špelin@
|
Kako kaj, punce? Bi katera jagode IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: narava IZVIRNO SPOROČILO: jana81 znorela bom z bitdefender antivirusnim programom, kr vse mi blokira, ravn mi je prepreču dostop do zasebnih sporočil...halo ?????? instaliraj si NOD32, men je najboljsi.. piz ...... če smo plačal ful za to licenco od bitdefenderja, ker mamo v mrežo vse povezan. Ja, z bit defenderjem znajo biti težave... Mi ga imamo gor, ker je pri Siolu zastonj Ampak jaz ob vsakem problemu pridno zavrtim 080 nevemkoliko od Siola in jih namučim, dokler ni poštimano IZVIRNO SPOROČILO: narava govorim o tem: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2465657 Mi je kar težko, ko sem prebrala tisto temo Na srečo pri meni kljub prvemu porodu, ko je šla velika pika z ritko naprej in sem dobila 17 šivov (presredek so mi konkretno prerezali ), ni nobenih posledic Čeprav sem bila šivana na živo in me je to bolelo bolj kot porod sam, je dohtar naredil odlično delo aurora28, uf, ti pa zadnje dni samo uživaš IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pojem skledico zelene solate vsak dan. Se mi zdi, da največ denarja porabimo za solato. In sladoled. No, pri nas pa še posebej za sadje IZVIRNO SPOROČILO: narava pa kje je Spelina? Hihihi, vidim, da ste me malo pa le pogrešale Ma vozim se z novim avtom, ne No, resno: počitnice so in je računalnik zaseden Pa še zunaj je tak krasen sonček, čeprav piha IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 Naša lumpa je bila ponoči precej aktivna, je plesala v ritmu očijevega srmčanja hehehe!! Porkaduš, tudi moj je danes ponoči tako smrčal, da se mo je rolalo Sicer redkokdaj smrči - ampak kadar pa, takrat da vse od sebe Anitka in katy82: Ojej, sploh ne sfolgam prebrati vsega za nazaj - če sem kaj aktualnega spregledala, mi, prosim, namignite A vam dam še jaz en dober link? Evo: KLIK
|