Nenya
|
Joj Čebelicamaja, čimprej se pozdravite. Tudi mi imamo šotor, sta ga dobili iz Ikee za božič in obe v njem ful uživata, tudi Brina. Glede hranjenja se jaz ne sekiram preveč, edino kar me moti je, da odkar je pri Rokovih starših je tudi Mina ratala nora na meso, zelenjavo ji komaj kakšno daj uturim. Je pa tudi ona bolj na italjansko kuhinjo, obožuje testenine, njoke in paradižnikovo omako, pico. Pri zadnjem pregledu je imela nekje 11kg, nisem je pa nič tehtala. Danes je bila tudi Mina neznačilno tečna in jokava, po moje bo res vreme krivo in zadnje čase mi ful spi, ob poldne gre spat pa bi mi najraje spala še krepko po tretji uri, je pa rajš ne pustim, da ne bi bili problemi zvečer. Kaže se tudi trma bolj pogosto in metanje po tleh občasno, pa čist zaradi malenkosti. Z Brino se zdaj zlo zastopita, se vidi da je tudi Brina začela malo bolj komunicirati. Prav vidi se kako je vesela če zagleda Mino, pobrcava, vriska in se ji smeji. Pa tko luštno ji dudo tlači v usta, tudi ko ne joka, se vidi, da Mina ve kako dobra je duda. Joj Mojčika, kolk MM lepo je z žlico, jaz se šele pred kratkim zbrala pogum in Mini kdaj pustim da sama je kaj kar ni preveč tekoče. Dejte mi 'kahlarice' nasvet, Mina gre zjutraj vedno na stranišče ko vstane, običajno takrat tudi lula, za kakanje pa noče nikoli povedat. Tudi če so vonjave bo ob vprašanju če je pokakana vedno rekla 'nisi'. PO knjigah piše, da se otrok lažje navadi biti suh kot čist, Ne vem, ali ji sploh nič ni jasno, al kaj. Kako ste se kaj lotile teh zadev? Frizira Mino kar Rokova mami, ki ji striže spredaj da ji ne silijo na oči, celo frizuro bomo pa pred poletjem mal skrajšali, da ne bo vroče. Krista, jaz sem mela Brino največkrat v bombažnem bodiju z dolgimi rokavi in v bombažnem pajacku. Res je bilo poletje ampak te tetra majčke s temi frdamanimi trakci so me že pri Mini ful motile, tko da jih nisem mela pri Brini skor nič. Ankica, za službo, mene je vrnitve na trg dela kar groza trenutno. Se bom tudi morala kmalu spravit kakšen CV napisat in par prošenj odposlat. A ma katera kak gugalnik, gugalnega konja, ali kaj podobnega, ki ga priporoča za to starost, kmal bojo namreč RD-ji in me žlahta sprašuje kaj naj Mini kupijo. Kaj pa tobogani, jih mate notr, zunaj, na igrišču? Grem 'spat' na obroke