Dajica
|
Tud mi smo se potepali cel dan. Najprej zjutraj UZ kolkov. Pa stojimo pred vrati in cakamo, da nas poklice noter, ko pristopi ena punca do mene in rece, o zivjo! Jaz jo gledam, pa si mislim, pa kdo je to, nekam znana mi je, pa se spomnim, da sva bile skupaj v porodnisnici v sobi. Kaksen slucaj, sem mislila, da se nikoli vec ne bova videli, no, pa sva se. Je iz Logatca. Pa ravno na isti dan smo imeli pregled, pa se skor isto uro. Sem bla prav vesela, ko sem jo videla+njenega sincka. Sem pa vzela njeno tel. st, ker takrat sem pozabila.... Kolki so vredu, je pa rekel dr. da bo vec povedal njen pediater, ko imamo naslednji torek pregled. Potem je imel moj zobarja v Lj, midve s Kajo pa sva se sprehajali po Siski. Nekaj smo se po bankah hodili, koncali pa v gostilni na kosilu (pri btc-ju pri gledaliscu). Sem jedla njoke z jurcki in mocarelo, fulllllll dobro, pa taka velika porcija, se mislila da ne bom mogla vse pojesti, pa sem kar vse zmazala. Se mojmu sem pomagaal jesti krompircek. Joj, sem skora pozabila napisati, nasa Kaja je zacela gruliti! Ze vceraj je malo, ko se je pogovarjala z ockom (pred tem pa sem jo dojila in je bila vsa nervozna, pr ocku pa je grulila, mislim skratek mali ). Danes pa, ko sem jo v avtu podojila, me gleda, se zacne smejat, jo ogovarjam in ona zacne gruliti in to full dolgo casa. Kr solzne ucke sem dobila, tak glasek je spuscala, cist drugacen kot ponavadi in to, ko je bila pri meni. Sem mislila, da bo samo pri ocku, ampak danes je pa pri meni. Kr skoz bi poslusala to gruljenje. Pa se zvecer doma je isto ponovila. Ko sem jo previjala, je pa spet neki nervozna ratala, pa kr steguje se cela, cist napete rokice in nogice ima, pa jokcat je zacela, pa sem jo potem podojila, malo se je upirala, pa se je kmalu umirila, malo pojedla in zaspala. Pomoje je bila ze kar zmatrana. Zdej pa ze pancak v svoji posteljici. V posteljici pa spi ze od samega zacetka, nismo imeli zibke ali karkoli drugega. Maja cestitke za prvi zobek. Jaz se hvalim s prvim gruljenejm, ostalim pa ze zobki rastejo. Grem cokolino pojest, sem ratala lacna, ko sem prej o njokih pisala....
|