Anonimen
|
Pozdravljene! Da se še malo vam javim. Krisitna spi že tri ure (ponavadi 3/4 ure) in jo hodim vsake pol ure šlatat, če ima slučajno vročino . Ni videt. Imam pa veš časa za druge stvari, sem napisala tri prošnje za delo v tem času, eno na firmo, kjer sem že delala, bomo videli, oprala perilo, pospravila, pocartala psa, pogledala zadnji del tretje sezone Prison breaka.. Pa saj je videt, kot da imam neomejeno časa. Ga rabi katera ? Zamenjam za eno kavico . Mi tudi umivamo laske na 10-14 dni, ponavadi ima še povsem lepe, ji moram oprati bolj zaradi kakšnega jogurta ali špinače, ki jih zanese v lase. Joj, ko bi imela take laske. Mehke, goste, dišeče... namesto tega se mi nabira statika in me neprestano trese . Krista, naša ima za okoli hiše kar škorenjčke obute, pride vsakič blatna do nosu, bunda je namesto bela rjava, hlače da ne govorim. Ma važno, da uživa, raziskuje... Imam pa ločeno garderobo za doma in za obiske. Drugače pa ji obujem ene čeveljčke, niso čisto gležnjarji, niso pa tudi čisto nizki. Prehodna varianta. A so se vaši tudi začeli zmišljevat, kaj bodo oblekli? Naša hoče točno določene čevlje in hlače. In če ne dobi, potem sledi vpitje, cepetanje... Tako da ji sedaj dam na razpolago tri hlače, da sama izbere. In je potem kot ne vem kaj ponosna . Sam upam,da me ne bodo spet "na suh" odpiral ..haha...bo je prešnjič škripal.. Bo treba prej podmazat . Malo se hecam, joj, to mora biti grozno, kar na suho... Zvezdica, kako je Marcel? Eya, naša po nobenem cepljenju ni imela nobene reakcije, razen malo sitnobe. Pa še za to bi prej krivila luno oz. slabo vreme (ali pa PMS pri mami). Tia je pa že prava pomočnica .
|