![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 18:05:22
|
|
|
|
spps
|
bomo videl al sem pa sladkorno fasala-sam menda to ne pride čez noč?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 18:09:59
|
|
|
|
_ancica_
|
se pravi da bo jutri se veselo v sloveniji...tvoj tata, pa soncnica ma tud roj. dan jutri a ni tko?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 18:12:20
|
|
|
|
spps
|
grem zdaj nazaj pospravljat dok me ne mine mejta se
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 18:12:36
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps bomo videl al sem pa sladkorno fasala-sam menda to ne pride čez noč? ne ne, ti si kar srecka ...kaksna sladkorna neki
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 18:13:39
|
|
|
|
_ancica_
|
spps...no pa pojdi, pa pridi potem se kaj nazaj...cau bau
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 18:14:30
|
|
|
|
spps
|
jaooooooooooo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 18:25:04
|
|
|
|
tany83
|
ja, ja ancica veselo bo jutri pr nas.... spps ma kaka sladkorna, to je novi znak za .... no, pejt pospravljat, se bolj pol tipkamo naprej....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 18:52:14
|
|
|
|
_ancica_
|
tukaj je pa nekam zalostno danes...smo vse pobegnile na forum M ne pricakujemo ...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 18:55:48
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tukaj je pa nekam zalostno danes...smo vse pobegnile na forum M ne pricakujemo ... mas prav, smo se kar tam naki zaklepetale.... ... no sej dokler o znakih govorimo je OK, sam de ne bom s teme zasle.... ... jao, tle je ze 2popoldan.... morem it pospravljat... vmes se bom pa javljala (tle in tam).... castna tanyna
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 18:58:51
|
|
|
|
_ancica_
|
pridna...jaz bom tud mogla malo pospravit, vmes se bom pa seveda javljala..castna moja (ne vem kako bi ancico vkljucila...ancicicina hahaha )
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 19:02:00
|
|
|
|
_ancica_
|
haha..sem se spat malo zatipkala....ancicicna...evo to sem hotla napisat
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 19:04:15
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ haha..sem se spat malo zatipkala....ancicicna...evo to sem hotla napisat .. ti zadnje case zmer kako pihnes ... saj je prav, ker me v dobro voljo spravis pa pozabim, na zgago in da me v jajcnikih spika....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 19:17:40
|
|
|
|
spps
|
jaz sem za danes zaključila za večerjo sem pico naredila-ful zdravo no se peče a zdaj stapa vidve začele pospravljat? no,no no
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 19:19:14
|
|
|
|
_ancica_
|
sej to delam z namenom, da te v dobro voljo spravim...kar tako pa ze ne bi delala napak glede spikanja...mene pa presenetljivo ta mesec nic kaj dosti ne spika spodaj...sem celo zacela razmisljat, da mogoce pa sploh nisem mela O vsaj kar se tice izcedka. Ponavadi ga imam par dni, ta mesec sem ga pa imela samo en dan...cudne zadeve se dogajajo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 19:20:36
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem za danes zaključila za večerjo sem pico naredila-ful zdravo no se peče a zdaj stapa vidve začele pospravljat? no,no no bravo...si bla pa res pridna danes jst se vedno nisem nic nardila....jooooj, ura pa kr tece
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 19:26:17
|
|
|
|
tany83
|
Ja, sej nikol ne ves to kdaj je O in kdaj ne... sej ne zmer spika, pa tud izcedek se lahko pojavlja veckrat v ciklu ne sam ko je O, tko da vedi ga kaj je... ja jaz se morem lotit pospravljat, sam mi ne gre lih danes... pa za potrebo sem pila tolk vode, zdaj sem pa skoz na WC-ju.... ... joj, joj, zgago sem zmanjsal, se pojavi pa drug problem, obisk wcja...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 19:31:06
|
|
|
|
_ancica_
|
ja tako je zivljenje...se otreses enega problema, dobis pa novega jst sem tudi tako lena danes, se cisto nic nisem naredila, no vsaj v pizami nisem vec pejva malo pospravit zdaj...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 19:42:38
|
|
|
|
tany83
|
a komi zdaj.... jaz sem sobo ze pa kopalnico..... zdaj si bom neki za jest nardila.... pol pa se kuhinjo pospravim pa vmes se prah pobrisem in tla pomijem .... najbolje, da idemo pol...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 19:47:40
|
|
|
|
spps
|
a vidve mata pa danes govorno napačo?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 19:54:53
|
|
|
|
_ancica_
|
nama se danes malo blede jst sem pa zdaj samo posteljo postlala, pa posodo pomila, zdaj grem pa naprej...pa se za jest bo treba kmalu kaj pristimat...uf kaj sem zaposlena
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 19:59:02
|
|
|
|
tany83
|
... ja, ja jaz sem tud zaposlena, se ven ne vidim, tolk dela mam
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 20:03:15
|
|
|
|
spps
|
tany a nisi prej napisala,da živi se samo enkrat-pospravljanje lahko počaka? sej je fajn-se človek lahk mal nasmeji zraven,ker resnih tem je preveč a vidve bosta pa zdaj zalaufale 1oo nA uro? vaju že vidim
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 20:04:09
|
|
|
|
_ancica_
|
jst sem se pa odlocila, da bom zdajle nekaj pojedla, potem grem pa kr ven na sprehod, dokler je se soncek, pa bom kasneje sesala in cistila naprej
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 20:09:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ jst sem se pa odlocila, da bom zdajle nekaj pojedla, potem grem pa kr ven na sprehod, dokler je se soncek, pa bom kasneje sesala in cistila naprej sem na brzino prebrala,ampak nekaj drugega
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 20:11:55
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ jst sem se pa odlocila, da bom zdajle nekaj pojedla, potem grem pa kr ven na sprehod, dokler je se soncek, pa bom kasneje sesala in cistila naprej sem na brzino prebrala,ampak nekaj drugega ja no sej tisto me tudi se caka, ampak malo kasneje
|
|
|
kajenjemimi81V katerem času ste zaradi nosečnosti nehale kaditi (če ste - zmanjšanje kajenja ne šteje)?Že pred nosečnostjo (
44%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
Ko je test potrdil nosečnost (
19%)
![](/slike/poll/poll.gif)
V času prvega tromesečja (
11%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
Nisem nehala (
27%)
Število vseh glasov: 312Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!