|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
26.2.2008 16:49:06   
Laubica
Manca-kolk sta lušna-sploh tam ko se za rokce držitauser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
26.2.2008 19:30:16   
Mamathea
Dober večer

Evo, da se še mal na hitrco javim. Danes sva bila z mojim malim sončkom cel dan zunaj saj je bilo res krasno vrme, jutri pa baje poslabšanje, mi ni čist nič všeč.
"Mama" še tukaj se pofočkam, da sem bila jaz tista na PST v soboto popoldne.
Spalno vrečo sem tudi jaz nabavila pa je mene tudi starejša kolegica, ki ima že 3 otoročke opozorila, da je brzevze  dajat v spalno vrečo saj se lahk res zadušijo noter, če ni vredu velikost vreče, pa če dol zlezejo v vrečo... Kaj jaz vem, moja teta pa ful hvali vrečo in oba otorčka sta v njej spala, bomo videli kako se bom odločila zaenkrat je bolj ne kot ja.
Počas gremo kopat našega mucka, me je že prav strah ker bo spet tulil, ko zverinca. A katera že kopa malčka v ta velki bani s tistim podstavkom, na katerem sedijo oz. bolje rečeno ležijo?
Lep dan vsem še naprej, bodite super.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
26.2.2008 19:39:16   
Laubica
Jaz ne vem kako se zadušijo-če potegneš zadrgo gor do vratu nima kam zlezt v vrečo saj ne moreuser posted image Vsaj v našo ne.
MAMATHEA-tvoj se pa ne rad kopa?Moj pa naravnost obožuje vodo zato ga vsak večer kopam in pol imam poplavo v kuhinji ker tako brca in pljuska z nogami in rokami

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
26.2.2008 19:45:37   
tintin
Če je vreča ok velikosti se nima kaj zadušit. Jaz imam vrečo od C and A z rokavčki in je ful fajn mehka. Je pa velika 90 cm in se da skrajšat s trakci. Moj Vasja spi v vreči že 2,5 meseca, drugače se ves razbrca. Še v vreči se hoče premikat okoli.
Mislim, da je primerna velikost vreče pomemben faktor.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
26.2.2008 19:47:44   
tintin
Aja, glede nastavka za banjo: je samo do 8 kg, zato se nam ne splača kupit. Jaz sem raje vzela novo banjico od OK Baby, model Onda.
http://www.okbaby.it/bagnetto/prod_en.php?item=onda&p=1&img=01
Stane 20 evrov v BC ali Arielu in je super.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
26.2.2008 19:53:30   
Laubica
Tintin-super bana -mi bomo mogli drugo kupit ker mu je ta ki je zraven previjalne mizice že mala-povej je fajn velika????????Zgleda na sliki velika ker želim veliko bano kupit da ne bom spet čez 2 mesca novo iskala

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
26.2.2008 20:00:09   
gruška
Ojla,

punce, sm mal površno sledila, pa zdaj ne vem a se ve pogovarjate o vreči za voziček al spalni vreči za ponoč user posted image ?  Al sm res blond, pa se pogovarjate o obeh...
U glavnem - spalno vrečo je pri nas imel Tevž od treh mesecev do 5ih let, za Piko jo že od rojstva uporabljamo (še vedno), za Tajo pa tud že... Saj so različne velikosti za različno starost, mi ni jasno zakaj so nevarne ... user posted image user posted image user posted image   Pri nas so se super obnesle, saj so otroci ponoči lepo pokriti in ni treba skrbeti, da jih zebe....

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
26.2.2008 20:10:59   
martita
tintin, ta banjica pa tudi mene zanima. Sem jo gledala ravno v soboto v Prenatalu v Italiji, žal pa nisem pogledala koliko stane. A se jo da uporabljati tudi brez stojala? Tako da jo daš na tla? A mi lahko napišeš kake so pribljižno zunanje mere banjice, prosim.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
26.2.2008 20:22:28   
tintin
Banica je zelo velika. Tudi jaz imam ono od previjalne in je bila premajhna. Midva je ne uporabljava s stojalom ampak jo postaviva v banjo, po širini gre v normalno banjo glih glih. Da pa se kupit tudi ene palice, s katerimi lahko postaviš banjico na banjo.
Mere - zdajle nimam metra tukaj, ampak v trgovini je bila največja od vseh banjic. Bom probala jutri izmerit.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
26.2.2008 20:25:06   
tintin
aja še to glede spalnih vreč: jaz ga ne jemljem ven ponoči ko ga dojim, ampak ga vzamem z vrečo vred iz posteljice. Pač je vreča malo popacana od mleka, jo operem vsak teden in vržem v sušilca pa je.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
26.2.2008 20:30:22   
barika
ˇčeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr

danes se mi ne da tipkat.
sam na hitrco: Vse najboljše vsem za obmesečnice in za ok kolke (jutri, ne??)

Martin je tudi bil neki časa v spalni vreči, pa ker sem mu jo oblekla, (taka na rokave), ni mogel nikamor zlezit, ne vem kok se lahko tam not zadušijouser posted image user posted image

Ljubljančanke, kdaj  pridete zdej na svež zrak v Celje???

evo, grem pred TV, lahko noč

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
26.2.2008 20:44:06   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Ninočka, a ti bi pol šla v sredo v Celje? Kaj pa Scuba pa Jooly? Celjanke? A se lahko v Celju dobimo tudi če dežuje (ne poznam nič Celja in ne vem kako je z lokali...)

Ne boš verjela, tudi v Celju imamo lokale s streho, tak da ni panike.user posted image user posted image user posted image , drugače, bi se pa lahko dobile v Evropi,al pa v citycentru al pa v Planetu Tuš, al pa v Mercatorju, ne vem... no punce, ko boste imele čas, čeprav morem zdej jaz letat okol zdravnikov (ščitnica, zobar, mali bo spet kmalu imel kontrolo...)

Ma sej sm vedla, da se bo en piščanc v ta stavk utaknu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..... Itak, da vem, da mate tudi v Celju lokale s streho, ampak ne vem, kje je najlažje v primeru dežja - ali ima kateri od centrov tud garažno hišo?
Pridemo očitno naslednji teden, saj razen mene jutri nobena ne more ( Scuba, Jooly, Ninočka, Tannaya )... samo še za dan se moramo dogovoriti ... Kdaj ustreza Celjankam?

Zdej pa - SPAAAAAAAAAAAAT.............. 

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
26.2.2008 20:50:13   
scubadiver
Midve z Lano sva se danes spet cel dan potepali. Je blo tako krasno vreme, sva bli cel dan v Tivoliju.

Tintin meni po linku odpre začetno stran od Ok baby. Katero banco od tistih si vzela? ker na strani od baby centra mi je pa tud ne najde. Al pa sem jaz mal blond user posted image

Lupinca MC: ja, tud naša ma poušterček noter in sem ga danes ven vzela. Če se ne bi tle pogovarjale vprašanje če bi sploh opazila da lahko kej ven vzamem. Zato mi pa ni blo jasno o čem se pogovarjate dokler nisem do avta prišla in pogledala user posted image

Spalne vreče: jaz jih imam en kup - vseh velikosti - od nečaka. Sam zaenkrat imam lano še s kouterčkom pokrito ker se nič ne razbrca. Je po mojem prevelik kovterček pa se ne more. Rokice bi ble pa pr spalni vreči itak tud zunaj.

Manca in Tintin kok sta luštna vajina škrata. Kot prava zaljubljenca na pravem randiju user posted image

Laubica a pa se ti ne zdi prezgodaj za avtosedež? Kot sem jaz brala mora otrok sedet samostojno in imeti dovolj močno hrbtenico da prenese bremzanje in morebitni trk glede na to, da sedi v smeri vožnje. Naši sončki pa za to sigurno še nimajo dovolj močnih hrbtenic.

Bratova nesreča: tukaj si lahko pogledate slikco od bratove nesreče. Na šesti strani je slikca. Edin da sta bla samo brat in nečak v avtu, ne vem kje je un naštel 4-5 ljudi. Un z ruzakom na sliki je pa moj bratec. Pa še link:
http://www.zurnal24.si/cms/home/printversion/index.jsp 
ne vem pa do kdaj bo tale link. Po mojem bo jutri že naslednji žurnal na tem linku in bo nesreča samo še danes.

Še eno vprašanje. A vaši sončki kdaj bruhnejo mal bolj rjavo? Lana je danes že drugič bruhnila mal nečesa rjavega.. Pa mi ni jasno od kje, če pa je samo mleko? MOgoče od kapljic proti krčem in D vitamina? Drugač je dobre volje, se smeji in ji sigurno nič ne fali.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
26.2.2008 21:00:23   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Tintin meni po linku odpre začetno stran od Ok baby. Katero banco od tistih si vzela? ker na strani od baby centra mi je pa tud ne najde. Al pa sem jaz mal blond user posted image

No, tle pa nism blond user posted image user posted image user posted image  ... Scuba, odpreš na prvo stran, izbereš jezik (angleški npr.), klikneš baby bath in model Onda (da ne boš iskala honda, ker ti je bolj znano... user posted image ).........

Zdej pa res spat!!! Zmeraj to rečem pol pa še kr mal uč vržem, preden grem res pod tuš user posted image ............

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
26.2.2008 21:27:16   
pikapikica
hoj samo na hitro... pri nas je zadnje čase pestro, ko imam obe doma user posted image

nekdo je spraševal kako se imenuje tisti gel za dlesni... to je Calgel... jaz sem ga uporabljala pri pri punci...

sicer pa hvala vsem za odgovore glede kašlja... mislim, da se je že malo umiril...

hej tintin banjica je pa 1A user posted image ... jaz pa sem si že kupila ležalnik za v banjico - podobno kraljevsko leži kot tisti na slikici...

lepo se imejte... sedaj pa res bežim...

< Sporočilo je popravil pikapikica -- 26.2.2008 21:28:50 >

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
26.2.2008 21:32:18   
Dajica
No, pa smo doma s potepanja pri prijateljici in njeni 4 mesecni hcerkici. Tako dolge laske ima, da sem jo samo gledala. Nasa je bila v prmerjavi z njo "skin-head".user posted image Full sta bile luskane, ko smo ju dali skupaj lezat na kavc. Nasa je potem postala malo tecka, jo je zvijalo, sem mislila, da je lacna, jo podojim, pa se kr jokca. Pa sem potem ugotovila, da se je pokakala, ker je kr posteno smrdelo iz plenicke ven. Tko da je po 4 dnevih spet kakala, bravo, ji gre ze na bolje, iz 10 dnevov nekakanja na samo 4 dni nekakanjauser posted image . Kr tako naprej. Ko smo prisli domov, sem jo na hitro skopala, ppodojila in zdej ze spi kt angelcek v posteljici. Jaz sem pa tudi tako zmatrana, kot da bi sla 5x na Triglav pa nazaj. No, sicer tam se nisem bila, ampak pomoje bi bili obcutki taki, kot jih imam zdej.user posted image

Grem pocasi se jaz v mizule.

Aja, pa VSE naj naj danasnjim slavljencem! user posted image

Lahko nocko

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
26.2.2008 21:49:50   
Nana Liza
user posted image Erna za obmesečnico!

Spalna vreča - sem jo ful uporabljala za ta veliko punco. Pri 1,5 leta, ko je bilo pa ful vroče poleti in je spala samo v bodiju se je pa čisto odvadila in od takrat je ne prepričam več. Sedaj ima enga tazga debelega pajacka čez pižamico, ki zgleda kot vreča z nogicami.  A kompliciram? user posted image   Tevću jo bom dala, ko si bo kovtrček odkrival. Da bi bila nevarna, pa ne vem zakaj. user posted image Saj je oblečen otrok v vrečo in nikakor ne more dobiti noter glavice.  Debeluška, kaj če so imeli pa vreče, katere nimajo rokavov. Jest imam eno tako spalko za na potovanja.

Gel za dlesni - mi smo tudi uporabljali Calgel. Mislim pa da sedaj obstaja tudi genigel, če se ne motim.user posted image

temenca - Če imate probleme s temenci smo jih mi uspešno rešili s kremo riboderm. To je čsit naravna zelo mastna krema. Na debelo namažeš in razčešeš z glavnikom za temenca. Deluje 100%. Jest sem to naredila še pri dvoletnici, kateri so se ji spet pojavile.

Mama11 - sem ti poslala zs
Dajica - bravo Kaja za sračkanje! user posted image

< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 26.2.2008 21:51:23 >

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
26.2.2008 22:12:13   
DEBELUŠKA30
Ej punce, zdajle sem dobila eno pesmico na e-mail, res da mal "pokvarjeno" ampak zanimiva user posted image :

ČE  BI  IMELA  PENIS *

Če bi imela penis,
lahko bi se svobodno uscala v vsak pisoar,
po poklicu bi lahko bila rudar ali mornar,
za vsako napako krivila  bi vesolje,
vsako stvar bi naredila dvakrat bolje.
Ne bi klicali me  ljubica in mucica in srček,
da se vse življenje bi počutila kot hrček,
klicali bi me Simon, Luka, Denis...
Vse to, če bi le imela  penis.

Pijana ne bila bi koza, ampak markantna,
na stara leta  vešča ne, ampak šarmantna,
in če slučajno kdaj bi se zredila,
nihče za  mano ne bi klical me kobila!
Čeprav ne bi znala spuščat deske na sekretu,
o ženskah in o avtih bi vedela več kot vsi na svetu.
Strokovnjakinja  za fliper, formulo in tenis...
Vse to, če bi le imela penis.

Za  kontracepcijo se nikoli več sekirat,
če bi imela srečo znala bi celo  šofirat!
Na glavi nič več kitk, palm in konjskih repov
in kri bi tekla  mesečno samo zarad pretepov.
Pod pazduho se nikoli več mazat in pa  brit,
lahko bi šla se ga napit, ko bi treba blo rodit.
Ne bi tiktakala mi  biološka urca.....
Vse to, če bi le imela  kuruser posted image a... 

Pa LAHKO NOČ....

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
26.2.2008 22:22:20   
nicolina
Dober večer,
mi smo bli tud cel dan zunaj, je blo tako lepo, jutrij e že napovedano poslabšanje user posted image .
Pa sem mislila, da bo hitro zaspal, ampak ni. Sem ga skopala, se greva dojit in on bi skoraj eno uro jedel user posted image , men je blo že vsega dost, bradavice so me ful bolele, ga dam v poteljico in on se mi smeji. user posted image  Sem šla pol kar ven, ga pustila, neki je še mlel, sem ga šla dvakat pogledat in je lepo sam zaspal. Kar verjet nisem mogla user posted image . Ampak, so že pravi navihančki, naš že je.. user posted image

Spalne vreče jaz ne uporabljam, imam eno, ampak je še velika. 
Tintin ful dobra je ta banjica.  Ja, mi bi tud mogli nekaj pogruntat, ker mu ta že majhna ratuje.
Manca, sta ful lušna Vasja in Maja, prav nasmejala sem se.
Scuba, sem si pogledla link, mal se slabše vidi, ampak res sta jo dobro odnesla, joj hvala bogu, da se je tako končalo. user posted image

No, zdej grem pa tud jaz spat, sem ful utrujena... lahko noč

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
26.2.2008 22:24:26   
nicolina
Debeluška,  user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, Vanja se ni tud oglasila že dva dni...user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
26.2.2008 22:39:10   
manca
Ja, Vasja in Maja sta bila dobra pozerja, jaz sem pa samo na fotkiča pritiskalauser posted image

Sem že danes Tintin vprašala, pa mi ni vedela odgovorit...namreč, do kdaj naj bi otroka kopal v banjici z bombažno pleničko?

spalna vreča: pri Maji sem nekaj časa uporabljala spalno vrečo, potem pa je dvakrat nisem dala in je ugotovila da je boljše če je brez nje. Imam pa jo pokrito s kovtrčkom...je tak večji, pa ga dam čez pol, pa dobro zabašem pri straneh. Odkrije se samo takrat, ko je ponoči čas za hranjenje...takrat tako veselo brca z nogicami, da kovterček spravi dol z nogic, potem se pa začne smejat. Tako da ji ni treba nič stokat in jokat ko hoče dobit nočno malicouser posted image

nč, zdej grem pa spat...sem ko zombi zjutraj, saj hodim prepozno spat

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
26.2.2008 23:13:53   
zirafa76
pozdrav se od nas...user posted image

Sem bolj zaposlena, pa manj tukaj....Izabela se vedno je cel kup tablet, imamo kmalu kontrolo, ceprav pa je ful bleda, ne vem no.

ZOBKI..Drugace pa jo imam tudi jaz na sumu za zobke, ker je zadnje dni teckasta kot drek...user posted image kr neki ji ne pase....Pa slini se, da skoz slincke menjavam...da ne govorim o tem, da si vse v usta tisi, kar ji pride...

POKRIVANJE..Zaenkrat je se pri miru, pokrita, spi samo v bodiju in spodnjem delu pizame, ker imamo ful toplo, tudi cez dan ima samo pajac in bodi....Vrece pa ne uporabljam zaenkrat..
Nasplosno pa jo sedaj manj oblacim, nima zimskih pajacev, samo jopico, no jaknico cez in spodaj samo body, pa dve majce, vse dolgi rokavi...ce je pa tak toplo..zadnjic mi je skor pregorela...

AVTOSEDEZ...Jaz sem sedaj koncno izvedela tukaj, da lahko vstavek odstranim..pa jo tlacim notuser posted image user posted image ...ful pa se dere zadnje case v sedezu..noce bit noter, verjetno ji je neudobnouser posted image

user posted image user posted image SEX....se moram izpovedat...user posted image Jaz nimam nobene zelje po tem, enostavno kot da to ne obstaja...A je to normalno??Sej mojga imam rada, ampak do tega pa se ne morem pripravit..ne vem, kaj naredit..saj ni merilo ljubezni, ampak moj se mi smili,....user posted image Tud nasplosno sem postala nekako depresivna, nic mi ne pase, kr tecnarim, ne vem no..pogresam tudi domace, prijatelje, ampak saj se vidimo,..kr tegotna sem.....user posted image user posted image Vcasih bi najraje sla kam za nekaj casa, da si odpocijem..ampak ni to resitev...da ni to poporodna depresija????user posted image

Poleg tega se mi izpadajo lasi, ko bi se kilogrami tako izpadal...user posted image sama sebi se pocutim zavaljena, grda, smotana in nasploh kr nekaj....user posted image user posted image vsake tri tedne mi odstanjujejo znamenja, pa me motijo sivi,zobozdravnik, slabo se pocutim, kr nekaj se mi vrti, bleda sem....Res je nekaj narobe z mano....user posted image user posted image

Nic, grem pocas spat, trenutno sta oba clana zaspala, cujem pa premike zvoncka..Izabela spi z nekim zajcem, ki ima zvoncek v riti..no,.user posted image in za vsako, ko se premakne, zacinglja, tako da vem, da se dogaja nekaj....

NO, SEM SE MOGLA SPOVEDAT....user posted image

pozdravcke vsem

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
26.2.2008 23:26:00   
kanarka

IZVIRNO SPOROČILO: manca

Sem že danes Tintin vprašala, pa mi ni vedela odgovorit...namreč, do kdaj naj bi otroka kopal v banjici z bombažno pleničko?

user posted image user posted image user posted image  A bi to blo treba?? Jaz je nikoli nisem.

Gruška, danes nam je ratalo, da smo se dobili na kavici. Kakšnega cukrčka imajo. Pa te učke, joj joj joj. Smo tolk čvekali, da sem na našo bebico čist pozabla. Je bila tko pridna zraven, da je ni blo za opazit.

Spalne vreče...hvalabogu jih ne rabim. Še kovter sem ukinla, ker ji je blo čist prevroče not.

Debeluška user posted image user posted image user posted image , ga že forwardiram naprej.

Nočko

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
27.2.2008 8:51:31   
Ilije
Dobro jutro!

Sploh ne morem verjet, da ni še nobena kavice skuhala. Torej user posted image  za dobro jutro in lep dan.

Me pa čaka kar nekaj branja za nazaj, ko vas ujamem se vam spet kaj javim.

papa

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
27.2.2008 8:59:00   
Laubica
Dobro jutro-sem mela tolko za prebrat -da je Ilije prej kavo skuhala

odgovorit...namreč, do kdaj naj bi otroka kopal v banjici z bombažno pleničko?
To imaš samo dokler se otrok ne navadi vode-prve dni
Za avtosedež -SKUBA-si me pa zdaj malo prestrašla,mislim da bo šel nazaj v lupinico
Banico-bomo pa mi tudi kupili-super

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?