zirafa76
|
pozdrav se od nas... Sem bolj zaposlena, pa manj tukaj....Izabela se vedno je cel kup tablet, imamo kmalu kontrolo, ceprav pa je ful bleda, ne vem no. ZOBKI..Drugace pa jo imam tudi jaz na sumu za zobke, ker je zadnje dni teckasta kot drek... kr neki ji ne pase....Pa slini se, da skoz slincke menjavam...da ne govorim o tem, da si vse v usta tisi, kar ji pride... POKRIVANJE..Zaenkrat je se pri miru, pokrita, spi samo v bodiju in spodnjem delu pizame, ker imamo ful toplo, tudi cez dan ima samo pajac in bodi....Vrece pa ne uporabljam zaenkrat.. Nasplosno pa jo sedaj manj oblacim, nima zimskih pajacev, samo jopico, no jaknico cez in spodaj samo body, pa dve majce, vse dolgi rokavi...ce je pa tak toplo..zadnjic mi je skor pregorela... AVTOSEDEZ...Jaz sem sedaj koncno izvedela tukaj, da lahko vstavek odstranim..pa jo tlacim not ...ful pa se dere zadnje case v sedezu..noce bit noter, verjetno ji je neudobno SEX....se moram izpovedat... Jaz nimam nobene zelje po tem, enostavno kot da to ne obstaja...A je to normalno??Sej mojga imam rada, ampak do tega pa se ne morem pripravit..ne vem, kaj naredit..saj ni merilo ljubezni, ampak moj se mi smili,.... Tud nasplosno sem postala nekako depresivna, nic mi ne pase, kr tecnarim, ne vem no..pogresam tudi domace, prijatelje, ampak saj se vidimo,..kr tegotna sem..... Vcasih bi najraje sla kam za nekaj casa, da si odpocijem..ampak ni to resitev...da ni to poporodna depresija???? Poleg tega se mi izpadajo lasi, ko bi se kilogrami tako izpadal... sama sebi se pocutim zavaljena, grda, smotana in nasploh kr nekaj.... vsake tri tedne mi odstanjujejo znamenja, pa me motijo sivi,zobozdravnik, slabo se pocutim, kr nekaj se mi vrti, bleda sem....Res je nekaj narobe z mano.... Nic, grem pocas spat, trenutno sta oba clana zaspala, cujem pa premike zvoncka..Izabela spi z nekim zajcem, ki ima zvoncek v riti..no,. in za vsako, ko se premakne, zacinglja, tako da vem, da se dogaja nekaj.... NO, SEM SE MOGLA SPOVEDAT.... pozdravcke vsem papa