![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 15:51:45
|
|
|
|
_ancica_
|
dobro jutro/dober dan klepetulje moje na sreco niste prav velik napisale, tko da sem rabla le par minutk da preletim zadevo. soncnica...ful hvala...jst tud upam, da bo v ponedeljek vse ok. Ponoci sem kar z modrcom sla spat, drgac bi blo joj spps...ti pravis da si pa ful zejna...mogoce si pa srecka tany...no super, da sta se mela lepo vceraj, midva sva tudi opazovala luno vceraj...ampak skozi okno v dnevni, malo manj romanticno binica...ja vceraj smo bolj malo cvekale tukaj ti se pa le fajn nauci, da bom potem bolj pogosto cvekala tukaj venezuela...drzim pesti za tvoj izpit...sej verjetno je ze mimo ampak vseeno
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 16:16:53
|
|
|
|
tany83
|
Dobro jutro ancica.... je bila lepa luna vceraj a ne???? jaz tud upam, da bo vse v redu v ponedeljek pr zdravniku.... kaj bos pocela danes?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 16:25:57
|
|
|
|
_ancica_
|
ja luna je bla res lepa me je ful strah it na pregled...ne vem, jst ne maram zdravnikov, ker me je strah da bojo kaj hudga nasli ampak bo treba it. danes boma pa malo pospravljala, pa tukaj na racunalniku moram nekaj narest (koledarji pa to , pa se nekaj dvd-jev moram zapect). Drugace mislim pa malo ven, ker res lepo zgleda...sicer mamo se vedno sneg, ampak je danes prav lep soncen dan Kaj bos pa ti?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 16:33:02
|
|
|
|
tany83
|
Vrjamem ja, da te je strah, saj jaz bom tud mogla k zdravniku, ker mam ocitno prevec kisline, pa kar pojem mi gre gor pa na bruhanje, pa me zelodec boli od vse te kisline, prav krci me noter grabijo, tko da ce poznas kako hrano k ubija kislino mi povej, k jst nevem kaj jest vec... jaz zmer recem, raj grem k zdravniku takoj ker ce je kaj narobe naj mi pove, pa pomaga, dalj ko cakas bolj si lahko skodujes. saj mogoce ti je sam kaka zleza se vnela la kej takega... nevem prav dost o teh stvareh . jaz bom mal po stanovanju pospravila in mal tle gor bila... nic posebnega....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 16:37:28
|
|
|
|
_ancica_
|
ne bi vedla, kaj je dobro proti kislini malo na net poglej, sigurno kaj pise o tem. res je, da je boljse it do zdravnika, ce te kaj muci, in ce je kaj narobe se vsaj zacnes zdravit, ce pa kar naprej odlasas je pa lahko samo slabse. Jaz upam, da se mi je samo kaj vnelo in da ni kaj hujsega. Je pa za po in samo desna...leva je cist ok. Boljse, da se ne sekiram vec do ponedeljka, potem bomo pa ze vidli kaj bo.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 16:40:30
|
|
|
|
tany83
|
Ja saj vem kako je, se mene tud ta kislina jezi, ker kar pojem mi gor gre.. ker del dojke pa te boli, kje tocno? kaj na otpi cutis kaka izboklino al kaj takega? no sej ponedeljek bo kmalu tu, potem pa bos vidla kaj ti bo rekel, zdravnik najbolj ve, se posebi ce te slikat poslje, pol se takj vidi, pa tud na otip lahko doloci kaj je....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 16:45:21
|
|
|
|
tany83
|
Ja ocitno... thx bom pogledala clanke....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 16:52:40
|
|
|
|
_ancica_
|
sta ful fajn clanka, taka kratka in jedrnata. Upam, da to bosta kaj pomagala. Ce pa ne bo boljse, pa k zdravniku
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 16:57:52
|
|
|
|
tany83
|
Sem prebrala... sta fuul fajn clanka... sam zdaj me se bolj skrbi, ker sem na vsa vprasanja z DA odgovorila... .. jao... to je tko motece... se bom mogla kavi odpovedat, pa alkoholu pa cokoladi... .... moja tmala je mela isto, pa je sla k zdrvniku, pa ji je fuul dieto predpisal... sej mene je tud leta nazaj matrala ta zgaga sam zdaj pa je groznoooooooo... tud bruhnem ven vcasih, ker mi gre hrana kar gor ... sej bo boljs, morem en dietni jedilnik dobit....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 17:04:06
|
|
|
|
_ancica_
|
a zdaj ko si tam jes ful drugace kot prej v slo? Mogoce zarad tega, pa malo stresa pa smo tam. Mogoce moras samo malo prehrano spremenit, malo manj kavic pa cokoladk...sej vem, ravno tistemu dobremu se je treba odpovedat oz vsaj zmanjsat kolicino mene tud jezi da imam karnaprej neke probleme s prebavo, potem pa se malo pazim in je boljse...ampak takoj pa ko se pregresim, je spet slabse...blah
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 17:09:05
|
|
|
|
tany83
|
saj tle se prehranjujem v bistvu boljese kot v slo... ker ko sem v slo bla, jaz kdaj tud po cel dan nisem jedla, pol se zvecer fuuul najedla, tle pa mam najmanj tri obroke, pojem zajtrk, kosilo solato, pol pa se neki za vecerjo, pa vse kuham vec ali manj, ne kupujem na pol pripravljene hrane, je vse home made.... tko da nevem.,... kavo sam zjutraj pijem, cokolade pa absoltno manj ko v slo pojem... mogoce je stres pa zivcki, saj ves tko podazavestno .... na sej zdaj bom na dieto sla pol pa upam, da se izboljsa ta hudic....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 17:11:00
|
|
|
|
_ancica_
|
potem so pa res mogoce samo zivcki, baje tud te vplivajo na prebavo. Probaj z dieto, potem bos pa videla kako naprej. Upam, da se ti kamlau uredi zadeva.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 17:14:05
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ kamlau hahahahahaha bravo jst, kaj mi rata vse natipkat
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 17:18:21
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ kamlau hahahahahaha bravo jst, kaj mi rata vse natipkat haha.... a ves, da niti opazla nisem.... .... kar avtomatsko prav preberem, slovenist pa tak sem jaz..... zgleda kot kaka indijska beseda
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 17:21:01
|
|
|
|
_ancica_
|
vcasih se mi tok nekam mudi s tipkanjem in potem vse pomesam ja, slisi se pa res kot kaka indijska beseda
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 17:32:42
|
|
|
|
spps
|
ojla!sem si privoščila mal pavze ,da ne bom prehitro gotova s čistilno akcijo zdaj sm gih fajn not padla-zgleda ,da bom kljub vsemu še kaj koristneg naredila dans a vidve mata pa res smolo same zdravstvene težave jaz pa žejna,odžejat se pa ne morem -sam ancica,še nisem zasledila,da bi katero žejalo ,če je zanosla
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 17:37:41
|
|
|
|
tany83
|
... ja res prav indijsko zveni ta tvoja beseda ancica.... spps, jaz pa nisem se nc nardila, tle gor visim... jao... ma veste kaj kl gleda, sam enkrat se zvi, je treba skoristit, vsak dan kot da je zadenj... tko, da pospravljanje me bo pocakalo, noben ne bo namest mene... jaz zdaj tud mam steklenico od 1 litra tle in pijem to vodo, mi pomaga pr zgagi.... jo mal ubijam v vodo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 17:41:34
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ... ja res prav indijsko zveni ta tvoja beseda ancica.... spps, jaz pa nisem se nc nardila, tle gor visim... jao... ma veste kaj kl gleda, sam enkrat se zvi, je treba skoristit, vsak dan kot da je zadenj... tko, da pospravljanje me bo pocakalo, noben ne bo namest mene... jaz zdaj tud mam steklenico od 1 litra tle in pijem to vodo, mi pomaga pr zgagi.... jo mal ubijam v vodo ti kr utopi hudiča mene je proti koncu nosečnosti j.. zgaga,pa mi je donat pomagal.ne vem al je tu fora mg al še kaj drugega. jaz pa pijem vodo,sok pa ne pomaga,adijo pamet eh,jaz pa moram mal še pospravit,da m za vikend ne bo preveč čakalo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 17:52:50
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla!sem si privoščila mal pavze ,da ne bom prehitro gotova s čistilno akcijo zdaj sm gih fajn not padla-zgleda ,da bom kljub vsemu še kaj koristneg naredila dans a vidve mata pa res smolo same zdravstvene težave jaz pa žejna,odžejat se pa ne morem -sam ancica,še nisem zasledila,da bi katero žejalo ,če je zanosla nikol ne ves drzimo pesti!!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 17:54:39
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...utopi to zgago zgagasto!!!! jaz sem tud bolj lena danes, kr visim tukaj za racunalnikom, pospravila pa se nisem cisto nic bom malo kasneje...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 17:56:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla!sem si privoščila mal pavze ,da ne bom prehitro gotova s čistilno akcijo zdaj sm gih fajn not padla-zgleda ,da bom kljub vsemu še kaj koristneg naredila dans a vidve mata pa res smolo same zdravstvene težave jaz pa žejna,odžejat se pa ne morem -sam ancica,še nisem zasledila,da bi katero žejalo ,če je zanosla nikol ne ves drzimo pesti!!!! da dol padeš,kak mene ta mesec j... vse po spisku no blo bi že fajn,da bi bla žeja namest slabosti
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 18:00:29
|
|
|
|
_ancica_
|
jst bi takoj zamenjala slabosti z zejo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 18:01:12
|
|
|
|
tany83
|
Zdaj sem se z mamo po telefonu pogovarjalo, se pripravljajo na velik zur, k ma tata jutri 50 let, pa se nov avto je kupu, pa nima casa na msn, pol je rekla, te sam na hitrco poklicem ... ona je zmer tko zaposlena, pa skace sem in tja soz.... .... ja zgago utaplajm.. upam, da jo utopim za zmer....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 18:02:09
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ jst bi takoj zamenjala slabosti z zejo ... jaz tud
|
kozmetika za novorojenčkatina202katero firmo kozmetike ste uporabljale za novorojenčka? ( šampone, hladilna mazila... ). kaj mi priporočate?to.to (
32%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
bubchen (
35%)
![](/slike/poll/poll.gif)
nivea (
23%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
makra (
10%)
Število vseh glasov: 107Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!