mamuška
|
No, pa imamo prvi zobek v novembru Čestitke Maji, mamici pa dobe živce, če doji. mene za hudiča tud še zmer boli pa pojma nimam, zakaj. Imela sem CR, tko da sploh ne bi smel bit ovir, lubrikant sem si tudi nabavila, pa še zmeraj nobenga veselja pri "telovadbi" Jaz še zmer tiščim pesti za Nalin in Jonasa. Imam dsama s K. en kup dihalnih stisk v zgodovini in mi ježe samo to, da ti otroka dajo na kisik, katastrofa. Si ne predstavljam, da ti ag še intubirajo in priklopijo na respirator. Samo upam, da se pikec čimprej in čimbolje izvleče. Pa za mamico, ki bo imel ajutri dete na operaciji, se bom tudi spomnila. Košara: hja, tudi pri nas gre že zlo na knap, dvomim, da bo do aprila. sicer imam potem zismko pokrivalo za športni del, ampak vseeo. Tale torba je tolk praktična, nikol ne rabim pikca budit, pa res sem ziher, da mu je toplo. No ja, pa če bo šlo takonaprej, bo aprila 30 stopinj Jaz sem danes odkrila, da gre voziček tudi v moj mini avto (slaba unotu ) in smo jo z mularijo odkurili v šobec. Ta velik se je šel zidarja dol na produ, tamal je spal, jaz sem malo lenarila na klopci, malo pa km nabirala. Pa vmes smo šli v lincer po sladkarije brez mleka, jajc in glutena. Super pečejo, dobr da so dost daleč Aja, pa prvič sem tko zares dojila zunaj. Štorasta sem se sama sebi zdela ko gojne vile za v žep K sreči je bil tamal sestradan in je vseeno vlekel, kot že dolgo ne. Kilaža mi pa zdaj kar nekaj stagnira, pa tako bi se rada do krsta zbasala v poročni kostim Ne vem no, če bom kaj preveč v Lesce lezla, ziher ne bo ratal. Za krst smo se zmenili na najino 5. obletnico poroke, ko je bil kršen tudi ta velik, en dan kasneje pa imata moja starša 40-letnico poroke. Bomo dali vse pod en kovter, pa bo. Za v poročni kostim zlezt pa rabim še enih 10 kil dol dat Ajooooojjjj No, do 17.05. je še mal časa, a ne ? O kašlju in smrkanju sploh ne maram razpravljat, obojega se bojim ko hudič križa, imam preveč slabih izkušenj od K. Itak se pa držimo v izolaciji, ki mi že rahlo najeda psiho, ma kaj rahlo, že kar ornk Pokašlja tudi D. sploh kadar se spravi kregat s tisto svojo kravo in pol vrešči in gruli in tuli, da je joj. Se je pa že navadil (no ja - NAS je navadil ), da se tolk časa predira, da ali nekoga dokliče - jaz sem za vogalom, če je na blazini in me ne vidi v direktu - ali pa dokliče nekoga, da ga dvigne. In pol vrže nasmeh za 1000 eur Zvit je ko presta, pa še 5 mes nima Zadnje večere ga nekaj sračka in noče zaspat in bi afne gunca, pa reži se, pa dere se - ne joka, DERE. SPloh ne vem, kako se lotit zadeve, ker ne bi rada istih fint še v drugo dajala skoz. BTW ta velik šele letos, pri 5 letih, sam zaspi, do lani smo hodili z njim spat. Jaz ne bi tega še 1x . KAšice in čobodrice so ful njami, zaenkrat smo dobro zvozili, ni bilo kakih reakcij, upam, da na tem tudi ostane. Zdej grem pa še al likat in pols pat! Nočko!