|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
25.2.2008 22:21:24   
manca
tiste ki dojite in uporabljate blazinice za modrček: uporablja morda katera Chiccotove? Prišlo je namreč do sprememb..na žalost se dogaja to, da tisto lepilo, ki drži blazinico na svojem mestu v modrčku, ostaja na modrčku po odstranitvi blazinice. Sem pisala k uvozniku v Lj, pa so mi rekli, da sem prva, ki je omenila to težavo.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
25.2.2008 22:29:58   
mamuška
No, pa imamo prvi zobek v novembruuser posted image Čestitke Maji, mamici pa dobe živce, če doji.

user posted image mene za hudiča tud še zmer boliuser posted image pa pojma nimam, zakaj. Imela sem CR, tko da sploh ne bi smel bit ovir, lubrikant sem si tudi nabavila, pa še zmeraj nobenga veselja pri "telovadbi"user posted image

Jaz še zmer tiščim pesti za Nalin in Jonasa. Imam dsama s K. en kup dihalnih stisk v zgodovini in mi ježe samo to, da ti otroka dajo na kisik, katastrofa. Si ne predstavljam, da ti ag še intubirajo in priklopijo na respirator. Samo upam, da se pikec čimprej in čimbolje izvleče. Pa za mamico, ki bo imel ajutri dete na operaciji, se bom tudi spomnila.

Košara: hja, tudi pri nas gre že zlo na knap, dvomim, da bo do aprila. sicer imam potem zismko pokrivalo za športni del, ampak vseeo. Tale torba je tolk praktična, nikol ne rabim pikca budit, pa res sem ziher, da mu je toplo. No ja, pa če bo šlo takonaprej, bo aprila 30 stopinjuser posted image

Jaz sem danes odkrila, da gre voziček tudi v moj mini avto (slaba unotuuser posted image ) in smo jo z mularijo odkurili v šobec. Ta velik se je šel zidarja dol na produ, tamal je spal, jaz sem malo lenarila na klopci, malo pa km nabirala. Pa vmes smo šli v lincer po sladkarije brez mleka, jajc in glutena. Super pečejo, dobr da so dost dalečuser posted image Aja, pa prvič sem tko zares dojila zunaj. Štorasta sem se sama sebi zdela ko gojne vile za v žepuser posted image K sreči je bil tamal sestradan in je vseeno vlekel, kot že dolgo ne.

Kilaža mi pa zdaj kar nekaj stagnira, pa tako bi se rada do krsta zbasala v poročni kostimuser posted image Ne vem no, če bom kaj preveč v Lesce lezla, ziher ne bo ratal. Za krst smo se zmenili na najino 5. obletnico poroke, ko je bil kršen tudi ta velik, en dan kasneje pa imata moja starša 40-letnico poroke. Bomo dali vse pod en kovter, pa bo. Za v poročni kostim zlezt pa rabim še enih 10 kil dol dat user posted image Ajooooojjjjuser posted image No, do 17.05. je še mal časa, a neuser posted image ?

O kašlju in smrkanju sploh ne maram razpravljat, obojega se bojim ko hudič križa, imam preveč slabih izkušenj od K.  Itak se pa držimo v izolaciji, ki mi že rahlo najeda psiho, ma kaj rahlo, že kar ornkuser posted image Pokašlja tudi D. sploh kadar se spravi kregat s tisto svojo kravo in pol vrešči in gruli in tuli, da je joj. Se je pa že navadil (no ja - NAS je navadiluser posted image ), da se tolk časa predira, da ali nekoga dokliče - jaz sem za vogalom, če je na blazini in me ne vidi v direktu - ali pa dokliče nekoga, da ga dvigne. In pol vrže nasmeh za 1000 euruser posted image user posted image user posted image Zvit je ko presta, pa še 5 mes nimauser posted image

Zadnje večere ga nekaj sračka in noče zaspat in bi afne gunca, pa reži se, pa dere seuser posted image - ne joka, DERE. SPloh ne vem, kako se lotit zadeve, ker ne bi rada istih fint še v drugo dajala skoz. BTW ta velik šele letos, pri 5 letih, sam zaspi, do lani smo hodili z njim spat. Jaz ne bi tega še 1x .

KAšice in čobodrice so ful njami, zaenkrat smo dobro zvozili, ni bilo kakih reakcij, upam, da na tem tudi ostane. Zdej grem pa še al likat in pols pat! Nočko!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
25.2.2008 22:31:44   
martita

ČESTITKE-MAJI-povej kaj dojiš-ker znajo fajn vgriznit

Ja, dojim in zraven že vriskam od veselja! user posted image
Hvala vsem za čestitke!

IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

A vas med tut boli. Namest, da bi uživala mene boli, Ne pomaga noben "vlažilc". Je mal bolš, če je brez kondoma, z je katastrofa. Sploh ne vem kaj je to. Zaj je pa že kr dost časa mim, da bi se to lahk uštimal, al ne?!

Sva že dve...se sploh ne morva spravit prav v akcijo. Upam, da bo kmalu kaj boljš.

Nekaj me zanima, tiste, ki imate lupinice MC, kdaj nameravate odstraniti tisti notranji vložek? Meni se zdi, da ji je že kar tesno tam notri...še posebej, če je v kombinezončku. Tudi košara ne bo več za dolgo...

Danes sem spet mal visela pred TV, pa sem opazila, da so čist spremenili program. Od kdaj pa ni več gospodinj?!user posted image

Naša že spi, jo je za spremembo očka uspaval...jo moram prav pohvalit, da že nekaj časa zaspi pred polnočjo. Zadnje dni tudi že ob 22.30 (tako kot danes)!!! Upam, da je nisem prehitro pohvalila. Nazadnje ko sem tu gor pametovala, kako uspešno je uspavamo, je bilo takoj vse narobe.user posted image No, še vedno pa mi gre na jok, ko berem, koliko ur spijo vaši user posted image v enem kosu. Če nam rata pet urc v kosu sem presrečna!!

Zdej pa grem. Lahko nočko.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
25.2.2008 22:45:15   
barika
Ninočka, a ti bi pol šla v sredo v Celje? Kaj pa Scuba pa Jooly? Celjanke? A se lahko v Celju dobimo tudi če dežuje (ne poznam nič Celja in ne vem kako je z lokali...)

Ne boš verjela, tudi v Celju imamo lokale s streho, tak da ni panike.user posted image user posted image user posted image , drugače, bi se pa lahko dobile v Evropi,al pa v citycentru al pa v Planetu Tuš, al pa v Mercatorju, ne vem... no punce, ko boste imele čas, čeprav morem zdej jaz letat okol zdravnikov (ščitnica, zobar, mali bo spet kmalu imel kontrolo...)

Maja bravo za zobekauser posted image user posted image user posted image

Velika britanija srčno upam, da Tianna ne bo več rabila zdravil. Poročaj a prov? ima pa res luškano prijateljico user posted image
se odpišem pod toleuser posted image

Barika dobra si. Jaz bi se usedla na tla in počakala da pridejo serviserji za dvigalo user posted image
hmmmm, no ja, sej je pasal, kok že praviš, rit razmigat (špeh, ne pa rituser posted image user posted image , sej ko sem gor prišla, sem bila pa glih za pod tuš)

Martita, danes je dan žalovanja, pa so mal spremenil program, drugače je pa konec sezone Gospodinj in Grdih račk.

pri nas je pa kr naprej akcija (doker ne boma spet na bojni nogi)user posted image  (brez zaščite in bolečin)

jutri ima pa moj dopust, more delat za diplomo, pa malo bo z nama, sploh ne ve, kok zgledamauser posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
25.2.2008 22:50:56   
kanarka
Martita, čestitke za prvi zobek. Glede na to, kako naša že več kot mesec grize roke, sem mislila, da ji bodo najmanj vsi zgornji naenkrat ven pogledali. Dudo pa pljune meter daleč. Ni šans, da bi jo vlekla.

Pikapikica, tudi naša že kašlja skoraj 2 meseca in sem se isto spraševala, ali je to normalno. Očitno je, ker je drugače čist ok. Verjetno je malo suh zrak, ker je vlažnost tukaj minimalna.

Drugače pa spimo že od 19ih in se ponoči spet zbujamo na 3 ure. Smo že bili na 4ih urah. Sem že tako zmešana ponoči, da če ob njenih urah ne začne tuliti, ji v spanju hrano pripravljam in potem jo iščem po moji postelji, da jo nafutram. Ona pa v svoji mirno pančka. Res sem ponoči vedno bolj zmešana.

Gruška,...jutri se bom oglasila do tvoje prijateljice. Se vračam in bolnice in se peljem mimo, pa še malo prostega časa imam. Bom vsaj še jaz kakšno RR-ovko srečala. Se počutim čist izobčena, ko ne morem na nobeno srečanjeuser posted image .

In kakav za lažje spanje. Lahko noč.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
25.2.2008 22:52:08   
kanarka
Ma ne vem, zakaj men nobenih slikc ne prlepi...pa tako lepo sem našla. Ah, ...sej vem...hujšate.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
25.2.2008 22:56:37   
kanarka

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
25.2.2008 22:57:09   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: martita

Nekaj me zanima, tiste, ki imate lupinice MC, kdaj nameravate odstraniti tisti notranji vložek? Meni se zdi, da ji je že kar tesno tam notri...še posebej, če je v kombinezončku. Tudi košara ne bo več za dolgo...

Čaki čaki, predvidevam da govoriš o Maxi Cosi lupinici? Kakšen notranji vložek? a se kej odstrani. Nimam pojma o čem govoriš user posted image . Mi imamo tudi MC lupinico, pa sem ravno razmišljala da ji je že skor majhna in da si ne predstavljam kako bo v lupinici do 9. meseca user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
25.2.2008 22:57:24   
kanarka
Sorry, se učim, zato bo kakšno polje prazno, ampak bom kar jaz prej obupala.
Nočko.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
26.2.2008 8:53:03   
Nana Liza
user posted image user posted image
user posted image
Evo zajtrk in kofe. Mimogrede sem pa še ujela prehrambeno piramido. Včasih kar pozabiš, koliko je potrebno pojesti zdravega. user posted image Počasi začenjam jesti vse. Tevž več ne zvoja po vsaki hrani. Le fižolu in zelju se še izogibam. Pa pri čokoladah bi tudi prav prišlo. user posted image Prvo zadano mejo sem shujšala, zdej pa še enih 5 kg, pa bo. user posted image

Tevž je spal danes od 19:30 do 2h, potem  budnica še ob 4-ih ina noto sladek spanec do 7ih zjutraj. Eno uro je bil vmes buden, sedaj pa spet spančka že eno uro.Počutje pa je danes tudi ok.

Blazinice za dojenje uporabljam samo v primeru, če kam gremo. Pri dojenju mi vedno tako na drugi strani pride čez. Doma pa kar priložim pleničko. user posted image

user posted image -  mi bi radi večkrat, pa nam kronično časa zmanjkuje. Tudi pri nas ni tako uživaško, včasih prav boleče. Sej bo kmal spet kot v starih časih!user posted image

Moram splanirat, kaj bova počela danes. Se je že zbudil...

< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 26.2.2008 8:54:43 >

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
26.2.2008 8:55:01   
Laubica
DOBRO JUTRO-user posted image za kofetarce
Lupinico -mi smo tisti notranji del že zdavnaj dali ven-zdaj smo ga pa v avtosedež selili in imamo lupinico samo za obiske (če gremo kam)in se prav fajn počuti v avtosedežu ker gleda naprej in ne nazaj kot da ima kaznuser posted image
Naš malček pa je začel v vozičku protestirat-kaj ima katera tudi take probleme-kak ga damo not se začne fuuuul dret in rabi kar nekaj časa da se umiri -pa nič mi več v vozičku ne spiuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
26.2.2008 9:43:12   
Mamathea
Lepo pozdravljene
Moj mali sinko se je spet odločil, da bo močno protestiral, če bo mamica na RR-ju, zato se tudi spet bolj poredko oglašam, sem spela prebrat le nekaj strani za nazaj, ostalo bom še nadoknadila obljubim, zato oprostite, če bom kakšno neumestno spustila.
Mi smo pri maxi cosi lupinici tudi že zdavnaj odstranili tisti notranji del, saj mu sploh ni bil všel, Scuba to izgleda kot nekakšen povšterček, podtavkec, taka goba je in je pod ritko, sam ne vem, če ima čisto vsak MC to. Je pa res, da so te lupinice zelo čudne in tud js si ne predtavljam, kako bo Tijan še dolg noter zdržal. Jaz bi ga tud najrajš prestavla kr v "ta velik avtosedež".
Glede blazinic Chicco sem tud js enako ugotovila, da se lepilo na modrc nalepi in ne gre dol, zato zdaj uporabljam kr DM-jeve blazinice so mi še najboljše.
Pri nas ravn ni kakšnih veselic ponoč, zato tud bolečin niuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Naš malček je danes postavil rekord v spanju saj je spal do 8.00 zjutraj, kar je res fenomenalno glede na to, da smo vse ostale dneve spali samo do 6.00.
Me pa danes pa včeraj neka huda panika grabi, da je malemu kaj narobe saj se mi na trenutke zdi belkast (rahlo modrikast) okoli ustnic, sam je ekstra živahen in ni videt, da mu kaj ne bi pasalo, sam js pa kr paniko peljem in se bojim, da bi blo kaj narobe z dihanjem, al pa s srčkom, sem klicala v ZD pa mi je rekla, da naj ne delam panike. no bomo videli, me je pa res kr strah, kaj naj bi to pomenilo.
Glede vozička je moj tud ful protestiral, pa ga zdaj manj oblečem, pa pokrijem z zelo tanko dekico (zismko vrečo sem mal umaknila) in zdaj, ko je sam z dekco pokrit nekak zdrži v vozičku pa tud zaspančka, je pa res, da grem ven vedn tak čas, ko postane zaspan in si mane učke. Pa kapljice so še vedn zakon, mu jih nakapan na dudo (vetrovne kapljice namreč) in pol dudo ful potegne in po nekaj potegih se umiri in zadrema.
Drugae sva pa zelo veliko zunaj in pravkar grem spravit skupasj stvari za na sprehod in sebe zrihtat pa oblečt.
Lep dan vsem.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
26.2.2008 9:46:57   
DEBELUŠKA30
NanaLiza hvala za tako mikaven zajtrk! Tud tale piramida mi bo prav prišla user posted image !

Dajica, hvala za pomoč, sam mislim da to imam (pomeni čisto spodaj mi piše SL)?!

Erna pa danes časti s "pomladansko" torto, za mini rd! 

user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
26.2.2008 10:01:18   
GB
Dobro jutro vsem skupaj. Hvala za kavico in zajtrk . No moram vam povedati ,da me je vceraj klical zdravnik in zal moramo nadaljevati zdravila vsaj se do prvega pregleda pri kardiologu. Saj po eni strani sem to tudi pricakovala in nekako sem se sprijaznila. Veste punce ,da  sploh nisem vec tok zivcna kot prej zaradi teh zdravil . Tako pac mora biti in ce bojo moji pikici pomagale hvala bogu. Ni mi vseeno ko se matra pozirati, ampak se tolazim ,da to nebo trajalo vecno .

Ze ko sem vstala zjutraj mislim na mamico , ki ji bojo danes operirali otroka . Prav smili mi se in si lahko predstavljam kako ji je.  Drzimo pesti za njo in za Nalin kajne punce user posted image user posted image

Glede kileze in hujsanja. Vsak dan posebaj si recem DONS PA RES ZACNEM in potem ko moj nekaj sladkega base v usta se ne morem upreti.
Ampak res bi bil skrajni cas za akcijo saj spomlad se zacne marce jest pa se vedno ko slon . jojjojojo

Mamuska: kako sem z veseljem brala tvoj post o sobcu in Lescah saj je to zelo blizu kraju kjer sem jest doma . No ko pridem v slovenijo se lahko dobiva na sobcu ali na Bledu na kaksni dobri kremsniti. Seveda ste tudi vse druge vabljene WELCOME

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
26.2.2008 10:12:32   
sonchek
hoj,hoj...

Erna..vse naj naj za mini Rd....user posted image user posted image user posted image

Neli pa danes tudi praznuje..ampak ne bo nič tortice, ker more mami mal shujšatuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kanarka

Martita, čestitke za prvi zobek. Glede na to, kako naša že več kot mesec grize roke, sem mislila, da ji bodo najmanj vsi zgornji naenkrat ven pogledali. Dudo pa pljune meter daleč. Ni šans, da bi jo vlekla.

..tudi pri nas je tako...samo da ji dudo še kdaj spravm v usta...sem ji kupila pa kr grizalo od TT http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=168032
..sicer piše da je za zadnje zobke..sam naša si ga tok še ne porine v usta user posted image user posted image user posted image
...drugač morm pa še kej kupt, da nau skoz rokce not tiščala...
kaj tazga...da še mal ropota zraven...hihiii
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173615

Kašelj..men je kolegica povedala da ji je pediatrinja rekla (tudi prebrala sem to nekje), da ima lahko malo več sline in zato pokašljuje..in da tili naši sončki kr hitro ugotovijo, da če kašljajo se mamica obne k njim in ji takoj potolaži...tako da je tudi to ena njihova taktika za priklicevanje mamic...je pa razlika, če ponoči kašlja ko spi..pol je mogoče res prav kašelj..drugače pa mislim da ni nič nevarnega...

MC..mi mamo notranji del še notri, ampak ga ko jo dam notri malo dvugnem, da ji glavica lepo sede..če en se bojim, da bi ji zdej še opetala...jaaaaa Scuba..ima notranji del..kaj ga vi nimate???

no, grem..kasneje še kaj..papaaa
pa velik sončkaaaaaaaaaaa pri nas je že fulll toplo

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
26.2.2008 10:14:52   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija
Ze ko sem vstala zjutraj mislim na mamico , ki ji bojo danes operirali otroka . Prav smili mi se in si lahko predstavljam kako ji je.  Drzimo pesti za njo in za Nalin kajne punce user posted image user posted image

..tudi jaz veliko mislim na te boge mamice..joj kaj vse morajo prestati..user posted image user posted image
..prov groza me je sploh pomisliti...

Vb..tudi za vaju držim pesti in sem prepričana da bo s malo Tianno vse ok...mislim na vas..
kdaj pa imate kardiologa?

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
26.2.2008 10:21:33   
mama11
Mi imamo tudi MC lupinico in smo blazinico odstranili že lep čas nazaj. Mislim pa, da bo kmalu potrebno tudi paščke za ramena prestaviti na višje luknje.

Martita čestitke Maji za prvi zobek. Naša se ful slini in drgne že par tednov, ampak ko pa potipam dlesni ni pa nič čutiti. Sem videla v eni reviji reklamo za en hladilni gel za dojenčkove dlesni in razmišljam, da bi ga šla nabavit, ker jo tako mučijo dlesni - ali katera pozna to zadevo? Pa nič jokat glede spanja. Mi smo bili pred mesecem dni tudi na 4-6 ur v kosu, pa smo sedaj že nekaj tednov na 2-3. Sem že čisti zombi, ponoči se zbujam in jo iščem po postelji, ker pozabim, da sem jo že prestavila v košek... Zdaj se pa še dnevno spanje kvari - podnevi spi z dudo in ker jo vsakih 10-15 min ven flikne, se zbudi... že razmišljam, da bi jo pritrdila s kakšno elastiko user posted image  Mimogrede, Scuba, ker ima Lana takšno fantastično spanje - v katerem položaju jo daš spat?

Sem mislila, da bomo košek lahko uporabljali vsaj 4-5 mesecev, pa je očitno to znanstvena fantastika, ker je taka dolginka (nimam pojma na koga, midva sva oba povprečna), zato user posted image  že pospešeno dela posteljico, bo verjetno fertik do vikenda. Potem nameravam pa tudi uvesti vsakodnevni (večerni) obred uspavanja, ker se mi zdi za to že čisto zadosti stara. Samo razmišljam še, kakšen bi bil, da ne bom sama sebe zafrknila. Ima katera kakšen nasvet? Ob selitvi v posteljico, jo bom tudi dala v spalno vrečo. Ali jo katera že uporablja in kakšne izkušnje imate? Kako je potem z dojenjem ponoči - jih vzamete ven ali kaj? Ta del se mi zdi štorast, še posebej za takrat,  ko jo po hranjenju vrnem v posteljico... Pa še zdi se mi, da nisem nabavila ravno najboljše vreče - se vidi, da sem jo kupovala v 8. mesecu prve nosečnosti... Material je bombaž pa filo ima in zdi se mi malo trda - sem šele potem videla, da jih imajo tudi iz pliša pa so verjetno bolj udobne. Je tudi brez rokavov, ampak se mi to ne zdi problem, ker že sedaj spi z rokicami zunaj.

Aja, imam še eno malce čudno vprašanje (ne dol past od smeha). V soboto popoldne sva šli s kolegico vozičkat po PST (med koseškim bajerjem in živalskim vrtom) in sem po poti videla mamico in očka z rdečim vozičkom. Se mi je mamica zdela ful znana, pa je nikakor nisem mogla nikamor umestit... potem mi je pa padlo na pamet, da bi lahko bila katera od vas (če sem jo videla na sliki s kakšnega srečanja??). Torej, ali ima katera dolge blond lase in rdeč voziček in je v soboto med 16-17h vozičkala po PST?

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
26.2.2008 10:24:21   
nicolina
Dobro jutro,
Nana Liza, havala za kavico in zajtrk. user posted image
ČESTITKE ERNI ZA MINI R.D. user posted image user posted image user posted image

Mi smo tud že odstranli tisto blazinico v MC lupinici, saj so mu že noge ven bingljale user posted image  in zdej je bolje, samo se mi zdi, da ne bo za dolgo. O katerih avtosedežih ste kaj razmišljale, da jih boste nabavle?
Laubica, a vaš že potem sedi v avtosedežu?
VB, samo tako pozitivno razmišlja in boš vidla, vse se bo dobro izteklo. user posted image user posted image .
Jaz uporabljam Fixisove blazinice, te so mi najboljše. user posted image  

Danes je lepo sonček in ga je treba čimblje izkoristit... se beremo  pa pa

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
26.2.2008 10:27:34   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: mama11
Sem videla v eni reviji reklamo za en hladilni gel za dojenčkove dlesni in razmišljam, da bi ga šla nabavit, ker jo tako mučijo dlesni - ali katera pozna to zadevo?

..mislim da ti tudi zravnica lahko predpiše neko mazilo za dlesni, ki baje kr malo omrtviči dlesen...to sem nekje pobrala, pa se zdej sploh ne spomnim kje..user posted image

Mi imamo pa jutri slikanje kolkov in pregled pri P. in če bo vse ok..in zdrava, bo verjetno tudi cepljena..mah sem že kr živčna zaradi tega.. a je katera dala cepit za Rotavirus...mi jo bomo kr dali....seveda če bo vse ok...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
26.2.2008 12:25:37   
Dajica
Tolk da vas pozdravim, nisem nic se od danes brala, bom zvecer. Gremo ven na zrakec, pa se na obisk k eni puncki, ki je dober mesec starejsa od nase Kaje.

Kje pa je Špelka pa njena Kaja? Se nic me oglasi?? Ju pogresam, pa se nasa soimenjakinja je. user posted image

Lepo prezivite danesnji soncen dan!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
26.2.2008 14:38:07   
Laubica
Laubica, a vaš že potem sedi v avtosedežu?
Ja NICOLINA in prav uživa
Jaz imam spalno vrečo in mi je super ker drugač se je razbrcal in bil čisto mrzl in ni problem pri dojenju-nič ga ne vzamem ven

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
26.2.2008 14:54:14   
manca
Danes sva vozičkali naokoli z Tintin in Vasjo. Če katero zanimajo slikce, ki so nastale v njenem stanovanju pa si jih lahko pogledate...geslo: manca

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
26.2.2008 15:10:33   
naraščaj
en lep sončen pozdravček.

Taja je zaspala v igralnem centru in čakam, da se zbudi, da gremo še enkrat ven. Dopoldne se mi je med sprehodom pokakala  jaz pa gruntam zakaj je sitna user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za odgovoe glede user posted image . Enkrat bo bolš.

IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

VB, samo tako pozitivno razmišlja in boš vidla, vse se bo dobro izteklo. user posted image user posted image .
Jaz uporabljam Fixisove blazinice, te so mi najboljše. user posted image   
Se podpišem pod tole.

Obema slavljencema vse najboljše.

se zvečer še kaj javim.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
26.2.2008 15:30:54   
DEBELUŠKA30
Neli vse najboljše in en velik user posted image !

Manca, fulll sta dobra, kot ta prava "modela"!

SPALNE VREČE:
!!! Punce, men je ena kolegica razlagala, da so lahko fulll nevarne user posted image ! In sicer od njene sestre mož je preiskovalni sodnik in je v enem mesecu imel dva dojenčka, ki sta se zadušila v spalni vreči (to je bilo na Gorenjskem, kar nekaj let nazaj)!
Res mi ni jasno kako user posted image , sam jest svojga otroka ne dam noter odkar sem to slišala!!!!!!! Čeprav smo prvo imeli in mi je blo fajn!
Tko da razmislite!

Zdaj je pa že moj doma......

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
26.2.2008 15:48:54   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

Kje pa je Špelka pa njena Kaja? Se nic me oglasi?? Ju pogresam, pa se nasa soimenjakinja je. user posted image

Lepo prezivite danesnji soncen dan!!!!!!!!!!!!!!!

Špelko pa tudi jaz pogrešam že dalj časa..zgleda da jo njena princeska na polno okupira...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?