![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 18:29:46
|
|
|
|
_ancica_
|
spps...jst sm se vedno tukaj nekje, samo da imam velik za narest danes, pa bolj malo cvekam Si se spocila? Meni se se ni ratalo.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 18:30:36
|
|
|
|
_ancica_
|
joj sm smotana...te sprasujem ce si se kej spocila, si pa ze sama napisala zgoraj eh, sem premalo spala ponoci
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 18:55:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ joj sm smotana...te sprasujem ce si se kej spocila, si pa ze sama napisala zgoraj eh, sem premalo spala ponoci saj ni panike -vpliv polne lune
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 19:32:21
|
|
|
|
_ancica_
|
ja, ampak me res neki daje danes...me vse boli, pa kr neki sem tecna
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 19:49:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ja, ampak me res neki daje danes...me vse boli, pa kr neki sem tecna tolaži se s tem,da nisi edina sma že dve vsaka kost me boli-to,da nimam volje do ničesar pa mi ni treba razlagat ti si danes vsaj pridna ,za razliko od enih,ko bi morali stanovanje mal pobrisat,pa nič od njih
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 19:56:58
|
|
|
|
spps
|
ančica id mal na zanositev-ne pričakujemo aprila-tam je ena,ki baaje za kolegico sprašuje,kdaj naj bi zanosla,pa nima pojma s kom??? ne razumem,pri tolk zaščite ,ki je na razpolago in na dosegu vsakemu-se še vedno najde kar precej takih ,ki nenačrtovano zanossjo-pa po možnosti sploh ne vejo s kom
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 20:00:24
|
|
|
|
_ancica_
|
ej sem prebrala tisto temo...mislm, jst ne vem... se posebi ce tkole okol spi z vecimi na 1x bi si lahko umislila kaksno zascito svasta...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 20:28:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ej sem prebrala tisto temo...mislm, jst ne vem... se posebi ce tkole okol spi z vecimi na 1x bi si lahko umislila kaksno zascito svasta... jaz tud ne razumem kaj se dogaja z ljudmi-nobenmu nič ni sveto-al smo že mi tako staromodni
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 20:36:13
|
|
|
|
_ancica_
|
mene je pa tasca narocila pri zdravniku v ponedeljek...imam zadnje case ful enih problemov z mojimi prsmi...z desno. Ze drugi mesec me ful boli in je zatecena, ne vem kaj je to...kokr da bi se mi zleza vnela al kaj jst vem kaj in ful boli. Prejsen mesec sem rekla da bom pocakala na M, pa da vidm al bo kaj boljs, pa je blo...sicer se je se vedno nekaj cutlo, ampak bolelo pa ni vec tok, zdej pa spet ze par dni. Me je ful ratal strah se tega se mi je manjkal zdej! A ma mogoce kera kaj izkusenj s tem??? Komaj cakam ponedeljek, po drugi strani me je pa ful strah it tja... Moja mami je mela pred leti neko cisto in so jo na mamogram poslal, pa je blo potem cez cas ok, tko da mogoce bo to...upam, da ni kaj hujsega
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 20:37:27
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ej sem prebrala tisto temo...mislm, jst ne vem... se posebi ce tkole okol spi z vecimi na 1x bi si lahko umislila kaksno zascito svasta... jaz tud ne razumem kaj se dogaja z ljudmi-nobenmu nič ni sveto-al smo že mi tako staromodni pa ka jst vem,..jst se lih nimam za ne vem kako staromodno, ampak kar je pa prevec je pa prevec.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 20:46:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ej sem prebrala tisto temo...mislm, jst ne vem... se posebi ce tkole okol spi z vecimi na 1x bi si lahko umislila kaksno zascito svasta... jaz tud ne razumem kaj se dogaja z ljudmi-nobenmu nič ni sveto-al smo že mi tako staromodni pa ka jst vem,..jst se lih nimam za ne vem kako staromodno, ampak kar je pa prevec je pa prevec. jaz tud ne, v takih primerih se pa mal zamislim....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 21:33:27
|
|
|
|
spps
|
nič,ancica grem jaz tud počas upam,da se bom danes naspala da ne bom šla sama sebi na živce tako kot danes fajn se imej,se tipkamo jutri dijo!
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 21:52:54
|
|
|
|
_ancica_
|
spps...lahko noco, se jutri spet tipkamo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 9:21:38
|
|
|
|
sončnica24
|
Dobro jutro čevekice, večraj pa niste ble tako klepetave no hvala bogu sem vas kar hitro prebrala. Venezulela držim pesti da bo danes na izpitu vse dobro. Tany upam da sta na polno uživala. Ancica, tebi za ponedeljek držim pesti da bo vse vredu. Spps za tebe pa upam da boš danes bolj spočita. Tako zdaj pa grem spet čakat če se slučajno katera kaj oglasi dopoldan. Čakam na čudež
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 9:47:11
|
|
|
|
binica
|
Sončica evo čudež zate!!! Tudi jaz sem bila vesela, da včeraj niste bile tako klepetave, sicer se mi že oči zarolajo naokrog, ko imam toliko za prebrat Tisto s kaktusom sem pa zaštekala zakaj gre, tako da ne bom šla brat vseh neumnosti za nazaj Včeraj popoldan sem vas ful pogrešala, ampak imam samo še 8 dni do licence, tako da zdej pa ni pardona - učit se je treba pa pika . A tebe soncica tudi včeraj popoldan ni bilo gor?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 10:27:54
|
|
|
|
binica
|
evo, prvo se nekaj hvališ in jočeš, pol te pa ni
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 10:28:39
|
|
|
|
binica
|
nič, se grem učit naprej, pa se potem kaj slišimo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 15:06:49
|
|
|
|
tany83
|
Dobro jutro.... jaz se javljam na cvek pri moji jutranji .... jaz sem se mela lapo vcerej z mojim kaktuskom... danes pa morem mal stanovanje pospravit... ostale kako ste???? vidim, da vceraj niste prav velik napisale.....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 15:16:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Dobro jutro.... jaz se javljam na cvek pri moji jutranji .... jaz sem se mela lapo vcerej z mojim kaktuskom... danes pa morem mal stanovanje pospravit... ostale kako ste???? vidim, da vceraj niste prav velik napisale..... ojla!me veseli,da si imela lep dan včeraj in kako si danes? včeraj je bilo bolj bogo tule gor
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 15:21:33
|
|
|
|
tany83
|
Ojla spps.... ja, je blo lepo... pol zvecer sva gledala kako je sonce luno prekrilo... fuul lepo in romanticno, ko sedis na obali in gledas.... ... danes sem ok, mal utrujena, nevemodcesa.... in morem mal stanovanje pospravit ... ti kako si???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 15:26:57
|
|
|
|
spps
|
ja pol si pa res včeraj užvala jaz pa po starem da se mi nič ne da ne bom pisala,ker mi bo še nerodno ratalo žejna sem kr naprej-pa nisem nič takega jedla morala bom mal pospravit,perilo sem dala prat.mogoč mi bo danes ceelo uspelo kaj naredit
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 15:29:39
|
|
|
|
tany83
|
Ja, saj men se tud nic ne da... vstala sem komaj ob 9.30 , no res da sem vceraj sla spat po polnoci, sam vseeno... ma se bo treba spravit in kaj nardit.....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 15:31:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Ja, saj men se tud nic ne da... vstala sem komaj ob 9.30 , no res da sem vceraj sla spat po polnoci, sam vseeno... ma se bo treba spravit in kaj nardit..... se tipkamo kasnej-če se zdaj ne odstranim od compa,po itak ne bo nič-mogoče se javim kaj vmes
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 15:46:19
|
|
|
|
tany83
|
Mej se lepo... jaz grem pol tud kaj nardit, bo najboljs tko... ... se tipkamo....
|
NakupovanjepatkapatatkaKje najpogosteje nakupujete za vaše otroke?na spletu (
7%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
v trgovini (
93%)
Število vseh glasov: 193Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!