Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 20:13:18
|
|
|
|
spps
|
sem kr obstala vrjamemem,da bo po intenzivnem čiščenju ,še bolj intenzivno sesanje
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 20:18:57
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps sem kr obstala vrjamemem,da bo po intenzivnem čiščenju ,še bolj intenzivno sesanje ce ne bom prej pregorela
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 20:28:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps sem kr obstala vrjamemem,da bo po intenzivnem čiščenju ,še bolj intenzivno sesanje ce ne bom prej pregorela pa kaj še-kr tak pa ne boš za sončkanje je vedn dost energije
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 20:29:19
|
|
|
|
tany83
|
... ja pa ste me spet nasmejale s tem sesanjem.... jaz sem ze skuhala in ze jem... pa moj kaktus ne je klical ..... a zdej ste obe na M ne pricakujemo pobegnel...???? moremo pazit, da se ne bo spet anonimna oglasila, ker tisto je vse zmoti....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 20:30:21
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps sem kr obstala vrjamemem,da bo po intenzivnem čiščenju ,še bolj intenzivno sesanje ce ne bom prej pregorela pa kaj še-kr tak pa ne boš za sončkanje je vedn dost energije ja sam na sonce se ulezes... pa se zapsis lahko, te samo prijema
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 20:34:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps sem kr obstala vrjamemem,da bo po intenzivnem čiščenju ,še bolj intenzivno sesanje ce ne bom prej pregorela pa kaj še-kr tak pa ne boš za sončkanje je vedn dost energije ja sam na sonce se ulezes... pa se zapsis lahko, te samo prijema tany,tebe pa dans vredu nekaj matra
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 20:35:49
|
|
|
|
_ancica_
|
punci moji...jaz sem pojedla svoje kosilo, zdaj pa grem ven, da ne bo prepozno. Lepo se naprej klepetata in malo posesajta kasneje no, saj se bom se kaj oglasila ko pridem nazaj. Ce pa vaju slucajno ne bo vec gor, vama pa zelim lep vecer
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 20:36:23
|
|
|
|
spps
|
a zdaj sem že pa jaz zraven padla? sploh nisem opazla jaz mam izgovor-tipkovnica mi včasih zataji,tu pa tam me pa v temi kaj zj....slepo tipkanje -ena proti približno
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 20:37:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ punci moji...jaz sem pojedla svoje kosilo, zdaj pa grem ven, da ne bo prepozno. Lepo se naprej klepetata in malo posesajta kasneje no, saj se bom se kaj oglasila ko pridem nazaj. Ce pa vaju slucajno ne bo vec gor, vama pa zelim lep vecer ajd,lepo se imej pa fajn posesaj
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 20:39:38
|
|
|
|
_ancica_
|
hahahahahahahhahahahahahahahahaha ps: sem mogla se to natipkat...cau
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 20:41:28
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ hahahahahahahhahahahahahahahahaha ps: sem mogla se to natipkat...cau sej še lahk kaj
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 20:47:05
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps a zdaj sem že pa jaz zraven padla? sploh nisem opazla jaz mam izgovor-tipkovnica mi včasih zataji,tu pa tam me pa v temi kaj zj....slepo tipkanje -ena proti približno in pol ti mene sprasujes, ce me kaj matra???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 20:48:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps a zdaj sem že pa jaz zraven padla? sploh nisem opazla jaz mam izgovor-tipkovnica mi včasih zataji,tu pa tam me pa v temi kaj zj....slepo tipkanje -ena proti približno in pol ti mene sprasujes, ce me kaj matra??? ups.... če bi prej opazla,ziher ne bi napisala
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 20:49:20
|
|
|
|
tany83
|
ancica... lepo se mej... pa pridi nazaj kaj pogledat na forum... jaz grem pa pospravt do konca stanovanje... pojedla sem, tko da zdaj lahko pocasi se kaj nardim, pol se bom pa se stusirala pa bo.... se tipkamo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 20:50:25
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps a zdaj sem že pa jaz zraven padla? sploh nisem opazla jaz mam izgovor-tipkovnica mi včasih zataji,tu pa tam me pa v temi kaj zj....slepo tipkanje -ena proti približno in pol ti mene sprasujes, ce me kaj matra??? ups.... če bi prej opazla,ziher ne bi napisala ja, saj sem jaz tud eno mocno napisala, tko je ko se drugmu smejes
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 20:56:07
|
|
|
|
spps
|
sej tolk se norce ena iz druge delamo,pol še pa prej kak kiksneš,ko se režiš medtem,ko pišeš
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 21:36:34
|
|
|
|
tany83
|
spps, tebi pa sam se 100 postov manjka, da bo mela ... ti se se vecja kelpetulja ko jaz... .... jaz sem ze skor koncala z mojim pospravljanjem, sem hitra a??? meni ni treba nic sesat, ker mam po celem stanovanju ploscice, pa nobenega tepiha.... zdaj bom se pod tus skocila.... se mi grozno spi ... sam kje pa so ostale cvekice danes??? venezuela??? NAJBOLJSA???? binica, vem da se uci....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 21:39:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 spps, tebi pa sam se 100 postov manjka, da bo mela ... ti se se vecja kelpetulja ko jaz... .... jaz sem ze skor koncala z mojim pospravljanjem, sem hitra a??? meni ni treba nic sesat, ker mam po celem stanovanju ploscice, pa nobenega tepiha.... zdaj bom se pod tus skocila.... se mi grozno spi ... sam kje pa so ostale cvekice danes??? venezuela??? NAJBOLJSA???? binica, vem da se uci.... si pa res hitra men se že tuuud tako dreeeeema nimm pojma,kje so ostale čveke-smo jih menda včeraj s kaktus prestrašle
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 21:42:45
|
|
|
|
spps
|
aja,na poste se pa sploh nisem ozirala včeraj vem,da jih je bilo kar nekaj-pa jutr jih tud zna kaj bit,ko gre mala tašči danes nisem bila tako intenzivna pri pisanju,ker sem mela za pospravit-no sem pospravljala,saj bi lahk drugač vsak dan glancala kak je fajn bit na svojem,pospravljaš takat ko ti je
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 21:44:23
|
|
|
|
tany83
|
ja, se sama sebi se cudim, da sem tko hitra ... sem turbo uklopila ... ja ocitno smo res, vse prestasle s tistimi kaktusi zdaj pa se ne oglasi nobena
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 21:46:19
|
|
|
|
tany83
|
ja mas prav ja... super je bit na svojem ... jaz si ne predstavljam, da midva ne bi bla na svojem ... ker mi je tko fajn, ker lahko vstanes ko zelis, ko ti zapase... super je ej.....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 21:46:46
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ja, se sama sebi se cudim, da sem tko hitra ... sem turbo uklopila ... ja ocitno smo res, vse prestasle s tistimi kaktusi zdaj pa se ne oglasi nobena ja tvoj bo kmal doma,pa moraš bit pripravljena ko pride
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 21:48:29
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ja tvoj bo kmal doma,pa moraš bit pripravljena ko pride ne vrjamem, da bo kmal prsel... zadnje case fuuul dela ... je sezona na visku .... upam, da enkrat okol 6ih pride vsaj....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 21:56:21
|
|
|
|
venezuela
|
ola bejbike sem iz lj in izpita. prfoksa je totalno zaribala stvar upam, da bom vsaj nardila tolk sem slabe vole, jst ne vem kaj si misli...te so čist nori...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 21:58:33
|
|
|
|
spps
|
nič tany te bom žal zapustila-ne morem več mam reflekse ko crkjen konj pa še to ne bo več dolgo ajde,lepo se imej,tebe bo ančica še ziher prišla pogledat,da bosta kakšno rekle čaw do jutri
|
Prva zanositevagnesKako hitro ste zanosile?Se je kar zgodilo brez načrtovanja (
30%)
1 do 3 meseci poskušanja (
36%)
4 do 12 mesecev poskušanja (
14%)
1 do 2 leti poskušanja. (
7%)
Več kot dve leti poskušanja. (
7%)
Nikoli. (
7%)
Število vseh glasov: 585Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!