mislim, da nisem še nič komentirala, da smo se v petek šli kopat po dolgem času. Naš mali je rojen plavalec, Katarina pa ima še vedno malo strahu. Smo ji kupili rokavčke, ampak je daleč od tega, kar je počel Marcel. No, vsaj ne boji se jih imet nataknjene. Mali pa tako čofa, kot da je v elementu. Ga ne moti, da mu voda v oči šprica, medtem ko tavečja začne paničarit v takem primeru. Pri nas je snežilo, nasnežilo 4cm, zdaj je pa ves sneg že tudi vzelo toplo ozračje. Jaz nisem več nič navdušena. Hočem pomlad, dost je zime (pri nas smo sneg namreč imeli tudi pozimi). Aja, bedarije... ja, ni treba razlagat, očki so rojeni za učenje neumnosti kar mimogrede. Sicer kake posebne cvetke se zdaj ne spomnim. Katarina je končno začela bolj govorit. Očitno jo je prej zelo zavirala duda. Že veste, da je Katarina uspešno odvajena, tudi ponoči je več nima! Ja, pa tudi Katarina je zelo malo proti pol leta nazaj. In zelo je izbirčna. Sploh ne mara več raznih linotov ali frutkov (no, te ji ponudim samo, ker jih mali pušča), obožuje pa kruh, meso in testenine... aja, pa ribe. Poje kar pol velike orade. Dajte se probat prosim malo spomnit za nazaj tiste, ki ste dojile. Krista, mislim, da si ti zelo dolgo samo dojila, Kristjan sploh ni kaj dosti GH na začetku jedel. Se motim? Ker naš Dominik je pri pol leta še večinoma na moji joški. Če mi poje 100ml GH dnevno, je tako dober. Ampak je drugače zalit in nabit, sploh ni suhec. Pa še AM več ne dobiva. Jaz sem pa mislila, da ga bom pri pol leta že tako odstavila. Saj mi paše no... do neke mere. Ker je pa dosti bolj razvajen od Katarine, samo na joški se zna potolažit. LP vsem!