|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
16.2.2008 21:53:48   
mojčika
Dober večer...

Jaz pa sem danes kar pri moževih na obisku, se razvajava in tudi tukaj bova prespali, mož ima koncert in zjutraj bo še kako oko, da mi popazi malo, da se še jaz malo razvajam.

Maychika, prav hudo mi je, ko berem, kako ti je, nimam kakega pametnega nasveta kot to, da naj ti kaka babica prevzame malo, da se naspiš. Sicer pa, čez leto, največ dve, bo bolje, ko se bosta frajlici med sabo zaposliliuser posted image

Jaz pa vas vabim na ogled fotk v albumu, da vidite, kakšna je varuška naše MM, dedek seveda, ki jo razvaja, ko sta mama in ata v službi, nona pa kuhauser posted image , zraven pa sodi še hranjenje račk, balinanje na balinišču in kofetek v gostilni, kjer ima pod pultom že svoje igračke ter delo v vojnem muzeju, katerega lastnik je dedek.

Lahko noč vsem

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 826
16.2.2008 23:03:40   
maychika
barba frančkov imam malo morje...ti jih posnamem, da se ti malo odkupim, ko že slikic nimam kaj dosti...

bravo žiga, priden
user posted image user posted image user posted image

ja sej dons bo bolš...tia spi pri babici jaz pa sem dragega prosila, da on ponoči neli hrani...bo pač po flaški kaj jaz morem...js bom pa v tiini sobi spala s čepki v ušesih....jeeej...se že veselim...sem spet utrujena ko hudič...popoldne smo skakali okrog, zvečer sem pa akvarij urejala...mater je trajalo...zdej pa sam še ribice rabimo...juhuhu...

lahko noč vsem skup

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 827
17.2.2008 20:46:34   
eya
Kaj, še nobene danesuser posted image  Verjetno ste vsi uživali kje zunaj in po obiskih. Pri nas smo se potem odločili za eno dozo snegauser posted image , smo šli na Pokljuko in smo se malo sankali, pa malo nahodili po snegu. Je bilo pa res čudovito vreme. Grem zdaj še slike dat dol s fotoaparata, pa kasneje kako prilepim.

lp, eya.

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 828
17.2.2008 22:15:41   
maychika
evo ena današnja...upam da ne bo premajhna...je tia umivala neli ko se je kopala...soooo cute...

user posted image

no other comments...lahko noč...grem še risanke posnet da jutri pošljem...

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 829
17.2.2008 23:00:28   
eya
user posted image

user posted image

Največje veselje je pa zmetat vse kamne z obale v morjeuser posted image  No, bomo morali še kdaj prit, da bomo res vse zmetaliuser posted image :
user posted image

Tale je pa današnja, s sankanja na Pokljuki:
user posted image

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 830
18.2.2008 9:09:55   
alička
Jutro user posted image !

Kje pa ste bili vsi cel vikend? Na sončku, a? Se je videlo.

Maychika res cute slikca!!!!! Pa kako lepo ti Tia že pomaga.

Eya, upam da je Žiga pustil kakšen kamenček še za Živo user posted image user posted image user posted image , ker ona bi tudi lahko metala in metala kamenčke v vodo do onemoglosti. Poleti na morju si jih je nabrala tako polno kanglico, da jo je komaj nosila in potem potrpežljivo metala kamenček po kamenček in pri vsakem je rekla bam!

Spet bo lep dan! Uživajte, predvsem tiste, ki ste doma!!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 831
18.2.2008 10:38:24   
*zvezdica*
Eya, lepo da ste uživali in se lepo spočili.
Slikce so super....v ostale albume bom pa mal kasneje pokukala..trenutno ni časa.

Jej sta fletni Tia in Neliuser posted image . Maychika, ti se pa le spočij. Jaz zelo dobro vem kako je to, če sploh ne moreš več funkcioniret. Privošči si en krepilni spance, tvojega dragega pa res na vsake toliko mal v rit brcni, da ti bo pomagal pri gospodinjstvu.

Mojčika moram še pogledat fotkice, ampak si kar predstavljam da je bil stari ata totalno blaženuser posted image ...MM pa najbrž tudiuser posted image .

Jaz sem se tako veselila vikenda, pa ni bilo na žalost nič od tega. Mali je totalno zakuhal, tako da smo lepo vreme gledali samo skozi okno. Je pa mali prav božček, nič ne more, kot kak snopek visi na meni ali možeku. Lahko mi verjamete s kakšno muko sem šla danes v službouser posted image ...pa nujno moram bit tu, ker sodelavke ni in nekdo mora bit. Tako da ga je možek danes odpeljal k zdravniku in vzel bolniško.

Marcel in Zarja

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 832
18.2.2008 11:15:51   
eya
Ojej, kaj pa je z Marcelom, je kako virozo staknil? user posted image za čimprejšnje okrevanje.

Zanima me, če so vaši mali po tem cepljenju pri 18ih mesecih imeli kako reakcijo? Nekaj se spomnim, da ste pisale...

lp, eya.

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 833
18.2.2008 12:05:58   
alička
Eya, Živa je imela kar 3-4 dni vročine, pa malo je bila sitkana. Pa nogica jo je bolela prvi dan in bila zatečena.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 834
18.2.2008 12:39:17   
*zvezdica*
Marcel je tudi imel po cepljenju vročino pa na nogo ni mogel stopit. Ampak samo dan ali dva, potem je bil OK.

Ja, sedaj je pa virozo staknil. Baje se je pa pri zdravniku  tako drl, da ga sploh pregledat ni moglauser posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 835
18.2.2008 12:41:41   
*zvezdica*
user posted image user posted image  Mojčika zdejle sem šla slikce pogledat..kako sta pa svetovna dedek in MM na toboganuuser posted image user posted image  Svaka čast, res!

Marcel in Zarja

Neposredna povezava do sporočila: 836
18.2.2008 13:19:12   
mojčika
Hojla, sem doma, sama v spisih, MM se pazi.

Marcelu najprej eno user posted image za čimprejšnje okrevanje in *zvezdica* te čist razumem, da je tako težko biti v službi.

Tudi vaše fotke so zakon, ja komaj res čakamo, da bomo tudi mi napolnili hišo, naša mala obožuje polno hišo. Najbolj je vesela, ko nas je sorodnikov toliko na kupu, da se že nimamo kam dati, seveda je v centru pozornosti in neumnosti.

Žiga vidim, da se rad sanka in kamenčka user posted image , tudi mi, čez kamenje ga niuser posted image

Zdaj pa grem malo skuhat in še malo pisat, da ob 14.30 mahneva še malo ven na sončka, če bodo cele počitnice take, bo za znort fajnuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 837
18.2.2008 17:08:29   
ČebelicaMaja
Ojla! Vidim, da je večina kar uživala.
Maychika res lušna slikca.
Zvezdica, upam, da se Marcel hitro pozdravi, naša je tudi vsa boga in se samo nosi, kadar jo kuha... trenutno je kar OK, joj, upam, ad tako ostane... sva tako uživali ta vikend, da imam dobesedno muskelfiber v tazadnji in nogahuser posted image ... res nimam prav nobene kondicije... pri Hani sem jo imela kar velik, zdaj pa prav nič...

...Dans sem se prav nasmejala, me pokliče prijateljica, da moram jutri nujno z njimi v Nassfield smučat...sem rekla, da z veseljem, ampak sem žal nosečauser posted image  je čist pozabila, da sem nosečka, ji je bilo prav nerodno... Zvezdica, a si ti vedela, da imajo ob torkih ženkse v N. popust in stane baje dnevna karta le 19€... upam, da bo tudi drugo leto takouser posted image

V soboto sem šla slučajno mimo ZOO in kupila letno karto za ZOO... sva šli potem v ned. tja in to brez vozička- zdaj je vedno več brez in je prav pridna, vse tobogane in igrala je prečekirala, domov sva pa obe prišli kot dva pujska...

Sem ji pa včeraj spet glavo namazala z oljem in debelo uro, ko je ona gledala Nodija, pucala temenca...grozno, kolk tega se je spet nabralo...ne vem, kdaj se to neha...user posted image

grem naprej delat...lp

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 838
18.2.2008 18:08:04   
mojčika
Uh temenca, mi tega nimamo že od tretjega meseca.

Me pa zanima, a tudi pri vaših skorajda ni treba prat lask, naši po 14-ih dneh še vedno dišijo in so čist lepiuser posted image

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 839
18.2.2008 21:30:41   
alička
IZVIRNO SPOROČILO: mojčika

Me pa zanima, a tudi pri vaših skorajda ni treba prat lask, naši po 14-ih dneh še vedno dišijo in so čist lepiuser posted image

Enako, včasih moram že prav razmislit, koliko časa je poteklo odkar sva jih nazadnje prali. Ko bi bilo vsaj pri mojih tako (jaz jih moram prat 2 x na teden) user posted image .

Jaz sem ravno dobro prišla domov (predavanje)... pupa je pri babi v Ljubljani, user posted image  pa v popoldanski službi. V takem tempu imam predavnaja še naslednje tri tedne - 3x na teden, darling pa spet za tri tedne na teren. Verjetno se bova kar obe preselili v Ljubljano za ves ta čas. Bo še najmanj boleče.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 840
19.2.2008 10:41:18   
Krista28
Dobro jutro, user posted image

sem nas morala z druge strani potegnituser posted image . Jaz sem še kar mal nazaj v postlo zlezla, ko sta moja dva odšla....je tko pasa.....zdaj res delam vse bolj na izi, in so rezultati pri gin. takoj boljšiuser posted image user posted image . Očitno res ne rečejo zastonj, da je treba počivat...Upam da se rešim beljakovin in otekanja do poroda, da bom lahko imela vsaj upanje,da uspem rodit normalno. Itak bodo tako najprej probali, in potem ukrepali s CR če bo treba....Sam upam,da me ne bodo spet "na suh" odpiraluser posted image user posted image ..haha...bo je prešnjič škripal..

Enako, včasih moram že prav razmislit, koliko časa je poteklo odkar sva jih nazadnje prali. Ko bi bilo vsaj pri mojih tako (jaz jih moram prat 2 x na teden) .
Baje imamo zato odrasli tolk hitro mastne, ker smo uniči tisto povrhnjico s temi šamponi in stalnim umivanje. Če gledam ene, ki si manj umivajo, bi rekla, da to drži.

Zunaj je pa tako lepo vreme, da prav kliče ven. A imajo vaši mali že vsi "ta nizke" čevlje, al jih še kaj v zimske obujete? Jaz sem mu zdaj komaj začela nizke obuvat, za v vrtec, ko ruvarijo po travi in pesku ima pa še kar zimske, pa samo žabice pod hlačami.

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 841
19.2.2008 15:25:02   
Anonimen
Pozdravljene!

Da se še malo vam javim. Krisitna spi že tri ure user posted image user posted image user posted image  (ponavadi 3/4 ure) in jo hodim vsake pol ure šlatat, če ima slučajno vročino user posted image . Ni videt.

Imam pa veš časa za druge stvari, sem napisala tri prošnje za delo v tem času, eno na firmo, kjer sem že delala, bomo videli, oprala perilo, pospravila, pocartala psa, pogledala zadnji del tretje sezone Prison breaka.. Pa saj je videt, kot da imam neomejeno časa. Ga rabi katera user posted image user posted image user posted image ? Zamenjam za eno kavico user posted image .

Mi tudi umivamo laske na 10-14 dni, ponavadi ima še povsem lepe, ji moram oprati bolj zaradi kakšnega jogurta ali špinače, ki jih zanese v lase. Joj, ko bi imela take laske. Mehke, goste, dišeče... namesto tega se mi nabira statika in me neprestano trese user posted image .

Krista, naša ima za okoli hiše kar škorenjčke obute, pride vsakič blatna do nosu, bunda je namesto bela rjava, hlače da ne govorim. Ma važno, da uživa, raziskuje... Imam pa ločeno garderobo za doma in za obiske. Drugače pa ji obujem ene čeveljčke, niso čisto gležnjarji, niso pa tudi čisto nizki. Prehodna varianta.
A so se vaši tudi začeli zmišljevat, kaj bodo oblekli? Naša hoče točno določene čevlje in hlače. In če ne dobi, potem sledi vpitje, cepetanje... Tako da ji sedaj dam na razpolago tri hlače, da sama izbere. In je potem kot ne vem kaj ponosna user posted image .

Sam upam,da me ne bodo spet "na suh" odpiraluser posted image user posted image ..haha...bo je prešnjič škripal..

Bo treba prej podmazat user posted image user posted image . Malo se hecam, joj, to mora biti grozno, kar na suho...

Zvezdica, kako je Marcel?

Eya, naša po nobenem cepljenju ni imela nobene reakcije, razen malo sitnobe. Pa še za to bi prej krivila luno oz. slabo vreme (ali pa PMS pri mami).

Tia je pa že prava pomočnica user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Krista28)
  Neposredna povezava do sporočila: 842
19.2.2008 19:07:47   
eya
Ankica, kako to misliš-zadnji-saj menda ni že konec tretje sezoneuser posted image  Midva sva ravno zadnjič gledala 12. del. Sicer pa-takoj grem skuhat kavico, če mi odstopiš kakšno ekstra uricouser posted image

Hvala vam za info glede vročine.

U, saj res-v ZOOju tudi že dolgo nismo bili, bo fajn it sešt malo pogledat. Koliko pa sicer stane letna karta?

Pri nas laske peremo 1x na teden, pa čeprav tudi po enem tednu nima kaj preveč umazanih. Jaz pa jihz moram sebi oprati vsaj vsaki 2. danuser posted image

Pri nas ima Žiga še kar gležnarje gor. Zjutraj, ko ga peljem v varstvo, je res mrzlo, ekstra čevljev pa ne nosimo zraven. No, če gremo popoldan ven, ima pa ponavadi superge gor. danes je dobil avto-poganjalca, je bil eno uro tako naspidiran, da sva se še midva zraven fajn nahodilauser posted image

Jaz še šibam na angleščino danes-se moram pa mal potožit, da ta novi, ki nas ima konverzacijo, sploh ni dober-kar zmanjka mu teme za pogovor, ki naj bo ga seveda on vodil in usmerjal, pa dostikrat razloži kar po slovensko, namesto da bi razložil pomen nečesa v angleščini ali našel angleško sopomenko. Razmišljam, da bi se kar pritožila, njemu ali pa šefici...ker se res ne potrudi dovolj-zadnjič nam je prinesel en članek, katerega sam še prebral ni, preden ga je natisnil za nasuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 843
19.2.2008 20:46:45   
Marelica
Ojla!

Končno je lepo vreme... posledično sem manj na netu. Se nam kar dogaja. Od obiskov pa vračanja obiskov do vsakdanje rutine. Katarina vedno bolj čveka, čeprav besed še vedno ne izgovarja prav razločno. Mislim da je padla v neke vrste fazo "zakaj?", samo v njeni verziji zveni tako: "Mam-a? oz. At-a? In nekaj pokaže ali reče... in to se ponavlja kot ena zlajnana plošča. Včasih je že imam poln kufer.user posted image  A vam je kaj znano?

IZVIRNO SPOROČILO: ČebelicaMaja
Sem ji pa včeraj spet glavo namazala z oljem in debelo uro, ko je ona gledala Nodija, pucala temenca...grozno, kolk tega se je spet nabralo...ne vem, kdaj se to neha...user posted image

Ja, pri nas imamo še vedno probleme s temenci. Na srečo sem nekje slišala za šampon od Mustele, ki je posebej učinkovit za tovrstno nadlogo. Za posebej "težke" primere pa v kombinaciji s posebno kremo. Dobi se ga v lekarni in preverjeno odstrani temenca, brez da bi bilo treba fizično izčesavat : http://www.mustela.com/index.htm  Drugače pa mi peremo na vsake 3 ali celo 4 tedne. Ponavadi je za tako dolgo dobo vedno kriva kaka višja sila (pozni obiski ali smo mi kje ali pozabim, ali smo predolgo zunaj in je mala čisto zaspana, al je mali že tečen in ga moram obvezno jaz podojit...) kot začarano, res. Drugače ima pa še po tej dobi čisto lepe laske in ni videt, da bi bili potrebni pranja. Jaz si pa (odkar sem doma) perem tudi 1x tedensko samo. In se mi ful manj mastijo.

Saj bi še čvekala, pa me čaka gora likanja. Mi je kar slabo, ko na desko pogledam.user posted image

Aja, zadnjič sva prišli v kontakt s Ksenijo... ji tudi ful cajta primanjkuje za RR, drugače so pa na srečo zdravi.  Se morava zmenit za en skupen kofe, ko sva že edini štajerki od Aprilk in vedno izvisiva iz vaših srečanj.

No, pa še ena nova... možek je včeraj kupil "nov" , se pravi rabljen avto. Končno imamo enega bolj udobnega s klimo, tako da nam bodo kaki daljši izleti (npr. srečanje naših dvoletnikov) z otrokoma zdaj malo lažje.user posted image

Lepo se imejte, pa čim manj težav z zdravjem!

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

Neposredna povezava do sporočila: 844
19.2.2008 22:09:44   
maychika
marelica...kaj za en šampon od mustele pa? ker mi smo dobili v porodnišnici v unem paketu testerček...je pa dermo-cleansing gel...pa s katero kremo se kombinira, ker pri nas ima neli grozne temence in sploh ne nehajo nastajat. sprva je imela po celem zgornjem delu glave skoraj 2 mm debelo plast. zamislite si kako smo to spravljali stran, če olje še do kože ni prišlo. smo hrastice kar malo "nalomili", da smo spodaj prišli z oljčkom...paše to ni pomagalo. revico smo matrali, matrali...zdaj pa spet kar nastaja in kar ne neha...tko da več info please...men pa tale mustela šamponček tkoooo fajn diši...prav po dojenčkih. ujej.

ja danes je bil tko lep dan pa tko toplo...smo bli ful časa zunaj. tia ga zdej tko ponosno šeta okrog...kolikor se le da...user posted image sem prav vesela.

barba...slice sem pozabila zraven dvdja dodat...dobiš...69, 139 in 163...več jih nimam in tudi ne bom več kupovala, ker bomo z obstoječimi napolnili album...bom malo menjala, samo tvojih številk pa nisem nič imela. jih tudi zase ful menjam...

marelica...naslednjič pa kseniji prenesi naše pozdrave...

ja srečanje dvoletnikov...a se zavedate kako kmalu bo to? jejhata

nič...tamalidve sta šli obe okrog poldesetih spat, tko da...spijem še en čaj, da bo mleka dovolj, pol pa vodoravno. upam, da se tia to noč ne zbudi, ker mož dela ponoči. danes se je zbudila...ma lih sem neli prislonila za podojit pa mi je začela jokat...pol pa če ne greš tja je zmeri hujše, ko pa greš tja pa veš kaj sledi....z mano v ta veliko posteljo gre...ehhh...no in pol se toooolk premetava in leze po postelji, da nič ne spim ker me ali brca ali pa tako migrira po postelji, da gledam da kam ne zleti. in kaj je blo danes ponoči. revica uboga je padla v eno luknjo...mogoče 25 (30)x 70 cm ob radiatorju, ki je pač med steno in posteljo...na glavo, tko da nič ni mogla. in je začela tko jokat. js sm sam slišala en "tup" ob radiator...pa povečam malo svetlobo na luči in revico potegnem gor...kaj se mi je smilila...in pol sem jo dala nase in potolažila, da bi čim manj jokala, ker čene bi mi še neli zraven zbudila pol bi pa imele žur. je prišlo že zelo blizu da se zbudi...pa nam je uspelo, da je spala še tri ure...uhhh...tko da upam na boljšo noč. sej men je drugač najlepš, če ona zraven spančka, sam kaj ko jaz pol nič ne spim.

nič...evo sem že zdavnaj rekla da grem...zdaj pa res...aja...ankica jaz ti skuham dve kavi če hočeš... :)

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 845
19.2.2008 22:45:00   
eya
ČebelicaMaja in Maychika-ta šampon za temenca imamo pa mi še skoraj celo flaško, sem ga za Žiga kupila kaka dva ali tri mesece nazaj, ker so se mu kar naenkrat naredila tamenca. Reče se mu Foam shampoo for newborns (washes away flakes associated with cradle cap), od Mustele, se kupi v lekarni. Bi vama ga pa z veseljem odstopila, ker ga zdaj ne rabimo (pa upam, da ga tudi ne bomo), samo ne vem, kako bi ga dostavila...po pošti ga verjetno ne morem pošiljat. Če bo katera v Lj ali Domžalah, se lahko kje srečamo. V glavnem-Žigu smo 2x umili z njim lase, pa je bil že brez, res pa, da ni imel zelo kritične situacije. Je pa drugače precej drag-se mi zdi, da je bil 8 ali 10 €...kar precej za en šamponuser posted image

lahko noč!

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 846
20.2.2008 8:35:39   
mojčika
Dobro jutro

Sem ob kofečku in sem se malo oglasila. Ti dnevi so res krasni, dopoldan sicer delam, popoldan pa se cartamo na soncu. Včeraj je bila MM spet na smučišču, jaz pa sem nadomeščala v bazenu. Bila sem pa tako jezna. Reševalec mi je v vodo nabutal 50 srednješolcev, brez omejitev so plavali, špricali, tunkali.... jaz pa sem v vodi imela 13 3- in 4-letnikov. Za zmešat. Sem kričala na tiste srednješolce, reševalec pa je pred bazenom kadil cigareteuser posted image

No bo pa danes spet fajn, kam odjadramo. Jutri gremo voščit enoletniku v MB, v soboto, ne boste verjele, nas obišče Halena in Ajda z atijem in gremo na Blegošuser posted image , bom naredila kako fotko, če dobim dovoljenje, jo objavim.

Čeveljčke mi nosimo že niske, smo morali po sili razmer kupiti nove, so ji bili gležnarji že premajhni, potem pa nisem hotela zapravljati, ker so čevlji res pregrešno dragi, če hočeš, da so dobri, mislim mehki. Naša frajlica ima namreč po novem nogo 25 in mi v trgovini ni mogla verjetiuser posted image , kupili smo pa te:
user posted image

So res odlični za nosit, kar pa se čiščenja tiče, so pa dizaster, novi so, pa nič več kaj lepi.

Imamo pa doma tudi ene bolj poceni čeveljce, smo jih dobili v dar, ma tako trdih čevljev ji ne morem obuti, stavim, da bi pridelali žulje. Ne morem niti probat.

Tako, zdaj grem pa delat, bodite lepo.

A bi začeli kaj planirat, kje pa bi bilo srečanje dvoletnikov, ker vas je kar nekaj že omenilo.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 847
20.2.2008 10:13:04   
Krista28
Dobro jutro user posted image

bi začeli kaj planirat, kje pa bi bilo srečanje dvoletnikov, ker vas je kar nekaj že omenilo.
O tem je tudi že moj user posted image  razmišljal. Očitno je rad v vaši družbiuser posted image .... Je reku, da bi mogoče palilo mal po prvem maju, pa bi kak piknik imeli. Sam bi moral bit tko, da bi naše ta majcene lahko kje na toplem previjali. Mi še mesec ne bomo stariuser posted image

O Mojčika, a na Blegoš gresteuser posted image user posted image . Jaz zdaj oblaufam samo še našo vas, pa mal sem pa tja. Komaj čakam, da bom spet bolj fit.

Uf, temenc pa mi pri Kristjanu nismo imeli skoraj ničuser posted image user posted image  tako da bom tu tiho.

Zdaj grem pa k sosedi na kavo, pol pa en krog sprehoda po sončku.

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 848
20.2.2008 10:18:08   
ČebelicaMaja
Ojla!
Eya ful si prijazna...samo pri nas je sedaj spet OK, ko smo razčesali, tko da bi verjetno šampon bolj prav Maychiki prišel. Hvala vseeno.
Karta za ZOO stane letna 30€ za odraslega, po drugem letu pa za otroka 17,50€, zdaj ti z letno karto nudijo še 10%popust v njihovi okrepčevalnici. Mislim, da greš 6x ali 7x skozi leto, pa imaš karto že notri, nam ful ustreza.

Maychika, točno tako situacijo s posteljo in spanjem imamo mi... potem smo pa kupili ograjico od Primi Sogni- v BC stane 25€ (na spletu je bila v akciji za 20€) in je mir...še prav všeč ji je... na eni strani je ograjica, na drugi jaz, pa obe bolje spiva...čeprav se moram pohvalit, da sedaj, ko smo ji posteljo spremenili v mladinsko in nanjo dali še eno tako ograjico, spi kot polhek celo nočuser posted image user posted image user posted image  to sem čakala 22 mesecev, mi smo prej vstajali tudi 5x na noč... še nedolgo nazaj...zjutraj sem v službo hodila kot zombiuser posted image

Eya, jaz sem bila pa v Babylonu na tečaju, pa mi tudi ni blo všeč- je bila po  znanju tako mešana skupina, da je bilo nemogoče normalno delat...tako, da tja zagotovo ne grem več...se pa nisem nič pritoževala, ker itak ne bi ničesar spremenila...kam pa ti hodiš na angleščino?

Mojčika te Merelke so pa tud meni zelo všeč in jih mislim kupit, ker so res tako mehke...samo so večinoma iz semiša, ki se pa kar težko čisti... sicer pa ima naša čebela še kar zimske čevlje od Super fit, ki so se krasno obnesle, pa spodaj samo žabice, pa se mi zdi čist OK.

No, zdaj grem pa še en čaj spit in naprej delat... jutri imamo pa govorilne ure v vrtcu, pa me prav zanima, kaj mi bosta vzgojiteljici povedali...

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 849
20.2.2008 12:16:08   
*zvezdica*
Da se vam še jaz malo oglasim.

Marcel se je približno pozdravil. Vročine nima več, ampak kašlja pa smrka pa še kar in pri dihanju mu piska ko kakem starem dedcu. Bomo še ene 2 dni raje notri, da se res dokončno poštima. Naslednji vikend gremo na smučanje, pa ne bi reda tvegala, da se mu stanje ponovi.

Temenca..res zoprna zadeva. Mi smo se jim na srečo izognili in nikoli nismo imeli z njimi težav. Drugač pa čist verjamem da Mustela ful pomaga, ker je cela njihova kozmetika ful ful dobra (pa seveda draga).

Lase mi umivamo 1x na teden..al pa še na manj časa in ima res ful lepe. Še sedaj, ko je bil ves bogi in prepoten, zaležan...pa mu jih tud sigurno že 1 teden nisem umila ima najbl mehke in lepeuser posted image ..kakšno srečo imajouser posted image ..jaz pa po 2 dneh ko polita kurauser posted image

Jaaa srečanje. Komaj čakam, da se otopli in da se res dobimo za mal dlje časa. Zadnjič so se ravno navajati en na drugega začeli ko je blo treba it. Me prav zanima kako bi se ujeli med sabo. Jaz sem takoj za piknik!

Mi smo pa še vedno v zimskih čevljihuser posted image . Zadnjič sem mu dala gor sicer teniske, pa so se mi ful majhne zdele. Obvezno je treba kupit nekaj bolj spomadanskega.

Krista veš da ti kar zavidam da si doma. Mene je zadnje dni v službo prava muka hodit...opažam, da sem že kar mal okorna ratala. Prav pasal bi mal "domačega razvajanja" in martinčkanja zunaj na sončku.

Ankica a PB-ja je pa že konec?? Uff pol je pa treba v akcijo pa snet z neta. Midva ne morva čakat da bi 1 del na teden pogledala...bo kar v parih dneh vsega konecuser posted image
Zdej mo možek ravno 2. sezono Grde račke dol vleče...sej je taka easy varianta ampak meni zvečer prav paše nekaj takegauser posted image

No, zdej grem pa še mnal delat...

Marcel in Zarja

Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dad, how do I? – YouTube kanal, ki nadomeš...
Rob Kenney je ustvaril YouTube kanal Dad, how do I?, kjer uči osnovne življenjske spretnosti, ki jih otroci običajno osv...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.