naraščaj
|
hoj, no danes sem pa jaz moje straše povabla na kosilo, da ne bomo sam mi tja hodl škodo delat .pol smo se napokol (vse pusl nasvinjan ) in šli v Velenje h kolegoma na obisk, še letos nismo bli in smo šli na šetnjo okol jezera, je blo ful vredu in Taja je prov lepo spala tut v avtu. Ko sem prišla domov pa je dragi bil tok priden je vse pomil, jaz pa sem vmes cote vred spravla in pol šla spakirat meso (sem kupla domačo govedino) sledilo kopanje in sedaj že od 21 spi (upam, da se ne zbudi, sedaj ko grem pod tuš). Zadnje čase jemo 2x ponoč, kje so tisti časi ko smo jedli sam 1x . Res pa je da gre sedaj skor 1h prej spat kot pred mesecem dni. rada bi jo navadla, da bi zaspala okol 20, da mava še pol midva kaj časa. zaj postopoma za par min prestavlam, ko se obdobje krčev končuje (upam), saj prej jo je pa vedno tak čas matral. Čez dan pa je tut že dobla kr nek ritem glede spanja, sicer ona oddrema po pol urce in to je to. Zaspi pa sama v zibki. sem jo navadla na nano (odejico)in dudo in zaenkrat kr ratuje. Je zlo pridna, sam da se ne pokbvari sedaj ko sem jo pohvalala Hvlavsem glede nasvetov za Prehranjevanje. Bom res začela mal več s sadjem pa aktivijo nabavla. sicer jogorte redno jem, ker jih mam zlo rada. IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Dajica, jaz mu perem glavico na tri dni, drugač pa skoraj vsak večer čofotamo v vodi, ga ful zmatra in pol lepo zaspi. Držim pestke za UZ. Scuba, a veš da sem jaz tud že razmišljala o športnem delu, mal me je strah, kaj če bo še grdo vreme in bolj mrzlo, ker so notri v košari res zaščiteni pred mrazom in vetrom. Bo pa našemu Tinu tud kmal premajhna, ja, naši sončki rastejo. Jaz bom probala počakat vsaj še kak mesec. pranje lask: 2x na teden oz zdeleko so se zopet pojavla temenca vsak dan, ker pačem z oljem. Športni del: takrat, ko je mela naade dretja sem jaz pametne mojga nasrala, da ga je zmontiral pa še zimsko vrečo gor, pa vam povem, da ni blo OK, ker je v kontra smeri in bi ji ful pihal pa še drla se je. Je pa taji tut košara že skor premajhna, še dobr, da je tok topl ratal, da sem ji zimsko vrečo vzela ven, ker je bla čist skuhana not. jaz jo oblečem; bodi majčka + jopica/jaknca odvisn od tem. žabice, uoknčki, hlače copatki in kapica, pokrijem z dekico, pa vam povem, da ji je še skor prevroče, ker ko jo vzamem vem ma tak vroč hrbet, nogice. Šibam pod tuš in spat. Nočko vsem
|