|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
24.2.2008 9:31:53   
scubadiver
Dobro jutro punce,

vidim da še nimamo nobene kavico, zato sem jo kr za vse skuhala.

user posted image

Hvala vsem za objeme in lepe misli, zlate steuser posted image    Sem bila včeraj res iz sebe.

Sem zdele govorila z bratom. Njega malo boli hrbet in roka, mali Maks pa ima modrico na rokici, ampak to je pa vse, kar je za tako nesrečo res superca. Sem se kar oddahnila. Me je blo strah, da se ne bi kasneje kaj pojavilo, pa čeprav sta bila oba že včeraj na urgenci. Predvsem zaradi malčka.

Mamuška seveda pleh ni važen, važno je, da sta moja sončka cela. Bi se mi kr zmešalo da se jim kaj zgodi. Poleg moje male družinice in babice in strica v Celju, so moj brat in njegovi še edini sorodniki ki jih imam.
Je pa sranje to, ker bi morali it danes za en teden smučat v Sestrierre (ne vem če se tko napiše) Zdej bodo probal jutri zrihtat papirologijo in dobit kak avto in vseeno it. Jim bova mogoče midva posodila avto. Sej en teden bova komot z enim.

Se pa danes obeta krasen dan. Sem se zmenila z bratom, da gremo na Rožnik na kosilo. Upam, da se bo mojemu ljubilo porivat Lano gor, ker o tem planu še nič ne ve, ker še spi user posted image

< Sporočilo je popravil scubadiver -- 24.2.2008 9:34:48 >

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu pikapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
24.2.2008 9:53:37   
sonchek
jutro...
Hvala za kavico...

Scuba..učeraj pa očitno res ni bil vaš da, no na srečo se je vse dobro končalo...držim pesti da ne bo nočenih posledic...

Nalin...groza, dons k sem (spet) brala so mi kr solze rinle na oči...kako grozno, k srece me zaboli ko pomislim na njo in njenega sinčka...jojjj res močno držim pesti da bo vse ok...

no zdej pa naša spet spi...se ponavadi zjutraj zbudi okoli 6-ih..in se podojiva..pol bi se pa igrala in igrala...pol pa tko zmatrana rata..da že menca učke( to dela že kr nekaj časa) in kr neki stoka...jo dam spat in takoj zaspi...

..zdej grem pa kej narest na hitrco pol pa ven k je taaak lep sonček in tok toplo..

Lep dan vseeeeeeeeeeeem!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
24.2.2008 10:05:30   
nicolina
Scuba, hvala za kavico user posted image .
Danes bo en lep dan in mi se bomo šli tud potepat. Gremo k tašči na kosilo in pol še malo okrog.
To jokanje pa pravijo, da je res lahko zaradi tega, če se jim čez dan nabere preveč informacij.
Naraščaj, jaz jem mandarine in pomaranče, si delam sok vsak dopoldan. user posted image

Želim vam lepo nedeljo.. se tipkamo zvečer

En sonček za vas...
user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
24.2.2008 10:43:26   
DEBELUŠKA30
Barika, hvala ti pošljem zs!

Gruška ob 11-ih pred Hoferjem na Celovški, bi ti odgovarjalo?

Pikapikica, sam da je zdaj bolje, pa eno za zdravje user posted image !

Ninocka, kako sta fletna tvoja "pastirčka"!

Sonchek, kaj pa je z Nalin?

EVO ŠE DVA HECA NA MOŠKI RAČUN user posted image :

* Zakaj so moški možgani vredni več kot ženski?
         KER SO ZELO REDKI!

* V čem je moški podoben videorekorderju?
   NAPREJ, NAZAJ, NAPREJ, NAZAJ, EJECT!

... pa brez zamere....

(odgovor članu pikapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
24.2.2008 11:32:50   
jooly
Obračanje... moja se pa obrača iz hrbta na trebuh, iz trebuha nazaj pa ne user posted image

Oblačenje... za ven body, plišast pajacek na naramnice in topla jaknica, tanka bombažna kapica. V košari pa dekica in po potrebi pokrijem košaro, sicer je odprta. V stanovanju jo imam pa samo v body-ju in žabicah, včasih zjutraj v pajacku. Spi v body-ju in tanki bombažni pižamici, pokrita z dekico in kouterčkom, v sobi je 20 stopinj. In se mi zdi, da se povsod kr dobr počut user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Jim bova mogoče midva posodila avto. Sej en teden bova komot z enim.

user posted image  Bravo za take sestrice user posted image  S kom pa bomo držal, če ne z našimi najbližjimi!!

Mi gremo k babici na kosilo in tam na en ma daljši špancir - mogoče v Arboretum. No, uživajte v lepi nedelji!!

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
24.2.2008 18:12:00   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

Sonchek, kaj pa je z Nalin?

tukaj si preberi...res grozno, ko čakaš, pa ne veš kaj bo....
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2474986

..se vidi da je danes res en lep dan in smo vse zunaj..mi smo bili cel dan zunaj zdej mi je pa zaspala..še malo pa se bomo sli kopat, pa spat...

..jo dobr zdela tale sonček in svež zrak...superca...

grem...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
24.2.2008 19:06:06   
gruška
MI IMAMO PA KUŽIKO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .... U bistvu tašča... smo jo šli danes iskat v Šentvid pri Stični.... Je mlada mešanka z enim terierjem in je pravi cukr.... Stara približno pol leta, jutri jo peljemo na cepljenje in pregled pri veterinarju... Ime ji je ČUPA, ker ima tako čupo user posted image .......... Slikce sem dala v album, brez gesla ....

Debeluška velja - jutri ob 11ih pred Hoferjem na Celovški ... če ima še katera čas pa lahko tudi pride....

NanaLiza, nič te ne hecam user posted image  .... ti bom prinesla pokazat.... user posted image  ... saj sem ti takoj povedala, ko si povedala priimek, da vem od kje .... Kdo bi si mislil, a ne?

Zdaj gremo pa večerjat, pa otroke kopat, pa pripravit se za jutri, ko je spet šola in vrtec (so bile počitnice....)...... Aja Manca, Tevža ni imel Luka na smučanju... je bilo več smučarskih šol  gor,.... naša je z Iga....

Uživajte!!!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
24.2.2008 20:40:02   
nicolina
Čer,
se vidi , daje bil danes prekrasen dan in je blo zatišje tle gor.
Mismo bili tud naokoli, prišli domov po 19. uri, se skopali, najedli in zdaj že spi kot polhek.  user posted image  Jaz sem pa tud kar utrujena, tako da grem pod tuš, mal se k user posted image  postiskat in spat.

Lepo nočko vam želim....

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
24.2.2008 21:06:08   
Dajica
Gruška-full luskan kuza user posted image , se jaz bi ga imela, ceprav imam rajsi muce.user posted image

Mi smo bili danes tudi kar veliko zunaj. Res je bil tko lep dan!!!Sprehod, potem pa smo bili se pred naso hiso, Kaja je spanckala v vozicku, mi2 pa sva se gugala v gugalnici, potem sem spekla pizzo, sva jo pojedla zunaj (full je bila dobra!!!), sem podojila Kajo na gugalnici, potem je pa soncek pocasi ze zahajal in smo sli noter. Sem pa danes prvic slisala Kajo, kako se je pogovarjala in grulila, ko se je moj pogovarjal z njo. Pa se uspelo mi je, da sem jo malo posnela med tem govorjenjem. user posted image Sledilo je kopanje, zdej ze eno uro pancka. Me pa nekaj zanima, a ve vedno ko kopate malcke, umijete tudi glavo, oz. laske? user posted image

Jutri imamo UZ kolkov, upam, da bo pridna. A izvide se takoj izve?

Lahko nockooooooooo

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
24.2.2008 21:19:41   
scubadiver
Ojla punce,
mi smo se tud cel dan potepali. Smo bili z bratom in njegovo familijo na Rožniku na sprehajanju in kosilu. Je blo tko lepo toplo. Sem ful vesela da so taki krasni dnevi.
Lana skopana, sita previta že eno uro pančka. Je zaspala v prvem poskusu - samo dala sem jo v posteljico in se ni niti oglasila več. Je bla zgleda od svežega zraka in kopanja čist zmatrana.

A ve že kej razmišljate kdaj boste dale sonček ven iz košar v športne dele? Lana ima že precej malo prostora v košari - v dolžino samo še kakšnih 5 cm lufta. Pa še zdi se mi, da ji postaja dolgčas ker nič ven ne vidi. Sam zdej je najbrž še prezgodaj za športni del a ne?
Gruška ful je luškana Čupa user posted image user posted image

Dajica držim pesti za UZ jutri!

< Sporočilo je popravil scubadiver -- 24.2.2008 21:21:02 >

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
24.2.2008 21:43:50   
nicolina
Sem pršla še mal nazaj user posted image , moj itak drema pred TV..

Gruška, luškana Čupa user posted image user posted image
Dajica, jaz mu perem glavico na tri dni, drugač pa skoraj vsak večer čofotamo v vodi, ga ful zmatra in pol lepo zaspi. user posted image  Držim pestke za UZ.
Scuba, a veš da sem jaz tud že razmišljala o športnem delu, mal me je strah, kaj če bo še grdo vreme in bolj mrzlo, ker so notri v košari res zaščiteni pred mrazom in vetrom. Bo pa našemu Tinu tud kmal premajhna, ja, naši sončki rastejo. user posted image  Jaz bom probala počakat vsaj še kak mesec.

< Sporočilo je popravil nicolina -- 24.2.2008 21:44:32 >

Neposredna povezava do sporočila: 3336
24.2.2008 21:47:14   
tintin
Scuba - naš gre v športni del čez kake 2-3 tedne, ker mu je košara na knap. Je le velik 66 cm. Samo naš vozek ima športni del, ki se čisto poleže in zato ni nič prezgodaj pa še zimsko vrečo smo kupili (lahko bi šel že takoj po rojstvu, samo smo kupil košaro zaradi zime plus ker ima fajn trdno dno). Načeloma naj bi šli otroci v športni del po 3.mesecu, če imaš vozek, ki se kolikortoliko poleže. Izjeme so vozički ala Quinny Buzz, ki imajo kot športni del prav sedalo in so primerni od 6 m. naprej. 

Neposredna povezava do sporočila: 3337
24.2.2008 22:01:33   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Sem pršla še mal nazaj user posted image , moj itak drema pred TV...

Hvala enako user posted image user posted image user posted image

Jaz bom imela košaro verjetno še kakšne 3 - 4 tedne, odvisno tud od vremena ... najkasneje konec marca (to bo že čez en mesec user posted image ) jo bom dala v športni del, takrat bo tud stara že 5 mesecev (ojoj, kam beži čas...). Zdaj se mi zdi kar malo hitro že zaradi vremena - če ful piha, tko kot je zadnje dni, dobi ves veter direkt v obrazek, pa itak ko sva zunaj več ali manj spi v vozičku, pa je boljš če je v košari... ne vem no, jaz bom kar počakala... čeprav imava tud zimsko vrečo, pa voziček se itak da čist v ležeči položaj, pa če se bo ful otoplilo jo bom pa mogoče že prej dala v športni del... mah zdej že bluzim, sej še sama ne vem no,... bom vidla.... user posted image user posted image

Ej, mene je tud zmrazila tale Nalina zgodba ... upam, da se čimprej pozdravijo... user posted image user posted image

Nč, grem pod tuš, pa mal grem še likat, ker že cel teden nism, ker sem imela Piko doma in smo babe bluzile okol... čez vikend nas pa itak ni blo nič doma...

Če si katera premisli - jutri sva z Debeluško zmenjeni v Lj., pred Hoferjem v Šiški ob 11ih... pa gremo na en kofičvek....

Baaj, pa dobr spite!!!!

(A s celjankami pa nismo nič dorekle? Scuba a ti loh v sredo, al ne? Kaj pa ostale?)

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
24.2.2008 22:07:45   
naraščaj
hoj,
no danes sem pa jaz moje straše povabla na kosilo, da ne bomo sam mi tja hodl škodo delat user posted image user posted image user posted image .pol smo se napokol (vse pusl nasvinjan user posted image user posted image ) in šli v Velenje h kolegoma na obisk, še letos nismo bli in smo šli na šetnjo okol jezera, je blo ful vredu in Taja je prov lepo spala tut v avtu. Ko sem prišla domov pa je dragi bil tok priden je vse pomil, jaz pa sem vmes cote vred spravla in pol šla spakirat meso (sem kupla domačo govedino) sledilo kopanje in sedaj že od 21 spi (upam, da se ne zbudi, sedaj ko grem pod tuš). Zadnje čase jemo 2x ponoč, kje so tisti časi ko smo jedli sam 1xuser posted image user posted image user posted image . Res pa je da gre sedaj skor 1h prej spat kot pred mesecem dni. rada bi jo navadla, da bi zaspala okol 20, da mava še pol midva kaj časa. zaj postopoma za par min prestavlam, ko se obdobje krčev končuje (upam), saj prej jo je pa vedno tak čas matral.
Čez dan pa je tut že dobla kr nek ritem glede spanja, sicer ona oddrema po pol urce in to je to. Zaspi pa sama v zibki. sem jo navadla na nano (odejico)in dudo in zaenkrat kr ratuje. Je zlo pridna, sam da se ne pokbvari sedaj ko sem jo pohvalala user posted image user posted image

Hvlavsem glede nasvetov za Prehranjevanje. Bom res začela mal več s sadjem pa aktivijo nabavla. sicer jogorte redno jem, ker jih mam zlo rada.

Dajica, jaz mu perem glavico na tri dni, drugač pa skoraj vsak večer čofotamo v vodi, ga ful zmatra in pol lepo zaspi. user posted image  Držim pestke za UZ.
Scuba, a veš da sem jaz tud že razmišljala o športnem delu, mal me je strah, kaj če bo še grdo vreme in bolj mrzlo, ker so notri v košari res zaščiteni pred mrazom in vetrom. Bo pa našemu Tinu tud kmal premajhna, ja, naši sončki rastejo. user posted image  Jaz bom probala počakat vsaj še kak mesec.

pranje lask: 2x na teden oz zdeleko so se zopet pojavla temenca vsak dan, ker pačem z oljem.

Športni del: takrat, ko je mela naade dretja sem jaz pametne mojga nasrala, da ga je zmontiral pa še zimsko vrečo gor, pa vam povem, da ni blo OK, ker je v kontra smeri in bi ji ful pihal pa še drla se je. Je pa taji tut košara že skor premajhna, še dobr, da je tok topl ratal, da sem ji zimsko vrečo vzela ven, ker je bla čist skuhana not. jaz jo oblečem; bodi  majčka + jopica/jaknca odvisn od tem. žabice, uoknčki, hlače copatki in kapica, pokrijem z dekico, pa vam povem, da ji je še skor prevroče, ker ko jo vzamem vem ma tak vroč hrbet, nogice.

Šibam pod tuš in spat.

Nočko vsem

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
24.2.2008 22:33:56   
manca
Tintin, kakšno je pa vreme napovedano za v torek oz. sredo? Sem prespala vremensko napoved...jah, kaj češ, ko se je pa tamala dojila pri meni v postelji in sva skupaj zaspančkali. Potem sem jo pa prestavila v njeno posteljo. Samo ni ji pa več všeč spalna vreča...more punca brcat a ne user posted image

Sem pršla še mal nazaj , moj itak drema pred TV...

moj je zaenkrat še buden, ampak ne bo dolgo časa ko bo zaspaluser posted image ...men se to nikol ne zgodi, saj grem raje pod tuš in spat v posteljo.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
25.2.2008 8:58:22   
naraščaj
jutro,

pa vam danes jaz častim eno user posted image  zaj pase greva obleč, ker sva že obe pokonc od mal čez osem.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
25.2.2008 9:16:30   
tintin
Manca, vreme je boljše napovedano za torek (sonček), za sredo pa že mal oblačno...tako da jutri?
Debeluška - prideš?
Kaj rečemo za uro: 11h, bi bilo ok?

Zdaj pa še dobro jutro vsem skupaj! Mi smo sicer spali doooobro. Po prejšnjem tednu, ko je bila katastrofa (luna), zdaj spi 3 noči ful fino. Trenutno smo na enem nočnem hranjenju ob 3h. Spat ga dajem ob 19h. Zjutraj mi pa spi do 19.30.
Tudi jaz ga zvečer dojim v postelji (v temi), potem podreva kupček, smukneva v spalno vrečo in hop v posteljo. Uspavanje ni potrebno. Mu dam dudo (če še kaj jamra), pleničko v vozel zavezano ob obraz in lahko nočko. Včasih traja tudi kako uro, da zares zaspi, ampak v vmesnem času je miren, leži v posteljci in prijema oblogo od posteljice ter se sam s sabo pogovarja. Enako ponoči, ko se zbudi in zjutraj.
Danes ga bom tud jaz malo manj oblekla, včeraj mi je zašvical....user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
25.2.2008 9:17:12   
tintin
Ahgh, napaka: zjutraj mi spi do 7.30 sem hotla napisat...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
25.2.2008 9:36:06   
barika
Dobro jutro, mi smo spali ceeeelooo noč (no, sej vsak dan, sam se ne smem preveč hvalituser posted image user posted image user posted image )
Glavo mu operema vedno, ko ga kopama, to je pa zadnje čase skor vsak dan, ker ga fajn zmatrama,potem pa zaspi že okol 20.30 (pa do 7 al pa 8 zjutraj). aja, sej nima veliko las, tak da ni panike.
jaz imam kr športni voziček pa zimsko vrečo not, sam moj sine zadnje čase protestira, ko ga vozim, pa se mu mal naklon dvignala, tak da lahko okol gleda, potem ima pa tAAAAAAKKKEEE  učke (no, pa sej to je po navadi kakšne 20 minut,ostalo pa prespiuser posted image )
Debeluška, sem ti poslala ZS.

Srečanje, jaz imam v sredo čas, bom sporočila še Ajtak, če jo kje srečam (se je zgubila med temi žicami na RR-ju, al kajuser posted image )

Vam povem, kaj se mi je včeraj zgodilo: bili sm zunaj več kot 4 ure, pridemo čisto zmatrani domov, pa piše na dvigalu: dvigalo ne delauser posted image user posted image user posted image , tak da sem jaz pograbla malega, moj je vozek nesel, pa smo lepo šli v 8 nadstropje..,.mali se je pa celo pot režaluser posted image , jaz pa roke do kolen, ko smo v stanovanje prišl.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
25.2.2008 9:54:09   
nicolina
Dobro jutro,
naraščaj hvala za kavico user posted image
Danes sem se vagala in sem šla dol še 1,5 kg, torej skupaj 2,5 kg. user posted image  user posted image  jaz, še enkrat toliko, pa bom zadovoljna. user posted image  Vanja in Debeluška na raport.. user posted image

Jaz sem si že lase oprala, Tin trenutno dremlje, grem še mal pospravit in šibamo ven.
Barika, verjamem, da si imela roke do kolen, veš kakšne mišice bi imela, če bi blo to vsak dan...user posted image  

Lep dan vam želim... pa pa

Tanayya, si že doma? Kako sta s Tajem? user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
25.2.2008 10:20:16   
sonchek
Dobro jutro vsem...
..evo spet je tukaj ponedeljek in spet smo same babe doma user posted image user posted image user posted image ..jaz naša mala, tašča in nečakinja..hihiii
Zdej je naša mal naprej zaspančkala..sva jo pa včeraj preselila v svojo sobo v taveliko posteljico..hihiii in je spala čist ok..nobenih sprememb ni bilo čutiti...upam da bo tako tudi v bodoče..

Gruška..res luškan kuža!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Dajica
Me pa nekaj zanima, a ve vedno ko kopate malcke, umijete tudi glavo, oz. laske? user posted image

Jutri imamo UZ kolkov, upam, da bo pridna. A izvide se takoj izve?

..mi jo kopamo vsak da, ampak s milom samo 2x na teden in takrat ji operem glavico...
Izvide pa takoj dobiš, no vsaj mi smo jih...

Ej punce, a imate ve svoje sončke že v posteljicah..in kako debel jogi imate..men se je zdej alarm sprožil na AC..sej bi me skor kap..pa pridem do tamele (prlaufam)..pa gleda in se neki zvija po posteljici...do zdej se nam pa to še nikol ni zgodl...joj se morm it mal pomirit...vas kasneje berem...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
25.2.2008 10:27:08   
GB
Dobro jutro vsem skupaj in hvala za kavico . EVo midve s Tianno se boriva z zdravili in ravno sedaj sem klicala dohtarja , kako z zdravili naprej ker mi jih primanjkuje . Upam ,da ko me poklice, da mi bo rekel da jih NI TREBA VEC . Sem cist zivcna zaradi teh zdravil , saj se Tianna matra in matra. LAhko pa recem ,da se mi zdi da je Tianna bolj mirna oz. bolj trdno spi kot prej mogoce je pa ta zdravila res ucinkujejo. UPAM UPAM UPAM .

Videla sem da ste se pogovarjale o igracah in Tinylove . No jest sem dala v album slikice kako to pri nas poteka in lahko si ogledate novo prijateljico od Tianne. Ime ji je Devine in je stara 10 mesecov .

Dajica vesela sem za Kajo, da je koncno kakala in da si sedaj bolj mirna.

Scubadiver ti si pa imela razburljive te dni . Hvala bogu ,da se je vse dobro koncalo 

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
25.2.2008 11:21:04   
manca
Tintin, jutri ob 11ih bi bilo čisto ok...kar pred Sparom na Planini, kajne? Ti bom na ZS za vsak slučaj dala še moj gsm.

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
25.2.2008 12:45:00   
sonchek
VB..tudi jaz s tabo upam, upam upam!!!!
..ful luštno prijateljico ima Tianna!!!..res je fulll luškana...user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
25.2.2008 13:53:12   
tintin
manca - velja in imaš zs.

lp
tintin

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?