ninocka
|
Dobro jutro! Bubi ceblja tam v posteljci, se pogovarja ne vem s kom, ampak je slist, da si mata veliiik za povedat uh, potujoca pekarne je prisla, sam mal...evo mene nazaj sem kupla kruh in flancate Plenicka pri kopanju - jst sem jo samo do zacetka uporabljala kaksne mesec, pol pa nic vec banjica - jst mam tud to od OK baby. Rubna dam not in ga pustim da cofa, mi ga sploh drzat ni treba. Je pravi car v banjici. Sem jo mela ze pri Evanu in mi je bla ze takrat zakon. Sem kupila za v Crno eno cist obicno, pa sem komi lohk tamalga skopala, ker sem ga ful tezko drzala, pa milila...damo jo pa v banjo (ker je zacel prevec mahat in je posprical pol kopalnice), drugace sem mela pa prej to stojalo, ker ga je blo lazje ven in not dajat. martita - cestitke za 1. zobek!!!!! sem povedala mojmu, da ma tista puncka, ki jo je takrat v porodnisnici slikal ze en zobek Jst jih priu Rubnu ne pricakujem se neki casa, ce bo tko kot pri Evanu ga bomo dobili sele pri 10.5 mesecu sex - tko kot pri ostalih, ni zelje, potrebe, boli...men je rekla G, da nas dojece mamice ful bolj boli, ker imamo neki spusceno (tko kot 70 letne zenske), se pa potem, ko nehas dojit do dvigne...sem pa pozabila kaj imamo spusceno - sluznico, mogoce spalna vreca - meli oz. se imamo pri Evanu, zdej mam tako brez rokavckov tud pri Rubnu, prej sem mela pa samo zakeljcek (je prisel do popka). Ne razumem zakja bi ble nevarne - men je bolj nevaren kovtrcek, sploh ko zacnejo se odrivat, ker lahko zlezejo pod njega oz. jim zleze kovtrcek nad glavo. Med dojenjem je v vreci - fora vrece je tud v tem, da se otrok ne ohlaja med dojenjem oz. da ko ga vrnes v posteljico, da mu ni hladno,a mpak je se zmeri topel. Tannaya - da Taj nima nobene reakcije. Sigurno je blo kaj druzga al je bil pa samo ful pregret manca ful lustne slike kok sta cort tam, ko se za rokice drzita dajica - bravo Kaja scuba - sem vidla nesreco...groza, dobr, da ma tvoj brat mal boljsi avto. Un ocividec, jepa zelo zanesljiva prica 4-5 jih je blo v hondi pa se otrok Pr men nikol ne bruhne nic rjavega (ce ze kaj bruhne). KAj pa od caja, a mislis, da bi lahko blo to od caja? Mi smo bli vceraj tud na sprehodu in sicer smo dali cez 1/2 Ljubljane skoz (bizovik, fuzine, stepanjc - pol smo sli mal v hoferja zapravljat, je mami kupla ful dober tiramisu), pol pa se hrusca in nazaj domov. IN najbolj sem se zmatrala, zadnjih 500m, ko sem rinla vozicek v ta klincev klanc Moj dragi gre pa 08.03. v Ameriko za 1 teden. Ze ful cekiram, kaj naj mi prinese - mam pa ful neumne zelje od Ipoda, do Iphona, fotoparata pa do magnetka za na hladilnik Kr neki... v bistvu pa nic, razen magnetka, ne rabim Tko, grem zdej pocasi ven, se je zacel soncek kazat. Aja, se to - jst bom bubija v sportni del prestavla zdej v roku 1 tedna - itak je ze ful toplo, pa vreco mamo, sam moram pa najprej vozicek oprat.