FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Punce, jaz se sicer ne bom poročila ampak vseeno ful rada gledal slikice poročnih oblek, šopkov in podobno. Enkrat se bova verjetno tudi midva, pa mi je to kot "hobi", da sploh človek vidi kaj se da dobiti. Sedaj seveda, če vas ne moti, bi vas vprašala, a vi kam posebaj lepite slike ali vse kar imate nalepite na poroka 2008? No če vam ni zoprno, bi vas prosila, če mi poveste kam lepite slikice, da bi si jih lahko še ostale pogledale. LP Murkica Murkica, ful lepo, da si se oglasila Ko bomo poročene, bomo vse tu slike gor popale, pa se takrat oglasi , prej pa žal... Če nam ne bi to toliko pomenilo, bi naredile javni album in bi lahko vsi čekirali. Po poroki pa jaz obljubim, da takoj naredim album javen in na ogled vsem, ki ga želijo gledat. Prej pa malo firbcaj po spletnih straneh, saj je veliko idej, oblek, šopkov... Upam, da nisi huda Baguška, kolk fajn, da prideš Zakon, vedno več nas je! Prstani so pa po teži aveš- debelejši so, dražje je. Tisti tanki so od 180 EUR naprej, debeline 4 ali 5mm pa od 450EUR naprej. Brez briljantkov. Fragola, super da sta našla obleko Ziher je luškan- Mur ima lepe obleke. Pikovit, lepi prstani, preprosti. Drugače jaz bolj padam na belo zlato in brez vrezov, ampak če ti na roki paše, potem je to to. Za konfete sem pa nabavljala v Promaku. Pa v Antusu imajo stvari... Drugje pa res bolj težko, vsaj jaz ne vem