|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
21.2.2008 18:51:28   
aurora28
Zdajle še počakam, da moj user posted image pobriše stanovanje, potem pa skidnem v kopalnico pod tuš. Moram se obriti in bom šla telovadit z britvico. user posted image user posted image

Koliko kav dnevno popijete? Jaz popijem 1-2 kofeinski kavi z veliko mleka. Sej to ni preveč user posted image Če pa mi paše.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
21.2.2008 18:58:09   
barbaw
Aurora jaz pijem samo kapučino pa še to ne vsak dan, tako da se ne ozirat name. user posted image  Če te pritisk ne matra ni panike. Moja sestra je v obeh nosečnostih spila dve na dan pa je bilo vse ok.

Estrella strah ali veselje? Jaz tudi ne vem. Me vedno bolj skrbi kako bo to vse šlo. Malo me skrbi utrujenost. user posted image  V bistvu je to ta glavna stvar, ki me skrbi kako bom zmogla mojega hiperaktivneža in user posted image .

Mi imamo pa danes 29T. Vedno bolj se bližamo 30-ki. jao

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
21.2.2008 19:05:13   
Taula
Jaz kave ne pijem že nekaj mesecev. Na zadnje sem jo pila na začetku nosečnosti. Diši mi ful, okus mi je pa user posted image

Trebušna gripa..jaz delam v šoli in tam se vse najde. user posted image Gripi, angini sem se do sedaj izognila, upam da me ne doleti še.

Aurora..za vnetje pa do G nujno, da ti da zdravila.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
21.2.2008 19:07:24   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
Špelin:mi poveš prosim geslo, da si pogledam tvojo novo limuzino, ki jo vse tako hvalijo user posted image  

newcar user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Prva aprilčica je že rodila dvojčke. user posted image  

U, madonca user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Zdaj je že 38krat. Ne vem, če je too much. Verjetno mal je. user posted image

Pa ti to boleče otrdeva?

IZVIRNO SPOROČILO: jana81
špelin midva čakava na Corollo Verso (toyota), sva naročila posebno barvo in opremo, zato pa morva čakat user posted image . Pa moj dela tm, in si kr neki umišljuje kaj bi še dal na avto.

Vau!!! No, ta avto sva pa tudi midva ogledovala in cedila sline user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Špelin: ja diesel je super zadeva, v klanc šiba veliko bolje, ker ima večji navor. Jaz ga imam tudi in ga ne menjam za bencinarja.

Vidiš, tega nisem vedela, zato sem zdaj toliko bolj pozitivno presenečena user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Koliko kav dnevno popijete? Jaz popijem 1-2 kofeinski kavi z veliko mleka. Sej to ni preveč user posted image Če pa mi paše.

Jaz spijem eno zjutraj, drugo pa po kosilu. Ne sicer veliko dozo, ampak definitivno brez mleka user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
21.2.2008 19:11:22   
Anitka
Oj!

Da se na hitro oglasim. GP je za mano, sem se pa full načakala. Imam namreč svojo G v bolnišnici in je imela urgentno opracijo, tako, da sem bila tam kar tri urce. No vmes sem skočila do trgovine in nazaj.
Sicej je vse v redu, le ko sem ji omenila moje otrdevanje trebuha je rekla, da če bi se konstantno ponavljalo naj pridem takoj tja. Trebuh je otrdel tudi med samim poslušanjem srčka in šele ko je sestra odstranila napravico je otrdevane popustilo. In potem je otrdel tudi pri samem pregledu, ko se je G dotaknila trebuha. Je rekla, da se ne smem božati in mi predpisala obevzno 3 krat na dan Spasmex proti krčem, pa veliko počivanja. Me je kar malce ustrašila in sedaj imam občutek, da je moj buši nonstop trduser posted image user posted image Upam, da bo še vse v redu.

Za seznam pa novi podatki:
- naslednji GP - 20.3.;
- kg - +8 kg;.
- obseg bušija - 90 cm (+20)

Aja pa še napotnico za cuker test sem dobila. Pa sem že upala, da ne bo trebauser posted image Saj vem, da je bilo o tem že veliko govora, pa bom vseeno vprašala, ker sem videla, da sta dva različna testa (če se motim se opravičujem). Pri enem je vrednost 50, pri enem pa 100. Pri meni je označila 50 pa me zanima kakšna je razlikauser posted image user posted image

Hvala za odgovore in se beremo še kasneje.

Lp,

Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
21.2.2008 19:11:48   
barbaw
Otrdevanje me včasih boli, ampak saj ne vem. Če ne boli niso popadki, to vem kako zgleda. user posted image  Ampak zdaj je že št. krepko čez 40. Do ponedeljka pa ne morem vprašat. Puško pa pravi, da je otrdevanje normalno in če mu pišem bo sigurno napisal, da imam preveč časa, če sem si pisala cel dan kolikokrat mi je otrdel. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
21.2.2008 19:12:02   
suzy85
aurora jst sm se v nosečnosti nekako odrekla kavi. sj tud prej je nisem velik spila - tu pa tam kakšno. in je niti ne pogrešam. mislim pa, da je 2 na dan še čist ok!

valentina2006 user posted image da je vse ok! vidiš, pa še user posted image si lahka vidla!

hijenca mislim, da za vpis v MŠ ne rabiš nobene napotnice. pri nas se morš samo prijavit, papirjev pa ne rabiš nobenih.

taula zelo mi je žal za tvojo prijateljico. v vsaki bolnišnici je zelo odvisno na kakšno osebje naletiš - vsaj meni se tako zdi. lahko greš 2x v isto, pa boš imel različne izkušnje. res pa je, da slaba volja medicinskih sester in drugega bolnišničnega osebja ne bi smela vplivati na kvalitetno opravljanje dela. a temu velikokrat ni tako (tudi v trgovinah, šolah...)

jst pa dans na vlko štrudl papam. ga je tašča spekla, pa je tak dobr... user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
21.2.2008 19:18:29   
suzy85
špelin@ lep avto! tud mi2 sva mislila menjat leona za laguno grandtour (rabljeno), pa sva ugotovila, da glede na to kaj vse lahko spraviva v najin prtljažnik, večjega zaenkrat sploh ne potrebujeva! user posted image gre voziček brez problemov not, pa še dosti prostora ostane. tako da so nama na tem področju zaekrat prišparani dinarčki.

barbaw kaj pa če bi vsaj dežurnega poklicala, pa mal povprašala. ker se tud men zdi to mal preveč pogosto.

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
21.2.2008 19:24:28   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Je rekla, da se ne smem božati in mi predpisala obevzno 3 krat na dan Spasmex proti krčem, pa veliko počivanja. Me je kar malce ustrašila in sedaj imam občutek, da je moj buši nonstop trduser posted image user posted image Upam, da bo še vse v redu.

user posted image  za pregled. Glede otrdevanja je pa tako, da se vsak G ravna po svoje user posted image  Moj G pravi, da dokler ni boleče in se MV ne krajša oz. ne odpira, je vse ok. Če mene vprašaš, sem prepričana, da bo tudi pri tebi vse v najlepšem redu, mogoče boš res morala več počivati, ker te tempo zdeluje.

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Aja pa še napotnico za cuker test sem dobila. Pa sem že upala, da ne bo trebauser posted image Saj vem, da je bilo o tem že veliko govora, pa bom vseeno vprašala, ker sem videla, da sta dva različna testa (če se motim se opravičujem). Pri enem je vrednost 50, pri enem pa 100. Pri meni je označila 50 pa me zanima kakšna je razlikauser posted image user posted image

OGTT (tolerančni test za glukozo) 50g je presejalni, 100 g pa potrditveni. Najprej greš torej na 50-gramskega, če so na tem rezultati slabi, pa še na 100-gramskega. Po domače: v vodo ti zmešajo na prvem 50 g, na druge pa 100 g cukra user posted image  (no, glukoze).
Jaz sem šla v prvi nosečnosti na 50-gramskega in je bilo vse ok user posted image  Na temle linku KLIK si lahko ogledaš razlike med testoma, piše pa tudi na koliko časa in kolikokrat ti vzamejo kri.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
21.2.2008 19:28:36   
tally
barbaw kaj če bi ti poklicala v P, če tvoja g ne dela, to se tudi meni zdi mal prevečuser posted image

Aurora jst sem kavo začela pit par tednov nazaj, z veliko mleka, spijem pa eno zjutraj po zajtrku pa eno po kosilu ali pa tudi ne kokr kdaj.

Anitka super za pregled, sam če mi lahko poveš zakaj ti je rekla da ne smeš božati trebuh ko ti otrdi?

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
21.2.2008 19:31:00   
aurora28
Barbaw saj meni tudi otrdeva trebuh, sam ne tako pogosto. Je pa res to, da kadar hodim je pa vedno napet. A veste kak občutek imam v trebuhu, da je tamali bolj v spodnjem delu razporejen in bolj malo zgoraj, ker ko si tipam trebuh je spodnji del zelo napet, zgornji pod prsnim košem pa bolj mehak user posted image A imate ve tudi tak občutek?

Sej meni se tudi zdi, da dve kavici nič ne škodita, sicer pa je tako, da če ti nekaj paše, pač to ješ in se ne obremenjuješ. user posted image Moja bivša šefica je celo user posted image jedla 101 vrsto klobas in to vsak dan kot nora, ker ji je to najbolj pasalo. No, evo pa bi eni zopet rekli, da to ni zdravo user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
21.2.2008 19:31:24   
špelin@
Soncnica Sandra ***, čudovit trebušček user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tally
Anitka super za pregled, sam če mi lahko poveš zakaj ti je rekla da ne smeš božati trebuh ko ti otrdi?

Si upam stavit, da zaradi psihe - drugače ni nobene racionalne razlage.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
21.2.2008 19:52:13   
barbaw
Anitka user posted image  za GP.

Aurora no jaz imam isti občutek kot ti. Mv je bil nazadnje dolg 43 mm tako da sploh ni panike (bilo). Jaz čutim zvečer gibe že na sramni kosti, čez dan pa sredi trebuha. user posted image  Mogoče se spušča in dviga kot njen bratec. user posted image  nekaj pretirano ne migam. Sem itak na bolniški, pa moja delovna vnema je taka da malo delam malo počivam. Ko pa hodim in vstajam pa bolj otrdeva. Samo kaj naj, za otroka moram poskrbet. user posted image  Se tolažim, da dokler ne boli in čutim gibe je vse ok. bom pa poklicala, da vidim kaj mi bodo rekli.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
21.2.2008 19:53:20   
valentina2006

aurora28: Tud jest popijem 1-2 kavi / dan... Včasih se pa nardi, da tud 1 ne. Mislim, da ni preveč.  

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
21.2.2008 20:08:37   
Estrella*
Aurora: sama spije zjutraj instant kapučin in na šithtu eno belo kavo iz avtomata. Glede na to da je z mojim pritiskom vse ok (120/70) mislim, da ni preveč. Prav tako velja zate, če imaš normalen ali celo nizek pritisk ni panike. 

Glede lege, pa nimam pojma imam občutek, da jo je po vsem trebuho polnouser posted image  Verjetno imaš tak občutek, ker dejansko tem je. Teža otroka je vsaki dan večja in gravitacija naredi svoje.

Meni trebuh ne otrdeva, mogoče sem ter tja za kakšno sekundo. Ponavadi takrat ko preveč stojim ali hodim. Me to res še čaka?????

barbaw: jaz imam podobne skrbi ; kako obvladat hiperaktivneža in cvileža that is the question? Od maja bo mali doma in si sploh ne predstavljam teh scen. 
Ma, pa pravim, da bo že mati narava poskrbela, da bo šlouser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
21.2.2008 20:13:54   
jana81
kok sem se najedla jagod...mi je aurora 2 dni lušte delala, zdej sem pa pršla do svojih.

aurora ja jst tud spijem včasih do 2 kave na dan, pa se mi zdi ok, včasih pa niti ene.

barbaw ka more bit tud mene pol strah, ker mi tak otrdeva trebuh ?????

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
21.2.2008 20:15:42   
Estrella*
Anitka: user posted image  za pregled. Cukr testa ti prav nič ne zavidam. Držim pesti, da ti ne bo potrebno na potrditvenega.
Pa pazi na bušija!

Sončnica Sandra: Velik lep okrogel buši! Pa kuhinja mi je zelo všečuser posted image  Koliko ma meriš v višino? Se mi zdi, da krepko preko 170cm. Se motim?

Neposredna povezava do sporočila: 3767
21.2.2008 20:25:13   
Estrella*
user posted image

27.April 2008
user posted image
 Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image Taja , MB, (O: 103cm, +9kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23                                            

01.Maj 2008
user posted image  
Peli, 2.user posted image     
user posted image  
medika1   

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , Kranj, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008 
user posted image
 Mozart, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:94 cm, +8kg)               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image
user posted image   filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image ,(O:95cm, +xx kg) 

04.Maj 2008
user posted image Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image   ,Trbovlje, ( O:116cm, +12Kg )
user posted image  Monika
user posted image CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  , Slovenj Gradec
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image : user posted image
, KR (O:113cm, +9kg)  
user posted image  majčica24 
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , Slovenj Gradec, (O:+6 cm, +9Kg)    

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:97cm, +13kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:94cm, +4kg) 
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image  
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:95cm, +13,5kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )  

11.Maj 2008
user posted image Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , Postojna, (O:+28/98 cm; +9kg ) 

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05      

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +8,5kg)  
user posted image
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted image :user posted image     

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +8kg)

14.Maj 2008  
user posted image
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +5,5kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Buccka 

user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Ana , MB, (O:xx  cm, +5,5kg) 
user posted image  Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:100cm, +10kg) 

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza 

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm, -2kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +6kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , Postojna, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008
user posted image  
Naja 3 (78´) ,2.user posted image , user posted image :user posted image , (O:XX cm, +5,5kg) 
user posted image  
Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana, (O:XXcm, +7,5kg) 

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , Postojna, (O:100 cm,+10kg ) 

23.Maj 2008  
user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image  Omar, LJ

24.Maj 2008                              

user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo , user posted image :user posted image
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:100cm, +4kg)

26.Maj 2008
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    

user posted image  
sesil (77´), user posted image :user posted image Postojna, (O: XX cm, +6kg) 

27. Maj 2008  
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image :user posted image Tian, Sven/Alina, Tara , MS (O:90cm /+20cm/; +kg )             
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +3,5kg)   
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,
user posted imageuser posted image  Jaka (O:105cm, +5-6kg)  
user posted image Skye/Maribor/
(76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:74 cm /+3 cm/;+13,5 kg)  

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Ožbej/Tara, NM,(O:XXcm, +8kg)

user posted image   MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša , Kranj, (O: xxcm, +10kg)
user posted image   Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg) 

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image user posted image :user posted image , Ljubljana  ( O: 91cm, +7kg )  

user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana ,(O:XXcm, +5kg) 

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image  
SKUPAJ NAS JE 72 SREČK user posted image        

nosečniški koledar
http://www.magma.ca/%7Ergiffen/PregnancyCalculator.html

Imamo 12user posted image : user posted image user posted image  Anonimnauser posted image , Neža81, stumfekuser posted image , aradejuser posted image , murva, KAHLOuser posted image , maskauser posted image , mettyy, pikicaa25, ...Martina..., Joob, BOJANCuser posted image user posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 15Xuser posted image ,user posted image : 15Xuser posted image  in user posted image : 42X user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
21.2.2008 20:25:23   
Estrella*
user posted image  PREGLEDI V FEBRUARJU 2008user posted image       

21.02.2008: Anitka (GP), Katy82 (GP

22.2.2008: sesil (GP), Aurora28 (GP)

26.02.2008: zalazoya (GP) 

27.02.2008: narava (GP), kasso (GP), buccka (GP), Sončnica Sandra (GP) 

user posted image  PREGLEDI V MARCU 2008user posted image

03.03.2008: TamaraJ (GP)

05.03.2008: barbaw (GP), Katina (GP), Taula (GP)

06.03. 2008: . muki. (GP), Jana81 (GP)

07.03.2008: Estrella* (GP), Sashy (GP), Tally (GP), Čmrlika (GP)

10.03.2008:  MARTINA25 (GP), edinaos (GP)

11.03.2008: Hijenca (GP), Pepita (GP)

12.03.2008: Suzy85 (GP)

13.03.2008: Kodrana (GP)

14.03.2008: **** (GP)

17.03.2008: Špelin@ (GP)

18.03.2008: Naty (GP)

20.03.2008: Anitka (GP)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
21.2.2008 20:25:35   
aurora28
Estrella ma imaš prav, očitno je res tako kot praviš teža otroka naredi svoje user posted image .  Jutri pa naju s Sesil čaka GP. user posted image

Anitka user posted image user posted image user posted image za pregled. Tvojo situacijo pa predobro poznam user posted image , moj G tudi dela v bolnišnici in sem ga na zadnjem GP čakala skoraj 2,5 uri. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3770
21.2.2008 20:27:31   
Estrella*
user posted image AURORA in SESIL veliko sreče za jutrišnji pregled.user posted image

Se priporočamo za izčrpno poročanje

Neposredna povezava do sporočila: 3771
21.2.2008 20:27:51   
špelin@
Jutri pa naju s Sesil čaka GP. user posted image

Me bomo pa za vaju obe stiskale pestke user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
21.2.2008 20:30:52   
jana81
ja aurora držim pestke za jutrišnji GPuser posted image user posted image  in sesil tudi...a lahk prosim vprašaš če je to normalno da trbuh otrdeva po 40x na dan??

sem vidla da imajo vaše Velenjčanke tud svoje debate...a ti pa ne ?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
21.2.2008 20:32:24   
jana81
aja še nove mere : obseg 103 cm, kg isto +13.
edina zdej sem te pa šišnala za  3 cmuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
21.2.2008 20:32:36   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Jutri pa naju s Sesil čaka GP. user posted image

Me bomo pa za vaju obe stiskale pestke user posted image user posted image

Se pridružujem.

Mene tole otrdevanje ne skrbi, bom pa vseeno poklicala, da vidim kaj bo rekla ampak šele v ponedeljek. Jaz pravim, da dokler čutim gibe je vse ok.

Si me pa Jana prehitela z vprašanjem za G od Aurore. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.