|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
27.2.2008 9:21:53   
ninocka
Dobro jutro!

Bubi ceblja tam v posteljci, se pogovarja ne vem s kom, ampak je slist, da si mata veliiik za povedat user posted image user posted image user posted image

uh, potujoca pekarne je prisla, sam mal...evo mene nazaj sem kupla kruh in flancate user posted image

Plenicka pri kopanju - jst sem jo samo do zacetka uporabljala kaksne mesec, pol pa nic vec
banjica - jst mam tud to od OK baby. Rubna dam not in ga pustim da cofa, mi ga sploh drzat ni treba. Je pravi car v banjici. Sem jo mela ze pri Evanu in mi je bla ze takrat zakon. Sem kupila za v Crno eno cist obicno, pa sem komi lohk tamalga skopala, ker sem ga ful tezko drzala, pa milila...damo jo pa v banjo (ker je zacel prevec mahat in je posprical pol kopalnice), drugace sem mela pa prej to stojalo, ker ga je blo lazje ven in not dajat.

martita - cestitke za 1. zobek!!!!! sem povedala mojmu, da ma tista puncka, ki jo je takrat v porodnisnici slikal ze  en zobek user posted image user posted image Jst jih priu Rubnu ne pricakujem se neki casa, ce bo tko kot pri Evanu ga bomo dobili sele pri 10.5 mesecu user posted image

sex - tko kot pri ostalih, ni zelje, potrebe, boli...men je rekla G, da nas dojece mamice ful bolj boli, ker imamo neki spusceno (tko kot 70 letne zenske), se pa potem, ko nehas dojit do dvigne...sem pa pozabila kaj imamo spusceno - sluznico, mogoce user posted image

spalna vreca - meli oz. se imamo pri Evanu, zdej mam tako brez rokavckov tud pri Rubnu, prej sem mela pa samo zakeljcek (je prisel do popka). Ne razumem zakja bi ble nevarne - men je bolj nevaren kovtrcek, sploh ko zacnejo se odrivat, ker lahko zlezejo pod njega oz. jim zleze kovtrcek nad glavo. Med dojenjem je v vreci - fora vrece je tud v tem, da se otrok ne ohlaja med dojenjem oz. da ko ga vrnes v posteljico, da mu ni hladno,a mpak je se zmeri topel.
Tannaya - user posted image user posted image user posted image user posted image da Taj nima nobene reakcije. Sigurno je blo kaj druzga al je bil pa samo ful pregret
manca ful lustne slike user posted image user posted image user posted image kok sta cort tam, ko se za rokice drzita user posted image

dajica - bravo Kaja user posted image user posted image user posted image

scuba - sem vidla nesreco...groza, dobr, da ma tvoj brat mal boljsi avto. Un ocividec, jepa zelo zanesljiva prica user posted image user posted image 4-5 jih je blo v hondi pa se otrok user posted image Pr men nikol ne bruhne nic rjavega (ce ze kaj bruhne).  KAj pa od caja, a mislis, da bi lahko blo to od caja?

Mi smo bli vceraj tud na sprehodu in sicer smo dali cez 1/2 Ljubljane skoz (bizovik, fuzine, stepanjc - pol smo sli mal v hoferja zapravljat, je mami kupla ful dober tiramisu), pol pa se hrusca in nazaj domov. IN najbolj sem se zmatrala, zadnjih 500m, ko sem rinla vozicek v ta klincev klanc user posted image

Moj dragi gre pa 08.03. v  Ameriko za 1 teden. Ze ful cekiram, kaj naj mi prinese - mam pa ful neumne zelje od Ipoda, do Iphona, fotoparata pa do magnetka za na hladilnik user posted image user posted image user posted image Kr neki... v bistvu pa nic, razen magnetka, ne rabim user posted image user posted image user posted image

Tko, grem zdej pocasi ven, se je zacel soncek kazat.

Aja, se to - jst bom bubija v sportni del prestavla zdej v roku 1 tedna - itak je ze ful toplo, pa vreco mamo, sam moram pa najprej vozicek oprat.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
27.2.2008 9:23:07   
ninocka
Uh, to sem pa pozabila - se danes stiskajte pesti za piskomisko in njenega Matica, ker so jima operacijo prestavli iz vceraj na danes.

Matic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
27.2.2008 9:33:34   
ninocka
Matr, mam spomin k ementalar user posted image user posted image user posted image Se tole:

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Laubica a pa se ti ne zdi prezgodaj za avtosedež? Kot sem jaz brala mora otrok sedet samostojno in imeti dovolj močno hrbtenico da prenese bremzanje in morebitni trk glede na to, da sedi v smeri vožnje. Naši sončki pa za to sigurno še nimajo dovolj močnih hrbtenic.

Ja, res je. Pri 4 mesecih je cist prezgodi, pa avtosedezi so od (mislim da) 9kg naprej. Jst sem Evana dala v avtosedez sele pri skor 11 mesecih, ker je bil prej cist predroben. Smo ga probali dat ze prej, pa se je kr zgubu v njemu.

Tuki je en clanek o nakupih poceni avtosedezev:
http://www.motorevija.si/l3.asp?L1_ID=33&L2_ID=221

tuki so pa se rezultati testov:
http://www.motorevija.si/l3.asp?L1_ID=33&L2_ID=559

http://www.zps.si/sl/testi-vip/otrok/vipov-test-otroski-avtosedezi-5.html

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
27.2.2008 9:34:04   
scubadiver
Dobro jutro punce,

današnja noč je bla pa kr neki. Lana se je prvič zbudila že ob pol polnoči, pa potem še okoli petih, ob osmih pa je tud že gledala k ena sova. In če jo ignorirava, postaja vedno bolj glasna, pa čeprav ni lačna. Je jedla šele ob devetih.

Laubica oprosti, nisem te hotela prestrašit ker niti ne vem kakšen avtosedež imaš. Sem samo hotla da mal preveriš te stvari. Saj veš da sem prvič mama in da nimam izkušenj. Poberem samo tisto kar preberem.

Plenička med kopanjem: mi smo jo imeli tudi samo prvi teden, potem pa je nisem več uporabljala.

Tintin: fantastična banjica. Mislim da jo bomo mi tud kupili. sam pri nas nimamo bane. A je to na kakšnem stojalu tudi? Ker ne vem kam bi jo jaz dala user posted image

Ninocka: stiskam pesti za Matica. Jah res se ej srečno konačala nesreča. Me je včeri kar še enkrat zvilo ko sem slikco vidla. Kaj pa vem, mogoče bi lahko blo tud od čaja tisto bruhanje. Najrajš bi kar uno pleničko s katero sem jo včeraj pobrisala v petek nesla k pediatrinji pokazat ko imam pregled. A bi to ful neumno zgledalo??

Žirafa joj pazi nase. A vitaminov dovolj poješ? Da nisi ful slabokrvna? Kaj pa pritisk? Ker po mojem poporodna depresija glih ni, sam da se tko slabo počutiš je pa tud mal čudno. Kaj če bi ti malo obiskala svojega splošnega zdravnika user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
27.2.2008 9:49:39   
barika
Jutro, danes je pa naša budilka zatajila, je moj skor v službo zamudil... Martin je spal od približno 20:30 pa do 8:30 zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image

ali ima kateri od centrov tud garažno hišo?
vsi jo imajo, pa v centru mesta imaš še 2 garažne, tak da ni panikeuser posted image

[quot]Še eno vprašanje. A vaši sončki kdaj bruhnejo mal bolj rjavo user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz bi na tvojem mestu poklicala pediatra! resno, sej AD3 niso neke čudne barve.

Nasa je potem postala malo tecka, jo je zvijalo, sem mislila, da je lacna, jo podojim, pa se kr jokca. Pa sem potem ugotovila, da se je pokakala, ker je kr posteno smrdelo iz plenicke ven. Tko da je po 4 dnevih spet kakala, bravo, ji gre ze na bolje, iz 10 dnevov nekakanja na samo 4 dni nekakanjauser posted image . Kr tako naprej.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da se še jaz pohvalim, Martin se je pa včeraj prvič na glas smejal, pa ko sem ga dala ležat, je ful glavo vzdigovaluser posted image  (je pa tako velik kot od kolegice sin, ki je mesec dni starejši, in še od ene kolegice ki ima skoraj 9 mesečno punčkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
27.2.2008 10:18:57   
Dajica
Dobro jutro!

Mi spalne vrece ne uporabljamo, dobi pa mrzle rokice ponoci in ko jo 2x na noc dojim, se vedno pogreje pri meni.
Jaz pri kopanju se kar uporabljam plenicko, pa jo bom pocasi ukinila, sej vedno uziva v vodi in pomoje je ne bo nic narobe, ce bo brez, da se ne bo ustrasila.
Avtosedez-mi imamo Concord, ki je za novorojencka do 18kg. Je pa fixen, tako da se ga ne da uporabljati kot lupinico. Pa nisem lupinice nic pogresala, ce smo kam sli, smo jo prestavili v vozicek, ce pa kam na obisk, pa smo jo potem dali v lezalnik.

Hvala vsem za cestitke za kakanje. Upam, da bo zdej bolj redno kakala! Bom porocala, kdaj bo zdej naslednjic.
Je pa pridno spanckala od 20.30 do 3-eh, pa potem do 6.40 in po dojenju potegnila se do 8ih. Zdej se pa ze igra na lezalni blazini pod lokom, pa jo bo pomoje kmalu pobralo. Mene pa vsako jutro tako cel hrbet boli, da je za znoret. Tko da me more moj malo pomasirat, da je potem bolje.

žirafa-ne vem, kaj bi ti svetovala. Upam, da ni kaksna depresija, ce pa mislis, da bi ti bilo lazje, obisci zdravnika, povej svoje obcutke in pocutje, pa ti bo poskusal po svojih moceh pomagati. Pa ne bodi tako samokriticna do sebe glede kg, je se dovolj casa, da pride telo v stanje pred nosecnostjo, privosci si kopel, masazo, poslusaj svojo priljubljeno glasbo, odisavi se, lepo obleci, pojdi sama na sprehod, pa naj tvoj takrat popazi Izabelo, ali pa se zmeni s prijateljicami za kaksne cvek... Bos videla, takoj bos boljse volje. Pa pazi, da dobis dovolj vitaminov in zeleza. user posted image

No, kot sem vedela, Kaja ze drema pod igrackami.
Pa se nekaj za dobro voljo. Sem slucajno nasla forum, kjer pisejo o "najbolj butastih" prigodah, kar se jim je zgodilo. Jaz sem se pri enih prav do solz nasmejala, upam, da bo tudi vas spravilo k smejanju: http://med.over.net/forum5/read.php?151,4277015,page=1

Neposredna povezava do sporočila: 3431
27.2.2008 10:21:41   
GB
Dobro jutro vsem skupaj. Moja zabica se spi pa se vam na brzino javim.
Punce rabila  bi eno uslugo , ce ma katera cas. Rabim cene za Mustelove izdelke in sicer za
- olje za kopanje
- kremo za telo ( cold creme)
- peno za temenca
- gel za telo
- kremo za obraz ( mislim da je stik pa nisem prepricana )

Vse to bi rada narocila preko svakinje in ker mi ona noce povedati koliko kosta bi rada vedela,da ji poslem denar ( ne vidim rada ,da mi kdo kej kupuje ) . No ce ma katera cas se ji ze vnaprej LEPO ZAHVALJUJEM . Gledala sem na internetu, ampak nikjer nisem zasledila cen user posted image .

Se enkrat hvala in lep dan .

P.S. Danes greva z Tianno na tehtanje .

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
27.2.2008 10:28:26   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija

Rabim cene za Mustelove izdelke in sicer za
- olje za kopanje
- peno za temenca
- gel za telo
- kremo za obraz ( mislim da je stik pa nisem prepricana )

Vse to bi rada narocila preko svakinje in ker mi ona noce povedati koliko kosta bi rada vedela,da ji poslem denar ( ne vidim rada ,da mi kdo kej kupuje ) . No ce ma katera cas se ji ze vnaprej LEPO ZAHVALJUJEM . Gledala sem na internetu, ampak nikjer nisem zasledila cen user posted image .

Se enkrat hvala in lep dan .

Pozdravljeni! Vsake toliko vas berem, pa sem se še malo oglasila.

VB ti samo pokliči v katerokoli lekarno in povej, da bi rabila cene teh izdelkov in ti bodo povedali. Jaz sicer Mustelo uporabljam za temenca, se pa cene ne spomnim, sicer bi ti povedala. Žal, pa upam, da sem ti pomagala z nasvetom, če katera druga ne bo vedela ceneuser posted image .

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
27.2.2008 10:30:08   
tintin
Hoj Scuba, ja pri tej banjici imaš tudi stojalo - poglej si na njihovi strani.

Aja še izmerit moram banjico, bom obljubim - še danes!

lp vsem!

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
27.2.2008 10:31:35   
tintin
Aja, tudi mi imamo Concord Ultimax - zelo zadoovljna. Lupince tudi nisem pogrešala.user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
27.2.2008 11:13:18   
naraščaj
Jotrp oz zdaj že dober dan, saj tole pišem že od pol 10ih daslje
Spali super. No se morm pohvalt, ker mava dans z user posted image  7 let odkar sva skupi. Kr ne morm verjet kam čas beži.

IZVIRNO SPOROČILO: manca

Ja, Vasja in Maja sta bila dobra pozerja, jaz sem pa samo na fotkiča pritiskalauser posted image

Sem že danes Tintin vprašala, pa mi ni vedela odgovorit...namreč, do kdaj naj bi otroka kopal v banjici z bombažno pleničko?

Res dobra pozerja

to s pleničko pa tut mene zanima???!!!

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Uh, to sem pa pozabila - se danes stiskajte pesti za piskomisko in njenega Matica, ker so jima operacijo prestavli iz vceraj na danes.

Matic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

držim pestke, da bo vse ok. Pa saj mora bit. 

IZVIRNO SPOROČILO: Dajica
Mene pa vsako jutro tako cel hrbet boli, da je za znoret. Tko da me more moj malo pomasirat, da je potem bolje. Mene tut user posted image user posted image user posted image

žirafa-ne vem, kaj bi ti svetovala. Upam, da ni kaksna depresija, ce pa mislis, da bi ti bilo lazje, obisci zdravnika, povej svoje obcutke in pocutje, pa ti bo poskusal po svojih moceh pomagati. Pa ne bodi tako samokriticna do sebe glede kg, je se dovolj casa, da pride telo v stanje pred nosecnostjo, privosci si kopel, masazo, poslusaj svojo priljubljeno glasbo, odisavi se, lepo obleci, pojdi sama na sprehod, pa naj tvoj takrat popazi Izabelo, ali pa se zmeni s prijateljicami za kaksne cvek... Bos videla, takoj bos boljse volje. Pa pazi, da dobis dovolj vitaminov in zeleza. user posted image
Ja res pazi se in obišči zdravnika in kot je rekla dsajica, si vzami čas zase.

Avto sedež: jaz mam sicer lupinco, katero še vedno uporabljam, mam že tut avtosedež, ki sem ga vzela od sestre in je tut namenjen od 0-18. Sam ga še nisva namontirala, saj moj dobi v aprilu drug avto in bova potem, pa zaenkrat je ta lupinca še priročna, če zaspi jo kr lepo odnesem. Res pa je, da bo kmal premajhna. Je res ne vidim not pri 9mesecih user posted image user posted image user posted image

Nč tok za enkrat se še kaj javim.

Ajtak že dolg ni tle gor, a ji net nagaja??

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
27.2.2008 12:50:17   
manca
Scuba, jaz imam tako stojalo, ki paše za to banjico in je res super. Sem ga pa kupila še v času nosečnosti rabljenega. Drugače pa to stojalo prodajajo tudi v Emporiumu, samo ne vem več koliko je že cena.
Mi smo šli danes dopoldne kupit banjico, je rumene barve in je res super...zvečer jo bomo pa preizkusili...že komaj čakamuser posted image

Tintin, mi imamo jutri ob desetih cepljenje, potem pa če imaš morda čas priti ven iz stanovanja bi ti lahko prinesla tisto kremco, katero imam jaz na recept za Majo. Sporoči mi do večera če boš lahko.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
27.2.2008 12:59:13   
manca
[quote]Mustelove izdelke in sicer za
- olje za kopanje
- peno za temenca
- gel za telo
- kremo za obraz ( mislim da je stik pa nisem prepricana ) [/quote]

Glej, pozanimala sem se preko telefona v Lekarni Mlaka v Kranju. Cene pa so:
- Pena za temenca 9,74 eur
- gel za telo za umivanje 11,03 eur
- krema za obraz vlažilni stick s cold kremo 9,90 eur

V eni drugi kranjski lekarni pa:
- Olje za kopanje 16,56 eur
- Krema za telo (cold creme) 7,18 eur

< Sporočilo je popravil manca -- 27.2.2008 13:04:12 >

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
27.2.2008 13:15:52   
pikapikica
tintin kaj je to z Vasjem pa z Majo... samo preverjam, da ni tukaj nekaj sumljivega... user posted image ... da ne bo naša Klara potem jokala!!! Previdno prosim!!! user posted image user posted image

aja mimogrede slikice pa nisem videla, ker zamujam z branjem in sem geslo ocitno nekje zgrešila... user posted image  

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
27.2.2008 13:20:47   
sonchek
Hoj hoj...
evo nas...zdej sicer počivamo pri moji mami v Lj, in čakamo še uro, da gremo do pediatra...smo pa že s Postojne in kolki so 1a...superca!!!!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: manca
Sem že danes Tintin vprašala, pa mi ni vedela odgovorit...namreč, do kdaj naj bi otroka kopal v banjici z bombažno pleničko?

.
.mi je že zelo dolgo ne kopamo več z bombažno plenico..sej v istvu je pomoje to bilo bolj pomembno takrat ko so se navajali zopet na vodo..jaz mislim da je že več kot kakšen mesec ne uporabljamo in je čist ok...v bistvu sploh nisem nikoli točno vedela zakaj naj bi se sploh uporabljala user posted image

Scuba..men se zdi da imata naši dve fulll podoben timing..takrat ko se vaša zdudi sredi noči se tudi naša...mah dej ji reč naj spiiiiii user posted image user posted image user posted image
..tud naša se je zbudila okoli dveh, pa zdej že kakšen mesec ali več spi vsaj do pol šestih, tako da mi je to res nenavadno...no kot da bi čutila da jo danes nekaj čaka...hihiiii

no tok na hitro...gremo zdej počasi malo papat in nato do P., držite pesti da bo vse ok...
lep dan..pappa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
27.2.2008 13:36:02   
GB
Manca HVALA HVALA , da si poklicala in se pozanimala res si zlata. No sedaj vem koliko denarja moram poslat ,da ne bo svakinja bankrotiral user posted image user posted image user posted image user posted image .

Dobila sem danes posto ,da ima Tianna pregled pri kardiologu 24. aprila. UPAM , da bojo rekli ,da ni treba vec zdravil jemati ali vsaj ,da se stanja izboljsuje. Sej bo vse v redu .

Sedaj pa res laufava na tehtanje
Lep dan in HVALA TI MANCA SE ENKRAT

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
27.2.2008 14:37:19   
tintin
aja glede stojala za banjico - imajo tudi v arielu ali BC, cena 29 evrov.

manca - komot se dobiva. Ko boste startali izpred ZD me pokliči in pridem magari pred spar. imam en mini lonček za malo kremice.user posted image

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
27.2.2008 14:39:12   
tintin
Pikapikica - Vasja in Maja sta bila na zmenku, Vasja je Majo celo za roko in slinček prijeluser posted image Bo morala Klara priti kaj okoli, da je ne bo pozabiluser posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
27.2.2008 15:34:29   
mama11
Pozdravljene,

tiste, ki ste malčkom že delale osebne izkaznice - ali je poleg fotografij in rojstnega lista potrebno prinesti še kaj? Koliko stane osebna in koliko časa traja, da jo naredijo? Ali jih še vedno delajo na Mačkovi (že en lep čas nisem potrebovala nobenega dokumenta...)? Mi bi za veliko noč šli na morje, pa upam, da bo še dovolj časa, da Tamari uredimo še to.

Mimogrede, včeraj sem v Hoferju nabavila blazine za vadbo - pa ne zame ampak za tamalo. So super debele, čisti se jih z vlažno krpo, na njih ne drsi... Sem vzela dve in bo tako dovolj prostora, da se kobaca po želji. Sicer niso poceni (20 evrov) pa še samo v dveh barvah (črna in rdeča), ampak že na otip in pogled ful kvalitetne. Če katero zanimajo, jih v Hoferju v Mostah nimajo več, včeraj zvečer pa so jih še imeli na Viču. Sem pa žal zgrešila njihove termometre... mislim, da so bili 15 evrov, za merjenje temperature v ušesu in lahko se jih spere pod vodo... podobni v otroških trgovinah so ful dragi - 40 evrov in navzgor...

Mislim, da bom danes kar šla po gel za dlesni. Si jih tako drgne, da si bo členke na rokicah ogulila. Pa ne vem, ali je zaradi tega po zadnjem nočnem dojenju dve uri (od šestih do osmih) stokala v spanju in izmenično sesala rokici. Manca - kako je izrast zoba potekal pri vas; sicer sem ji pretipala dlesni in ne zaznam nič user posted image

Čez 14 dni smo naročeni za cepljenje... sem pa morala pol ure klicati, da je sestra dvignila telefon. Too much!

Danes sva šli kljub vetru na sprehod in je spet ful zaspala. Potem sem jo še pol ure pustila spati v vozičku v garaži, nato pa obupala in jo odnesla na posteljo (2 nadstropji višje), kjer je spala še pol ure... Se pa opazi, da določene stvari ohranijo še iz trebuha - ful ne mara sonca, ji moram razpeti čez voziček pleničko, pa še si z rokicami senči oči. In se spomnim, da je od 7. meseca nosečnosti dalje ful nabijala z nogicami, če sem imela trebuh na soncu - se je umirila le, če sem ga pokrila. Aja, sem videla, da teče debata, kako jih oblečemo za ven - za doma ima body, pajac z naramnicami in jopico, na nogicah še copatke, za ven ji nataknem bombažno kapico in jakno s kapuco. Vozičkamo že ves čas v športnem sedežu, ki se v Quinnyju Freestyle čisto poleže; notri je zimska vreča, ki je še dodatno podložena z ovčko. Odkar je nad 10 stopinj, ji vrečo zaprem le do pasu. Aja, pa po nogicah je v vreči pokrita še s tanko volneno dekico.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
27.2.2008 15:44:05   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Pozdravljene,

tiste, ki ste malčkom že delale osebne izkaznice - ali je poleg fotografij in rojstnega lista potrebno prinesti še kaj? Koliko stane osebna in koliko časa traja, da jo naredijo? Ali jih še vedno delajo na Mačkovi (že en lep čas nisem potrebovala nobenega dokumenta...)? Mi bi za veliko noč šli na morje, pa upam, da bo še dovolj časa, da Tamari uredimo še to.

Ne delaljo več na Mačkovi ampak pri Tobačni tovarni. Rojstnega lista v bistvu ne rabiš, sam je boljš da ga maš da lažje prepiše podatke. Stane cca. 10 eur. Mi smo jo dobili v enem tednu po pošti.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
27.2.2008 16:54:54   
manca
Tintin: ej, tale stojalo je pa v BC res poceni. Ker jaz sem takrat vidla v Emporiumu ceno okrog 50 euruser posted image
Posodico pa imam eno prazno, tako da ti bom kar v tej dostavila in jo boš lahko obdržala. Te pokličem ko končamo v ZD.

Pikapikica: geslo za slikce Maje&Vasje je manca

Neposredna povezava do sporočila: 3446
27.2.2008 17:11:30   
tintin
manca super in res hvalauser posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
27.2.2008 18:16:54   
Mamathea
Lepo pozdravljene

Vsem, ki karkoli slavite danes vse najboljše. Naraščaj tudi tebi in tvojemu dragemu za 7 obletnico vse najboljše, res kar lep čas, no midva z mojim sva skupaj tudi že celih 8 let in je prav hitro in lepo minilo.
Tudi midva s Tijanom  sva šla danes navkljub slabemu vremenu malo ven, pa je zaspal v vozičku ampak kakor sem not prišla se je takoj zbudil, kljub temu, da sem se matrala kot nora, da sem voziček nesla po kakih 18 stopnicah, pa sploh ni blo lahko in glej ga zlomka, zaprem vhodna vrata in vsa crknjena slečem jakno pa se mali mucek že zbudi. Sosede so se mi tako smejale, ko so me videle kako vlečem voziček gor in nato slišale našega pikca, da se je že zbudil. No ja je pa vsej poskrbel za mojo rekreacijo.
Zdaj je tako zaspan, da se mu kr meša, ampak je hotel na roke in se ga je ati usmilil, pa se zdaj cartata, js pa grem mal cotke prat, zlagat, hladno likat....
Lepo se imejte in se kmalu beremo.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
27.2.2008 18:34:27   
Laubica
http://med.over.net/forum5/read.php?151,4277015,page=1
DAJICA -sem se do solz nasmejala
SKUBA-smo že dali avtosedež ven-moram priznat -da tega sploh nisem vedela o hrbtenici-smo pa avtosedež kupili na AMZS tak da ni nek brezvezen

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
27.2.2008 18:45:50   
Tanayya29
ooooooooo,sem vas pogrešala.
hvala vsem za lepe besede,moram še prebrat za nazaj....
koža je ok,ni pa še super,pikic pa novih niuser posted image .
evo,zdj grem pa prebrat.
imeli smo se lepo.
drnovškova smrt pa je tudi mene globoko pretresla.
tok na hit,grem brat.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?